min dag igår + idag!

Jaha, då tänkte jag berätta lite kort om min helg :)
Igår kom linnea till mig runt 10 (?) och så fixade vi oss och kollade bussar o så och sen tog vi oss vidare till skärholmen! Vi gick runt och kollade i alla affärer och fick också med oss ett antal plagg hem. När vi var klara där runt 2 kanske åkte vi vidare till heron city där vi skulle gå på bio, fast det var inte förns halv 10 och efter många om och men så fick det bli donken till middag! :D haha men iaf, vi satt där i typ 5 timmar och höll på att dö av tristess! Det gick så himla långsamt och så segt men till sist så började iaf filmen. Det var egentligen meningen att vi tänkt se på apornas planet men när vi kom dit bestämde vi oss för final destination i 3D istället :) den var inte så läskig, men asäcklig! Seriöst, höll på att börja grina, usch!
Efter filmen tog vi tåget hem och somnade direkt när vi kom hit typ.. sov till 11 idag då vi först kollade på skräckisen all the boys love mandy lane och efter den jag saknar dig eftersom Linnea inte hade sett den :)
Efter det bäddade jag rent och sen åkte Linnea hem och jag åt och nu har jag precis städat klart! Så nu har jag några lediga timmar innan det är dags för sängen igen :D hehe älskar att sova helt enkelt!
Det var min helg, har haft det underbart med min fina vän, måste göras oftare! Men nästa gång borde vi nog planera lite noggrannare hahah!
Det jag fick med mig hem från skhlm va iaf en bh, två koftor, två svarta jeans och en halsduk! :) Orkar inte ta bilder och lägga upp men jaa, nu vet ni! :D hehe puss ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim