en sann hjälte

Ni minns att jag berättat att Hagelin åkt till New York för att rehaba sin skadade axel..? Nu är det alltså bestämt att han inte kommer komma tillbaka och spela för SSK någe mer.. Riktigt tråkigt faktiskt, han har hjälpt oss klättra upp i tabellen, från att ligga allra längst ner. Med 8 spelade matcher för SSK gjorde han 5 mål och stod för 6 assist.
 
Den här killen alltså..Bor i New York och kommer hem till Sverige under lockouten för att spela med laget som fostrade honom, och med det hjärta och den passion han spelade med, en riktigt hjälte med andra ord! Tror inte att jag är den enda som kommer sakna honom i SSK tröjan, men man ska väl ta det säkra före det osäkra och han vill väl se till att axeln blir bra!
 
Men som sagt, riktigt jävla tråkigt att han lämnar oss. Men han har gjort ett riktigt grymt jobb under veckorna han var här och jag kommer sakna honom riktigt mycket! Får väl hoppas att vi snart får se honom här hemma igen, förhoppningsvis kommer han snart hit och visar upp stanley cup bucklan!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim