HOPPA TÄLJE HOPP ALÉ ALÉ!!!

Ett derby mellan 08-lagen när den är som bäst!
6021 personer hade tagit sig till templet denna lördagseftermiddag för att se länsderbyt mellan SSK-Dif.
Två fulla klackar, mycket ljud i arenan och taggade spelare.
Vi inledde första perioden suveränt med 2-0, sen andra och tredje perioden gick inte så bra då Djurgården kom in i matchen och kvitterade till 2-2. Med 93 sekunder kvar av sista och innan förlängning kvitterade tälje till 3-2 och sedan med 26 sekunder kom även 4-2. Vi slapp förlängning, vi slapp torsk och vi avslutar lördagen med 3 härliga poäng!!

Kom säkert som en skräll för de flesta att vårt SSK skulle besegra Djurgården, till och med jag trodde vi skulle torska. Men SÅ fel jag hade, ååååh underbar känsla att sitta på läktaren och skrika ut glädjen den sista minuten av matchen! Nästan så att man önskar att någon kunde stanna tiden, mår så bra i hjärtat nu, när jag vet att vi vann säsongens typ mest spännande match.
VI HAR BEVISAT VILKET LAG SOM ÄR BÄST I STOCKHOLM!!♥

Målskyttar ikväll;
1-0 --> Jesper Thörnberg
2-0 --> Viktor Lööv
3-2 --> Robert Carlsson
4-2 --> Carl Hagelin (tom bur)

Både Thörnberg och Lööv tvingades lämna matchen också pga skador, Lööv skickades till sjukhus med ett ringfinger ur led och Thörnberg fick en puck precis ovanför knät och mådde dåligt efter det men som tur är var det inget allvarligt utan vi tror att båda två kan spela nästa match! Väldigt tur var det, vi behöver inga fler skadade spelare, allra helst backar!

Vilken kväll alltså, inget slår känslan att sitta på läktaren och titta på en match som denhär. Derbymatcher är dom roligaste matcherna, älskar!

Landeskog som spelar i djurgården med nummer 92 på ryggen fick även spendera 4 minuter i utvisningsbåset, och deras andra NHL-kille, Douglas Murray fick ett utbrott på domaren och fick matchstraff ;) haha

Efter matchen var det Björklund och Lundberg som var backstage och Lea ville dit så vi gick dit, hon fick autografer på spelarkort och på matchtröjan, samt att hon tog bild med killarna. Lycklig tjej efter det ;) haha

Ska sluta här, ska ta en ipren och vila rösten lite eftersom jag blivit lite hes efter allt skrik av lycka ;)