Sometimes the eyes can say more than the mouth

Godmorgon på er!
Idag är första dagen på hela lovet jag har vaknat såhär sent, om man får kalla det sent.. Men det är skönt att sova! Var ju iväg halv 8 igår så jag var uppe med tuppen, efter tandläkarn åkte jag först till jätten där jag köpte frukost, chips, choklad och cola. Sen gick jag hem till wingman och vi satt och pratade om allt möjligt fram tills klockan 1 då jag var tvungen att dra! Åkte till coop, gick på det där mötet, tog bussen hem. Hann gå in genom dörren och vända innan det var dags att dra till Axa, kollade på grundseriens sista hemmamatch som SSK vann med 4-3 i förlängningen och sen fick jag skjuts hem. Mycket spring överallt igår och jag gillar inte sånt, haha så idag ska jag bara ta det lungt!:)
Imorgon (lördag) är det jobb mellan 12-17 som gäller medans alla andra åker på kattutställning, kul liv jag har då?;) men jag får ju pengar haha! Och på söndag ska jag förmodligen vara barnvakt åt sötaste melvin hela dagen då dom andra ska på kattutställningen igen!:)
På måndag ska vi till skolan på någon utbildning och det är första dagen där på typ 5-6 veckor, får se hur det blir då..

Men aa aja ska sluta här, vi hörs nån dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim