åska

Hej igen!
Va precis ut en snabbis med hundarna, det åskar, blixtrar och spöregnar ute nu...myyyysigt!! :D jag älskar åskan! och det är mysigt när det regnar när man är inne, fast inte när man är ute! haha! nu ska jag plugga lite svenska, kul nooot! Imorrn är det valborg, får se vad man hittar pp.
pusshej<3


Så bäst!

Hello!
Andra Avenyn är bara såååå bäst!!! Fan asså att det är sista avsnittet nästa vecka! ;( Men aja, nu ska jag gå och städa, hörs kanske senare annars imorrn.
pusshej<3


Förkyld

HejHej!
Idag är det torsdag och jag börjar bli sjuk, har hosta, täppt i näsan och börjar bli hes -.- fett jobbigt! menmen imorrn är det fredag och valborg, ska förmodligen va med eve elr nått, vet inte vad vi ska göra, det får vi se imorrn ;) aja, nu ska jag gå och städa rummet, det behövs om vi säger så ;) haha fast först ska jag se på andra avenyn, hann aldrig det igår, men vi hörs mer senare.
pusshej<3


kramp

HejHej!
Skola idag igen, fast gick hem vid lunch. Hade typ kramp liknande värk i magen, kunde varken sitta elr stå, så efter slöjden gick jag hem. Somnade på sängen med "värmedyna" på magen, sov i några timmar och sen kollade jag på 3 program på teve, sen somnade jag igen i några timmar :D haha men magen är bättre nu iaf, har fortfarande lite ont menmen, finns inte så mkt att göra ;) Blir skola imorrn iaf tror jag, om jag inte vaknar med samma värk igen, då stannar jag nog hemma. Men det blir nog skola ;) haha snart är det fredag och valborg, och snart har vi lov igen, bara nästa vecka kvar ;) Sen 3 veckor till innan sommarlov!! Det gillar vi! (y) Kanske börjar bli dags att börja leta klänning till skolavslutningen snart (?) Tror nog det! Men nu ska jag gå och duscha och sen kolla på andra avenyn klockan 9, efter det blir det lite plugg till matten imorrn och efter det sova och se om värken i magen går över tills imorrn. Men vi hörs mer imorrn.
pusshej<3


Teve nästa!

HejHej!
Nu ska jag bänka mig framför teven till halv 11, då slutar cougar town tror jag :D Och nu klockan 9 börjar desperate housewives, så det här blir sista inlägget idag, vi hörs mer imorrn!
pusshej<3


Picnic

HejHej!
Idag är det tisdag och det va skola som vanligt, har vart fint väder idag igen så jag och eve tänkte åka på "picnic" efter skolan, men när vi kom fram började det blåsa och solen försvann. Så våran picnic slutade på balkongen hemma hos mig ;D haha det va roligt! Imorrn är det onsdag och då är det andra avenyn igen, näst sista avsnittet... :'( menmen idag är det desperate housewives och cougar town på teve, och det ska jag se! ;) haha men nu ska jag skriva ut lite bilder, sen vet jag inte. Men vi hörs imorrn.
pusshej<3

 
2 bilder från idag :)


Misslyckat

HejHej!
Idag är det måndag igen, ganska chill dag. Det va ett filmteam i skolan idag, min klass skulle läsa upp frågor om sexualkunskap typ, så skulle de filma. Och kamerakillen va amerikan, han kom från Los Angeles! :D haha fett coolt ju, jag vill också bo där! ;( menmen en av mina frågor var; Vad ska man göra om ens partner är otrogen? Aja, efter skolan va det bowling, fick ont i huvudet som vanligt, jobbigtjobbigt! Efter det hämtade syster mig coh vi åkte och grilllade, fast det gick inte så bra dåva, vi försökte grilla kött på en engångsgrill :D haha misslyckat!! Så vi åkte hem och käkade istället ;) haha. Nu ska jag kolla alla andra sidor och läsa lite bloggar, sen ska jag kolla på teve innan jag går och lägger mig :) men vi hörs mer imorrn.
pusshej<3


Vaniljcola

HejHej!
Sitter just nu och dricker vaniljcola och äter ost-chips, såå gott! Idag har jag och eve vart jätteduktiga! :D haha<3 Imorrn är det skola och bowling igen, så tråkigt. Varför måste helgerna gå så fort?:( menmen det är snart lov igen ;) haha! Juste, jag klippte mig idag också, elr mamma gjorde. Man vågar ju fan inte gå till frisörer längre, de verkar ju vara döva. Säger man t.ex. 5 cm så klipper de 10. Tröga elr vad?! ;s aja klippte ungefär 10 cm, haha! menmen nu ska jag duscha och sen kolla på teve, men vi hörs mer imorrn efter bowlingen.
pusshej<3


Hos Eve

HejHej!

Sitter hos eve nu, har sleepat här inatt :) Snart ska vi dra ut, ska bara fixa oss oså. Men jag skriver mer senare, imorrn är det skola också, bajs på den! Fast det är ju bara 2 veckor kvar innan vi har lov igen, skööönt! Men nu ska jag dra, hörs senare.

pusshej<3


Bilder

HejHej!
Nu sitter jag här igen, ännu en lördag och jag är mätt så att jag snart spricker... ;o har ätit tacos, så gott! ;) haha va till stan och en ikea förut innan maten med syster, haha det va kul! sen hem och käka och nu sitter jag här, kollade precis igenom en massa bilder på när lillskiten va liten, så himla söööt!<3 sitter och planerar hennes födelsedagspresent, vill göra nått speciellt nu när hon blir 5! :) jag var med på en del bilder också, haha snacka om liten! ;o haha menmen, nu ska jag kolla alla andra sidor och sen fortsätta att klura på presenten ;)
pusshej<3


FREEDAG

HejHej!
Skola idag igen, sista dagen innan helg, häääärligt! :D först va det skolan då, sen hem och käka. Sen lite senare cyklade jag, eve och några till maxi och köpte godis, haha det va roligt! ;) haha sen hem, åt precis och snart ska jag väl ut och cykla medans systeryster går med vovven, haha! men vi hörs mer senare elr imorrn.
pusshej<3


Andra Avenyn

HejHej!
Skola idag igen, proven gick väl hyffsat, va några frågor som jag inte svara på ;) haha vädret har väl inte var lika bra idag, saknar värmen och solen :( menmen. Efter skolan följde jag med syster ut, fick 100 kr av ett fyllo :D HAHA sen efter det hem och fixa mig, sen mötte jag eve och johanna på bussen, skulle på KU och informationsmöte om ålands resan :D ska bli såååå kul! Menmen nu kollade jag preics klart på andra avenyn, jag vill inte att det ska sluta, är ju bara några avsnitt kvar :'( menmen finns inte så mkt att göra :( aja, nu måste jag plugga lite till spanska glosorna imorrn, sen vet jag inte. Men imorrn är det härliga fredag igen, så vi hörs då! ;)
pusshej<3


Godnatt

HejHej igen!
Nu har jag suttit här i timmar och pluggat, så nu är jag helt slut. Har nog inte lärt mig något, snacka om att jag kmr få IG imorrn! ;o haha! men wtf, nån gång måste ju vara den första, right (?) ;) haha jag har iaf duschat för några timmar så det slipper jag nu, funderar på att gå och lägga mig, är riktigt j*vla trött nu asså, men jag är hungrig också så ska nog äta nått innan, men vi höres imorrn.
pusshej<3


pluggar som en..jag vet inte vad

HejHej!
Skolan idag va piss, precis som vädret!! Men det är ju april, sånt här väder kan vi ha ända in i maj -.- menmen klockan 1 va vi på studiebesök på scanias industrigymnasium, fett långtråkigt de var!!! aja, har inte tid att skriva nu, sitter och pluggar som en galning till de 2 proven vi har imorrn, biologi och engelska, är inte så nervös inför engelskan för det brukar va lätt men no.... Shit asså! ;o aja skriver mer senare
pusshej<3


Skön dag

HejHej!
Hade bara en lektion idag ju, so... -.- sååå tråkigt, sen slutade jag halv 2 då syster kom och hämtade mig vid skolan, då åkte vi till några affärer, kul! :) Sen hem och nu sitter jag här och kollar på teve samtidigt :D Ska fortsätta kolla på teve nu så skriver jag mer senare.
pusshej<3


Sovmorgon

HejHej!
Har som sagt sovmorgon till 12:15 idag, fett skööönt! Så nu är jag typ helt klar, har bara en lektion idag också och det är ju ännu bättre! :D haha ska kolla om syster ska ut senare efter det och då kanske jag följer med henne, alla andra har fullt upp! ;) haha  men jag skriver mer senare när jag kmr hem elr nått.
pusshej<3


Cola

HejHej!
Nu sitter jag och dricker cola och bloggar, såklart ;) haha kollade precis på svenska hollywood fruar, för första ggn, det är faktiskt ganska roligt ändå :D haha fett skönt att vi bara har en lektion imorrn, sovmorgon till 12 lixom ! ;o haha sen på onsdag har jag bara 2 lektioner, elr slöjd är ju ingen lektion egentligen, sen ska vi på "studiebesök" på scania gymnasiet, haha allt för att slippa lektionerna haha! men nu ska jag gå och duscha och sen kolla på teve tills jag ska sova, men vi hörs mer imorrn!
pusshej<3

känns som om det va ett tag sen jag ladda upp en bild, men sånt är livet ;)


Bästa dagen imorrn!

HejHej!
Måndag idag igen, fast det är ju snart lov så :) Det har vart fint väder idag också, me liike!<3 Skolan gick väl som vanligt, satt ute alla lektioner, fett skööönt! :D Sen bowlingen, snurrade typ 6 varv snabbt och sen sköt jag och fick strike, de ni! ;) det är status, haha! aja sen hem och käka och kolla på teve och nu sitter jag här och kollar sidor och läser bloggar. Ska snart gå och städa tror jag...det behövs! ;) haha. Skönaste dagen imorrn, alla lektioner innan lunch är inställlda så börjar 12:15 och då har vi bara en lektion sen slutar vi halv 2 då jag ska va med eve tror jag :D aja, skriver mer senare.
pusshej<3


engelska

HejHej!
Nu har jag pluggat lite engelska så jag förhoppningsvis klarar "provet" imorrn ;D haha nu ska jag gå och duscha och sen kolla på teve, skriver mer imorrn efter bowlingen! ;)
pusshej<3


Cykel

HejHej!
Så, nu har jag köpt en cykel till åland :D Imorse va det konfa möte halv 10! Snacka om jobbigt att behöva gå upp tidigt på en söndag! -.- Men iaf, kom hem vid halv 12 kanske och satte mig och kollade på teve, sen kom mamma och pappa hem med en cykel till mig, måste ju ha till åland :) så fixade ihop den och sen kollade jag på teve igen, nu sitter jag här och snart ska jag nog plugga lite engelska till "testet" imorrn :D haha! men skriver nog mer senare.
pusshej<3

en månad

HejHej!
Om exakt en månad idag fyller jag år, haha intressant va ?;)
Aja nu tänkte jag gå och kolla på någon film innan nästa film börjar om några timmar :D Skriver nog inge mer idag, men vi hörs imorrn.
pusshej<3


Ingen rubrik

HejHej!
Idag är det lördag, vaknade typ halv 1 elr nått, gick upp och åt frulle och kollade på teve :)) Sen har jag suttit här i några timmar, käkade precis och nu sitter jag här igen :D ska snart städa mitt rum tror jag, om jag orkar dvs. men nu ska jag fortsätta kolla på teve ett tag, skriver mer senare.
pusshej<3


Fixat ny design

HejHej!
Skola idag igen, har vart typ helt konstig i huvudet hela dagen, typ yr och skit! menmen sorry alla som jag har "dissat" under dagen, love you!<3 Säkert vädret som gör att jag blir konstig (?) Efter skolan gick jag och eve hem till mig en snabbis, sen gick vi ner till stan och träffade rania, gick runt och kollade och skrattade ofc. Så nu mår jag lite bättre ;) Vi gick iaf runt där ett tag och sen fick jag skjuts hem, nu sitter jag här och kollar sidor och kollar på teve :D Ska nog kolla på nån film elr nått senare ;) Madde har fixat en ny design också fast den är inte riktigt klar ännu, men den kmr ;)
pusshej<3


Klartpluggat!

HejHej igen!
Nu har jag skrivit klart mitt repotage :D stolt haha nu ska jag spela lite med hannah och sen gå och duscha.
Tidigare va jag iväg och kollade cykel, hittade en som jag kanske ska köpa :D haha och sen när vi kom hem åt vi grillad kyckling och sallad, muums!
Det här blir sista inlägget, så vi hörs imorrn!
pusshej<3


Skriv en rubrik här..

HejHej!
Kom inte på någon bra rubrik... "/ menmen
Ååh... Jag blir så trött på blogg.se ibland! Jag hade skrivit värsta långa inlägget och sen försvann det! -.-


menmen, skola idag igen, började med matteprov som gick skitdåligt, sen religion, klasstid och engelska. 
Det har vart varmt idag men solen har inte lyst speciellt mkt, lite tråkigt! Och sen säger vissa att det ska snöa imorrn, hoppas verkligen inte det!!
Skolan slutade iaf halv 3 då jag gick hem och fixade käk, sen satte jag mig och kollade på teve och nu sitter jag här och läser lite bloggar och kollar igenom lite sidor :) Imorrn är det fredag igen och det ska bli skönt som fan! Men repotaget ska in då också så måste skriva klart det, fast har ju bara "ingressen" kvar så är jag ju klar! :D haha nu ska jag börja med repotaget och senare ikväll kanske jag åker och kollar efter cykel till ålandsresan med konfan vecka 19! :D Ska bli såååå kul! Men jag skriver mer senare.
pusshej<3


Matteprov

HejHej!
Nu sitter jag här igen, ska strax gå och duscha och sen plugga lite matte till provet imorrn :) Har inte pluggat nått men wtf, klarar jag inte så gör jag det inte ;) haha kollade på andra avenyn också, så jävla bra!!<3 Men nu ska jag kolla bdb och sen duscha. Men vi hörs mer imorgon!
pusshej & godnatt<3


IUP-samtal

HejHej!
Idag har det vart fint väder igen, gilla hårt!

Skolan idag gick finfint, började med svenska, sen slöjd och efter det gick jag och hannah ner till stan och mötte erika och ajla, och mitt knä blev typ cp, höll på att typ ramla ihop mitt på bilvägen :s Gjorde jätte ont :(
 Vi käkade iaf kebab på kebabhouse :D mums! Sen hade vi typ 45 minuter på oss tills vi skulle möta resten av klassen på biblan så vi gick och satte oss vid maren där det hände en liten olycka :D hahahahahahaha!!! Ett "viktigt" papper blåste i vattnet så erika hämtade värsta långa grenen och fiskade upp det, weird ;o haha och snacka om att alla glodde och undrade vad vi höll på med, speciellt när vi garrvade så att hela stan hörde typ :D haha på biologin satt jag, erika och ajla ute i solen och "jobbade", vi satt snarare och ringde runt till folk, vilket va SKITKUL! xD HAHA!  
Efter skolan hade jag IUP-samtal som gick bra, har bra betyg i alla ämnen än så länge ;) haha stolt jag är! haha men nu ska jag kolla på andra avenyn på datan och sen plugga lite till matte provet imorrn. Skriver mer senare kanske, annars hörs vi imorrn.
pusshej<3


Bild

HejHej Igen!
Nu har jag kollat på desperate housewives, cougar town och sen har rania skickat bilderna och jag har kollat igenom dom och redigerat några :D Lägger upp en i slutet av inlägget ;) Imorrn är det utvecklingssamtal också, får se hur det går, haha! Men vi hörs mer imorrn.
pusshej<3


Lite suddig menmen :)<33


FINT VÄDER IDAG

HejHej!
Idag har det vart fint väder ute och varmt också! Höll på att dö i skolan av värmen asså! Men vi ska inte klaga, jag älskar värmen! ;) haha skolan var tråkig som vanligt, sen efter skolan promenerade jag och eve till stan och gick runt och fråga om sommarjobb och kollade på skor :) Sen tog jag bussen hem och gick direkt ut med syster och barnen, tog några bilder också och sen ska madde göra en ny bloggdesign till mig också om hon hinner idag, annars blir det väl imorrn. Menmen den jag har nu är ju lite för julig :D haha men nu ska jag kolla klart på teve och sen gå ut med hundarna, sen ska jag kolla på desperate och cougar town senare :) haha värsta långa inlägget menmen :)
pusshej<3


Bowling

HejHej!
Första skoldagen efter lovet, ganska seg och jag har haft ont i magen hela dagen :( Efter skolan varé basket också, ganska tråkigt idag! Sen efter det följde jag med syster till kungens kurva och handlade lite :) Sen när jag kom hem va jag ute ett tag med några, haha!
Nu sitter jag här och kollar igenom sidor och läser bloggar mm. Ska snart gå och duscha och sen kolla på teve, men vi hörs mer imorgon.
pusshej<3


FILM

HejHej!
Det här blir sista inlägget idag, kollar på film nu på teve fast nu är det reklam :) Imorrn är det skola igen, palla med det, fast det är ju bara 4 veckor kvar sen har vi lov igen! Yeeey! :D haha och sen efter det3 veckor till innan sommarlov!<3 menmen nu ska jag fortsätta med filmen. Vi hörs imorrn =)
pusshej och godnatt<3


Plugg

HejHej!
Sista lediga dagen på lovet nu då, imorrn är det skola igen :(
Aja, jag gick upp halv 1 idag och sen lite senare åkte jag och kollade skor, fast jag hade ingen lust att köpa några så jag gör det nån annan dag ;) haha sen hem och käka och nu måste jag plugga lite matte och försöka bli klar med repotaget... -.- men nu ska jag plugga lite och sen vet jag inte, men vi hörs senare.
pusshej<3 


Hicka

HejHej Igen!
Nu har jag vart i affären igen, köpte chips (tjockis) xD menmen det va ganska roligt där som vanligt och nu sitter jag här och har hicka :( funderar på att gå och duscha och sen kolla om det kmr nått bra på teve, annars kolla på film elr nått, men jag ska iaf stänga av datan så det här blir sista inlägget idag, vi hörs imorrn!
pusshej<3


JobbigtJobbigt

HejHej!
Nu har jag vart hemma ett tag, åkte med sis's och hjälpe gubben i stallet att hämta hästmat, ganska kul fast skiiiitkallt!! Dags att börja gå med vinterjackan nu igen (?) USCH!:s menmen åker väl förmodligen till affären senare ikväll också.
Gick igenom bilderna från lekslottet, hittade bara en bild på mig och syster, en ganska cool bild :D haha laddar upp den senare, haha! Men nu ska jag ladda upp bilderna och sen kolla alla andra sidor också.
pusshej<3



Haha ganska cool bild (enligt mig) :D


VANILJCOLA!

HejHej!
Idag vaknade jag 11 kanske, då fixade jag mig och sen åkte jag med familjen till affären :) Köpte en huvudmassage stav, godis, vaniljcola mm :)) Äntligen får jag min vaniljcola igen, det va längelänge sen!! Men iaf, snart ska jag käka och sen får jag se vad jag hittar på, kanske kollar på film igen elr nått annat skojj ;) men skriver mer senare.
pusshej<3

 

Har tyvärr ingen bild på vaniljcola på den här datan, men den har ni sett så många ggr innan så ;) haha


:)

Hello
Haha nu har jag spelat ett spel på spela.se... jag har fett tråkigt men jag orkar inte gå ut heller.. ;o menmen får väl snacka med folk på msn och kolla på teve elr nått ;)
Imorrn är det lördag och på måndag börjar skolan igen, jag oorkar inte! Aja nu ska jag kolla på smygtittar till nästa andra avenyn avsnitt och sen kolla på teve, ska redigera och gå igenom en massa bilder från lekslottet också, så det kanske kmr upp några senare ;)
pusshej<3


Fredag

HejHej!
Skrev aldrig nå mer igår, eve kom och vi satt vid datan och kollade film :) menmen iaf, vi kollade på; Vi hade iaf tur med vädret...igen ;D haha den är rolig!! haha aja, idag har jag kollat på teve och suttit här, har lixom skit tråkigt! Snart är lovet slut, buhu! ;( Me skriver mer senare.
pusshej<3


Stallet

HejHej!
Kollade precis klart alla andra sidor på datan :) Imorse åkte jag till stallet med syster, va där i 3 timmar kanske och sen hämta lillen, hem och käka och sen duscha. Nu sitter jag och väntar på eveliina som sover här inatt, har ju inte träffats på hela lovet! ;o
Menmen nu ska jag gå och plocka undan lite i rummet och sen kolla på teve tills hon kmr ;)
pusshej<3


Stallet imorrn

Hejhej!
Nu tänker jag stänga av datan och gå och lägga mig, imorrn blir det förmodligen stallet med sis's, ska nog fota lite där ute också ;) men vi hörs mer imorrn!
pusshej & godnatt<3


life it´s a climb but the view it´s great

HejHej
Idag har jag vart ute nästan hela dagen, först åkte vi runt lite, hittade ett dött djur och gick i några affärer :)) Sen hem och käka och efter det kollade jag på andra avenyn på internet :) Nu kollade jag precis klart på en film; Hannah Montana The Movie, den va bra, faktiskt bättre än jag trodde!;) Aja, nu ska jag kolla på teve och sen vet jga inte, men vi hörs senare:)
pusshej<3


Affären

Hejhej!
Kom precis hem från affären typ, tog nya glasögon-bilder också :)) haha! aja hände inte så mkt mer, planerar morgondagen också, lovet är snart slut och jag har typ inte träffat kompisar på hela lovet...?!?! PANIK! Aja ni får öra av er om ni vill träffas, imorrn och på torsdag har jag saker inplanerat men inte resten av veckan! Aja det här blir nog sista inlägget idag så vi hörs imorrn ;)
pusshej & godnatt<3


Fullt upp!

Hejhej!
Fullt upp hela dagen. Imorse gick jag upp 10, duschade och sminkade mig och sen vid 12 åkte jag med syster till veterinären en snabbis, sen ut till några affärer också :) Sen hämta ungarna och åka till lekslottet en stund. Sen sist men inte minst leta vildsvin och idag såg vi ett igen fast lite mindre den här gången :)) haha vilket kul liv vi har, systrarna cp :D haha!!<3
Aja, kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här igen, ikväll blire att åka till affären och sen kolla på film, men skriver mer senare.
pusshej<3
Kanske lägger upp bilder från lekslottet senare om jag orkar ;)


Godmorgon

Hejhej!
Vaknade för en timme sen kanske och nu har jag duschat och fixat mig typ så nu väntar jag bara på att sis ska ringa, ska förmodligen ut med henne senare ;) Men nu ska jag kolla alla andra sidor och sen kolla på teve, men vi hörs senare :)
pusshej<3


Godnatt

Hejhej!
Såg precis klart på en film; An American Girl Chrissa Stands Strong, jättebra! Innan det va jag ute med systrar och gick och kollade innan det på en film; New York Minute elr vad den nu hette :D haha men nu ska jag logga ut och sova, hörs mer imorrn ;)
pusshej & godnatt<3


Vildsvin

Hejhej!
Idag har jag vart ute hela dagen, när jag vaknade åkte jag till en massa olika affärer med syster, sen till heron och gå runt lite och sen på vägen hem därifrån såg vi ett vildsvin på en åker, vi stannade för att ta kort på den, jag och madde gick ut på åkern men sen sprang den iväg så vi fick ingen bild :( menmen iaf nu sitter jag här och försöker bestäma mig om jag ska spela elr kolla på film(?) Vet inte riktigt men jag kanske skriver mer senare, pusshej<3


Film

Hejhej!
Kollar på film nu, Marley & me, men det här blir iaf sista inlägget idag så vi hörs mer imorrn. Nu ska jag gå och se klart på filmen, pusshej<3


Bilder

Här kmr bilderna som jag lovade...enjoy ;)




   

Det här va några av många, men jag orkar inte lägga in fler så...
pusshej<3


Eyes

Hejhej!
Kom typ precis hem, har vart ute med syster och tagit några bilder som förmodligen kmr upp här senare, nu ska jag kolla på film och äta choklad glass :)) Jag saknar vaniljcolan :( Fast den kmr nog snart tillbaka till maxi igen, hoppas jag!! Men skriver mer senare, pusshej<3


Söndag

Hejhej!
Kollade på film igår, kmr inte ihåg vad den hette men den handlade om en mamma som hade en man och son som dog i ett bombattentat och efter det blev hon helt skum. Hela filmen var skum och den va inte speciellt bra heller. Inget jag skulle se igen. Aja vaknade typ halv 12 imorse, gick upp och drack o'boy och sen duschade jag och nu sitter jag och kollar några sidor och ska snart kolla på film igen :)) Typ min sysselsättning under lovet (?) Nejdå ;) gahaha. Men skriver mer senare, pusshej<3


Hemma ---> Film

Hejhej!
Kom typ precis hen från bror, åt tårta och sen kollade vi på film, transformers 1 :) haha mobba mig inte nu men den va faktiskt ganska bra, ska se 2:an också någon dag! haha nu ska jag fixa mig och sen kolla på film och sen sova tror jag, men jag skriver mer imorrn.
 pusshej och godnatt<3


Heron

Hejhej!
Igår drog jag och rania till heron och satt typ, sen kom vi hem vid 11- halv 12 kanske (?) Snackade i tele lite och kollade på datan, sen somnade vi vid 3 kanske, vaknade vid 12 och kollade på film och nu gick rania hem för en timma sen kanske och jag åt precis :)) Ska snart dra til bror och äta tårta och sen vet jag inte, men skriver mer senare, pusshej<3


Långfredag

Hejhej!
Menar dom att den här fredagen är lång? haha skoja ;) Hann inte skriva nå mer igår, följde med sis till sjukan! Satt där till 2 kanske, fett drygt! menmen kom hem och gick och la mig direkt, sen vaknade man vid typ halv 2 imorse, städade rummet och duschade och nu sitte jag här och väntar på att rania ska messa, ska möta henne och hon sover här inatt, kulkul!;) kanske skriver mer ikväll annars hörs vi imorrn, pusshej<3

Vill ha sommar!:(


Lägger ner bloggen

Hejhej!
Nu har jag bestämt mig!! Jag lägger ner bloggen, för gott!
|
|
|
|
|
|
April April! haha
Nej nu ska jag vara seriös, idag är det första april och min bror fyller år, grattis!:)<3 Sen var det sista dagen i skolan också, så nu är det påsklooooov!!:)) Skit skööönt! Aja, skolan var lugn, sen hem och följa med syster direkt till några affärer, skitkul!
Någon som vill träffas på lovet, messa isf (ni som har mitt nummer) ;) men nu ska jag städa och sen bara vara, men skriver kanske mer senare, pusshej<3


RSS 2.0
Design by Tasnim