Eclipse - bästa hittils

Tjeenare!
Nu sitter jag här igen, ännu en dag av det älskade sommarlovet har gått och jaa...det är inte länge kvar till skolan börjar igen -.- menmen.
Idag va vi i vår kära huvudstad med konfan, besökte några kyrkor och käkade på donken, sen skulle de flesta gå på bio men jag och erika gick runt i stockholm och kollade kläder :D haha sen hem snabbt och byta om och sen hämtade maya mig och vi åkte till heron. Bion började klockan: 18.30 och eclipse- vilken är den tredje filmen i Twlilight "serien" tycker jag var den bästa hittils av alla 3 filmer och längtar ihjäl mig tills nästa film kommer!!!!!!!
Eclipse = B Ä S T!<333
Funderar på att kanske se den på bio igen, det dröjjer ju några månader till den släpps på dvd (y) haha men nu ska jag duscha och sen kolla på teve tills jag somnar, imorgon ska vi vara i kyrkan 10 -.-
Puss ♥


Pjäs

Tjeena!
Idag började min dag nere på stan i kyrkan, vi provade kåpor tills konfirmationen, sen fotograferades vi och sen tränade vi på pjäsen som ska spelas upp på söndag under konfirmationen :D haha sen gick man ett tag på stan med tjejerna från konfan och sen hem, när mamma kom hem åkte vi och köpte skor, fick bli ett par "gladiator" skor eller vad de nu heter haha sen hem en snabbis och sen vidare till hovsjö där vi skulle kolla på någon film med konfan... fett jobbigt va det!
Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig och kolla på teve, imorrn blir det att gå upp tidigt eftersom vi ska till stockholm och se på bio med konfan, sen senare på kvällen blir det eclipse med maya och eve, tagga! (y)
Puss ♥


Lägret

TjaTja!
Nu har jag vaknat, för en halvtimma sen kanske har sovit sen jag skrev det förra inlägget :D haha det va såå sköönt!
Nu tänkte jag berätta lite kort om lägret ute på alphyddan, kanske inte blir så långt inlägg, börjar få ont i huvudet ;o aja bilderna kommer inte nu, ni får en bildbomb sen någon gång! Har inte lagt upp dom ännu.
Menmen iaf vi åkte ut till alphyddan i söndags förra veckan som ni kanske vet, orkar inte skriva allt vi gjorde på dagarna men iaf någon dag hade vi tönt OS haha och mitt lag vann! Vi är ju bäst! haha sen en dag körde vi "blöjleken", de hade lagt ut en pressening på gräsmattan med vatten och diskmedel på, sen skulle man ha en blöja på huvudet och sen skulle man spruta vatten på andra lagets blöjor :D haha det va kul! Sen har vi badat varenda dag och haft skit fint väder hela veckan! Sen en natt blev vi väckta av ledarna och då skulle vi paddla till en ö och grilla kl. 03.00 på natten, sen en natt blev vi skiträdda, för att vi trodde att det stog någon i skogen och kollade  på oss när vi satt på bryggan mitt i natten och sen kom det någon och knackade på våran dörr - killarna. Sen alla andra nätter typ har vi jävlats med ledarna :D haha aja pallar inte skriva mer, blev yr nu så nu ska jag gå och äta något igen, haha skriver mer senare.
Puss ♥


HEMMA NU

HEEEEJ!
Nu är jag hemma från alphyddan och jag ska skriva om min vecka där men inte just nu, nu ska jag kolla på film och kommer förmodligen somna också, är astrött!
haha fast först ska jag äta nått, har inte ätit frukost :D haha men bilder och inlägg om veckan kommer senare idag, promise!
Puss ♥


Maaat

Hej!
Nu har jag duschat och sminkat mig, nu ska jag packa det sista och sen äta mat. Efter det drar jag mig ner mot stan och åker till alphyddan (y)
Är tillbaka om 8 dagar typ så vi hörs mer då, ni når mig på mobilen tills dess ;)
Skriver inge mer nu idag, jag hinner inte men vi hörs när jag kommer hem från alphyddan, ha det bäst!
Puss ♥


Alphyddan senare

Godmorgon!
Eller jag gick upp vid 10, halv 11 typ :D haha nu har jag börjat packa, några saker kvar bara! :D haha
Jag kommer nog skriva ett inlägg till idag innan jag åker till stan, men sen kommer jag inte kunna uppdatera på 8 dagar typ eftersom vi kommer vara ute på alphyddan, men vi hörs iaf senare, haré bra sålänge.
Puss ♥


Sova

Tjabba.
Nu har jag kollat klart på en film som kom på någon kanal, kom inte ihåg vilken men filmen hette iallafall Blue Crush tror jag, den har jag också sett tidigare men kollade på den igen :))
Nu ska jag nog gå och sova tror jag, måste upp ganska tidigt imorrn om jag ska hinna, har fortfarande inte packat, får göra det imorrn!!! men nu ska jag stänga av datan och lägga mig och sova, så vi hörs imorrn.
Puss ♥


Måste packa

Tjeeena!
Nu kom jag typ hem från affären precis, har köpt cola och godis tills imorrn :D haha jag har fortfarande inte packat heller, skulle gjort det tidigt idag men jag fastnade framför bröllopet på teve, inte bra! menmen det va ganska roligt att titta på faktiskt ;) Nu tänker jag iaf packa och sen se på en film eller nått. Skriver mer senare.
Börjar få ont i huvudet igen också, huvudvärks tabletter är en sak som verkligen måste med till alphyddan, flera lådor säkert, har haft ont i huvudet och mått illa varje dag den här veckan -.-
Puss ♥


Bad update

HejHej!
Det kommer bli dålig uppdatering här på bloggen idag, har fullt upp med att tvätta och packa till alphyddan imorrn, ska börja packa lite smått nu sen ska jag förmodligen träffa Maya & Eveliina lite senare innan tvättstugan. Så kommer inte bli lika många inlägg idag, kan kanske skriver lite senare och sen ikväll, men nu ska jag packa! Så vi hörs mer senare.
Puss ♥


...

Hejsan!
Nu kollade jag precis klart på stepbrothers som jag sett ett antal gånger, menmen den är ganska bra ;D haha nu tänker jag kolla runt lite till på datan och sen vet jag inte, men jag skriver inge mer idag heller så vi hörs mer imorrn istället, då är det lördag och jag måste packa och tvätta kläder till alphyddan, om jag hinner kanske jag hittar på något annat ;))
Puss ♥


Magvärk

Tja!
Kom hem från affären precis typ, eller för någon halvtimma sen kanske :D haha menmen jag har ont i magen så nu ska jag kolla på film och äta vindruvor xD haha skriver mer senare. Helst skulle jag ha viljat gå ut ikväll men vädret lockar ju inte speciellt mkt så det får bli en innekväll :D
Puss ♥


Blixt & åska

Hej.
Det blixtrar och åskar ute och åskan är typ precis ovanför mig...;o lite scary.
Lektion idag igen i kyrkan, sista innan lägret på söndag (y) Jag försov mig imorse också, vakna typ 09.20 och jag skulle möta girlsen 09.35 så aa, vart lite stressad xD
I onsdags vart en kille i min konfagrupp typ överkörd på hovsjö parkering, är det inte typiskt hovsjö?! Aja, hoppas det går bra med foten! "/
Nu ska jag gå och kolla på blixtrarna :D haha skriver mer senare.
Puss ♥


syynd ;)

Tjenare! :)
Nu sitter jag här och skriver det sisat inlägget idag, har fortfarande ont i huvudet och mår illa, inte bra!! Och till alla som inte redan visste det, this is my life, huvudvärk almost every day -.- palla va jobbigt!! Aja, och inte har det försvunnit fast jag tagit en tablett och druckit cola ;D haha men jag tänker inte skriva mer idag iaf, vill inte ha huvudvärk imorrn också, tror jag äter för lite, har typ inte ätit någonting sen jag fick sommarlov, kanske dags att börja (?) Men jag skriver iaf imorrn igen, efter den sista läsningen! (y) haha
Puss ♥


Migrän

Tja.
Läsning idag igen, imorse tänkte jag på om jag skulle ta med ipren ifall jag skulle få ont i huvudet, och bara för att jag inte gjorde det fick jag migrän när jag kom till läsningen, niiiiice -.- menmen det va slut 2 så då gick vi hem och nu sitter jag här och äter och kollar på teve, senare vet jag inte vad som händer, måste väl hitta på något! men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Trött (?)

Tja.
Det här blir det sista inlägget idag, jag somnade vid 6 typ och sov tills nu ungefär, undra om jag kommer kunna sova inatt? :D haha men jag va trött så haha! Nu har jag blivit yr i huvudet så ska gå och dricka något och sen gå och duscha, vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Fina väder!

Hej!
Nu är det en ny dag, läsningen idag va väl okej, tränade på lite låtar som vi ska sjunga på konfirmationen, läste lite och lekte djungeltelegrafen :D haha ganska töntig lek menmen. haha! Jag kom hem vid halv 2 kanske, och nu har jag precis ätit nudlar, gott!
Idag är det varmt ute, äntligen! Vill gå ut och sola men jag orkar inte :D haha nu ska jag hitta på något annat att göra så jag skriver mer senare.
Puss ♥


Livet leker

Hejsan!
Nu har jag kollat klart på filmen och nu tänker jag stänga av datan och kolla på en till film ;) Tänkte gå och sussa snart också, jag vet att det är sommarlov men vi ska ha läsning imorrn klockan 10 så jag måste upp tidigt -.- Aja, vi hörs mer imorrn.
Godnatt ♥


BILJETTER

Tjeeeena!
Nu kom jag typ hem för en halvtimma sen, hade ju konfaläsning i kyrkan, lagom kul eller (?) Nej men iaf, efter det åkte jag och hämtade ut våra biljetter till Eclipse i Heron City så nu får vi bara vänta på den 30 juni!! :D ska bli awesome! Har fått ont i huvudet efter läsningen också, perfekt! Så nu blir det ingen mer data idag tror jag, kanske ett inlägg senare om jag orkar. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och se om huvudvärken går över.
Puss ♥


Lev livet

Hej!
Nu har jag precis kollat på teve, först Brooke knows best och sen Hogan knows best :D haha det är bra! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar, sen möter jag upp Eveliina och sen går vi till konfaläsningen -.- haha vi hörs innan jag går om jag hinner, annars hörs vi ikväll när jag kommer hem ;)
Puss ♥


Godnatt

Tjenare!
Kollade precis klart på filmen, He's the girl haha den va bra, har ju sett den förut men kollade igen :D haha
Shit va Zac Efron och Kevin Zegers är lika, tvillingar fan! ;o fett coolt!



aja nu tänker jag gå och lägga mig, imorrn har jag konfa läsning, oooorkar inte! Jag som trodde jag hade sommarlov (?) fast som tur är är det på typ kvällen :D menmen snart ska vi till alphyddan igen, myysigt! men vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Gissa vad?

Hej...IGEN :D
Gissade vilken film som fick pris för bästa film?!?!
Joooo........... NEW MOON, men det visste jag redan för det är den bästa filmen (y)



Haha ja det va allt jag ville säga nu är MTV movie awards slut så nu ska jag kolla på film, hörs senare.
Puss ♥


Bokat

Hejhej!
Eve och Maya va precis här för att hämta filmer och samtidigt reserverade vi biljetter till premiären av Eclipse! Ska blii så enormt kul!!<3
Aja, nu sitter jag och kollar på MTV movie awards, skit bra och efter det ska jag kolla på film, men skriver mer senare.
Puss ♥

Hittade inte filmens framsida, menmen ;)


Jag vet

Hejsan!
Jag vet att jag skulle skriva när jag gick upp men jag orkade verkligen inte, hade ont i huvudet då fast det har gått över nu ;)
Min dag har spenderats framför teven, jag gick upp 2 och då kollade jag på film, sen har jag kollat på vanlig teve eller vad man nu säger :D haha
Igår kväll kollade jag på film med syrran, vi kollade på fucking åmål, den va faktiskt ganska bra. Svenska ungdomsfilmer brukar vara ganska bra faktiskt! haha aja, jag somnade typ halv 3 och gick upp 2 idag, haha! Latmask där carro! xD menmen nu ska jag städa undan lite grejjer i rummet och sen fortsätta kolla på teve, får se om det kommer någon bra :)) men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Haha står typ på spanska, men wtf :D


Tråååååkigt

Tjena.
Sitter här och har astråkigt, finns inte ett skit att göra ;o menmen funderar på att gå och ta ett bad och sen typ lägga mig i sängen och kolla om det kommer nått på teve tills jag somnar.
Om det är fint väder imorrn kanske vi ska dra till stranden, skulle va kul! xD haha men nu har jag verkligen tråkigt! Jag skriver mer imorrn när jag vaknar.
Puss ♥


Illa

Hej igen.
Nu har jag ätit, det va asgott men nu mår jag illa "/ aja, ska sitta här ett tag till och sen ska jag kolla på film tror jag (?)
Nu har det börjat regna också så det fina vädret är borta :( inte bra!
Stannar nog inne ikväll och imorrn ska jag nog träffa maya och eveliina igen, vi kanske ska bada om det blir fint väder (y) :D haha första doppet eller? haha ja. Men nu ska jag kolla runt på lite kläder på internet och sen kolla på film, vi hörs mer senare.
Puss ♥


Hemma igen

Hejsan!
Nu har jag kommit hem igen, eller för typ en halvtimma sen kanske, elr en timma (?) Aja jag vet inte  :D
menmen vi gick ju ner på stan förut och sen satt vi ute och fikade på ett café, och jisses vilket fint väder det vart idag, stekhett och sol, häärligt! Aja, sen gick vi runt lite, sen åkte maya hem så då gick jag och eve hem också, fast först köpte vi slush, haha det är typ för kallt ;o asså slushen ;) haha
Nu sitter jag här och kollar runt lite och äter grillringar, skiitgott! Snart ska vi äta middag, jättegod mat :D haha
men nu ska jag dra, skriver mer senare.
Puss ♥


Stan nu!

Godmorgon!
Nu ska jag gå ner på stan med maya och eveliina, ska bli mys. Härligt väder har vi också, tummen upp på det (y)
Aja, nu ska vi börja röra oss, hörs mer senare.
Puss ♥


Storstädat

Hej!
Nu har jag storstädat rummet, men det måste man ju när man får finfrämmande! Snart kommer Maya och Eveliina hit, de ska sova här inatt ;) myyyysigt!<3
Tidigare idag va jag ute med mamma och systrar, sen hem och duscha och sen städa, nu sitter jag här och väntar på maya och eve :D haha skriver kanske mer senare, annars hörs vi imorrn.
Puss ♥


Kyckling

Hejsan!
Nu har jag precis ätit grillad kyckling och sallad, gott! Innan va vi till affären en snabbis och köpte vaniljcola bla. haha har saknat det!! ;o haha det ska bli gott :D haha
Det blev en inne dag idag, har bara vart hemma och kollat på teve typ, nu ska jag fortsätta kolla på teve och sen vet jag inte, men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Sommarlov

Hej!
Åhh, va skönt att få sovmorgon! Idag gick jag upp typ 2, skiiiit skönt att sova :D haha
Idag är det första dagen på sommarlovet och det är piss väder ute, kan det bli bättre (?) fan, kan det inte va stekande sol så man kan åka och bada? Det är sommar, inte det här vädret -.-
Menmen idag vet jag inte vad jag ska göra, är inte speciellt taggad att gå ut när det är dåligt väder... men vi får se.
Just nu ska jag kolla på teve, vi hörs mer senare.
Puss ♥


Sex and the city

Tja.
Nu ska jag gå och kolla på sex and the city som kommer på teve, sen ska jag nog sova tror jag, är fett trött efter avslutningen :D haha men vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Min avslutnings outfit :D


Sommarlov

Tjeeeeena!
Nu är det äntligen här, sommarlovet vi alla väntat på! (y) hoppas bara att det blir lika roligt, härligt och minnesvärt som alla säger... vi får hoppas det!
Aja, avslutningen va iaf fin, eller vad man nu säger. Och betygen också (y) har ökat med 30 poäng, och det är bra för att vara mig! :D
haha whatever, efter det åkte man till affären en snabbis och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen (?) blir nog film, orkar inte göra nått annat xD haha men skriver mer senare.
Puss ♥


Visst va vi fina? :))


Det sista

Hej.
Nu ska jag bara fixa det sista, sen ska jag möta upp tjejerna och gå till berget där vi ska ha avslutning :D mina föttter kommer dö, men whatever, that's life ;) men nu hinner jag inte skriva mer, ska föna håret nu.
Puss ♥


Avslutning ikväll!

Tjenare!
Ikväll är det skolavslutning, hääärligt! (y)
Idag har det ju inte varit någon skola så jag gick upp 12, sen har jag bara provat min avslutnings outfit så jag inte glömt nått :D haha
Nu ska jag gå och sminka mig och sen duscha, sen ska jag fixa lite till grejer innan jag drar iväg ;) Orkar inte locka håret, det är så jobbigt!! xD haha men vi höres nog innan jag drar, om jag hinner.
Puss


FILMKVÄLL!

Tjenare!
Idag åkte vi till nykvarn, vi skulle ha 10 kamp hos vår lärare! Orkar inte berätta allt som hände där men iaf så blev hela klassen skit förbannade på buss föraren, asså shit!!!!!!!! :@
Aja, sen åkte jag, erika, marre, linnea och ajla till stan och köpte godis och hyrde hide and seek. Sen åkte vi tillbaka till skolan och fick reda på att vi inte kunde va i aulan hela kvällen för att det skulle vara föräldramöte där en timma. Så vi började med att se step up i en annan sal, men den filmen cepade så då hade vi "rast" tills aulan blev ledig. Sen fixade vi allt och alla va nöjda, tills vi inte fick fram varken bild elr ljud, men det löste sig till slut (som tur va). Sen kollade vi på hide and seek och typ alla höll på att skita på sig, det hördes genom hela skolan när vi skrek!!!! Filmkvällen började som skit och slutade bra! :D
Aja, sen gick vi hem och nu sitter jag här och bloggar, skit tråkigt! Jag börjar ju 17:30 imorrn och då har vi avslutning, skit härligt!<3 menmen nu ska jag kolla alla andra sidor och sen läsa bloggar. Sen vet jag inte, men vi hörs mer imorrn.


HISS ;



Dagens hiss går till hide and seek, skiitbra men bajs läskig film!!!
Sen en till hiss går till den snälla buss föraren som skjutsade oss tillbaka till s-tälje! kärlek till dig!<3


DISS ;

Dagens diss går till misslyckade filmkvällar, och den andra dissen går till kaxiga buss förare, skit ner dig!!


 
Puss ♥


Bilder

Tja!
Tänkte lägga in några bilder på mig och tjejerna från bastmora idag, sen efter det tänkte jag gå och duscha och sen lägga mig och kolla på teve, har fortfarande lite ont i huvudet :( men vi hörs mer imorrn.

Här kommer bilderna ;)



Svartvit;


Färg;


Haha normala, jotack vi vet ;)


HAHAHAHA


Det handlar om att bjuda på sig själv ;)



Orkar inte lägga in fler idag, men det kommer förhoppningsvis flera som vi fotar imorrn :D haha vi hörs mer imorrn, haré bra!
Puss ♥


Filmkväll

Tjena!
Idag va vi ut till bastmora med klassen + paralellklassen, tog en massa finfina bilder med tjejerna som kommer uppp så fort hannah skickat dom ;) sen hoppade vi studsmatta och kollade på när några badade, själv hade jag inga badkläder med mig :( menmen sen kollade jag på när några spelade brännboll också :D haha
efter det åkte jag hem en snabbis, sen åkte jag till affären med syster och fick typ migrän, kul lixom! NOT.
Nu kom jag typ precis hem, köpte cola och godis tills imorrn, ska ju på "utflykt" xD haha ikväll vet jag inte vad som händer, får la se ;D haha men jag skriver mer senare.
Puss ♥

Juste! Imorrn bliré filmkväll i skolan, myyyys!<3


-

Hej igen.
Jag tänker stänga av datan nu så jag skriver inge mer idag.
Imorrn ska vi till bastmora med andra 8:an, får se hur kul det blir. Nu ska jag gå och duscha. Vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Taggataggatagga

Tjena!
Nu sitter jag här igen, skulle egentligen städat rummet förut men jag somnade och nu är det försent enligt mig :D haha fast ska nog plocka undan lite så dammsuger jag och så någon annan dag ;)
Om 3 dagar får jag sommarlov, snacka om mycket bad, sol och vänner! det bästa som finns!!
Nu ska jag kolla alla sidor och sen gå och duscha, efter det blir det nog att plocka undan lite och sen vet jag inte, har fått ont i huvudet sen jag sov, ovanligt eller (?) men vi hörs mer senare.
Puss ♥

Rubrik (?)

Hej!
Nu har jag handlat till imorrn, fast det va ju några timmar sen ;) Nu har jag försökt fixa min data så den blir lite snabbare, läst bloggar och kollat lite grejjer. Nu ska jag kolla lite sidor och sen vet jag inte,  men vi hörs senare.
Puss ♥


Hemma

Hej igen!
Nu är jag hemma från skolan igen, vi skulle bara packa ner lite böcker i kartonger (skolan ska ju flytta) sen efter det fick vi sluta typ. Nu är jag iaf hemma och ska snart dra till affären och handla lite tills imorgon, vi ska till bastmora...
Efter det vet jag inte vad som händer, ska kanske städa rummet, om jag orkar. Annars hittar jag väl på nått annat ;) Men nu ska jag fixa lunch. Vi hörs mer senare.
Puss ♥


Skolan nu

Hej!
Nu ska jag börja dra mig mot skolan, ska möta upp erika och ajla halv 10. Vi hörs mer när jag kommer hem.
Ha en bra måndag!
Pussen ♥


Sovmorgon

HejHej!
Idag gick jag upp som vanligt och vid kvart över 8 mötte jag erika och ajla. När vi kommit halvvägs fick jag ett sms där det stog att vi började tjugo i 10, så det va bara att vända och gå hem igen ;) Kunde de inte messat liiiite tidigare liksom(?) Aja, så nu sitter jag här igen, har astråkigt, och dricker vaniljcola *mumsmums* såå himla gott! Om en halvtimma ska jag dra till skolan, ska typ bara städa det sista men eftersom jag inte va i skolan i fredags så vet jag inte när vi slutar... hoppas vi slutar tidigt! (y)
Men vi hörs mer när jag kommit hem från skolan, nu ska jag äta frukost :D haha
Pussen ♥


Sveriges Nationaldag!

Ja, idag är det sveriges nationaldag, det är status! Näej jag bara skoja, har inte kunnat "fira" dagen eftersom den spenderats i bilen, inte för att jag brukar fira den ändå. Menmen nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, jag är astrött och mår lite illa fortfarande ;s men vi hörs mer imorrn, ha det bäst sålänge.
Pussen


Hemma

HejHej! Nu är vi hemma från norrland igen, har vart en kanonhelg hos kusinerna! :) Vi åkte dit i fredags och kom hem idag. I fredags gjorde vi inte så mycket, pratade och kollade på teve typ. Jag va skiiit trött, även om jag sov typ hela vägen upp... (?) Uppe i Norrland sken solen fast sen blåste det skitmkt så det blev kallt. Sen i lördags va vi i affären och till kyrkogården sen satte vi upp partytält,fast vi va osäkra på om det skulle få vara kvar på marken när det blåste ;) Sen lagade vi mat och dukade inför "festen", haha det vart en lyckad kväll :D haha sen idag så åkte vi hem vid halv 11 kanske, och kom hem typ halv 6. Jag är skit trött nu också, är yr i huvudet och allmänt seg, ska lägga mig tidigt idag, är du skola imorrn också. Helt onödig vecka, bara utflykter typ -.-
På torsdag får vi sommarlov också, fett med hääääärligt! taggataggatagga! Bilderna från helgen kommer någon annan dag, förhoppningsvis imorgon om jag orkar. Nu ska jag bara sitta här och kolla på teve tills jag ska gå och lägga mig. Vi hörs mer senare.
Pussen


Hörs på söndag

Hej! Det är är sista gången jag skriver den här helgen, jag skriver mer när vi kommer hem på söndag.
Nu ska jag dra och packa och sen ner i tvättstugan sen vet jag inte. Måste lägga mig ganska tidigt idag eftersom vi ska upp vid halv 5 imorrn ;o menmen vi hörs på söndag.
Pussen ♥


Kusinerna

Hej, idag va jag i skolan, sista dagen den här veckan. Har vart jobbiga lektioner idag när det vart så varmt ute ;o menmen det är bara bra! Om exakt en vecka har jag sommarlov, feeett skönt! aja tidigt imorrn åker vi uppåt till kusinerna, ska bli skönt att komma bort från stan lite nu innan sista veckan ;) kommer hem igen på söndag, ska bara vara där över helgen. haha nu ska jag kolla på the city och sen packa. Vi hörs senare.
Pussen ♥


Laga mat

Hej, idag har jag vart i skolan. Vi pratade med rektorn om övernattningen i skolan. Det är inte bestämt ännu om vi ska sova men filmkväll blir det iaf :D aja det känns verkligen att det är sommar nu, och det är sååå härligt!
Imorrn är det sista dagen i skolan den här veckan för mig, måste lämna in böcker, uppgifter och tömma skåpet ;) Tidigt på fredag morgon åker vi till kusinerna norrland, ska bli skönt att komma bort lite! aja nu ska jag skriva "inbjudningar" till filmkvällen och sen ska jag laga mat som är en uppgift vi har från skolan, sista den här terminen. Skööönt!
Aja, senare ikväll är det konfa möte så skriver väl förmodligen efter det.
Pussen


Desperate nu

Nu har jag duschat och nu ska jag ta en cola och sätta mig och kolla på desperate och sen cougar town :) Har fortfarande inte skrivit klart texten om Mozart, får göra det i pauserna. Men jag skriver inge mer idag så sov gott!
Pussen


Filmkväll i skolan (?)

Hej, idag är det tisdag och bara 2 dagar kvar i skolan den här veckan, iaf för min del. Är ju ledig på fredag ;D Iaf, idag i skolan så planerade jag och några till att ha en filmkväll/natt i skolan nu sista dagen innan sommarlovet. Rektorn skulle kolla med larm och skit om vi kan sova över också, hoppas verkligen det går igenom. Skulle ju va gryyymt kul! Efter skolan gick jag hem och åt och nu ska jag skriva en informations text om Mozart :D
Sen ikväll är det ju desperate och sen dubbel avsnitt av cougar town så vi hörs kanske innan det, annars imorrn.
Pussen ♥

Juste! Jag köpte min avslutningsklänning idag haha


Sen är det en rosett på ryggen :D


RSS 2.0
Design by Tasnim