bilder haha

Tjeeena mellan bena (skoja) haha ;)
skolan idag igen, har haft "kärnämnena" hela dagen så det har vart lite segt men dagen rullade på som vanligt ganska snabbt faktiskt :)
På sista rasten hade jag, Linnea och Katja lite kul när vi låste in oss i Emils rum och lekte med hans hundratals kepsar haha :) bjuder på lite bilder längre ner ;)
Och sen har resten av dagen varit bra den med! Kom hem runt halv fem-kvart i fem nångång och nu sitter jag här. Ska klä på mig och gå ut med hundarna och sen ta en dusch och sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen :)
Imorgon har vi idrott för första gången, haha får se hur det går! ;) Jaja de va väl allt jag hade att säga för idag, men vi hörs mer imorgon, puss ♥♥






De va några, orkar inte lägga in alla men när jag får katjas kanske jag slänger in nån mer ;) haha

jävla huvud

HejsanSvejsan!
Skola idag igen, precis som alla andra vardagar! Gick snabbt som alltid och som alltid dendär jävla huvudvärken som förstörde dagen! Menmen efter skolan åkte jag med mamma till affären och sen hem och laga middag och nu sitter jag här :) fortfarande ont i huvudet så jag ska inte sitta vid datan, ville bara uppdatera så ni vet att jag lever! haha ^^ vi hörs mer imorgon, puss ♥


morgoninlägg

Godmorgon!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag springer till bussen vilket jag inte hinner med ofta! Haha har tur om det händer nån gång ibland :p som idag, har lite tid över och då¨tänkte jag att jag kunde skriva några rader!:)
Men nu ska jag borsta tänderna och sen kila, puss ♥


Sängen nurå!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och nu tänker jag faktiskt ta mitt pick och pack och gå och sova :D haha skoja nejmen ska faktiskt hoppa i säng nu så vi hörs förmodligen mer imorgon!
Puss & godnatt ♥

bilder

VARNING STORA BILDER! ;)

Nimbus ♥
Hehe den "berömda" bilden ;)
Kubb första dagen i skolan!
Haha så söta! ^^
Några bilder jag tagit med min kära Iphone, bara några! Men orkar inte lägga upp alla, själv är den första bilden på min kissemiss finast enligt mig! ;*

huvudvärk...igen! -.-

Måndag idag och gick i skolan till tjugo i fyra.. På schemat idag hade vi mentorstid, hygien, matte och svenska :) ganska chill dag idag igen och roligt har vi haft med våra underbara vänner :D hehe jaja, vart lite irriterad på bussen när vi skulle hem, en station innan jag och katja skulle av svängde den ner för en backe och åkte till hamn innan centrum. Fett surt, snacka om att man blev liite irriterad lixom. Stå på en kvav, fullpackad buss med sprängande huvudvärk och åka väärsta omvägen med väärsta trafiken också förstörde min dag typ! -.-
Kom hem, lagade mat till mig, åt och kollade på teve med mamma och Lea :) Har fortfarande ont i huvudet, fast jag tog en ipren för någon timma sen!
Huvudvärk kan man fan inte bli av med! :( Skit i det nu, tänker sätta på teven och stänga in mig på mitt rum och kolla på teven slash sova (y) Låter skitnajs i mina öron! Så får det bli, imorgon är det tisdag och en ny dag. Så skulle gärna vilja vakna utan den där förbaskade huvudvärken imorgon som förföljer mig varenda dag jag går i skolan!
Puss sålänge ♥

bad teacher

Kollade precis klart på en film, bad teacher. Inte världens bästa men den funkar, den var ju inte dålig heller ;)
Imorgon är det skola så ska hoppa in i duschen nu och fixa lite för imorgon, fixa kläder oså som alltid brukar ta några timmar för mig ^^
Så ska duscha nu och sen fixa lite innan jag lägger mig lite tidigare än vanligt idag, känner att jag vill soooova :)
haha vi hörs mer imorgon, puss ♥

poseidon

Hejsan!
Igår kväll kollade jag på en film på teve med mami, poseidon hette den och handlade om ett stort kryssningsfartyg som hamnade under en stor tsunamivåg och sjönk haha bra förklaring med den var bra faktiskt! När den var slut gick jag och la mig och vaknade runt 11-12 imorse, så himla skönt att sova alltså!
Nu har jag precis kollat klart på en film, my best friends girl. Sett den förut men det skadar nt att se den igen! ;)
Har fortfarande ont i huvudet och är grymt yr så ska lämna datan och göra nått annat! Men idag är det iaf söndag och skola imorgon, andra veckan. Får se hur den blir :) det blir nog awesome puss ♥



ont i huvet :/

Har precis blivit klar i tvättstugan typ och nu sitter jag här och känner mig hängig :( har ont i huvudet också så datan är de sista stället ni hittar mig på resten av kvällen ;)
Hörs mer imorgon istället, puss ♥

tvättstuuga

Tjenamors!
Inatt har jag sovit riktigt gott! Vaknade vid 1 imorse och sen dess har jag bara suttit här.. Var precis nere i tvättstugan  och satte igång maskiner med tvätt och jag tror inte att det kommer hända så mkt mer än så i mitt liv idag faktiskt :) så min dag består mest utav tvättstuga och data, men det behövs sånt också! ;)
Har inte så mkt mer än så att skriva nu så uppdaterar kanske lite senare om jag har nått att skriva, puss ♥

seriöst, fyfan va förbannad jag blir om detta kommer ut!

Skola idag och fredag. Sista dagen på första veckan i gymnasiet avklarad och nu är det heeelg! ♥
Idag har det stått livsmedelskunskap och matte på schemat, fick grymt god mat i skolan också!! Dagen slutade klockan 2 och när jag kom hem gick jag direkt från bussen till skolan och hämtade Lea som jag måste va barnvakt åt resten av kvällen  :)
Vet inte vad som händer under resten av helgen, eftersom den där jävla kommunen inte skickat ut min lön än så kan jag inte åka och shoppa som planerat....blir så jäääävla förbannad!!!!
Sen skulle jag egentligen till kringelfestivalen med Linnea men det blev inte så, så det blir nog en mysig hemmahelg om inget annat dyker upp!
Puss ♥

boring

Hejsan!
Nu sitter jag här igen, efter en dag i stockholm med klassen. Började med att man köpte höstens första varma choklad på pressbyrån imorse innan vi åkte till östertälje för att ta tåget:) Mötte upp resten av klassen på t-ccentralen och sen vidare till nordiska museet och gå på nån himla sopor utställning ^^ efter det till hötorgshallen och göra en uppgift och sen drog jag, linnea och katja till donken och käkade, vi höll alla tre på att dö av hunger typ så de najjs! :D
Tåget hem och Linnea följde med mig hem, jag fick huvudvärk och höll på att somna medans hon kollade på teve..haha stackare! :/ Nu har hon dragit hem och jag sitter här ensam igen, imorgon är det fredag och efter det är första veckan i gymnasiet avklarad :) känns awesome!
Nu ska jag duscha och sen "vila" en stund, tills familjen kommer hem :D
hade, puss ♥

somnade...

Skolan idag gick super, orkar inte berätta så mkt... somnade några timmar efter att jag kommit hem och så har jag sovit till nu och nu har jag fått ont i huvudet bara för det! Inte bra så orkar inte sitta vid datan alls..
Imorgon åker vi iaf till stockholm med klassen och ska gå på nån utställning och sen vidare till hötorgshallen för att göra en uppgift. Efter det får vi se om man stannar kvar i sthlm eller om man åker hem :)
Puss ♥

jävla mage!!!

Hejsan, skolan idag och gick på första lektionen, sen var jag tvungen att be pappa hämta mig eftersom jag hade skiiiiitont i magen ändå sen jag kom till skolan, kramp typ. Seriöst asont! Så sjukanmälde mig och åkte hem, tog värmekudden och la mig i sängen med min mobil ♥
Nu är magvärken nästan helt borta och jag längtar lite tills imorgon faktiskt, idag fick vi även reda på att vi ska till stockholm med klassen på torsdag och gå på museum haha kulkul (y)
Nu ska jag lägga mig i sängen igen och sätta på teven och kolla om det finns nått bra, annars går det ju alltid bra att sova i några timmar ;)
Puss sålänge ♥

natti

Nu har jag fixat kläder tills imorrn, packat block och pennor i väskan och nu är det bara duschen kvar innan jag kan gå och lägga mig, vi hörs imorrn, puss ♥

läsvärt! ;)

det är kallt, jag fryser, jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, jag orkar inte tänka, jag har ont i magen, jag har ont i huvudet och jag är irriterad på allt!

Så! Nu har jag berättat för er hur jag känner mig just nu, just nu skulle jag vilja lägga mig i sängen och bara sova! Önskar att det var så enkelt, men det är det inte! Sover jag nu kommer jag inte kunna sova inatt, sover jag inte inatt så kommer jag aldrig orka gå upp imorgon. Går jag inte upp imorgon missar jag skolan, missar jag skolan får jag ogiltlig frånvaro och får jag ogiltlig frånvaro så får jag inget studiebidrag!
Så det är nog bäst att låta bli att sova nu och fortsätta med det jag höll på med, att lyssna på musik och frysa och ja, you name it!

Nu har jag skrivit lite kloka ord (I wish) så tänk på det nästa gång ni är trötta! ;)


Lockande, visst? :o

Hemma nu

Nu är jag hemma från skolan några timmar tillbaka och herregud vad jag är glad att jag valde just vackstanäs!
Vet ju inte hur skolan är ännu, kanske kommer bli skittrist och dåligt men det tror jag inte. Det ska nog gå bra! :D
Träffades först alla ettor och lärare i matsalen där vi fick lite information, sen vidare till vårt "hemklassrum" eller vad man ska säga där vi fick busskort, schema mm. så det är najs. Ska praktisera 50 % av all tid och det känns bra, fan va taggad jag är!
Sen gick vi runt och kollade salar och våra skåp och sen mötte vi alla andra ettor i kubb ^^ haha efter det vart det go' fika och sen bussen hem :)
Så chill dag och imorgon börjar det på riktigt, ganska taggad ändå :)

Känner att detta kommer bli himla bra, nu kör vi vacksta!! (y)


Lite väl tidigt?

När jag igår sa att jag skulle gå upp tidigt för att slippa stressa så menade jag det. Men känner nu att det var lite väl överdrivet att gå upp halv 7 när bussen inte går för ens tjugo över 9... Men jag ska se det från den ljusa sidan, nu har jag extra mycket tid på mig ifall jag får en klädkris eller nått sånt som brukar ställa till det för mig! ;)
Haha fast det hade ju inte skadat att sova några timmar till, jag är trött!
Tagga nudå för första dagen i skolan, känns bra men samtidigt ganska pirrigt ändå :D
Hörs sen ♥



Nu kör vi!! :D


lovar!

Jag har fortfarande inte kommit underfund med hur man lägger över bilder från mobilen till datan men jag lovar att jag ska försöka lista ut det när jag kommer hem från första skoldagen imorgon :D hahaha sega jag lixom.
Rummet är städat, jag är nyduschad och nu väntar min nybäddade säng på mig, ska nog gå och sussa nu om jag ska orka upp imorgon, får ju iofs lite sovmorgon och bussen åker från mig 09:22 men jag vill inte stressa :D haha så upp tidigt och ja, men vi hörs mer imorgon efter skolan, puss och godnatt ♥

Jag & Nimbus


ni får ursäkta

Haha sorry för mitt tidigare damp inlägg men de flesta förstår nog varför man blir så himla förbannad :)
Men idag är det söndag, imorgon börjar skolan, maten är snart klar och jag känner att tiden håller på att rinna iväg så nu ska jag ta mig i kragen och "storstäda" mitt rum! Dammsuga, bädda rent i sängen, damma, moppa, ja you know :D haha inte det roligaste att fördriva den dyrbara sista tiden av sommarlovet på men det måste göras det också, tyvärr :)
Men måste ju erkänna att det är mycket mysigare och roligare att vistas i ett rent rum ;)
Vi hörs senare people, puss ♥

jag blir så sur!!!!

Va ju som sagt på the voice igår med en massa härliga människor, och kvällen var hur bra som helst till några (ursäkta språket) men ickesvennar kom och förstörde allt! -.- Jag såg flera människor som blev tagna igår kväll och jag kan nästan svära på att ingen var svensk, förvånar det mig? Nej.
Men när dom håller på och tar på en, håller fast en och äcklar sig så blir man fan förbannad!!! JÄVLA ÄCKEL!
Så va typ sur resten av kvällen, och det var Linnea också... Men vi kom iaf hem vid 1 nångång och då somnade vi typ direkt. Nu har Linnea åkt hem och jag ska gå och fixa några toast till frukost och sen städa mitt rum. 
Imorgon börjar skolan och jag måste säga att det börjar bli lite pirrigt nu men fan va kul det ska bli!!! :D:D:D Haha får se hur det går, det får ni kära människor veta imorgon när jag kommit hem ;)
Men vi kanske hörs senare, puss ♥

the voice

Det blir the voice iaf, hejdå ;)

fyfan för vädret!!

Som det var planerat skulle vi åka upp till kungsan ikväll till the voice, men tack vare detta pissväder så blir det inget! Jäkla väder asså!!!!!
Igår spenderades dagen här hemma, chattade med randoms och hade askul! Haha och nu vet jag inte vad som händer ikväll, de får tiden utvisa ;)
puss ♥

vill ha!

Kom precis hem, vill blogga fan men vet inte vad jag ska skriva om :o har lixom inget intressant att berätta... :/
Skitsegt! Kan ju iaf säga att jag är riktigt sugen på cola o cheeseburgare :( hahaha fan va gott de skulle vart just nu, skulle sitta fint!
Men iaf, tror jag ska fördriva tiden med en film ikväll med tacos som jag lagade till middag idag. Är megatrött men om jag somnar nu kommer jag vakna vid 12 och typ inte kunna somna om (a)
haha oj va jag snackar gojja nu, hehe hörs nån gång, puss ♥

härlig kväll

Härlig kväll de vart igår kan man säga :) haha först tog man ju tåget till stockholm och gick direkt till kungsträdgården och satte oss en stund :) sen gick vi till donken och köpte cheeseburgare (<3) och sen till nk o låna toan haha xd Sen mötte vi joni, dennis o marcus och gav tillbaka jonis usb minne och sen hängde vi där resten av kvällen. Musiken sög men man såg mkt roligt folk där :D haha roligast va på slutet när vi va påväg hem o såg en typ hög kille som gick runt o dansa o typ strippa hahaha de va kul ;)
Nu har Linnea gått hem och jag sitter och är irriterad på mitt öga, har nått i det :( skitont!
Ska dra nu, vi hörs, puss ♥

ung08

Tjena!
Idag är det onsdag och jag sitter här och väntar på att tiden ska gå lite snabbare :)
Gick upp vid 11 och åt frukost och kollade på teve och nu tänker jag hoppa in i duschen, snart kommer Linnea hit och vi ska tagga inför en dag/kväll i vår kära huvudstad :) Blir ung08 och träffa folk o ha kul! De siktar vi mot ikväll :D
Sen fick jag reda på av pappsen att det ska bli 3 till säsonger av solsidan, gissa om jag är glad?!?!
Men tror inte jag kommer hinna blogga nåmer idag, kanske nått litet inlägg senare men annars hörs vi imorgon, kanske bloggar från mobilen i sthlm men vi får se :)
Ha en bra dag, puss ♥


ung08 idag

japp, idag är det ung08 men jag ska inte dit :D haha de tar vi nån annan dag!
Idag var det faktiskt första gången jag kunde sova längre än till 9 sen jag började jobba och jag kan inte säga hur skönt det var. men ändå inte, dagen är lixom slut innan man ens hunnit gå upp xd hehe
nu ska jag gå ut me hundarna (-.-) och sen äta glass och njuta av det som är kvar av dagen, imorgon ska vi ha skojj! :D
haha puss ♥


blir ingen bild

inte idag iaf, har fortf inte fattat hur man för över bilder till datan från mobilen så jag orkar inte hålla på och krångla me det nu :p hehe och det är ingen större skillnad så de skiter vi i ;)
Nu har jag kollat på några avsnitt av våra bästa år tillsammans med mamma och nu har jag sådär himla tråkigt igen som bara jag kan ha! ^^ ahaha herregud alltså.
Men kommer inte skriva nå mer idag så vi hörs mer imorgon puss ♥

såja

Mitt långa hår är borta! Haha nejdå, men jag va faktiskt iväg och klippte mig för ett tag sen men klippte inte så mkt, de vågade jag inte (a) heheh men typ en decimeter vart det! Så nu har man liite kortare hår och det känns bra att vara hemma när vissa andra går i skolan :D hahah skoj men nu ska jag kolla på teve och fixa käk. Före och efter bilder på håret kan dyka upp under dagen, så håll utkik ;)
puss ♥

klippa mig?

Godmorgon!
Vaknade för några timmar sen och nu sitter jag här och lyssnar på musik :)
Funderar på om jag ska dra mig ner till stan imorgon och klippa mig, det behövs verkligen! Alldeles för långt hår nu så ska nog klippa av nån decimeter :) hehe men har inget att skriva så ska sluta här och gå och titta på tv istället, puss ♥

iPhone

hejsan!
Igår efter jobbet träffade jag som sagt Linnea på stan, och vi bestämde att hon skulle slagga hos mig igår :) Först gick vi till stan, där sprang man på manon, amanda, katja, tamar och agnes så vi stog och snackade med dom ett tag innan vi drog till kebab house och åt :) åt knappt halva min tallrik innan jag började må illa så efter det gick vi till skejtparken och satt där ett tag och kolllade lite ;) Efter ett tag kom joni och dennis och höll oss sällskap eftersom joni skulle lämna dag-otto filmen som vi ville låna xD hehe älskar dag-otto :D
När vi suttit där i några timmar drog vi hem och bytte om och sen ut i ss några timmar till, kom hem runt halv 2 typ och somna direkt! (a)
När vi vakna imorse gick vi ut med hundarna och sen åkte vi till kungens kurva för att jag och madde skulle köpa nya mobiler, så nu har jag inhandlat en iPhone. Har alltid sagt att jag aldrig vill ha en sån men en sån blev det! :D haha ikväll vet jag inte vad som händer, alltid nått!
Men vi hörs senare, puss ♥



sista dagen på jobbet slut :/

Hejsan!
Sista dagen på jobbet är nu över och det känns lite tråkigt faktiskt! Har haft så himla kul så vill inte sluta :( menmen fick iaf en bukett med fina rosor och en liten present av dom, jättesnällt! ♥
Sitter nu hemma och gör ingenting, vid halv 4 drar jag ner på stan och träffar Linnea :) vi hörs senare, puss ♥



jäkla bruno!!

Hejsan!
Jobbet idag igen och imorse när jag och erika skulle baka bröd kom vi fram till att det spökade där... :o lite scary sådär men imorgon är det sista dagen :( lite sorgligt faktiskt, det har vart grymt roligt och tänk att man får pengar för att skratta hela dagarna :D
haha jag och erika åkte på en vagn i affären imorse innan de öppnat och så hände nått och erika skalla mig och jag flög bakåt och fick en jäkla skruv i huvudet så nu har jag en stooor bula som gör ont som fan!!
Efter jobbet åkte vi hem och bytte om och sen mötte vi saknade ajla och åkte ner på stan en stund och umgicks. Fan va brun hon har blivit, fett avis! :( Saknat som fan!
Men nu är jag hemma och håller på att fixa käk, nudlar ^^ heheh duktig tjej!! 
Hörs senare, puss ♥

åååh älska vädret!

Asså fan va alla ska klaga på vädret, välkommen till sverige människor, sluta gnäll!
Själv tycker jag det är frymt mysigt att bara sitta hemma när det är sånt här väder, finns typ inget mysigare!
Men det får jag tyvärr inte göra så mkt idag.
Jobbet idag då igen, höll på att dö av trötthet imorse men vi har faktiskt haft ganska kul på jobbet idag. Bla mobbat vår kollega lite, haha det är roligt! :D
Jaja så jobbet har vart skitchill och kul idag måste jag tillägga :D hehe fick skjuts hem av erikas mamma eftersom det regnar som bara den och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Om 2 timmar ungefär har jag lovat Lea att åka med henne till simskolan så det är bara att göra det :) hehe men vi hörs senare, puss ♥

somnade (a)

Jaa, som rubriken lyder. Jag somnade typ direkt efter att jag skrev de förra inlägget... :$ men det var skönt faktiskt, nu ska jag snart sova igen så jag inte mår såhär dåligt imorrn :/
Förresten Linnea har kommit hem från skåne och imorgon nångång kommer ajla hem från bosnien!! Fan va jag saknat er brudar!♥

asså åh!

Herregud vilken dag jag haft!
Började med att man inte ville gå upp ur sängen imorse och att man va SKITSEG! Kom till jobbet och jobbade mina timmar och mot slutet när jag skulle fylla på en hylla med oliver i glasburk hade jag ner (klantig som jag är) en burk med soltorkade tomater! Hahah skrattade lite åt det innan det var dags att städa upp, när jag hämtat skurhinken med vatten så är jag lika klantig igen och råkar tippa den så det kommer en stoooor pöl med städvatten på golvet! Asså helt störd dag jag har haft, seriöst! dagen har inte vart på min sida idag!
När man kom hem fick man ont i huvudet också så det är bara att ta en ipren, fixa käk och lägga sig i sängen och kolla på film och hoppas på att huvudvärken går över!
Vi hörs senare, puss ♥

jobbet snart... -.-

Ååh va jag längtar att denna vecka ska ta slut så man får sova längre iaf en vecka -.- haha asså jag är såå trööööött........


ögongodis!!

Tja!
Har så tråkigt i väntan på att duschen ska bli ledig... tidigare ikväll kollade jag på lotta på liseberg och gissa vem som va där och sjöng? Ingen mindre än Eric Saade, ögonorgasm på hög nivå här!!! Sexbomb fan :D haha och sen har jag kollat på film, bring it on nån av dom :) hehe nu ska jag gå och tvätta bort sminket och bortsta tänderna, duscha och sen soova. Imorron är det jobb som gäller igen så vi hörs efter det nångång, puss ♥

sista måndagen på jobbet.

Såja, nu är sista veckan på jobbet påbörjad och första dagen över. Började halv 7 och har haft en ganska skön dag idag.. Packat upp varor och stått i kassan typ :) haha de är såå kul! :D
Jaja nu är jag iaf hemma och här tänker jag stanna resten av dagen, har lust att bara lägga mig i sängen och sova men de funkar inte riktigt så tyvärr :/ men jag ska iaf läsa lite ut någon gammal bok eller se på¨teve. Jag har vart lässugen flera veckor nu -.- haha puss ♥

Godnatt ♥

Jahapp, nu väntar sägen efter en dag full med städning, besök och illamående.. hehe imorgon ringer klockan kvart över 5 då jag börjar jobba halv 7, sista veckan nu då, taggaråååå :D hehe vi hörs mer imorrn, puss ♥

♥♥

städning

TjaTja!
Nu har jag precis städat klart mitt rum och bäddat rent sägen :) nu har vi besök också så ska gå ut och vara social me dom :) hehe hörs senare, puss ♥

hörde ni smällen?!

Haha vaknade av värsta smällen för ett tag sen och nu regnar det som fan! Jag tycker det är så mysigt med åska, det har vart alldeles för lite av det i sommar!!! Hoppas det hinner bli lite mer innan vintern kommer :D ahaha men iaf, hade lite inplanerade planer idag men dom krascha när det regnar så förjävligt mkt så vet inte om jag vill gå ut i det här vädret :/ jaja får väl stanna hemma och städa haha eller nått, puss ♥

mörkö

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en dag på mörkö med familjen och brors familj :) Vi har grillat, plockat vinbär, fiskat, åkt båt och mysit :D haha älskar verkligen att vara där ute, det är så lungt och man kan bara skita i allt annat som finns runt omkring!
Vi hade iaf galet mysigt (iaf jag :D) haha men jaja jag körde bil dit och fyfasen va kul det är!! haha hem körde jag bara på stora vägen och mest på motorvägen från hölö till syd för att det var så mörkt ute..  men det var också kul :D haha jaja nu är jag iaf hemma och ska hoppa in i duschen nu och sen typ kolla på teve tills jag somnar. Är skittrött! Imorgon är det söndag och sen börjar sista jobbveckan, känns så sorgligt haha jag har haft så kul på jobbet, men ändå jävligt skönt.
Kom på tidigare idag att skolan fan börjar om typ 2 veckor om jag inte har fel (?) jaja men vi hörs senare, puss ♥





USCH mobil kvalité suger verkligen!




Några bilder från idag :))


lördag idag

Tja! :)
Vakna för en timme sen men är fortfarande lika trött som jag var när jag gick och la mig igår..
Egentligen skulle man på pride idag med erika och emma men eftersom jag inte hört nått så förmodar jag att det inte blir nått av med det. Synd men så kan det gå!
Så nu vet jag inte vad jag ska göra, regnet faller utanför mitt fönster och jag sitter här och har aptråkigt.
Får se om jag följer me familjen och brors familj till landstället och fiskar och grillar eller om jag blir hemma. En fördel med att följa med dit är ju att man får köra bil ;) heheh men vi får se hur jag gör.
Känner att jag sitter och skriver en massa himla ointressanta och onödiga saker här så slutar nu, puss ♥

vad gör man nu då?

Jahapp, nu har man kommit hem från brors födelsedagsfirande och så har jag kört bil och hämtat pappa :D haha fett kul det är!!
Jaja, skulle egentligen vart på pretzel town nu med erika och några andra men jag orkade inte åka ner, har fan vart vaken sen 6 imorse så naae :D haha ska väl se nån film eller nått, blev faktiskt nyss sugen på att se camp rock 1 :D hahah men orkar inte ladda ner, men vi hörs kanske senare eller imorrn, puss ♥


haha skön låt!

herregud vilken dag!


Hahah förlåt för noll uppdatering igår men jag var typ inte hemma på hela dagen så det blev lite svårt kanske :))
Började med jobbet, jobbade från 8 till halv 3 nångång eller nått (?) Kom inte riktigt ihår, sen efter det gick jag hem och slöade och sen blev jag tvingad av erika att följa me o bada med några så jag bytte om och så mötte jag upp henne, emma, jakob och freddie och så åkte vi till glashyttan där vi hade huuuur kul som helst, ångrar verkligen inte att jag följde med!! När vi åkt därifrån dumpa vi killarna och så gick vi tjejer till skateparken och hade ännu mer kul! haha ska inte ens säga hur kul det var, de håller vi för oss själva ;) Men såg fan snygga ryan sheckler där, asså dööööööör!!! och en hel del andra snyggingar också ;) heheh aja, när vi vart där några timmar drog vi vidare till stan en stund och sen gick emma hem och jag och erika åkte hem till mig och hämtade mina jobbkläder och sen gick vi till henne där jag slagga.

Idag då, försov oss imorse men vi hann ändå i tid till jobbet ;) duktiga tjejer! På jobbet har vi haft riktigt roligt, finns en kille som jobbar där som typ mobbar oss och då bestämde vi oss för att mobba honom tillbaka, haha det var roligt! :D
Erikas mamma bjöd på pizza till lunch också, riktigt bussigt! Slutade runt 1 nångång och nu sitter jag här och funderar på om jag orkar dra ner på stan ikväll till "rock"festivalen som var förra året också eller om jag bara ska stanna hemma och vila ikväll (?) hmmm, svårt dedär!
Men om några timmar drar vi nog iväg till brooor och äter tårta, iaf vad madde sa till mig hahah xd
Men vi hörs senare people, puss ♥




Jag, emma och erika :)


och så bjuuuuder vi på en muppbild!

Haha tack för dagen tjejer (och killar) :D♥

mot stranden

Hejsan!
Sjukt chill dag på jobbet idag, har suttit i kassan en timma eller nått precis innan vi slutade och det var superkul!! :D haha känner mig fett duktig men det är ju ganska pinsamt när kunderna frågar efter nått eller om man inte vet hur man gör en speciell sak :p haha men det gick bra!
Nu ska jag klä på mig och dra till stranden med några, puss ♥

skateparken ♥♥

Tjenare mannen! :D
Var som sagt iväg ner på stan med erika idag efter jobbet och jisses va kul vi hade! Först gick vi till några affärer, sen satte vi oss vid maren en stund och pratade lite. När vi tröttnat på det gick vi vidare till skateparken där jag inte varit på år och dar!! Härligt att vara tillbaka, långt ifrån lika många människor där nu som förr! :/ Vi satt där och kollade och pratade om allt mellan himmel och jord, lyssnade på inspelningar, ringde runt och snackade med folk och hade allmänt mys!
Nu är jag hemma några timmar tillbaka och nu ska jag lägga in lite bilder från idag och sen duscha och sova, puss och godnatt ♥

Oj ganska stort VARNING för stoora bilder!


Haha dagens "efterjobbet" outfit :)
+ dags att klippa sig ?!?! OOOOOHJA!

Maren ♥


Reunion (stavning?) med vår skatepark (y)





mot stan

hejsan, en trött och hängig tjej här! :/
Började med att jag försov mig imorse så hann inte äta frulle innan jobbet, sen har jag haft overklighetskänsla hela dagen så det är inte kul asså. Nu när man kom hem fick man ont i huvudet också men nu ska jag ner till stan med erika och hänga lite. Vi hade planerat att åka till stockholm först men det blev aldrig så eftersom jag har så ont i huvudet och det är så jäääävla kvavt och varmt ute så det är inge kul... men det får bli nån annan dag. Nu ska jag dra på mig shortsen och sen dra, puss ♥


beslutsångest!

iPhone4, samsung galaxy s2 eller htc desire hd ?!

Har riktig beslutsångest alltså, men det ska nog lösa sig. Efter jobbet var man hem och åt och sen åkte jag med familjen till media markt i kungens kurva och sen elgiganten här i stan för att kolla på mobiler...
Jag har aldrig haft i tankarna att skaffa en iPhone men för några veckor sen fick jag suget att ha en. och jag ville verkligen ha en :p haha men efter allt som folk sa idag så vet jag inte om jag vill ha en sån längre. Den får så dåliga recensioner så det finns inte! men aja, det löser sig.
Nu är mina minibaguetter inne i ugnen och efter jag ätit upp dom ska jag sova, har mått så dåligt nu på eftermiddagen så jag behöver det. Imorgon blir det att gå upp klockan 5 igen och jobba tidig dag imorgon :) mycket bättre än sovmorgon om man frågar mig! :D
Skriver inge mer idag, puss ♥


iPhone4 ...


Samsung galaxy s2..


eller htc desire hd (?)

Det löser sig, det gör det alltid! ;) men om ni har någon av dessa kan ni gärna få skriva vad ni själva tycker om dom :)

huvudvärk :(

Tisdag idag och en ganska jobbig och varm dag på jobbet med huvudvärk och ont i ryggen :( så ska nt sitta vid datan nu, ska bänka mig framför teven en stund istället tills det är middag :) vi hörs senare, puss på er ♥


För snygga, erkänn (y) haha


jobbe snart

Hejjsan alla morgonpigga människor! (eller nt..)
Sitter här och är skittrött och önskar att man kan lägga sig i sängen igen och bara sooova hela dagen, men det kan jag inte tyvärr :/
Börjar jobba klockan 9 och nu ska jag käka frukost eller nått och sen fixa mig, puss ♥


"go on and try to tear me down, I will be rising from the ground"

Asså jisses vad tråkigt jag har! Finns inte ett skit att göra. Har sett två filmer redan och nu vet jag inte vad jag ska göra (?!) Aja vi hörs imorrn, puss ♥

förstaaugustitvåtusenelva

HejsanHejsan! :)
Fick bli en lite mer avancerad rubrik idag, vilket inte händer speciellt ofta! haha men jaja idag har det varit en riktigt kul och chilldag på jobbet faktiskt, plockat lite på lagret och i affären med erika och skrattat som aldrig förr! Haha herre vad kul va haft idag, spillde även blåbär på min jobbartröja och jag har svårt att tro att det går bort i tvätten men annars får man leva med det ;)
Är iaf hemma nu och nu ska jag fixa mat och sen kolla på någon film, är galet trött efter att jag gick upp klockan 5 imorse.. men det får man stå ut med om man vill sluta tidigt :D heheh men vi hörs senare, pusspusssss ♥

RSS 2.0
Design by Tasnim