Mobilblogg - new years eve!

Hej på er!
Ikväll är det då nyårsafton och jag vakna vid 10 imorse typ. Vid 12 drog jag ner på stan och mötte Linnea och där gick vi ett tag innan vi åkte hem till mig och kolla på tv, åt plankstek och fixade oss. Sen åkte vi hit till enhörna där vi är nu :)
Skriver nog inget mer ikväll så vi hörs 2012!
Gott nytt år på er kära läsare!<3


en uppfriskande dusch!

Kom precis från en dusch, gryyymt skönt vare! Hade så ont i huvudet innan och var så himla trött men nu är huvudet bättre iaf, iaf lite :/ men hoppas det är bra tills imorgon iaf :)
Innan hade jag tvättstuga och sen kollade jag på superman på tv :D haha den va bra faktiskt! Men nu ska jag däremot hoppa i säng, inte bokstavligt talat då ;) utan jag ska sova, hoppas det går bra idag eftersom jag har vart så grymt trött hela dagen idag!
Vi hörs mer imorgon, godnatt ♥



mitt hår är....typ 10 cm kortare!

Tjenixen!
Fredag idag och näst sista dagen på 2011,  sorgligt :( haha nejmen det är ju nyår imorrn!! :)
Idag va det upp tidigt som gällde, vid 9 åkte jag med syster till åkers, sen mariefred och sen stan. Fick sitta och vänta typ en halv timma om inte mer innan det vart min tur och nu är mitt hår ungefär 10 centimeter kortare! Äntligen, det behövdes verkligen :) Efter det åkte jag hem till bror en stund och nu sitter jag här hemma i min soffa med min onepiece och bloggar :D haha men ska lägga ifrån mig datorn nu och kolla några avsnitt av våra bästa år (drog?) och sen börja planera inför imorgon då planerna blir att träffa bebe på dagen och sen spendera hela kvällen med henne! Mys! :)
Hörs mer sen, puss ♥
Ps. Bild på håret kanske kommer sen!

tänk så skulle just jag vunnit dendär shoppingen i new york!! ARGH!

Go' kväll!
Satt förut och kollade på eldsjälsgalan med mami o papi och spelade de där miljonbingot. Och tänka sig, jag var ETT nummer ifrån att vinna shopping i new york! Livet är bra surt ibland!!! Tänk så hade jag vunnit lixom, min dröm hade gått i uppfyllelse :(
Jaja, ska iaf snart gå o sova faktiskt för imorgon måste jag upp runt halv 8, ska iväg till veterinären med syster o Mellon vid 9 och sen blir det att klippa mig :D Sen får vi se vad jag hittar på efter det :)
Men vi hörs mer imorgon iaf, puss ♥

en bra dag idag!

Hejsan!
Vi hördes aldrig senare igår men vi hörs nu istället! :D Yaaay! Haha nejmen aa. Idag skulle jag egentligen åkt och klippt mig men sov för länge och nu hinner jag inte så får hoppas att jag hinner göra det imorgon för skulle verkligen behöva klippa mig innan nyår! :o haha
Men aja, ska ta en snabbdusch när jag skrivit klart dehär och sen lite senare kommer bror och hans familj hit på middag så det blir lite mys :) sen kanske jag drar ut senare eller så stannar jag hemma o kollar film ;) Blir nog det sistnämnda, fan jag älskar lov när man ba kan ligga i soffan o glo på film hela dagarna! :D hahah
Men vi hörs senare! Puss ♥

-

Hejsan!
Kom hem från två timmar sen kanske, vi var som sagt på lekslottet och sen till affären och sen hem :)
Nu sitter jag och kollar på made och har fått sjukt ont i magen så ska lägga mig och vila en stund! Hörs senare, puss ♥

Största pizzan jag sett!

Shit haha är i Tumba nu med syster och har precis ätit pizza. Haha gott först men nu mår jag så jävla illa! Haha har aldrig sett en större pizza! Haha kunde inte ens äta upp halva :/ haha fett slöseri med pengar xd
Nu blire lekslottet! Puss


I'm better off without you

Kära vänner! :)
Idag är det...tisdag va? Haha kan aldrig hålla koll på dagarna när jag har lov (a) haha men imorse vaknade jag iaf runt 9 kanske och vid 10-halv 11 åkte vi till ikea :) där köpte jag två små soffbord, örngott till mina kuddar och två prydnadskuddar till min soffa :D Åh love it! Haha lite hård att sitta i en hel kväll barra men vi får hoppas att den blir lite mjukare med tiden :D haha! När vi kom hem därifrån städade jag mitt rum och skruvade ihop borden så nu är mitt rum riktigt mysigt! :D
Resten av kvällen blir det myskväll med film här hemma, och prata med mina vänner såklart :D
Imorgon ska jag åka iväg till lekslottet med syster och barnen, aslänge sen jag var där ju! :D haha men det ska bli kul o leka lite ;) Det kanske kommer någon/några bilder om jag orkar ta, ahah :p men vi får se hur det blir! Nu ska jag titta på tv, hehe hörs sen!
Puss ♥

Ett morgon-sms betyder inte bara "god morgon", det betyder också "jag tänker på dig när jag vaknar".

Sitter i mitt rum och kollar kläder på internet, mellandagsrea äger ju! :D ahaha det bästa med julen! ;) haha skoja nejmen det är kul med kläder, jag älskar kläder :D haha kollar på mtv också och dricker julmust, mums!
Känner att fantasin på att blogga ligger på botten just idag, haha vet lixom inte vad jag ska skriva :o så vi hörs!
Puss ♥

the best feeling comes when you realize you're perfectly happy without the person you once thought you needed the most

Hejsan! Hoppas alla har en bra "dagenefterjulafton" dag idag! :D
haha själv ska jag inte klaga, får slappa och ta det lungt heeela dagen :D
Syster med familj är här på besök nu och vi har precis käkat middag, nu ska jag se ensam hemma som går på tv :D
Vi hörs senare, puss på er!♥

från oss alla, till er alla, en riiiiktigt god jul!

Tradition :D haha kalle anka va ju bäst i år igen, jultradition ;) haha men det hör till faktiskt, min favorit är fortfarande tomteverkstan! Håller med om att kalle ankas jul blivit lite tjatigt men det hör ju till :) Iaf, julmaten gick också ner, utan problem ;) och sen sist det där mysiga i vardagsrummet med släkt och familj. Sen åkte alla hem och familjen fortsatte kolla på sällskapsresan :) hehe nu ska jag sussa, hörs imorrn!
Puss ♥

all I want for christmas this year is happiness.

Godmorgon!
Idag är det som sagt julafton, man behöver bara logga in på fb för att få reda på det om man inte visste det redan.. Men iaf, min dag då! Fixa mig snart, vid 1 drar vi till syster på mysigt julfika, sen hem, laga mat, duka, kalle anka, äta och sen det där alla småbarn väntar på sen sist ikväll!
Får hoppas på en bra dag, trots det som "hände" igår, men ska försöka att inte tänka på det så mkt!
Hörs kanske mer senare, annars imorgon!

Ha en god (jävla) jul ♥

tänk hur snabbt en dag kan förstöras.

Dajmen är bakad, rummet är städat, granen är klädd och kvällen är förstörd.. Tänk att en dag som började så bra slutar så dåligt.. :( Orkar inte berätta mer, håller det för mig själv istället!
Snart är det middag, ashungrig och sen blir det myskväll med la familia! Vi hörs mer imorgon, puss ♥

dan före dopparedan

Goddag älskade vänner! (kanske mindre älskade också)
Har bara hunnit göra två av mina alla ärenden som jag ska göra idag, men har ju hela dagen på mig ;)
Imorse gick jag upp runt 9, vid 10 åkte jag och Lea på stan och handlade de sista julklapparna, men fick även med mig lite grejjer till mig själv :)
Nu ska jag baka dajm och sen städa rummet, sen får vi se vad mer dagen har att erbjuda! 
Hörs mer sen, puss ♥


pepparkakor! :D

Såja, nu har jag och Lea pea bakat pepparkakor, vart asfina förutom sista plåten som vart brända medans vi diskade :( haha innan det åkte jag som sagt ut med syster och köpte choklad mousse och lite sånt som jag ska fixa ikväll :) sen direkt och hämta Lea och sen hem! Så har min kväll sett ut, mysigt!
Nu ska jag duscha och sen kolla klart på filmen jag kollade igår, jack frost! Asbra :) hehe hörs senare!
Puss ♥
Duktiga tjejer!

varje gång jag blundar är det dig jag ser.

Goddag kära vänner. 
Första dagen på jullovet och det märks ska jag tala om för er, haha så himla seegt! Haha vaknade runt 12-1 imorse, skööönt att sova! :D Då lagade jag frulle och kollade på tv en stund. Sen satte jag mig här och här sitter jag fortfarande, men det kanske ni märkte :D haha
Ska iväg och hämta Lea vid 5 och då ska vi baka och lite sånt :) snart är det jul hörrni!
Ska iaf ut nu en sväng med syster, thihi men vi hörs senare? Puss ♥

leta inte efter kärleken, låt kärleken hitta dig.

Den där känslan när det känns som man inte räcker till, men inser att man har en hög av underbara människor i min närhet som finns där för mig. Känns ändå som om det inte räcker, vill bara vara sådär lycklig som man var när man va liten. Känna den känslan igen, slippa oroa sig för någonting utan bara leva livet.. Det tänker jag göra igen, leva livet.
Familjen och vännerna, tack för att ni finns. Jag är ingenting utan er ♥

Var tvungen att skriva något sånt nu efter att ha suttit här i några timmar medans tankarna snurrat runt i huvudet.. Jag gör rätt i att gå och lägga mig nu och möta en ny (förhoppningsvid bättre) dag imorgon med bak och bus med världens bästa unge!
Hörs mer då, sov gott! ♥




JULLOV!

Tjatja!
Onsdag idag och jag har jobbat min sista dag på några veckor och ni anar inte hur skönt det är! Nu har jag LOV! :D Men vaknade med huvudvärk imorse och det har jag dragits med heela dagen, har fortfarande ont men glömde ta en ipren tidigare. När jag kom hem lagade jag mat och sen somnade jag, asskönt men nu har jag ännu ondare :/ så ska springa o ta en ipren och sen kanske sätta på en julfilm och bara njuta av lovet (?) det låter bra enligt mig!
Puss ♥

Försov mig..

Sista dagen på praktiken idag innan lov och jag försov mig lite, men hann iaf som tur var!:D haha sitter på tåget nu och väntar på att det ska åka och jag har ont i magen igen och är sjukt trött så vi får se hur det här går!;) haha men vi hörs mer ikväll, puss på er!
Ha en fin dag!


sunes jul

Nu har jag kollat klart på sunes jul, ååh älskar den! ♥
Innan det var jag så trött så jag somnade och nu har jag tvättat bort mitt smink och nu ta en snabbdusch och efter det ska jag krypa ner i min varma goa säng och sova! Sista dagen på praktiken innan lov imorgon, taggad till tusen! :D
Vi hörs imorgon babes, puss ♥


Hahah måste vara världens skönaste unge! Fan va söt! :D

trött flicka :(

Hallådär mina underbara!
Näst sista dagen innan lov idag och det var sjukt lungt på jobbet idag, har typ inte haft nått att göra på hela dagen :o haha och ryggen blir bara värre och värre med :/ Aja, imorgon får jag loooov :DD fatta va skönt! sova tills man själv vaknar lixom! ;) haha jaja, efter jobbet åkte jag hem och lagade mat och nu är jag så sjukt trött så kmr nog somna när som helst :) haha men det gör inte mig nått, bara skönt ju! :D lär ju ändå vakna när dom andra kmr hem!
Hörs mer senare, puss ♥

hej mitt vinterland, äntligen är du här!

Jaa, nu är första av 3 dagar klar och jisses va ont jag har haft i ryggen idag :( värre än förra veckan faktiskt, måste verkligen kolla upp det. Kan ju inte leva med den värken hela livet! Men annars har dagen gått sjukt snabbt och det är jag glad över :) jobbet gick bra förutom ryggen dårå och när jag nästan var hemma, alltså på gården kommer systrar o hämtar mig och jag följde med till affären en snabbis. Kom hem och åt och nu sitter jag här. Ska ta en snabbdusch och sen kolla några avsnitt av sunes jul :D haha men vi hörs kanske senare!
Btw, min skolkatalog kom idag, iiiih! :D:D
Hihi puss ♥

Uppe före tuppen

Godmorgon!
Var faktiskt inte så svårt att gå upp imorse som jag trodde det skulle va? Var faktiskt ganska pigg när jag vaknade :) men nu är jag trött haha!
Bussen var iaf sen så satt ute i kylan i en halvtimma o väntade men nu sitter jag iaf på tåget påväg till praktiken ;) vi hörs mer när jag kommit hem!
Ha en bra måndag, puss <3


never mind, I'll find someone like you

Kom precis ut från duschen, innan det kollade jag på några avsnitt av sunes jul :D haha asbra ju, seriöst! Såna julkalendrar borde dom ha nu med!
Aja, imorgon är det praktiken som gäller igen, tre dagar denna vecka sen jullov :D Hoppas bara ryggen pallar med, men det får den faktiskt göra nu för tänker inte vara hemma dom här dagarna :) men vi hörs mer imorgon, puss ♥

-

Försök inte att vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.

remember we used to touch the sky

Nu efter några timmar har jag städat klart rummet, så nu har jag fått ont i huvudet också, great..!
Skitsamma, bjuder på 5 snabba och sen kanske vi hörs mer senare, puss ♥
• Hatar när man smsar med nån så slutar personen svara mitt i allt!
• Jag vill inte gå och lägga mig på kvällarna men jag älskar att sova!
• Jag har slutat bry mig om vad folk tycker. Jag kör mitt egna race och dom som inte accepterar tänker jag inte lägga ner min tid på :)
• Jag har tröttnat på allt godis förutom choklad!
• Jag hatar tjat!

that annoying feeling when you dying to talk to someone, but you refuse to text them first.

Goddag kära vänner! :)
Tänk var tiden går fort, idag är det redan fjärde advent! Heelt sjukt men sant faktiskt :) Snön (slasket) ligger fortfarande kvar på marken men idag tänkte jag faktiskt inte gå ut alls! Ska spendera hela denna härliga söndag till att storstäda mitt rum, bädda rent i sängen osv. För helt ärligt finns det nästan inget bättre än att somna i en ny och renbäddad säng! :D awesome!
Sista söndagen på några veckor när man behöver tänka, "måste lägga mig tidigt idag eftersom jag ska upp klockan 4 imorgon.." men shit va härligt det känns, tre dagar kvar till jullov, kan det bli bättre (?) Nej tror jag inte! Eller jo det är klart att det kunde vart bättre men nu är det inte det ;) haha skönt!
Igår somnade jag iaf runt 2, satt och pratade med en person haha kul hade vi iaf! Och så vaknade jag runt 11 imorse kanske (a) älskar att sova!
Som ni kanske ser har syster även fixat en ny design som passar lite mer till julen, haha den andra va ju somrig och rosa :p haha
Men nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och börja med städningen så jag blir klar idag, haha ha en braaaa dag!
Puss ♥
Haha, ja, jag har också vart liten en gång i tiden ;)

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Adele - Someone like you ♥

Nu är alla julklappar inslagna och jag är helt slut, vill bara att det ska hända nått nu.. jag orkar inte vänta längre.. :/
Men jag får se om jag kollar film med syrran nu eller nått eller så kollar jag på någon själv (?) Vi får se, vill helst bara att dagen tar slut. Vill ha lov, vill ha allt som inte är lätt att få. Lov är lätt, det är bara tre dagar kvar men resten då? Inte så lätt kanske..
Vi hörs mer imorgon, puss ♥

julhandel + snö = julkänsla!

Tjenixen sötnosar!
Idag har jag vart iväg hela dagen med familjen och julhandlat, en riktig familjedag! Sånt behövs också vet ni! :) Snöat har det gjort hela dagen också, härligt men den kommer nog försvinna lika snabbt igen :/ Men iaf, alla julklappar är klara nu förutom till bästa vän men den fixar jag när jag fått lov :) Resten av kvällen kommer spenderas med att slå in julklappar och sen senare ikväll blir det filmmys :) En riktigt härlig lördag har jag haft och kommer ha resten av kvällen med! Förutom att mitt knä strulat så jag har haft skitont, men ska inte klaga!
Hoppas ni har haft en lika härlig dag som mig, vi hörs senare.
Puss ♥

Det är utsidan som gör att man stannar till, men insidan som gör att man stannar kvar

Sitter och kollar på degrassi week catch up och har ingen känsel i rumpan längre haha! men det är det verkligen värt! :D
Känns som jag vill göra nått annat i helgen och inte bara sitta hemma, men så kmr det nog bli ändå :/ men ska fortsätta kolla nu, puss!


Att göra slut och säga "men vi kan fortfarande vara vänner" är som att säga "vår hund har dött men vi kan behålla den om du vill?"

Hejsansvejsan!
Idag är det fredag, endast 3 praktikdagar kvar till looov! Känns skönt som fan men idag stannade jag hemma pga min rygg, borde verkligen kolla upp dedär men tänkte vänta och se om det blir bättre över julen för då beror det ju på jobbet.. :/ men ont gör det!
Vet inte vad jag ska göra i helgen ännu, blir väl att vara hemma o julstäda, handla julklappar och sånt som måste göras inför jul! :D haha men vi hörs senare iaf, puss ♥

grymt coola 3D glasögon! ;) haha (gammal bild)


älskar dig!

Vill tillägna det här inlägget till en person som betyder väldigt mycket för mig, jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne.
Du är anledningen till att jag står här idag, och jag kommer aldrig glömma allt du gjort för mig!





LOVE YOU!


Män glömmer men förlåter aldrig, kvinnor förlåter med glömmer aldrig.

Hej!
Imorse när jag gick upp kände jag mig helt slut i huvet och inte alls pigg men drog mig iväg till praktiken ändå. Började 11 och stannade till 2, min rygg tar livet av mig, yr i huvet och ont i magen så jag åkte hem, ska inte sitta vid datan ville bara uppdatera så ni vet att jag lever. För det har jag verkligen märkt att jag gör! :D haha
vi hörs mer imorgon eller nått!
Puss ♥


Ont som fan

Sitter o väntar på bussen till jobbet nu, har satans ont i ryggen så vet inte om jag kmr klara dehär.. Men måste försöka, inte långt kvar nu!
Hörs mer när jag kmr hem ikväll eller nått, puss!


Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest.

Min rygg tar livet av mig, punkt.
Blir så jävla irriterad, känner mig som en invalid, höll inte på att komma upp ur sängen imorse..:/
Menmen, dagen på jobbet var inte så stressig som jag trodde den skulle va pga lucia, snarare tvärtom faktiskt. Fanns inte så mkt att göra och tiden gick assakta! Tror det är för det börjar närma sig jul och lov nu faktiskt :) har nått att se fram emot iaf!
Om ryggen tillåter mig att gå upp imorgon blir det sen dag på jobbet igen som resten av veckan med, men kan fan inte säga om jag kommer klara det om jag har såhär ont :( kanske dags att ringa läkaren(?)
Jaha Leas och Linneas lucia va jättefint, asduktiga! Det är mysigt sånt där!
Men nu ska jag sova, puss på er!


du säger att han inte ser bra ut, jag frågar dig om du sett honom med mina ögon.

Så jävla sann rubrik! :)
Kom hem från jobbet för en timma sen kanske men dagen har gått gryyyymt segt. Höll seriöst på att avlida på jobbet kändes det som! :( Men jag överlevde som tur är!
Jobb, hem, äta, duscha, sova. Så har min dag sett ut! Men jag klagar inte direkt, jag får ju sova! :D haha men ska däcka nu, är gryymt trött och klockan ringer klockan 4 imorgon!
Ha en fortsatt bra kväll mina vänner, vi hörs imorgon! Puss ♥


le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le.

Godmorgon! :)
Idag börjar jag som sagt 11 så fick sova några timmar längre än vanligt, sköönt! Men en sak som inte är så skön är att jag slutar 7.. :( men ska inte klaga, jullov snart ju! Och längtar som fasen tills imorgon då jag ska kolla på Leas lucia, älskar sånt!

På tal om inget så blev min mobil klar till slut igår, efter fyra timmar! Väntade från 6-22 :/ men den blev klar sen så det var ju bra så fick jag sova! :D Hehe fast somnade inte förns runt 12 nångång så aa, inte sovit så bra inatt..
Om en timme ungefär går bussen härifrån så dags att börja fixa mig nudå, vi hörs när jag kommit hem!
Ha en bra dag, puss ♥


uppdaterar iphone

Jahapp, mobilen är fortfarande inte klar... visste att det skulle ta tid men inte såhär jävla länge :( det funkar typ inte ens :o blir fett ledsen!
Tvättstugan är snart klar och det blir nog sova tidigt ikväll fast jag börjar 11 imorrn! Så vi hörs mer imorgon mina vänner, puss ♥


duktig tjej, hej!

Söndag och tredje advent idag, inga julklappar klara än men shit vad tiden går snabbt!! En och en halv vecka kvar till jullov, härligt!
Idag sov jag extra länge och gick upp halv 11-11, vid 2 övningskörde jag och lämna suster i stallet, sen åkte resten av familjen till skopunkten där jag köpte nya skor och sen till affären :) När vi kom hem därifrån började jag städa och nu är jag klar! Har städat rummet och min toa :D haha duktigt!
Strax är maten klar och jag kommer hinna göra mkt medans jag uppdaterar mobilen, har hört att det tar flera timmar :/ menmen sånt får man leva med! :D hehe
Sen arbetsvecka denna vecka, men jag klagar inte! Fast på tisdag jobbar jag tidigt eftersom Lea har lucia som jag vill gå på så aa, ska bli mysigt! (y)
Annars börjar julskänslan komma även fast vi inte har nån snö, den som kom stannade inte länge men vi får hoppas att det kommer till julafton iaf!
Hörs mer senare mina vänner, puss! ♥

vinnare av idol 2011

Amanda Fondell vann årets idol och hon var helt klart värd det, hon är så annorlunda och grym! :) Robin var också bra och det var så jämnt att vem som helst kunde vinna men jag tycker han låter som alla andra unga killar som sjunger typ :)
Iaf, vaknade runt 10 imorse kanske med världens skummaste huvudvärk, satte mig och kolla på tv och drack egengjord juice som mamma gjorde åt mig. Sen la jag mig i sängen för jag hade ont och somnade, vaknade halv 3-halv 4 och gick upp och tog en ipren, tog en snabbdusch och sen hjälpte jag mamma att städa lite. Hatar att sova på dagarna, mår alltid så dåligt efter det :/ men iaf, ska alldeles strax påbörja tvättstugan åt mamma och sen laga tacos, fan va gott och jag är ashungrig (a) haha så aa, ska bli smaskens! :D
Blir en hemmakväll ikväll igen, tyvärr... Hörs mer senare, puss ♥
Bild lånad från google

svårt att andas

Hejsan!
Kom hem från stan för en timma sen kanske där jag träffade min älskade vän och vi fikade, pratade massor och gick runt och tittade lite :) efter det åkte jag hem och lagade mat och nu har jag svårt att andas..igen!
Blir så irriterad på att den där jävla medicinen inte hjälper heller -.- usch kanske dags att åka till läkaren igen(?) Vi får se i början av nästa vecka!
Snart börjar idol finalen som jag självklart ska se och sen blire väl film eller nått annat skoj :) hörs mer imorgon!
Puss & godnatt ♥


På stan

Hejsan!
Jobbet idag gick asbra, rullar flera hundra lussebullar :o haha men vart astrött sen efter lunch :o
Efter jobbet följde jag me bror till stan en snabbis och nu sitter jag på stan och väntar på en kär vän! Vi ska fika o prata som fan! Kolla runt lite o aa snacka mest :D hee hörs mer när jag är hemma, puss!<3


dagens snygging!!

Vet att jag inte lagt in några snygga killar här på ett tag som månadens/veckans snygging men nu är jag verkligen tvungen!!





Asså jag tror jag dör lite! Fan va söt han är, sötaste jag sett på länge! ;)
Han är med i degrassi :D haha


Duktigt Carro, duktiiigt!

Heej!:D
Hemma o kollat på teve, om 20 minuter börjar degrassi som jag ska se på mtv :)
Btw, brände mig idag igen på jobbet på en brödform av stål..helvete va ont de gjorde!:o samma arm och typ samma ställe som sist fast bredvid o själv tkr jag det ser ut som ett bakvänt L :D hehe
Och om ni undrar vad skiten på plåstret är så är det en kräm man ska sätta på direkt efter som dämpar smärtan :) fungerar verkligen!
(De stora är de som jag fick idag, det man ser på kanten är de gamla)


Helt sjuukt!

Hejsan, sitter på tåget nu igen och funderar lite. Fattar lixom inte, jag har försovit mig varje dag den här veckan..:o undra va de beror på asså :/ jaja orkar nt skriva mer, puss!


Trodde inte det skulle gå såhär fort!:o

Ett snabbt inlägg innan det blir sängen för min del, upp 4 imorgon igen ju!
Jobbet idag, blev hämtad av mamma och Lea för att följa med dom till stallet, boooring. Men mamma berätta även att min "pyjamas" som hon så fint uttryckte det hade kommit!! Asså min one piece, den var nååågra aningar för stor men det är bara mysigt ju!:D åååh love it!
Men iaf ska sova nu, hörs mer imorrn! Puss<3


Inte okej

Godmorgon på er alla som är vakna nu!
Sitter på bussen påväg till tåget nu, fan är så jävla trött också :( seriöst vill bara sova :( efter jobbet måste jag följa med Lea till stallet oxå i kylan :(
men vi hörs senare, puss <3


hej mitt vinterland!

Man kan ju alltid hopppas, eller det är ju vinter men inte så jättemkt snö. Bara så det täcker marken på könshåret! haha skoja nejmen det borde vara mer, hoppas det kommer! Kallt är det iaf ute och imorse försov jag mig en timma men hann ändå med bussen och kom i tid till praktiken, är man bäst eller? ;) haha
Efter jobbet hem o käka och sen iväg till gymmet. Nu har jag suttit vid datan i några timmar så ska stänga av och duscha och sen sova tidigt ikväll! Skönt!
Vi hörs mer imorrn, puss ♥


everything I do, I do it for you

Tjatja! :D
Det har inte hänt så jättemycket sen jag uppdaterade sist, jag har bakat bullar haha! Efter jobbet åkte jag och mötte Katja på stan, de hade inte linnet jag skulle byta :( vi såg också vinterns första snö och direkt när jag såg att det snöade fick jag värsta julkänslan, även om det bara varade i några minuter!! Härligt, welcome winter! Ååååh så mysigt! :D Kände redan imorse att det var riktigt kallt ute haha mina öron höll på¨att förfrusas :p haha
När jag kom hem lagade jag käk, kollade på degrassi och nu sitter jag här och håller på att somna :( haha det tar på krafterna att baka :o men ska inte skösa eran tid med mitt skitsnack haha :D vi hörs imorrn, puss ♥


Frukooost

Hejsan! Sitter på jobbet och har frukost rast! Tidig vecka den här veckan, as chill! Som sagt, jobbar hellre tidigt än sent :)
Efter jobbet möter jag förmodligen upp Katja på stan, jag ska kolla lite grejer o byta två tröjor :) vill att min one piece ska komma nu :( haha men kmr nog behöva vänta några veckor till ;) hoppas iaf den kommer innan jul!
Men ska börja nu igen, hörs sen!<3


Underbar låt, underbar tjej, jag saknar dig!♥

onepiece!

Har precis beställt den efterlängtade onepiecen! En lila vart det :D haha får väl hoppas att den kommer snabbt :D haha städat har jag också gjort och nu är jag rastlös som satan, vet inte vad jag ska göra :/


Wiiie :D

I may not be there yet, but I'm closer than I was before

Goddag!
Söndag och andra advent idag men fortfarande ingen snö? Va är dehär? Blír ledsen snart.. :( Det är vinter och gräsmattorna är fortfarande gröna lixom.
Aja, igår kollade jag på Elf, åh vad jag älskar julfilmer! Och julen också! Haha sen somnade jag vid 1 kanske, mådde så himla illa haha vet inte varför :( men nu mår jag bra igen! :D
Idag ska jag städa rummet (fanfanfan) hah orkar inte men det ser ut som ett bombnedslag här inne så det behövs! Sen kanske jag ska baka lite kakor sen senare men det får vi se då! :)
Puss ♥



lite shopping

Hejsan mina vänner!
Hemma igen efter en dag med la familia. Vi åkte till kungens kurva, handlade och själv fick jag med mig lite kläder och nödvändigt småskit hem också :) förrförra månadens studiebidrag är slut och novemberpengarna ska gå till en onepiece, äntligen!
Bilder på mina fynd kanske kommer nåndag eller så gör det inte det :) men vi får se vad jag orkar med helt enkelt :D haha
Ska bada kissen nu, vi hörs senare, puss ♥

idol - min fredagsunderhållning!

Sitter i soffan med smörgåsrån och glass och tittar på idol, fast nu är det ju reklam men det ska snart avgöras vilka två som går till final i globen nästa fredag! Spännande hihi.. Efter det vet jag inte vad jag ska göra om jag ska kolla på film kanske (?) Blev fett sugen att se tusen gånger starkare nu idag! så ska nog kanske kolla på den innan jag sover, vi får la se! :)
Hörs mer imorrn, puss ♥


jag gråter bara i regnet

Hejsan!
Imorse när jag vaknade mådde jag lika dåligt som igår. Men jag stannade kvar hela dagen på jobbet igår ändå men idag stannade jag hemma. Kändes som om någon slagit mig i huvet med en tegelsten eller som att jag blivit överkörd av en lastbil typ. Så fort jag reste mig upp snurra hela världen o aa. Så inte så taggad att dra till praktiken då ju!
Men har tagit en ipren så värken har försvunnit lite men fortfarande ont :/ så ska inte sitta vid datan, vi hörs när vi hörs nästa gång, puss ♥


Jag ser det snöar! Fast nä

Hejsan!
Första december idag och jag har fortf min höstjacka på mig.. Vad är dehär? Ingen snö och inte så värst kallt heller, helt sjukt den här tiden brukar det va flera meter snö ute ju! Tro att jag är konstig men det är jul om 24 dagar och jag börjar sakna snön, ingen riktig jul utan den :(
Sitter iaf på tåget nu och känner mig helt slutkörd, vet inte varför men är astrött o skitont i huvet :/ helt borta asså, får se om jag orkar hela dagen!
Men vi kanske hörs mer senare sen, ha en bra dag!
Puss <3


RSS 2.0
Design by Tasnim