ibland undrar jag om de ser det jag ser, hos dig

 
Tjaa!
Skrev nyss ett inlägg som försvann när datafan lagga, döö..
Orkar inte skriva om allt, vill bara säga att jag har haft en toppendag med jobb och mys med wingman på stan, massa prat och sånt.
Nyår imorgon, hoppas kvällen blir så bra den bara kan men det tror jag nog! :)
 
Btw. Har äntligen bokat tid för tatueringen också, på onsdag får det bli. Ska bli kul, spännande också men vi får väl se hur det blir, ska nog bli bra! :)
 
Ska inte skriva mer nu, vi hörs imorgon istället! Puss

Bara täljetokar överallt, tralala

Mycket glad och nöjd tjej här! Hemkommen från Örebro och Behrn Arena med 3 fina poäng sådär sista matchen för året! Billberg stod för det enda målet i matchen och Forsberg stod för nollan + 2 lite gulligt misslyckade hjulningar i slutet av matchen! Matchen slutade 0-1 till tälje!
Dock måste det vart liiite pinsamt för örebroarna då det var fler ssk:are där som överröstade deras lilla trumma och deras försök att klappa i takt. Men bara bättre för oss, täljetokarna tog över läktaren!

På vägen upp gjorde jag, wingman och 2 andra tjejer några försök att ta ton och få bussen att sjunga med oss för att tagga till men den främre delen av bussen drack hellre alkohol än att joina oss, vi gjorde iaf ett bra jobb tycker jag som visade upp vår skönsång!;)
Vägen hem dock var lite mer groggy än ditvägen då alla på bussen utom jag och katjus va lite lulliga, bara roligt haha ;) Medans alla halvsov passade jah och wingman på att planera lite inför nyår, kan bli riktigt skoj!:D

Nu är jag iaf hemma och ska tvätta bort smink, borsta tänder och krypa till kojs! Imorgon är det jobb igen, puss!



kiss my ass

Jobbade mellan 11-18, tiden gick ganska fort som jag hoppades och nu sen jag kom hem har jag kollat på film. Fick även hem skolkatalogen idag, som jag längtat lixom!
Imorgon är det dags för en liten roadtrip till Örebro också, är ganska taggad men får väl se hur det blir med den saken imorgon, får hoppas på vinst bara.
 
Är verkligen inte på humör för att skriva något ikväll så tänker inte göra det heller, vi hörs.

Finns bara en anton forsberg

Åh va glad jag är just nu! Älskade tälje vann hemvändarmatchen i templet mot Leksand, Forsberg höll den fina nollan, Thörnberg är tillbaka där han hör hemma (SSK) och gjorde matchens enda mål när det var 3 minuter kvar av sista perioden, älskar! Matchen slutade 1-0 och tälje plocka 3 fina poäng. Kan inte vara annat än glad, kom hem precis nyss typ och ska krypa ner under täcket och försöka få lite sömn och med vetskapen om att jag fick en kram av både Forsberg och Freddan efter matchen så kommer jag nog somna gott inatt!;) vi har så härliga killar i vårt lag alltså!

Fredag imorgon och dags för 7 timmars jobb, kan inte säga att jag är speciellt taggad efter en dag och kväll som denna men pengarna rullar in som dom ska sen ;) så får försöka leva på det under mina jobbtimmar! Å andra sidan så brukar tiden gå hyffsat fort ändå!:)

Ska sluta här, njuta av den otroligt sköna vinsten och försöka få lite sömn!
Tjing.


live without regrets

Gokväll!
Sov länge imorse, vakna upp med samma magvärk som igår, tog en ipren och fixade mig. Sen åkte jag ner till stan och mötte wingman, var ett tag sen vi träffades ju så vi hade ju en del att prata om, reda ut osv. ;) livet är bra hårt ibland, och då är det tur att man har nån att prata med!
Åkte hem vid 4, stog vid rondellen och prata i någon timme innan vi gick hem, åt middag och nu har jag kollat på film sen dess.
Ska försöka sova nu, en ny dag imorgon och hockey och grejjer! Spännande, leksand hemma, kan bli väldigt intressant det här :)
Har inge mer vettigt att skriva förutom att jag är så jääkla sugen på att tatuera mig nu! Så ska sluta här, puss
 
hahahahaha ;)

tell me something I care about

Tjenixen.
Ja den 25e december, dagen efter julafton och jag vaknade med huvudvärk imorse, gick upp och gjorde varm choklad, fixade frukost, satte mig framför teven tills typ 4 då melvin och lea kom hit. Busade med melvin någon timme tills de blev upphämtade och nu har jag precis ätit. Har världens magvärk och medans alla andra är ute på krogen och festar idag så får jag ligga här hemma och deppa över att jag inte är 18 än... 5 månader kvar! 
 
Blir lite deppig av att bara sitta hemma en hel dag också men har vart sånt pissväder ute idag så har helt enkelt inte orkat fixat mig för att gå ut, inga affärer är ju öppna heller så. Menmen vi får väl se, sjukt shoppingsugen tjej här.
 
Ska inte besvära er med mitt tråkiga prat, ska starta någon mysig tjejfilm eller nått, bädda ner mig i sängen med min älskade mobil, min mysiga USA-filt och mysa framför filmen, så får det bli!
Vi hörs.
 
Planering för resten av veckan;
Onsdag: inget planerat, kanske ut i ruschen och shoppa, får se!
Torsdag: Hockey, Leksand hemma!
Fredag: Jobb
Lördag: Åker till Örebro med resten av funktionärerna på axa för att kolla ssk:s bortamatch!
Söndag: Jobb
 
standard eller?♥

Du är så fin, precis som du är.

Hej mina älskade vänner, och mindre älskade..
Jag ville bara tala om för er att jag haft en supermysig julafton med min familj. Imorse vid lunch kom syster o bror hit på fika, dom åkte hem runt 1-2. Hjälpte till lite att laga mat + duka upp till julbord, kolla kalle anka (jävla fittor som klippt bort svarta dockan från tomteverkstan..) vid 4 kom bror tillbaks och lite senare vart det julbord, sen va det bara paketen kvar!:) mer än nöjd med det jag fick och jag mår så bra just nu. Finns EN sak som skulle göra mitt liv fullständigt just nu, och känns lite som att jag skulle kunna göra vad som helst nästan för att det skulle ske ;) menmen, vi allihopa fick iaf en jättegullig present från melvin, kommer bild!

Nu ska jag försöka få lite sömn, trots allt en dag imorgon också! Puss på er!


God Jul!

Alltså herregud va segt det varit på jobbet idag, har typ inte haft någonting att göra fan:( aja slutade till sist klockan 10 och då åkte jag hem och vila en stund, städade rummet och nu ligger jag här i sängen och ska sova!
Imorgon är det julafton och jag kommer med största sannolikhet inte att blogga någonting under dagen, så ville mest önska er en riktigt bra jul och ta hand om varandra!
Puss <3


-

Orkade inte blogga igår, jobbade till 4, åkte ner till stan, klippte bort 10 cm av håret, åkte hem, hade besök, slog in julklappar och somnade sen.
Vaknade för några timmar sen och har precis duschat, sminkat mig och klätt på mig. Om en timme är det dags att åka till jobbet igen. Idag jobbar jag mellan 14-22.. Hahah kul liv lixom ;)
Aja när jag kommer hem ikväll måste jag städa rummet och sen får vi se!
Puss


Woopwoop

Godmorgon på er!
Lördag och jag sitter och äter frukost just nu medans alla andra antagligen sover ^^ haha men så kan det vara när man ska iväg och jobba! Har samma pass som igår och efter jobbet har jag klipptid nere på stan, ska bli oerhört skönt att bli av med håret, haha iaf en bit av det :)

Känner att jag verkligen måste slå in resterande julklappar ikväll också för imorgon jobbar jag mellan 14:00 - 22:00 och då kommer jag vara helt död efter det och sen är det lixom julafton på måndag. Så det måste jag göra idag!

SSK torska uppe i värmland igår också mot seriens värsta grislag. Det började bra iaf då tälje gjorde 1-0 typ 17 sekunder in i matchen men förlorade sen med 5-3.. Det vart lite bråkigt där i andra perioden också men det fixade tälje lätt när dom visade vart skåpet ska stå ;)
Aja, ett litet uppehåll från all hockey nu under jul, nästa match är hemma mot leksingarna den 27e! Tyvärr kommer Read inte tillbaks till dess som förväntat då han ska rehabas för en nackskada om jag läst rätt, riktigt synd men om lockouten fortsätter så kommer han tillbaks i mitten av januari!<3

Nu ska jag äta klart och sen föna håret och byta om! Puss


"man måste våga älska"

Tror ni på att jorden går under imorgon? Jag har aldrig riktigt trott på det men måste erkänna att det är lite läskigt faktiskt! 3: forskare säger ju att det inte kommer hända, så får väl tro på det!
 
Första dagen på jobbet gick bra, jobbade dock bara 4 timmar men imorgon ska jag jobba 6 timmar. Tiden gick ganska fort och det va roligt faktiskt :D hoppas det fortsätter så!
Men trött är jag! Håller på att somna och imorgon börjar jag 10 så funderar på att sova snart så jag orkar upp imorgon, funderar också på om jag ska stanna på stan imorgon efter jobbet och klippa mig (?) skulle verkligen behövas nu, börjar få äckligt långt hår.. Annars då, julafton om 4 dagar och jag har fortfarande en del julklappar att inhandla, måste sätta fart hahah! 
 
Men vet ni, nu ska jag krypa ner i sängen och smsa med lite fina människor och ladda inför imorgon, puss 
 
Snart så!
 

Happy holidays

Nu har jag fucking jullov, skapligt skönt ;)
Skolan va chill som fasen, fika + en ganska bra kockfilm på samhälle, tomtegröt + skinkmacka till lunch och ännu mer fika och "på minuten" på svenskan. På rasterna spelade vi biljard haha bästa;)

Nu på kvällen har jag varit på j20s match mot ryssland som dom btw vann med med 7-4!

Är svintrött så ska sova nu, första dagen på jobbet imorgon!:)



You'll always be my number one

Tjenamors!
Är inte på humör för att berätta om matchen ikväll, vi vann iaf och det är det viktigaste (efter straffläggning). I mitten av andra perioden hände nått med mitt knä, precis efter tälje gjort mål, de typ knaka till och sen dess har jag haft svinont i mitt onda knä.. Kunde knappt stödja på det där ett tag, man känner sig ju lagom invalid :)

Skolan då var väl helt okej, gjorde inte så mycket. Spelat biljard och tänkt en massa. Tagit ett kanske livsavgörande beslut idag (hahah), lite som "go hard or go home" och jag tänker köra hårt! Har ingenting att förlora känner jag..

Aja nu är det dags att försöka sova, sista dagen imorgon innan jag har lov!


Let me love you all the ways I can

17 december, jul om 7 dagar och idag har jag inhandlat nästan alla julklappar, bara 2 kvar!

Slutade egentligen skolan klockan 12 men jag och katjus hade några uppgifter kvar att göra så vi stannade kvar till 2 och gjorde dom! Efter det åkte vi till stan, käkade, handla julklappar, lite smink och äntligen ett par bättre skor!:)
Sen åkte vi hem, jag pluggade klart det sista, slog in julklappar och nu är jag svintrött.. Har prov imorgon i natur men mina papper ligger i louise skåp så känns faktiskt ganska skönt att jag slipper tänka på det ;)
Nu ska jag drömma mig bort till drömmarnas värld, vi hörs imorgon babes!

Bild från senaste hemmamatchen, imorgon är det hockey igen!


I had a dream last night

Söndag, tredje advent, en vecka kvar till jul och jag är långt ifrån klar med allt som ska göras innan dess! Men idag har jag faktiskt vart riktigt duktig! 
Vart inget med trippen till sthlm med katjus eftersom det snöade och jag hade ont i huvudet och ingen ork att fixa mig. Så låg kvar i sängen till typ 11 då jag gick upp, kokade varm choklad, gjorde en macka och satte mig framför teven, gjorde hemgjord gräddkola och sen efter det hjälpte jag familjen att städa hela köket inför jul, älskar när det blir rent och snyggt! :) bara det tog några timmar och nu har vi precis ätit världens godaste middag, kommer sova gott inatt, speciellt om jag har samma dröm som inatt ;) haha världens underbaraste ju.
 
Imorgon är det måndag, slutar tidigare än vanligt men vet inte vad jag ska göra efter skolan, måste försöka fixa resten av julklapparna, slå in dom, storstäda rummet och massa annat. Vet inte hur jag ska hinna med allt, allra helst inte när jag jobbar från torsdag till lördag :o aja får försöka lösa det på något sätt.
Har ju imorgon på mig att bli klar med allt som ska göras, för på tisdag är det sista matchen innan juluppehållet och sen på onsdag har j20 match igen som jag tror att vi ska gå på! :)
Annars vet jag inte, skola fram till onsdag och sen jullov och en massa jobb som väntar! Ska ta och ta det lungt nu resten av kvällen, ögna igenom svenskaboken och sen kolla på beck klockan 9.
 
Vi hörs mer imorgon, tjing!
 

 

du är den vackraste jag sett

Tjaa!
Idag är det lördag och timmarna mellan 7 och 12 spenderade jag på jobbet, riktigt segt var det men nu slipper jag jobba på ett tag, iaf där!
Efter det åkte jag hem, städade rummet och sen dess har jag gjort klart 3 entreprenör uppgifter. Så nu är jag klar med alla uppgifter som jag tog hem för att göra klart denna helg! Känns oerhört skönt. Nu måste jag bara läsa klart den där grymt tråkiga boken som vi har "prov" om på måndag + en annan tråkig och jobbig litteratur uppgift.. SEN är jag redo för jullov ;)
Imorgon är det söndag och om vädret tillåter så åker jag till huvudstaden med wingman, för att inhandla de sista julklapparna och lite sånt :) får hoppas att det inte är snöstorm som det vart idag..
Men ska sluta här, sminka av mig och lägga mig och kolla på film, tjing! 
 

every time you look at me, it's like falling in love all over again

Idag är det fredag, var i plugget till 2, åkte hem en snabbis innan jag drog till min nya arbetsplats på möte. Första dagen på torsdag, spännande! :D
Efter det åkte jag hem, käkade, kollade lite på tv och nu har jag gjort klart en skoluppgift som jag ska lämna in på måndag innan jul och grejjer. Har 4 uppgifter kvar men dom ska jag ta hand om senare i helgen! Nu ska jag faktisk ta en dusch, sminka av mig och krypa ner under täcket och kolla på film. Imorgon är det upp med tuppen igen för att åka och jobba på lilla maräng, var ju ett tag sen jag var där! Kan inte säga att jag är speciellt taggad men det brukar bli bra till sist. Tråkigt bara att behöva sitta hemma och sova tidigt en fredagskväll som denna..
 
Det är alltså jullov snart, visst ska det bli oerhört skönt att få vila upp sig, trots att jag ska jobba halva lovet ;) men jag är inte riktigt "redo" för att gå ut och praktisera i 10 veckor än. Vill vara i skolan, se dom man ser varje dag haha.. aja man gör ju vad man måste göra menmen. Borde ju egentligen klara mig på mina fina minnen från gårdagen trots allt, eller hur?! Två veckor efter jullovet är det alltså dags..
 
Men vet ni vad? Nu ska jag ta tag i det där jag skulle göra, ni får ha det så bra! Puss

Blicken som är omöjlig att undvika

Tja!
Temadagen i skolan idag var faktiskt mycke bättre o roligare än jag förväntat mig, och julbordet, muuuums!
Först hade vi nå små tävlingar i grupp i idrottshallen, sen lunch, och sen pyssel fram till 2. Den timmen som skulle vara så pysslig slutade med att typ alla satt och kasta pappersflygplan på varann, och i stort sätt alla som jag kastade
hamnade på alla som dom INTE skulle hamna på :( aja ett gott skratt förlänger ju livet säger man ;)

Efter skolan åkte jag till stan med wingman och louise, åt på tacobar och satt där o prata om allt tills klockan var typ halv 7 då vi tog bussen till axa, kollade j20:s match mot ryssland som dom torska med 4-2 typ. Även där hade vi roligt hahah ;)
Aja nu ligger jag hemma i min varma säng, imorgon är det fredag och sista dagen i skolan denna vecka, nästa onsdag får vi jullov!
Puss på er'


12/12/12

Lite häftigt ändå att det är sista gången på typ 100 år som det är samma siffror?;)
Aja skolan idag gick sådär, var inte alls på humör för någonting.
Och imorgon är det lucia och vi har "traditionsdag" i skolan med luciafirande, julbord, pyssel och gruppaktiviteter. Första gången jag och resten av min klass är med på det eftersom vi hade praktik förra året ;) får väl se hur det blir, får hoppas på det bästa!

På svenskan idag kollade vi klart på romeo & julia och det är ju inte varje dag man får godis av läraren, bästa göran!:D aja ska försöka plugga lite nu så allt blir klart innan jul, puss på er!


your forever is all that I need

Tjatja!
Tisdag och jag har varit upptagen i stort sätt hela dagen. Först skola till 2, ganska chill dag ändå! Gym/dans med tjejerna på idrotten, natur och film (romeo&julia) på svenskan! :) Annars krossade jag katjus på biljard två ggr medans resten av skolan satt och skratta åt oss när vi missade bollarna.. ;)
Efter skolan åkte jag hem, åt middag, kollade lite på tv och gick till bror. Väntade medans de åt och tog sen med mig Lea och Melvin hem hit och här har vi busat gärnet fram till 8- halv 9 då dom blev hämtade :)
Nu ska jag tvätta bort smink och sen titta på tv tills jag somnar. Är riktigt trött ikväll alltså, börjar bli hes och jag vill verkligen inte bli sjuk nu :(
Vi hörs imorgon, puss!
 

There's no way to happiness, happiness is the way!

Hejsan!
Nu fungerar appen förhoppningsvis som den ska igen, skönt!
Måndag och skola idag, gick väl helt okej fram till lunch då jag började må dåligt som fan, ont i magen osv av lite olika anledningar, aldrig skönt.. Men jag överlevde dagen efter att somnat på entreprenörskapen haha, jag har lixom aldrig somnat i skolan, vad hände?! Börjar bli sjuk? Hoppas inte..
Dagen i övrigt gick bättre än förväntat, trodde jag skulle slå någon ett tag där bara.

Aja efter skolan åkte jag ner till stan och lämnade tillbaks en tröja och sen åkte vi hem, kollade lite på tv, prata lite i tele och sen somnade jag, vaknade för typ 30 minuter sen kanske och nu ligger jag i sängen.
Vi hörs imorgon, puss


Bild på muffinsarna jag och wingman bjöd på i lördags!


I'm sorry for loving you

Förlåt för den usla uppdateringen den här helgen men bloggappen på mobilen funkar inte och jag har varken haft tid eller lust att starta datan och uppdatera. Kan ju säga att jag har haft min värsta helg på riktigt länge, samtidigt som den har vart helt underbar..
I fredags var jag barnvakt åt sötaste några timmar, vi kollade på hockey, lekte och myste ♥ Sen när han åkt hem vart jag lite smådeprimerad och somnade seeent. 
I lördags var det upp och iväg till skolan på öppet hus, jag och katjus bakade chokladmuffins som vart en STOOR succé hos både besökare och elever ;) haha man kunde nästan se hur dom dreggla när vi kom i närheten med våra godsaker ;)
Efter skolan klockan 2 blev jag, katjus och louise upphämtade av mami som skjutsade oss till östertälje så vi skulle hinna med tåget som skulle  ta oss till hovet och länsderbyt mellan älskade SSK och Djurgårn. Åkte dit med resten av alla ssk:are och gick bland massa skrik, rökbomber och bråk haha. Men kicken av att stå i klacken och bara skrika ut all ilska,  det var skönt och kan säga att den matchen kom riktigt lägligt då. Kom hem runt 9-10 och somnade nästan direkt.
SSK förlora derbyt med 1-2 och man var ju redigt frustrerad efter det, jävla skitmatch! Den enda målskytten var Matt Read som även spelade sin sista match för SSK innan jul åtminstonde. Heart & Speed - Matthew Read ♥
Idag är det söndag och när jag vaknade imorse runt 10-11 där så hatade jag allt och alla kändes det som haha men gick upp och tog en dusch, fixade mig och mötte upp wingman. Efter många om och men och en massa strul med tåg och bussar så kom vi iaf till stockholm där vi skulle inhandla de sista julklapparna.. men eftersom affärerna stängde två timmar efter vi kom fram så vart vi stressade och hittade inga julklappar alls. Försökte även hitta ett par varma och snygga vinterskor men det var förgäves, vet inte vad som har hänt med skomodet, finns inte ett par snygga vinterskor asså...
 
Aja det vart långt det här, men nu känner jag att jag måste sova så ska krypa ner i min säng nu och försöka göra just det, puss 

There are times I just look at the cover, and there are times when I wanna read what's inside

Gokväll!
Min torsdag;, hade egentligen hemuppgifter idag för att vår lärare inte kom fram till skolan i snön men jag och katja åkte ändå, gjorde klart uppgifterna och spelade biljard igen.. Tog 12 bussen till stan där det vart lunch och shopping! Åkte hem och fixade mig, åkte till axa och såg SSK torska mot Oskarshamn med 3-4 efter straffar och nu ligger jag i sängen! Ska bli oerhört skönt att sova inatt, vet inte varför det känns så skönt just ikväll dock..

Stog i entrén hela andra perioden så höll inte så stor koll på vilka som gjorde vilket mål, men målskyttarna är iaf: Cam Fowler, Johan Andersson och Emil Djuse.
Det var även Matt Reads kanske sista hemmamatch för SSK någonsin, på lördag efter matchen åker han hem till usa för att fira jul, om lockouten fortf pågår efter jul kommer han tillbaks men annars är det hejdå på lördag :( tråkigt!

Aja ska försöka få lite sömn nu så jag orkar med morgondagen, puss!


vet du att du är söt när du ler?

Tjaaaaa!
Jävla kaos ute hela jävla dagen... Gick till rondellen för att stå där med x antal människor till + wingman såklart för att vänta på bussen som skulle ta oss till skolan.. tror ni den kom eller?? Nej. Vi ringde skolan flera ggr utan svar, kollade på hemsidan, bussen kom fortf inte efter typ 30 minuter. Tog bussen ner till stan med katjus och vänta på 10 bussen som kom haha. Åkte till skolan med fick reda på att vi fick åka hem om vi ville för att alla lektioner var inställda, högst typ 20 pers i skolan haha men  duktiga som vi faktiskt är så stannade vi och gjorde klart lite restuppgifter! Spelade biljard som jag dominerade ut katjus på 2 ggr och tog 2 bussen hem.
Sitter hemma nu och ska käka, sen blir det antagligen film resten av kvällen, aldrig att jag går ut i det här vädret ;)
Aja, får hoppas att prince charming kankse kommer hit och håller mig sällskap i snöstormen, puss!
 

Do what makes you happy and love as long as you live

Var inte inne alls i matchen igår kväll, hade helt glömt bort att det var match över huvud taget haha men aa, ssk vann mot Mora med 3-2 och det är väl huvudsaken ;)
Målskyttar;
1-0 --> Ziga Jeglic
2-0 --> Cam Fowler
3-0 --> Damien Fleury
Nu har ssk en delad första plats med Leksand i tabellen än sålänge, får hoppas vi stannar där uppe!

Har precis duschat och ska börja fixa mig lite smått nu, puss!


Please stop looking so attractive, I'm trying to stop liking you

Usch denna kväll har varit så jobbig!! Skolan va ändå helt okej som vanligt men nu på kvällen har jag inte alls vart glad, blir så less bara på allt det här. Tänk va skönt om man kunde stänga av alla känslor och vara lika kall som vissa andra kan!?! Fyfan.

Orkar inte skriva mer, hejdå!


Legends say: when you can't sleep at night, you're awake in someone's dreams.

Godmorgon!
Nu är jag typ klar för skolan.. Fast jag är sjukt hungrig men har inte haft nån matlust alls på typ en månad, ingen aptit lixom. Har gått ner runt 6 kilo och jag vet inte hur haha, har ätit mer onyttigt än någonsin lixom :p haha aja det är väl bra antar jag ;) sålänge jag inte går ner för mycket!

Aja tisdag idag och aa, slutar 2 och då får vi se om jag åker och kollar om jag hittar några varma skor, converse är verkligen inte bra för mina fötter nu :/
Puss'


You're the type of boy I'd make a sandwich for.

Tjaaaaaaa!
Efter en lååång och kall dag ligger jag nu äntligen i min varma sköna säng, underbart!
Det var så sjuuukt kallt i skolan idag alltså, har nog aldrig frusit så mkt i hela mitt liv, när till o med mina läppar vart blåa lixom :o då äre fan illa haha! Men jag och wingman hade roligt ändå, trots att vi tvingades pina oss igenom dubbelpass med entreprenörskap..
Efter skolan satt man på bussen i vad som kändes som en evighet, åkte ner på stan och jag köpte en mössa + en julklapp! Haha det går bra nu det där med julklapparna känner jag..not! Haha aja är trött som ett svin så kommer väl somna när som helst! Vi hörs imorgon.
Tjing!


Hello december

Ja ni, nu är vintern här på riktigt!:)
Måndag morgon och jag börjar 10 som vanligt, är typ klar så tänkte skriva ett litet inlägg :)
Efter skolan åker jag nog till stan en snabbis om allt blir som planerat, annars får vi se!
Aja ska fortsätta nu, ha en bra måndag ;)


En vacker dag ska jag kalla dig för min

Jahaja, det var den första advent det.. Tiden flyger iväg och det är redan början på en ny härlig vecka imorgon!
Imorse sov jag ut och gick upp runt 12, duschade, fixade mig och sen runt 3-4 nångång gick jag till bror.. Tog med melvin ut och åkte lite pulka en stund innan jag tog med mig både lea och melvin hit, vi var några timmar här och efter julkalendern gick jag och lämnade dom :) underbar söndag med andra ord!

Nu på kvällen har jag som varje söndag kollat på solsidan, hellenius hörna och beck.. Gunvald asså, jag orkar inte så jävla klockren han är!! Haha ;)

Aja ligger i sängen nu och ska försöka sova lite, vi hörs mer imorgon!


No one has ever loved anyone as much as I love you.

Idag är det lördag, första december och snön täcker gatorna här i kringelstan, underbart!
Jobbade mellan 7 och 11, åkte hem, fixade mig, åt middag och sen mötte jag upp katjus för ett litet spontanbesök på sergel för att titta på tidernas bästa film.. Breaking dawn part 2! Åh vilken underbar film, kärleken mellan dom två, den ska man ha! Haha så söta ihop! Hade det bra under bion trots att det var ett gäng småflickor som tydligen inte är mogna nog att gå på bio ensamma satt och skrek under hela filmen.. Menmen, nästan så man fällde en tår ellee två i slutet när dom visar massa flashbacks :'( kan inte fatta att det inte kommer några fler filmer nu.. Aja bästa filmen hittills iaf!

Vet inte ännu vad jag har för planer imorgon.. Söndag och första advent så vi får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt!:)
Puss!


RSS 2.0
Design by Tasnim