I don't care what you think about me, I don't think about you at all

Tjaa man!
Åh vilka härliga minnen de orden ger, underbart! :D
 
Idag är det fredag, endast tre dagar kvar innan jag börjar jobba och måste säga att det känns lite sådär.. men cash är bra att ha! Hehe
Imorse när jag gått upp gick jag direkt och tog en dusch, fixade mig och sen var det bara att sticka iväg och ge lillskruttan sin vaccination, gick huuur bra som helst! :) Efter det övningskörde jag hem igen och var iväg nästan direkt med mamma och hämta Lea på fritids. Sen var vi iväg och handlade och nu på kvällen har jag haft tvättstuga!
 
Ska alldeles strax krypa ner i sängen, imorgon väntar roliga planer! Hehe planerna är att åka upp till vår vackra huvudstad med Katjus och kika runt lite, trots att de lovat regn imorgon. Alltid mysigt med lite stockholmshäng!
 
Sen imorse fick jag också reda på vilket datum månadens roligaste "evenemang" är, i juli alltså. Åååh längtar tills det drar igång igen... Saknar som fan, haha :( Inte så långt kvar nu! :D :D
Aja, vi får höras mer imorgon mina vänner.
Sov gott ♥

I can't get you off my mind

28/6-2012 --> Äntligen ny design!

Ääääntligen har syster fixat en ny design åt mig, det var på tiden... hehe känns bra!

Idag är det torsdag och imorse gick jag upp, fixade mig och åkte iväg och plockade jordgubbar med mami, sen övningskörde jag och hämtade pappa från jobbet och sen åkte vi hem. Jag satt på en avsnitt av desperate och sen åt vi middag, efter det efterrätt, jordgubbar med vaniljvisp! :) Muuuuums.
 
Sen var det tänkt att jag skulle ner till o'learys igen och hälsa på katjus men jag hade verkligen ingen ork för det så jag har suttit hemma hela kvällen och kollat på desperate och tänkt en massa :p ahaha inte bra.
Nu ska jag ta en dusch och sen kolla ytterligare ett avsnitt innan det är dags för sängen, imorgon ska min lilla bebis till veterinären för vaccination, haha får väl se hur det går ;) 
Tjing ♥
 

ååh så puttenutte söt!

Hejsan!
Runt 7 ringde Katjus och sa att jag skulle komma ner till o'learys och umgås lite, pga lite olika anledningar.. :) Så jag hoppa snabbt som fan in i duschen, sminkade mig och klädde på mig och en timme senare (klockan 8) var jag på plats. Helt proppfullt pga fotbollen men fick plats i baren hehe katja bjöd på cola så satt jag där de två sista timmarna av hennes arbetspass och tittade på folk. Blev iaktagen av en kåt, skum, lite halft creepy kille sådär som satt o log mot mig oavbrutet och sen såg jag lite annat fint folk också.. ;) 
 
När hon slutat tog vi bussen till västergård och sen gick vi en liten promenad, kom hem runt 12 nångång och nu ska jag krypa ner i sängen och sooova :)
Får se vad morgondagen har att erbjuda, kanske dags att börja vända tillbaks dygnet snart, jobb på tisdag!
Tjiiing ♥

Make them wonder why you're still smiling

27/6-2012 --> Organiseringsdags!
 
Japp, idag är det onsdag och eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag tömma hela datorn på bilder, dokument, musik och allt annat och lägga in det nödvändiga på usb minnen istället! En snabbare data, inte så mycket skit kvar helt enkelt! :) 
Så det är det jag ska sysselsätta mig med idag, och jag kan lova er att det kommer ta väldigt lång tid för datan är full av sånt hehe.. så aa, sen får vi se vad mer jag hinner med idag.
 
Skriver nog senare igen, puss! 
 

not caring what others think is the best choice you'll ever make.

Hejjj.
Idag vaknade jag runt 10 och fixade mig och sen åkte jag ner till stan runt 12 och mötte upp Katjus för en fika och massa prat, sen åkte jag hem för att hon skulle jobba :)
 
Har precis förberett maten lite (skurit kycklingfilé) haha så nu är det bara att vänta tills den blir klar. Resten av dagen och kvällen ska jag spendera framför desperate igen! Åh love it! ♥
Sen är jag faktiskt sjukt sugen på att köpa en New York Rangers keps, så sjukt snygga och aa, helt sjukt bra helt enkelt ;) hahah jag har ju mina knep om man säger så :D hehe men får fundera på det ett tag! Men som sagt, sjukt sugen! 
 
 
 
Åh, ge mig ♥
 
 
 

Be your own hero

Tjaa!

Har märkt att uppdateringen inte har varit den bästa nu under lovet men när det inte händer så mycket i mitt liv just nu (haha) så blir det inge roligt att blogga och då får bloggen lida lite tyvärr. Prioriterar inte bloggen först heller nu under sommaren då jag har valt att njuta så mycket jag bara kan och inte heller sitta inne så mycket. 
Vädret däremot lever inte upp till mina förväntningar alls, regn och inte ens en riktig sommarvärme ute. Vad är det här egentligen?! Det är meningen att det ska vara varmt på sommaren!

Wellwell, imorse vaknade jag runt 12-1 och runt 2 blev jag upphämtad av Jenny och så följde jag med ut till landet där jag var barnvakt åt lilla sötisen medan de jobbade :) vet inte riktigt vilken tid vi åkte hem men nu är jag nyduschad sen några timmar tillbaka och har precis kollat på två avsnitt av desperate.
Ska inte göra så mycket mer idag utan ska nog krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag träffa Katjus innan hon börjar jobba, var ett tag sen.. ;) hehe så vi hörs mer imorgon!
Natti ♥
 

världens bästa men skummaste dröm inatt!

Tjenatjena!
Igår var det lördag och jag var hemma och slappade ända tills typ 5 då jag tog tåget och mötte upp Katjus i Älvsjö, därifrån tog vi bussen till heron för att glo på film! Vi hade inte bestämt oss vilken vi skulle se innan vi åkte men sen vart det Snow white and the huntsman. Filmen var bättre än jag trodde den skulle vara så inga bortkastade pengar här inte ;) hehe men vart lite skrämd ett antal gånger under filmens gång då jag hoppade högt i stolen haha! Och Katja ba satt o skratta åt mig :/ hahahah.
Kom hem runt 1-halv 2 kanske och somnade ganska direkt faktiskt, efter att jag plockat en fästing på benet.. fyfan asså va dom är äckliga!! :(
 
Söndag idag och jag sitter här och väntar på barnen. Lea och Melvin kommer nämligen hit snart och ska vara här någon ´timme innan vi ska ut till landet :)
Så där kommer jag spendera min söndag med!
Tjing ♥
 
 

The best feeling is when you look at him and he's already staring.

22/6-2012 --> Midsommarafton!
 
Godkväll på er!
Idag är det midsommar och det känns lite sådär att det redan nu börjar gå mot mörkare tider igen :/ men ju snabbare tiden går, snabbare får man se saknade hockeyn igen! ;) hehe
 
Min midsommar har jag spenderat ute på landet med min familj, brorsans lilla familj och hans tjejs familj :D haha näästan hela släkten! Nejmen det var riktigt trevligt faktiskt och fint väder hade vi också, ett stort plus!
Övningskörde hem från mörkö och nu sitter jag nyduschad i soffan och ska alldeles strax starta desperate och se några avsnitt innan jag ska sova. Det är ju lite segt att kolla många, haha varje avsnitt är ju ändå typ en timme långt.. menmen det är kul!
 
Imorgon är det lördag och mina planer är att träffa Katjus och umgås med henne, tror att det blir bio igen på kvällen men innan det vet jag inte än. Ska sova tills jag vaknar imorgon, inga väckarklockor här inte! :D hehe men måste även se till att syrran fixar en ny design till mig, får ångest haha.
 
Detta var allt för mig för idag! Hoppas ni har haft en kick-ass midsommar!
Tjing ♥

underbar dag!

Godkväll!
Idag har vart en helt underbar dag! :) 
Först vaknade jag runt 10 och sen efter några timmar kom Melvin och Lea hit så var vi barnvakt i någon timme, sen skjutsade vi ut dom till landet och jag stannade kvar där och det var riktigt mysigt :) 
Grillade, fiskade och tog en tur med båten till skansundet och köpte glass innan vi åkte hem runt 9. 
 
Nu har jag varit hemma i några timmar och har precis duschat, nu ska jag starta new years eve och kolla på den innan jag ska krypa ner i sängen för natten!
Midsommar imorgon och planerna är att följa med bror m. familj ut till landet igen och fira midsommar där, blir nog skitbra! :)
Så vi hörs mer imorgon! 
 
 
Några bilder från mina senaste dagar ---> Övningskörning, söta Melvin, mitt übersnygga skal och en bild från båttrippen idag!
 

Godnatt ♥

Nu har jag kollat några desperate avsnitt och alldeles strax väntar sängen. Jag har blivit så himla trött på den här designen nu så en ny står högt upp på min prioriteringslista! Ska försöka fixa detta så fort som möjligt!
 
Torsdag imorrn och jag vet inte riktigt vad som händer, har lixom igenting planerat men ska iaf inte sova bort hela dagen haha! Så vi hörs mer imorgon.
Natti ♥

spännande, spännande!

Hejsan på er!
 
Igår hittade jag alla säsonger och avsnitt av desperate housewives på internet så det fick bli min sysselsättning igår kväll, hann se på 3 avsnitt av första innan jag somnade ^^ haha men det ska jag fortsätta med ikväll! :)
 
Imorse vaknade jag runt 10 och runt 12 mötte jag upp Katjus på stan där vi satt vid maren och planerade lite, vi har ett litet "projekt" på gång och det kan nog bli riktigt kul detta för dom som är intresserade! :D spännande!
Sen satt vi där vid maren någon timme, åt lunch/middag på donken och sen gick vi runt lite på stan, såg även några kända ansikten igen ;) alltid trevligt!
 
Kom hem för några timmar sen då hon började jobba halv 4 och nu sitter jag här, ska väl alldeles strax följa med mamma till affären och sen ska jag kolla på desperate och börja förbereda lite inför mitt och katjas intressanta projekt (om man kan kalla det så?) 
 
Det var allt från mig just nu, vi hörs senare!
Tjing ♥
 
 

livet är kort, så spendera dagarna med personer som gör dig lycklig

Såja, nu har jag ätit rabarberpaj, och kollat en film om Island med familjen. Det är en sak jag ska göra innan jag dör, åka till Island! :)
Nu sitter jag här och har precis duschat och nu ska jag duka upp lite gott och mysa framför nån tjejfilm :D haha de bästa som finns! Måste njuta nu när jag kan innan jag börjar jobba! Fast innan jag gör allt detta så ska jag kolla upp lite priser och datum till lite olika saker i sommar!
 
Vi hörs kanske senare, annars imorgon!
Puss på er ♥

Rest in peace ♥

Alltså den här nya plattformen kan vara den sämsta någonsin. Så min dåliga uppdatering de senaste dagarna beror på den, jag har inte kunnat logga in varken på datan eller på appen.. -.- stört.


En annan tråkig sak som hänt, (närmare sagt igår) är att vi var tvungna att ta bort hundarna pga sjukdom, sjukt tråkigt. Dom har trots allt varit en del av familjen, två små familjemedlemmar i 11 år så aa.  Det var ganska tungt igår, och är det fortfarande men dom har det bättre nu och kommer alltid finnas här.
Världens finaste hundar! ♥

Annars då, igår mötte jag upp katja på stationen efter hon slutat jobbet klockan 22 så åkte vi till västergård men ingen av oss ville hem riktigt än så vi gick på en promenad i en  timme och sen hamnade vi i en liten lekstuga (under tak) på boda för att undvika att bli dyngsura i regnet. Där satt vi i några timmar och sen kom jag hem runt halv 2. Idag vaknade jag runt 2-3 med världens hemskaske huvudvärk igen, åååh asså jag orkar inte... Ska inte göra något speciellt idag heller, kolla film :)

Har även fått jobb hela juli, eller 3 veckor för den fjärde ska jag bort så ska jobba tre veckor på min älskade praktikplats! :D lite segt att gå upp 4 men vad gör man inte för lite pengar.. ;)

Skriver mer senare om jag kommer in på blogg.se -.- 
Tjing! ♥


livet är inte de dagar som passerar, det är dagarna man minns.

Söndag idag, inte för att man behöver hålla koll på sånt när man har lov men jaja ;) hehe hemkommen från stan för några timmar sen där jag var med katjus, lämnade tillbaka mina shorts och köpte glass och tittade lite.. ;) såg lite "kända" personer också!

Ja, nu då? Är det nu man ska kolla på film resten av dagen? Lär väl bli så, kanske drar ut på en promenad lite senare om vädret tillåter och om jag har orken ;) hehe men nu ska jag dra igång en film iaf tills vidare, puss ♥

summerburst

Har suttit och kollat lite på livesändningen från summerburst och kan bara säga en sak, Nästa år, DÅ JÄVLAR!
Skiter i biljettpris och skit, jag SKA dit! ;) fyfan va kul asså!

Aja, ska väl snart krypa ner i min nybäddade säng och få lite sömn, det är ju en dag imorgon också :) vi hörs mer då, puss ♥


we live in a world where losing your phone is more dramatic than losing your virginity.

Tvättstugan är i full gång, rummet är nystädat och sängen bäddad med rena sängkläder! Känner att jag får lite smått ångest över att sitta inne en hel dag så imorgon drar jag ut även om det är lika dåligt väder som det varit idag, tänkte dra ner på stan en snabbis och lämna tillbaka mina shorts bland annat :) Får se om jag kan få med mig katja ;) heheh

Ska ner till tvättstugan nu och sen dra igång en film tror jag, det får underhålla mig denna lördagskväll.
Puss ♥


be yourself

Appen fungerar fortfarande inte så det kommer bli lite glest med inlägg tills den fungerar igen! Men jag skriver när jag har tid och sitter vid datan, det är ju sommar så vill inte spendera min tid framför datan precis :)

Men iaf, igår "kväll" åkte jag ner till stan med katja och åt glass på marenbryggan i solen, sen bestämde vi oss för att åka upp till stockholm och leta reda på storbildsskärmen och se på fotbollsmatchen mellan sverige-england (england vann dock med 3-2) men vi hittade den inte, helt sjukt! haha det var inte bara vi som leta efter den heller ;) Så efter ett tag åkte vi tillbaka till stan och kollade slutet av matchen på maren på den storbilden :)
Kom hem vid nån tid haha men vi hade sjukt kul iaf! Somnade direkt när jag kom hem och vaknade nu för en timme sen kanske.

En dag som denna med regn och skit behövs ibland, perfekt dag för städning, tvättning och filmtittande så det ska jag ägna mig åt idag! :)
Hörs mer senare ♥


I won't let you go, now you know. I've been crazy for you all this time

15/6-2012 --> awesome kväll igår!
 
Jag hade en helt grym kväll igår på heron med katja. Vi åkte dit så vi var där lagom tid innan biljetterna som vi reserverat skulle hämtas ut. Sen var det två timmar kvar tills bion började så vi satte oss vid donken och åt pommes och drack vatten och hade förövrigt sjukt kul. HAHA!
Glömde helt bort tiden så det vart lite stressigt men vi hann komma in i salongen precis innan filmen började så aa.
Filmen vi såg var sjuuukt bra (om man gillar tjejfilmer vilket jag gör!) och hette LOL, aa vart lite besatt av låten i slutet också men tyvärr så är den bara några sekunder lång ahaha.
Aja kom hem vid halv 2-2 och la mig direkt i sängen och somnade..

Idag är det fredag óch jag vaknade återigen upp med denna hemska huvudvärk, trodde jag skulle slippa den nu under sommaren men icke. Jag som trodde att det var skolan eller praktiken som orsakade den men nejjnejj. :/

Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, jag har lov och behöver inte planera ett skit ;) så vi får se vart dagen leder oss helt enkelt, Synd bara att det inte kan vara riktigt sommarväder ute så man typ kan åka och bada.. Menmen ska iaf börja med en dusch och sen får vi se!
Tjing ♥


Underbar ♥


bio time tonight!

Tjatja!
Första dagen av sommarlovet idag och jag gick upp vid 9 imorse för att jag skulle till tandläkaren, efter det åkte jag hem och kollade på tv och sen somnade jag och har sovit till typ nu. Har en heeemsk huvudvärk som jag har haft i några veckor nu, kanske börjar bli sjuk (?) aja hoppas inte.

Ikväll blir det nog bio med Katjus för hela slanten, så skönt att umgås med henne för om man är på skitdåligt humör eller är deprimerad så blir man alltid på bättre humör :o kan bero på att vi typ har samma problem och mår dåligt av samma anledningar så vi typ "pushar" varann ;) haha!
Det är fortfarande oklart vilken film det blir men vi får se vilka som går nu.

För övrigt så fungerar inte min blogg.se app på min iphone men det kanske kan bero på att de håller på att ändra hela skiten? Aja blir nog bättre nu iaf!

Ska inte skriva nå mer nu utan vi hörs senare, tjing! ♥


Sjukt ful bild men roligt hade vi! Hockeygirls föralltid :D

Idag fick jag äntligen se världens finaste leende igen

Nu är det som så att första kvällen av lovet börjar lida mot sitt slut och jag ligger just nu i sängen och ska sova. Innan tittade jag på 17 again också :)
Vi hörs imorgon, natti!

Tänker inte spendera min tid med folk som får mig att må dåligt

13/6-2012 --> sommarlov idag!:D

Har inte alls varit på humör idag men det har varit skolavslutning i skolan och mina tjejer fick mig på bättre humör!
Slutade 11 då jag och tjejerna åkte ner till stan, tog en glass på marenbryggan och bara låg och sola och hade det trevligt!

Kom hem för några timmar sen och jag vet inte hur jag ska spendera första kvällen av livet, får se helt enkelt!

Men nu ska jag prata med min kära vän katja och lite andra personer som får mig att må bättre just nu.

Tack för dagen Katja, Louise och Louise, ni är helt underbara!<3


;*


Ta ingenting för givet

Fan va irriterad jag är, först började dagen med att turkgubben som körde bussjäveln inte stanna där alla skulle av, hade bara lust att skjuta skallen av honom, jävla äckel!

Sen vart jag på bättre humör men när jag kom till skolan vände det igen, fan vad jag hatar människor ibland.
Tänker skita i detta nu och inte prata med någon eller ta något någon säger seriöst :)

Efter skolan åkte jag och katja ner på stan och fikade och jag har även hört sommarens första åska! Så sjukt jävla mysigt, finns ingenting med sommaren som är mysigare än åska!
Menmen imorgon är det "skolavslutning" i skolan, helt ärligt så kommer jag sakna skolan lite, fast jag hoppas också på att få glömma allt och alla som har med skolan att göra, annars kmr jag döda någon i höst..

Ska inte skriva mer nu, har en sån där negativ attityd så vi hörs mer nån annan gång!


Hahahaha klockren!

Nu lägger jag ner pluggandet för det här första året på gymnasiet, nu tänker jag inte plugga mer på 10 veckor!:)

Ska borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen, natti


Hockey VM:s höjdpunkt!



Jävla kung Karlsson alltså!♥

tears are words the heart can't say

Tjaaa man!
Måndag idag och sista arbetspasset är nu avklarat, det känns sjukt skönt och efter jobbet fick jag och katjus skjuts till skolan där vi gjorde ett omprov, nu är det bara ett "prov" kvar imorgon så måste plugga in orden nu, haha kan 10 av 53 så jag har ju en del att plugga in.. ;)
Efter skolan däremot åkte vi till stan en snabbis där jag handlade short (som för övrigt var sju nummer för stora) och sen satt vi på nancy's någon timme och pratade.
Kom hem för ett tag sen och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen plugga tills det är dags för sängen, puss på er ♥


Tågförseningar

Godmorgon på er!
Idag är det måndag och jag är påväg till jobbet för att arbeta av mina sista timmar på praktiken innan sommarlov, sköönt!
Går lite tidigare från jobbet också då ja måste till skolan och skriva ett prov så aa, typiskt med massa prov och skit dagarna innan skolavslutningen.. Menmen ha en bra måndag så hörs vi!


Together we are what we can't be alone

Asså det här med att plugga är längre inte en av mina starka sidor, speciellt när svaren på frågorna inte står i boken.. Det går som det går imorgon helt enkelt!

Annars då, jag mår bättre nu än jag gjorde tidigare, kan bero på att jag inte gjort ett skit idag hehe!
Men aa, finns inte så mycket mer att skriva, på onsdag tar jag sommarlov! Men är inte speciellt taggad, för jag vet vart mina tankar kommer vara men jag ska försöka göra sommaren till den bästa anyway!

Har iaf precis borstat tänderna och nu ligger jag i sängen redo för att sova! Så vi härs imorgon, kan hända att jag uppdaterar under frukostrasten!
Puss och sov gott :)

Kommer jag någonsin ha nytta av sånt här?:s


Vet inte om jag ska skratta eller gråta

Illamående, magvärk, ont i ryggen, svimfärdig, gråtfärdig, när jag öppnar ögonen snurrar hela världen.

Aa, som ni kanske märker så mår jag inte så jättebra och jag har ingen aning om varför, orkar inte städa idag heller som jag brukar göra på söndagar. Jag var påväg men hamnade i sängen lika fort. Måste iaf försöka plugga lite livsmedelskunskap, jag har ju trots allt prov på det imorgon. Men innan det är det några timmar jobb och sista praktikdagen, jag kommer ihåg när det var 10 veckor kvar, nu är det 1 dag!

Men ska inte skriva nå mer nu, ska plugga och smsa med lite människor och hoppas på att må bättre imorgon och få lite finare väder också såklart!

Bild på fredagens "student" outfit och en annan på min favoritkille <3


Tobleroneparfait


my cutiepie

Hejsan!
Igår "kväll" mötte jag upp Linnea och vi träffade Erika och Ajla som vi inte träffat på ett år snart och "pratade ut" om allt och det var faktiskt sjukt skönt och vi hade faktiskt ganska trevligt!
Efter det mötte jag upp Katjus och vi drog ner på stan och gick en liten promenad, hann se en massa packade studenter också ;) hahah sen åkte vi hem, vet inte riktigt hur mkt klockan var men när jag kom hem smsade jag liite med f och katja innan jag till slut somnade.

Idag är det lördag och jag gick upp typ 9, tog en snabbdusch och sen fixade jag klart mina desserter innan "släkten" kom hit på¨syrrans studentfika. Vid tvåtiden åkte jag med bror och hans familj ut till deras landställe där vi vart kvar till typ 8 då jag fick skjuts hem.

Just nu sitter jag typ och tänker på sånt jag egentligen inte borde tänka på men wtf jag kan inte sluta, finns inget att göra :/ så får väl göra det!

Slänger in en bild på min dessert sen, puss ♥


Sjukt stort jävla grattis!

Fyfan vilken dag säger jag bara!
Jag och katja drog ju till skolan imorse tsm med koppen och jimmy och förberedde/dukade i ordning för treornas studentlunch, sen kom dom och vi serverade dom. Det va faktiskt sjuuukt kul och aa, bläcka på mig lite :/ hahaha och alla va typ svin packade :p
Efter de hade ätit klart gick vi ut och kollade på utspringet, fan jag är så himla avis!!
Sen tog vi bussen ner till stan och kolla när de åkte flak, shit asså jag lovar vacksta va dom som kötta mest och va mest taggade, sååååååja!

Aja bara 2 år kvar så, sen jävlar ska de röjas!

Stort jävla grattis och lycka till nu tjejer och killar, vissa är det skönt att slippa men andra kommer man sakna sjukt:(
Men förhoppningsvis kommer vi stöta på varann! Hehe puss på er, sup lungt!


.

Hejsan!
Jobbet idag gick som sagt skitsegt men den tog slut till sist! Haha efter jobbet åkte jag ner på stan med katja, efter att bussmotorn börja kokat så vi va tvungna att vänta ¨på ny buss i kallfors.. menmen vi kom till stan till sist och jag hittade äntligen en vit tröja jag kan ha imorgon från vero moda! :)
Nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig lite innan jag ska börja avrunda, puss ♥


Torsdag morgon!

Godmorgon på er!
Nu sitter jag här igen och äter frukost hehe ;)
Idag är det sista arbetsdagen för den här veckan, sköönt!
Efter jobbet måste jag och katja ner på stan igen och köpa nån vit tröja eftersom skolan envisas med att vi måste ha det när vi serverar... Haha men aa, det ska bli spännande imorrn, håller tummarna bara att man inte tappar maten i knät på dom ;)
Haha vi hörs!


hatar den här känslan

2012-06-06 --> Sveriges nationaldag, grattis Sverige!♥

Hejsan på er!
Idag är det som sagt den 6 juni och Sveriges nationaldag, det är så kul att se att det faktiskt finns folk som verkligen bryr sig om det :)
Själv har jag som sagt spenderat nationaldagen i Stockholm med Katjus, kollade runt i lite affärer, fick med mig ett spetslinne och nya jeans och sen åt vi en god middag på jensen's, men förövrigt var det usel service där idag.. snacka om att man blev lack!

Aja kom hem runt halv 8 kanske och nu är jag nyduschad och ska kolla lite på tv och varva ner lite. Imorgon är det dags för praktik igen, näst sista dagen. Ska bli skönt att slippa det ett tag, på fredag är det skola som gäller också. Är ganska taggad men ändå inte... usch ska inte ta upp mer om det ;)

Aja vi hörs mer imorgon, hoppas ni har haft en bra onsdag!


Svensk sommar

Hejsan!
Nu är mitt arbetspass slut och kom precis till busshållsplatsen i spöregnet, vad är det man säger? Detta är den svenska sommaren, men måste erkänna att det är mysigt med regn IBLAND, om man är inomhus!
Fick skjuts imorse också eftersom tågen fortfarande inte gick och få passa jag på att övningsköra lite :D

Imorgon är jag som sagt ledig och jag tänkte fira sveriges nationaldag i vår fina huvudstad med katjus, hoppas vädret är på vår sida bara :)

Nu när vi är inne i tälje igen så ska vi gå lite ärenden, mer om det nån annan dag, nu ska jag sluta.
Puss


Tisdag morgon!

Godmorgon!
Sitter här igen och äger frukost, idag är det tisdag och jag är sådär jävla trött igen :( hehe men imorgon är jag ledig och nu är det bara 2 dagar kvar som jag behäver gå upp såhär tidigt!
Ha en bra tisdag!


3 days left!!

Hejsan på er vänner och ovänner!
Idag är det måndag och trots att tågen strulade imorse så kom jag i tid till jobbet tack vare snälla pappsen som gick upp trots att han var ledig halv 6 och skjutsade mig! Dagen gick trots allt ganska fort och tack gode gud för det för jag var trött som faaan hela dagen!
Efter jobbet åkte jag hem och åt en asgod middag med mina föräldrar och sen somnade jag i soffan, haha och aa nu har jag precis duschat!
Ska väl snart börja avrunda och hoppa i säng :)

Vetni?!?! Det är bara 3 dagar kvar på praktiken innan sommaren och det är så himla skönt, behöver bara gå upp 4 tre ynka dagar till! Hehe

Tisdag&torsdag: Praktik
Onsdag: Ledig --> Sveriges nationaldag!
Fredag: Studentlunch i skolan --> laga mat + servera :D
Lördag: Studentfika!
Söndag: Inga planer än sålänge.
Måndag: Praktik
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola --> SOMMARLOV!!


Måndag morgon

Det är väldigt trevligt att det fortfarande inte går några tåg från hamn måste jag säga, men som tur är får jag skjuts av pappsen!
Idag är jag väldigt trött, kan bero på att jag sovit bara ca 4 timmar inatt och det resulterar i huvudvärk. Menmen vi hörs ikväll!:)


Big Brother FINAL!

Jag håller iaf på Hanna J, hon är den enda som förtjänar vinsten. GOGOGO!!


..

Asså jag vet inte, jag får det lixom inte att funka.. Jag kan inte plugga, det går bara inte!! Asså ååh, haha har två svenska uppgifter, livsmedelskunskap, ord om yrket ja you name it! Haha får väl träna på orden och frågorna istället, det är inte lika jobbigt! ;)
Jaja, nu ska jag ta en dusch och sen bara ta det lite lungt innan det är dags för sängen! Hehe puss på er, vi hörs imorgon!

<3


seeing a spider isn't a problem. It becomes a problem when it disappears.

Det vart en helt okej lördag igår trots allt, och trots att det var svinkallt (vinter?), regnade och blåste som fan!
Kom hem runt 12 som ni märkte efter mitt inlägg och låg och smsade lite till med fina människor innan jag somnade runt halv 2-2 :)

Idag är det söndag vilket innebär städ- och slappdag! Och idag ska jag faktiskt försöka ta tag i allt plugg jag har kvar så jag slipper tänka på det sen!
Bara 4 praktikdagar kvar och jag är faktiskt sjukt taggad inför lov, även fast vädret inte är med oss. Det tycker jag dock är väldigt tråkigt :/
Så ska väl börja nu om jag ska hinna städa rummet och plugga klart alla hundratals uppgifter innan denna dag är slut!
Puss på er och vi hörs senare ♥

Home sweet home!

Äntligen hemma i min säng efter en lördag full med spring, regn och frusna kroppar!
Först imorse åkte jag med mamma till stockholm, sen efter det åkte vi hem och åt middag och sen träffade jag katja och vi gick ut bara för att komma ut typ haha så vi åkte till östertälje, när vi satt på tåget ser jah att min mobil kmr dö så vi va tvungna att åka hem och hämta min laddare som för övrigt har börjat glappa (:() och sen vare bara att börja om igen!:)
Kom iaf precis hem och nu ska jag sova, godnatt!


Bra bilder!


Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till, o jag vet inte varför

Gokväll!
Har precis kommit ut från duschen och innan det kollade jag på bigbrother och let's dance! Anton Hysén vann och de är bra det!:)

Tårtorna idag gick btw skitbra och mössorna blev bättre än väntat faktiskt!

Ska alldeles strax krypa ner i sängen efter en krävande vecka med många ovälkomna tankar, typ.

Så vi hörs mer imorgon! Godnatt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1595687/images/2012/pic_204958079.jpg" class="image">


Student?

Hejsan!
Sitter på jobbet och har rast och äter världens godaste ostmacka!
Haha efter det här är det bröllopstårtor pch studentmössa-tårtor som står på schemat någon/några timmar framåt! Det ska bli väldigt intressant och se hur man får en tårta att se ut som en studentmössa, haha för de har jag ingen aning om :( så ska bli kul att göra dom. Bröllopstårtan ska också bli jävligt kul, det är freeeedag idag hörrni!:D


Fredag ffs!!

Godmorgon!
Idag mina vänner är det äntligen fredag! Så sjukt jävla skönt och nästa vecka är jag bara på jobbet 3 dagar!:)
Sitter o äter frukost och om en halvtimme går bussen!
Puss


RSS 2.0
Design by Tasnim