I'm not ignoring you, I'm just waiting for you to talk to me first

Hejsan!

Igår innan jag somnade satt jag och läste igenom gamla inlägg på bloggen, bland annat från förra sommaren och jag kunde inte hjälpa att bli lite förvirrad, besviken och aa. Jag var så glad då, eller iaf vad det står i inläggen. Nu för tiden är jag sällan sådär spralligt glad, men jag försöker bättra mig och det börjar närma sig!

Dagen annars då, torsdag idag och jobbet gick bra igen, bara det att jag hade lite ont i magen ett tag på förmiddagen där men det gick över efter ett tag! Sen fick ni ju se mina fina bakverk också ;)
Efter att jag slutat blev jag upphämtad och så åkte jag hem, lagade middag och satte mig och kollade på tv. Nu har jag precis kollat klart på gårdagens bigbrother och nu ska jag väl snart krypa ner i min varma säng!
Annars då, tagga fredag imorgon och äntligen helg, nu är det bara 5 dagar kvar på praktiken innan sommarlov, niiiiiiiice! :D

 Min helg;
Fredag: Först jobba och sen efter det träffa Katja, vet än inte vad vi ska göra men nått skoj blir det väl som alltid ;)
Lördag: Heldag med mami i stockholm, ser faktiskt fram emot det! Det är ju trots allt inte så ofta det händer så det ska bli kul.
Söndag: inget planerat men hittar väl på nått, får försöka få de sista plugget gjort!

Vi hörs imorgon mina vänner, puss ♥


Äre sommar eller?

Åh så sjukt gott alltså, ville ba äta upp allihopa ;)


Ser väldigt lockande ut!!!


I love you, my bed <3

Godmorgon!
Idag känner jag mig sådär borta i huvudet och helt yr men det är trots allt torsdag så jag får bita ihop och gå till jobbet ändå!

Efter imorgon är det bara 4 dagar kvar på praktiken och ni anar inte hur skönt det är! Även fast jag har världens bästa praktikplats typ och det känns skönt att jag ska vara kvar på samma ställe nästa period så behöver vi alla lite ledigt och det ska bli gryyymt skönt med sommarlov!
Det jobbiga är att gå upp såhär tidigt, ocj efter 10 veckor har jag fortfarande inte vänjt mig ;) haha men ska äta upp min frukost nu som består av vattenmelon och fil och sen dra till jobbet!
Puss


har du problem med mig? visst, men ta det med mig istället för med någon annan

Hej!
Precis hemkommen från stan där jag gick runt lite med katjus! Tidigare idag var det jobb som vanligt, "lill-lördag" idag och jobbet har faktiskt gått asbra!
Slutade runt 2 så åkte hem och kollade lite tv i väntan på att katja skulle komma hem.

Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax kolla på gårdagens bigbrother, suger att det är slut på söndag..:(

Menmen på tal om annat så lyckades jag somna igår trots mina problem med att solen lyste, haha så mina problem vart lösta trots allt ;)

Ska kolla bigbrother nu och hoppas på att jag kommer i säng samma tid ikväll! Puss på er ♥



Jag älskar dig bästis ♥


7 days left

Godmorgon godmorgon!
Sjukt kallt ute idag och här sitter jag igen och äter frukost. Önskar att tiden kunde gå lite snabbare så man får lov snart :( men nej de gör den inte!
Men vi hörs mer senare ikväll, ta hand om er!


Natti?

Kul att jag ligger i sängen trött som en gnu och är beredd på att sova och solen har inte ens gått ner än xd haha ja vi får se hur detta går!
Sov gott!


I push you away because I need you to pull me closer

Hejsan vänner!
Dagen idag på jobbet har vart så himla seg så jag typ gått runt och halvsovit hela dagen... men det funkade och jag slutade till sist, blev hämtad och fick skjuts hem och då satte jag mig och kollade tv lite. När resten kom hem blev det middag och nu har jag precis kollat gårdagens repris av bigbrother.

Innan detta fick jag lite ångest och liet sånt, vart lite irriterad och besviken :( hahahah katja... vi borde varit där!!
Men nu ska jag gå och duscha och sen försöka somna lite tidigare idag, eller iaf försöka!
Puss


-

Idag ser det jättekallt ute och jag är noll taggad på praktik, trots att jag la mig ganska tidigt igår så kunde jag inte somna så jag har inte fått många timmars sömn :( kommer somna på tåget.. Haha
Bara 4 dagar kvar innan helg iaf! Ska äta frukost nu, hare gött!


nu har jag bestämt mig och jag tänker inte sluta förns jag nått mitt mål!

Hejsan igen!
Tror bestämt att jag har blivit lite nojjig över saker och ting, men vet inte över vad riktigt. Riktigt förvirrad känner jag mig just nu..;o
Men aa, efter jobbet hade jag sån hemsk huvudvärk och vädret var inge vidare så vi bestämde oss för att åka hem istället, jag lagade mat och satte mig och kolla några avsnitt av våra bästa år, tröttnar aldrig ;) haha
Efter det starta jag min egen sega data som inte vart på på flera veckor så man kan säga att den var grymt seg och grejjer, så seg att jag somnade med datan i knät till o med... ajaj ;) haha men nu är jag vaken! Har precis sminkat av mig och ska alldeles strax ta en snabbdusch och efter det väntar gårdagens veckofinal av bigbroher och lite kvällsmat, sen efter det är det sängen som står för sällskapet och jag ska försöka få mig en riktigt god sömn, det behöver jag!
Sen har jag bestämt mig för några saker och jag tänker inte sluta förns jag nått mina mål! Tänker inte skriva vad jag bestämt mig för hahah ;) men det får ni väl reda på så småningom!
Vi hörs senare, puss ♥

This is that part of me that you never gonna take away from me

Tjatja!
Har precis slutat och sitter nu och väntar på bussen och katja i järnaaa. Vilken skillnad det är på vädret idag om man jämför med igår, herre idag är det ju kallt! :(
Brännan i ansiktet håller på att lägga sig men armen ser fortfarande likadan ut ;) hahha shit! Men ska sluta nu, hörs sen!


This is craaaazy

Godmorgon på er!
Ibland får jag ångest över att ens gå upp ur sängen på morgonen, och idag var en sån dag då jag verkligen inte orkade. Men måste man så måste man.. Men det är fan typ omänskligt att gå upp den här tiden när man går första året på gymnasiet. På tal om det så är det bara 13 dagar innan det året är slut, shit tiden flyger iväg!
Men av dom 13 äre bara 9 dagar då jag behöver gå upp såhär tidigt vettni, en räd dag och 3 dagar i skolan!:D
Yeye men ska fortsätta med frullen nu, ha en uuuunderbar måndag!


happy mothers day ♥

Här sitter jag nu igen, återigen med huvudvärk och tro det eller ej, en halvt sönderbränd kropp. Jag skojar inte haha jag var ut till parken med katja imorse runt 1 och låg där till typ 5, så på nått jävla vänster så är min vänstra sida helt rööööööd. Haha ajaj men får hoppas att det lägger sig! Sen är mitt face också helt rött hahaha. Aja mys hade vi iaf med jordgubbar och härligt prat!
Innan det bakade jag en chokladtårta dagen i ära och städade mitt rum.
Nu har jag så himla ont i huvudet så ska nog avsluta och krypa ner i sängen och smsa lite innan jag somnar, imorgon är det en ny praktikdag, nu återstår det bara 9 praktikdagar innan det är sommarlov + några dagar i skolan ;) wiiiiiie.



Idag är det morsdag och jag vill passa på att gratta min egna kära mor. Även fast jag inte visar det så ofta så är du ändå min mamma, min klippa och jag älskar dig över allt annat! ♥


att jobba som konditor sätter sina spår


Stolt svenne!!!

EUPHORIAAAAAAAA!!!!!!!!!
Grattis sverige, nu kör vi nästa år!!
Och Loreen, du är GRYM!!


when I look in your eyes, there's something I just can't describe

Måste ju börja med att säga att Loreen är helt sjukt jävla bra!!

Har kollat gårdagens bb också och nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen tror jag!
Godnatt ♥


fan vad jag längtar tills säsongen drar igång!

Usch, alltså kanske borde kolla upp mitt illamående snart alltså.. så fort jag tittar på mat börjar jag må illa som fan, undra hur det ska gå när jag ska servera värsta trerätters den 8 juni på treornas studentlunch, hoppas jag inte spyr mitt i allt.. ;) skämt åsido.

Annars så har jag känt att mina inlägg vart ganska deppiga på senaste tiden och det kan ju bero på att jag inte mått speciellt bra jag heller av lite olika anledningar som jag inte tänker ta upp här. De som behöver veta om det vet, ni andra behöver inte veta det.
Men nu har jag bestämt mig att mitt humör eller mående inte ska gå ut över bloggen för jag vet av egen erfarenhet att det inte är kul alls att läsa sånt, så happy thoughts :D

Idag är det lördag och bortsett från att jag mått illa idag med så vaknade jag imorse, tog en dusch och fixade mig och sen följde jag med syster till stockholm där hon skulle tatuera sig, sen så gjorde vi lite andra grejjer också. Kom hem runt 6-7 om jag minns rätt (?) då vi åt middag. Nu sitter jag här och ska alldeles strax titta på bigbrother samtidigt som eurovision är på i bakgrunden och hoppas på att sverige tar hem hela skiten i år för hon är verkligen awesome! :)

Vi hörs kanske mer senare eller imorgon, puss på er!♥




there's nothing I wouldn't do to have just one more chance, to look into your eyes and see you looking back

Det här är fan inte så lätt som alla tror, fan.

nu orkar jag inte vara vaken längre, går o lägger mig nu, godnatt..


do what makes you happy and love as long as you live

Precis hemkommen från en kväll med katjus! Först tog vi filten med oss och la oss i parken några timmar, sen när solen försvann så drog vi till vg och handlade lite och sen skulle katja köpa pizza så då drog vi till mimmos innan vi gick hem. Blev en tidig kväll idag men det kan vara skönt det med. Men nu så känns det lite sådär med humöret igen så får se hur resten av kvällen blir, menmen.

Imorgon ska jag antaligen följa med syster till huvudstaden tror jag, men mer om det imorgon!
Puss!


don't you know you're beautiful?

Tjoo.
Vaknade 9 och kunde inte somna om så gick upp och satte mig i köket med resten av familjen, sen åkte jag ut och övningskörde lite med mitt illamående. Är hemma nu och väntar på mat typ, känner att det är på tiden att jag äter något nu..

När katja slutat så ska vi packa ner filt, köpa lite jordgubbar o lite sånt och sen lägga oss i parken och sola!
Puss!


I feel sick, nanana

Känner typ "love life" när jag ställer klockan på 4 men mår fortfarande jätte illa när den ringer, bestämmer mig för att vara hemma idag med men inte kan somna om igen. Känns galet kul, not!

Fin fredag iaf, fint väder än sålänge så hoppas att jag inte mår så här hela dagen!
Puss på er och ha en bra fredag!!


In bed

If I could have just one wish, I'd have you by my side <3


för jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten

Var iväg tidigare till stan med katja för att få komma ut lite och inte bara ligga hemma hela dagen. Det var riktigt fint väder ute och trots att jag mådde lika illa som tidigare så hade vi trots allt ganska mysigt på stan! :) Hade inte ätit någonting på 24 timmar (senast var igår vid 3tiden) så kände att jag var tvungen att få nått i magen så köpte en smörgås på nancy's och jag fick i mig hela trots att det kändes som den skulle komma upp igen, men klarade mig! Kom hem, la mig i sängen en stund innan jag hoppade in i duschen.

Får se om jag drar iväg till jobbet imorgon och försöker iaf, det beror helt på hur jag mår när jag går upp! Hoppas på det bästa!
Ska krypa ner i sängen nu, kram!


Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt

Laying home in my bed

Imorse när jag gick upp mådde jag fortfarande jätteilla så ringde och sjukanmälde mig. Jag har legat i sängen hela morgonen och sovit men har fortfarande samma illamående :( usch. När jag sätter mig typ i kinagungan och den rör lite på sig så har jag blivit yr och illamående, och så har det vart i flera veckor, nu mår jag illa bara av att inte göra någonting, har inte ätit sen 3 igår och jag är inte ens lite hungrig :/ jaja ska fortsätta vila nu, ha de bra!


Påväg att bli sjuk?

Som jag sa tidigare så har jag mått dåligt hela dagen, svårt att "fästa" blicken och yr som fan i huvudet. Ända sen jag kom hem har jag mått illa, har ingen matlust och kan knappt stå på benen utan att de känns som jag ska ramla ihop. Har faktiskt ingen aning om vad det beror på men äckligt är det iaf så ska borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen och försöka få lite sömn, godnatt


all you need is love, friends and laughing out loud.

Tror jag håller på att bli galen, har hela dagen vart helt borta i huvudet, har inte ens hört när min handledare pratat med mig på jobbet vissa gånger, läskigt som fan!

Annars har väl jobbet vart helt okej idag trots allt, bara det att jag inte kunnat koncentrera mig riktigt så som jag brukar kunna göra. Fick sluta halv 2 idag så tog jag bussen hem och höll på att spy på bussen asså. Mådde såå himla illa och det var sjukt varmt på bussen, såg suddigt och aa, trodde jag skulle behöva hoppa av mitt i skogen och spy men jag klarade mig hem iaf då jag la mig i sängen en stund tills den värsta yrseln lagt sig.

Nu ska jag kolla på big brother och sen får vi se, puss.


Sömnlösa nätter

Ja som rubriken tydligt visar så har jag inte sovit många minutrar inatt, beror på en hel del faktiskt.
Vet inte varför jag mår såhär, eller vad som orsakar det. Eller jo det vet jag visste, allt det här pga en jävla person, herregud trodde inte de va möjligt men tydligen..
Har ingen lust alls att jobba idag, vill ba lägga mig och ruttna några år. Men trots att jag kommer vara helt lost så är det något som måste göras.


Shit happens

Asså helt ärligt så vet jag inte vad jag gjort för att förtjäna att må såhär, nånting måste jag fan gjort iaf.
Godnatt


trevligt folk!

Usch äcklig jävla dag, eller iaf slutet på dagen...
Matte nationella gick precis som jag tänkte mig, förjävligt.. slutade 2 men sen vart det lite strul med bussar och sånt så vi missa första bussen, sen satt vi och hade det jäkla trevligt med några härliga människor och sen vart det ytterligare strul så vi missa 4-bussen också. 
Jourbussen var full men vi blev erbjudna att åka med hockeykillarna till axa med deras buss men den hann åka haha så där stod vi, två små tjejer mitt ute i skogen och visste inte hur vi skulle komma hem.. haha men sen fick vi skjuts till tälje iaf!
Vart sjukt deprimerad där efter vi missat bussen, fattar inte ååååh. Önskar *** ba försvann haha usch.Ögonen man drunknar i, världens underbaraste och finaste leende, fan. Ska kolla klart bb nu och sen sova, har inte alls nån lust att jobba imorrn...
hejdå


Känslan

Känslan när man är klar för att gå och inser att det är en kvart kvar tills bussen går, ganska skönt ändå!

Jag på jobbet igår i min grymt snygga piké ;)


Time for school snart!

Även om man inte alls gillar nationella prov i matte som jag ska ha hela dagen idag så får man ändå njuta av tiden man får i skolan, det är ju trots allt inte så ofta jag är där nu för tiden så får verkligen utnyttja tiden väl ;) haha så förutom att jag ska sitta med ett prov ända till två idag på nått jag inte förstår ett skit av så längtar jag ändå lite att få komma dit. Eller så slutar de på samma sätt som i onsdags och jag åker därifrån förbannad på allt och alla, men vi får hoppas att det inte blir så!;)
Hörde att de åska igår kväll/natt också, synd att jag missa det :( åska som är så mysigt!:o men aa ska fortsätta fixa mig nu, ciao!


Ibland är det tufft..

speciellt när man kollat klart halva bb avsnittet på datan och allt startas om, då blir man irriterad och stänger av hela skiten! Haha de va exakt det jah gjorde för ett tag sen!

Just nu ligger jag nyduschad i sängen och smsar med ett par underbara människor, + att jag "taggar" till skolan imorgon.
När jag vet hur bra väder det är ute och kommer bli så blir jag lite ledsen för jag har inte ett enda klädesplagg som är anpassat för det här vädret.. Känner att sommargarderoben snarast ska fyllas på med en massa fint!! Men tills dess får jag väl gå med mina vinterkläder ;) haha nejdå ska nog hitta på nått.

Men nu ska jag sova så vi höres imorgon, godnatt!


5 timmar till

Har frukost rast nu vilket betyder att jag jobbat snart 3 timmar redan!
Känns inte bra att vara instägd när det är så fint väder ute, de är tråkigt :( vill vara ute nu när det är fint väder för en gångs skull!
Men får väl jobba klart nu och hoppas på att det är fint väder när jag slutat!
Ska börja nu, puss


Ingen idé

Känner mig inte speciellt taggad inför praktik idag ska ni veta, solen skiner och helst skulle jag ba ligga i sängen med ... hela dagen, men nej upp tidigt som fan o jobba...
Är inte speciellt taggad för skola imorgon heller av lite olika anledningar men nationella så måste ju.
Hörs mer sen!


-

I want you to know something. But i don't know how to say it. So i'll just let the three words of the first sentence explain.

fit for fight!

God afton!
Har precis kommit ut från en varm och skön dusch, rakat ben osv så nu är man fit for fight igen ;) hehe innan var bror med familj här på middag och Melvin va sjukt cool i sin keps hahaha!
VM-finalen är i full gång men ingen idé att kolla, man vet ändå vem som vinner... bläää.
Ska alldeles strax krypa ner i sängen och försöka sova så man orkar jobba sitt pass imorgon! Vi hörs!

Härligt väder!

Söndag idag och skitfint väder ute! Vaknade halv 11 imorse och gick upp och städade mitt rum och tvättat fönstret, fett duktig!
Efter det tog jag mig i kragen och mötte upp katja och nu ligger vi i kinagungan och chillar :D

Snart ska jag gå hem och äta middag och vi får även besök av bror m. Fanilj :)

Imorgon är det dags för praktik igen och sen på tisdag är det matte nationella heeela dagen och jag kommer inte klara det!!

Hörs sen, puss!


Someone call the fire department. This couple is smokin!

Tja Man!

Vad ska jag säga? Vet att upppdateringen har sugit getpung senaste dagarna, men när man är ute och inte startar datorn så blir det så tyvärr, speciellt när data grejjen på mobilen är slut för tillfället :/
Kom hem för några timmar sen då jag vart ute med Katja och pratat om en heeel del ;) ursäkta men jag måste.... HAHAHAHAHAHAHA!!
Efter Linnea åkt imorse fixade jag mig och drog ner till stan i sommarvärmen med katja och köpte mascara samt tittade runt lite i affärerna (dock hittade jag inget) och sen satte vi oss vid maren för lite glassmys. Sen åkte jag hem och åt middag och sen gick vi ut igen.
Ska iaf titta på gårdagens bigbrother nu tror jag, eller om jag ska ta det imorgon och sova nu direkt? Känner att ögonen inte orkar hålla sig öppna så får ta bigbrother imorgon!
Hörs mer då, puss!

Sorry, no update

Godmorgon mina vänner!
Sorry för noll uppdatering igår men det bara blev så :) först gick jag upp och fixade mig och sen gick jag till boda där jag träffade katja och evelina för mycket snack! Kallt som fan var det men sen vid halv 5 gick jah hemåt och mötte linnea. Vi gick till mig och lagade nudlar och kollade bigbrother. Sen gick vi och köpte chips, godis och läsk innan vi gick hem och kollade på skräckfilm. Vi var ensamma hela kvällen eftersom resten av familjen var till borås o hämta maddes råtta. Vi kollade iaf på Insidious som är lika jävla äcklig varje gång man ser den och sen kollade vi igenom en jävla massa gamla bilder och videoklipp! Haha har inte skrattat så mycket på riktigt länge ska jag tala om för er!!

Haha snart ska hon ta bussen och då ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att träffa katjus igen :) får se vad vi hittar på men ska nog iaf till stan en snabbis och köpa ny mascara!

Så vi hörs mer senare, puss!


finns inget som kan beskriva känslan..

Har nu lugnat nerverna efter min "kollaps" när mitt älskade land spela sig ut från VM. Kan inte fatta att dom visa värsta sorgliga videon i tv precis efter förlusten för alla ledsna sverige supportrar, man blir ju ledsen... :(
Jaja har som sagt lugnat ner mig lite men det har inte riktigt lagt sig än men vad ska man göra (?)
Har avrundat denna kväll med lite bb-tittande och cola, ännu en födelsedag är förbi och nu är det bara 365 dagar kvar tills det är dags för både krogen och körkort!
Ha en bra kväll, puss


Sverige, Sverige fosterland. Sverige, Sverige fosterland. Ååh Sverige, e mitt fosterland!


image description
Föralltid trogna supportrar!♥♥


Frustrerad

Jaha, matchen är slut och Tjeckien kvitterade i slutminutrarna till 4-3 och vann denna kvartsfinal. Sverige är ute ur Vm 2012 och det finns inte så mycket mer att göra nu. Sverige kvitterade innan till 3-3 och hoppet levde kvar men sen hände det nått.
Försvaret har vart kasst hela matchen och sverige har inte spelat tillräckligt bra helt enkelt. Vi hade en chans men sumpa den..
Blir så ledsen, depp, besviken och framför allt arg. Speciellt på dom som skyller på Fasth, det är tamejfan inte hans fel, försvaret har sugit balle den här matchen och de mål Viktor Fasth släppt in idag har han inte haft en chans att rädda när han inte har något försvar med sig.. Så håll käften med att det är hans fel...

Det har vart kul att följa er den här tiden i VM men nu är det slut tyvärr, usch. Hade helst sett er ta hem guldet till sverige igen, speciellt med detta grymma lag menmen.

Ska sluta skriva nu annars får jag ett utbrott snart, godnatt





Alltid trogen svenne! ♥


Sverige-Tjeckien

Faaan!
Matchen börja hur bra som helst när Loui Eriksson starta med 1-0 till sverige, men sen försvinner försvaret helt och tjeckien kvitterar och lägger in 2-1... Försvaret måste ju hjälpa Fasth lite och inte ba stå o glo. Ska dom göra en ryssland eller?! HJÄLP TILL FÖR FAN!!!


Grattis till lilla mig!

Hejsan!
Haha idag blir jag 17 så har haft släkt här heeela dagen på "kalas" vilket har vart trevligt! Lilla Melvin hade till o med en tröja med NHL tryck på sig ;) hahaha gulligt!

Nu har jag precis ätit nudlar och sitter och kollar kvartsfinalen mellan usa-finland. Om två timmar drar vår egen kvartsfinal igång och ikväll står Tjeckien för motståndet, synd som fan att jag inte kunde vara på plats och kolla :( Jaja får visa mitt stöd genom tvn :D haha

Ska kolla lite missade avsnitt av bb nu innan matchen börjar klockan 8, puss


So put your hands up in the air!

Hemkommen efter ännu en härlig kväll i globen med katjus!
Direkt efter en pissdag i skolan åkte vi till globen och åt en väääälbehövd middag på donken, höll på att tuppa av på tvärbanan :/

Haha o till en början trodde vi det va waste of time att sitta där då (ursäkta ordvalet ) men gubbarna spelade som på dagis, en vänskapsmatch. Haha en regel var att man inte fick tackla varann lixom ;) hahaha
Men fick iaf se Foppa och han är så jävla gryyyyym!! Sen skaffade vi oss några sjukt hockeyintresserade kompisar också som vi satt o dansa med ;) haha ja det va en kung kväll!

Kom hem för inte så längesen och nu har jag bytt om och sminkat av mig och sitter och äter lite kvällsmat, ska nog alldeles strax krypa till kojs!


JAG ÄLSKAR DIG KARLSSON!!

Åååh asså fyfan vilken härlig kväll! Kom hem från globen för inte allt för längesen och har precis kommit ut från duschen!

Matchen mellan sverige och lettland vann vi med 4-0, åter igen en asgrym pch duktig Victor Fasth som håller nollan och Loui Eriksson, Jakob Silfverberg, Henrik Zetterberg (Zäta) och saknade Johan Franzén som stog för våra fina mål! Va kul att ha bäckis tillbaka också må jag säga!

Men matchens höjdpunkt var ändå bråket mellan Erik Karlsson och nån från Lettland. Började med att båda fick en varsin tvåminutare i utvisningsbåset, sen så fort Karlsson vänder ryggen till så attackerar denna lettare honom bakifrån (pussy) och vill bråka, men det slutar med att det är Karlsson som trycker ner honom på isen och lettaren får 5minuter + matchstraff! Karlsson därimot klarade sig från utvisning, hörde publikens jubel och ett fullsatt globen som skrek ; Karlsson, Karlsson!!! i hans ära. Och jag säger bara, FYFAN VA KUNG DU ÄR ERIK, jag vart helt frälst och kände adrenalinet komma när man såg allt från tredje raden! Helt sjukt, vilken jävla lirare alltså!<3

Måste ändå säga att det va sjukt fegt av lettaren att hoppa på bakifrån, fan visa lite stake förfan!
Och att resten av vm spelas i Finland behöver jag inte ens nämna :((

Ska hoppa i säng nu och försöka sova, har två nationella imorgon. Woops, hahaha får försöka iaf ;) hehe godnatt!


Nu har jag lunch, äntligen! Sitter och äter samtidigt som jag läser sportbladet, haha stadard!

Nu har jag lunch, äntligen! Sitter och äter samtidigt som jag läser sportbladet, haha stadard! Slutar väl om ungefär 2 timmar sådär för vi har ganska mycket lvar att göra, bl.a. Två olika pannacottor och vita chokladmousse tårtor!
Ska dricka upp min cola nu och återgå till arbetet, puss


Breakfast break!

Frukost rast nu och jag är fortfarande lika trött :( haha lyckades somna på tåget påväg till jobbet imorse haha och jag fattar inte hur jag ska orka upp imorgon. Kommer komma hem runt 12 inatt, och så ska jag duscha innan jag får sova. Haha och sen har jag två nationella prov imorgon haha! Jaja får se hur trött man kommer vara, jag och katjus ;) hahaha
Men ska fortsätta nu, puss på er!


Say fuck you and smile, not fuck you and cry

Tiiiiisdag idag kära ni, vilket betyder sista dagen på praktiken för den här veckan, skööööönt!

Sitter nu och äter frukost och snart ska jag dra mig till bussen, jag är trött idag :(
Får se vad som står på schemat idag men efter praktiken drar jag iaf till gloooben! Sjukt taggad :D hehe men ska fortsätta nu, ha en bra tisdag!


Några snabba!

Jag tror att jag börjar bli deprimerad, på riktigt då. Kan inte äta längre, har inte lust med någonting, får tvångstankar och allt känns ovärt. Sjukt läskig känsla faktiskt och jag skulle göra vad som helst för att slippa det. Lättare sagt än gjort dock, men varje dag försöker jag genom att göra saker jag tycker om att göra, vilket nästa grej är imorgon kväll!

Hockey har på senaste tiden blivit mitt största "intresse" om man kan kalla det för det ;) hehe känslan när man sitter på läktaren och ser hur spelarna åker in på isen precis innan matchstart och man verkligen ser hur taggade de är. Adrenalin kicken, glädjen när målen kommer, glädjen av att gå hem som vinnare, när man ser hur underbart glada killarna blir efter vinst och så mycket mer! Helt underbart!♥

Jag älskar skolan, haha eller älskar och älskar. Kan istället säga såhär, är hellre i skolan än på praktiken. Men ska inte säga att jag har tråkigt på praktiken, oftast är det faktiskt ganska kul. Klart att man har tråkigt ibland också men ändå så är jag hellre i skolan med tjejerna och umgås, speciellt nu när det är en så här fin åstid och skolan ligger så fiiiiint!

Haha jag fyller 17 på torsdag, STANDARD! ;)

Jag och Katjus har två till hockeymatcher att se fram emot innan SSK:s säsong startar. Både imorgon (sverige-lettland) och på onsdag ( Battle of Legends --> Tre Kronor - Gazprom Export (Ryssland) )

Ska inte ljuga, vi har en heeel del puddingar i landslaget, bl.a. Erik Karlsson, Gabriel Landeskog, Jakob Silfverberg, Calle Järnkrok, Joel Lundqvist.. Ja listan kan bli lång haha men sen har vi ju Zäta som är så sjuukt cool och Franzén också! (dock inte därför jag kollar hockeyn, kolla 4 steg uppåt!)


Joel Lundqvist


Erik Karlsson


Gabriel Landeskog


Några av alla på bild, gulligt va? ;) haha nejdå, ska ta en dusch nu och sen kolla lite på tv innan jag kryper ner i min sköna säng så jag får min skönhetssömn. Imorgon är det dags för HOCKEY igen!!! :DD Sjukt taggad!

Puss på er mina fina ♥

något som är fel

Jag måste medge att jag dom senaste dagarna har mått ganska bra, men inatt hade jag en dröm haha och nu är en del tillbaka igen, inte på det sättet men säger såhär. Jag är hungrig som fan men så fort jag tänker på mat så börjar jag må illa så det är typ omöjligt att äta. Jag vill till skolan men så fort jag tänker på att jag ska dit på onsdag så får jag ångest, av lite olika anledningar som inte tänker skriva ut här direkt.

Ska försöka få i mig nått att äta nu och sen åka ner och kolla om det finns hockeybiljetter med Katja, sen får vi se om vi åker hem efter det eller om vi stannar ute och pratar :)

Hörs mer senare iaf, puss


Helt rätt!


Bäckis is back!

Klart nu att Nicklas Bäckström ansluter till svenska landslaget efter att han tillsammans med Washington Capitals åkte ur Stanley Cup, det kan bli riktigt bra det här. Snäppet bättre än vad det redan är, om det är möjligt. Fast med skadade Lundqvist så kan han behövas!:)

Nog om hockey ett tag, haha sitter på lunch nu och läser aftonbladets sportdel hehe. Ska alldeles strax börja jobba igen så jag får sluta nån gång idag ;) haha vet inte riktigt vad vi har kvar dock :o jaja vi hörs sen!


Man måste ju bara älska praktik..

Kom iaf inte upp 4 om man säger så.. Haha 5 ringde pappa o väckte mig så fick stressa ihjäl och hann inte få något i magen men får försöka jobba tills frukosten ändå, även fast jah dör av hunger..
Ha en uuunderbar måndag!


love life!

Hemma, nyduschad och trött, så ska alldeles strax krypa ner i sängen så jag orkar upp klockan 4 imorgon ;) är faktiskt ganska taggad för praktik den här veckan. Dels för att det bara är praktik 2 ynka dagar, hockey på tisdag kväll, skola på onsdag och sen förhoppningsvis hockey igen på onsdag kväll! Varför jag skriver förhoppningsvis är för att vi inte köpt biljetter än men det ska vi fixa imorgon om det finns kvar!
Blir en helt awesome vecka det här! ;)

Påväg hem från kattutställningen stannade vi till hemma hos Jennys mormor och åt middag, jättegott! :) sen åkte vi hem. Men ska inte skriva nå mer nu utan ska stänga av och gå och lägga mig sen, puss


Franzén, vi saknade dig på isen igår!


Glädjen att vinna är störst av allt!

Hejsan!
Asså jag mår så sjukt jävla bra! Så jävla glad att vi vann igår, jag älskar hockey<3
Är taggad som faaan tills tisdag!!!!! Kötta Katjus!:D

Men iaf, imorse vid halv 8 följde jag med bror m. familj på kattutställning för att vara barnvakt åt underbara Melvin, sötare pojke finns nog inte!;o det va kul, och nu är vi påväg hem så skriver mer sen, puss


Aslycklig tjej!!

Hemma efter en sjukt skön kväll i globen med katja, skön stämning och vinst mot Italien med 4-0!
Fasth var grym i målet idag och höll nollan trots många skott på mål från deras sida så grymt bra!

Att sitta där på läktaren och kolla en hockey match måste vara den härligaste och bästa känslan som finns alltså, värsta adrenalinkicken på riktigt!
Känns skönt att vi har ännu en match att tagga till på tisdag i globen!!:D
Synd bara att det typ bara var jag och katja som vart helt galna när dom gjorde mål, vi som kommer med vm-känslan på läktaren? Tror nog det ;)
Haha men ska sova nu så bjussar på lite bilder innan sängen ropar!


Nya tag idag!

Gårdagen tillhör det förflutna. Istället taggar vi till inför sverige - italien ikväll 20:00!! Se till att ni tittar, det gör jag från läktaren den här gången och till mitt sällskap har jag Katjuuuus!:D så sjukt taggad!

Har precis kommit ut från duschen och har hunnit med att sminka mig också, nu ska jag käka frukost och sen börja fixa mig. Vet ännu inte vilken tid vi ska åka men ganska snart tror jag, tror vi skulle käka i sthlm innan :)

Jag skriver mer senare, ta hand om er!


domarna har inte gjort någon som helst nytta på isen idag, åk hem och sov med er!

Säger såhär, INGENTING kan beskriva hur jävla förbannad jag är nu. Sverige inledde matchen med 3-1 och allt var frid och fröjd.. MEN det brast när en ryss (yemelin) körde upp klubban i magen på franzén med flit (spearing) utan att domaren gjorde nånting. Där borde ryssen fått 5 minuter + matchstraff, tyckte både jag, fansen, jidhe, wikegård och kommentatorerna. Men domarna är så fega så de bara ger 2 minuter. Efter det kom ryska målen ett efter ett och domarna gjorde inte ett skit åt alla fula tacklingar mot sverige. Det krävdes en bruten näsa (även denna gången på Franzén) för att de skulle ge en femma + matchstraff, helt sinnessjukt om ni frågar mig.
Det värsta är att ryssfittorna inte ens spelar shysst, stick hem till ert land och bråka, kom fan inte hit. Och jag hoppas för allas bästa att kvällens domare har dömt sin sista match, det blir bäst så för alla.
På bild; Erik Karlsson som inledde matchen 1-0.
Nu ska jag lugna nerverna och krypa ner i sängen, imorgon taggar vi till för sverige-italien i globen! Hörs mer imorgon.
Tre kronor kommer alltid vara vinnare, no matter what!♥

1-0

Haha nåste ba tacka min vän som delat med sig av detta härliga intresse!!
Haha erik karlsson gjorde första målet till sverige men än är inte matchen slut, hoppas på det bästa!!


hockeynight

Hejsan!
Fredag idag och jobbet flöt på ganska bra fast man höll på att löka ihjäl för att de var så varmt och fuktigt inne i bagerit.. haha men iaf, just idag är jag världens lyckligaste, katja knows what i'm talking about!
Efter jobbet åkte jag hem och kolla på tv, ska kolla gårdagens bb innan hockeyn börjar klockan 8. Sveriges viktigaste match ikväll och Ryssland står för motståndet, blir en intressant och rolig match alltså! Båda lagen är obesegrade såhär långt så ska bli ruskigt spännande :D
Jaja ska börja nu så jag hinner, puss

Äntligen fredag!

Godmorgon!
Har sovit så sjukt bra inatt så jag ville inte gå upp men är ju tvugen..:(
Är iaf fredag idag och ni anar inte hur skönt det är, framför allt hur uppskattat det är!! Haha
Sitter just nu och äter frukost i vanlig ordning så jag orkar jobba tills 8-9 då de är frukost igen ^^ haha

Nu är det exakt 24 dagar kvar till sommarlovet, varav 16 praktikdagar! Tagga sommaren nu då, bara dags för lite sånt väder också tycker jag!


It's the way I’m feeling, I just can't deny. But I've gotta let it go


Äntligen!!

God kväll!
Nu sitter jag här igen, torsdag kväll, taggad som satan!
´Fick ta hem en massa bakelser från jobbet idag, haha ingen höjdare måste jag säga :/ den jag åt här om dagen var betydligt mycket godare! :D
Efter praktiken åkte jag och katja ner till stan och nu fick vi äntligen som vi ville! På lördag drar vi till globen och kollar Sverige - Italien och hoppas på vinst! Så sjukt taggad, slipper vänta till nästa säsong! :D ååååååh.
Men först ska vi hoppas på att vi vinner imorgon mot ryssland, vilket är den viktigaste matchen. Ryssland sägs vara ruggigt bra men det är Sverige också, vi har inte förlorat en enda match i vm hittills! ;)

Ska ta en dusch nu och sen kolla på gårdagens bigbrother. Sen ska jag ladda inför matchen imorgon kväll och sova tidigt ikväll! Hehe

Hoppas ni haft en nice torsdag, det har jag även om det vart lite tufft med sömnen och lite andra "problem" jag har ;) haha
SOV GOTT ♥


Katja, låten!

Jag klättrar upp, och du drar mig ner, du måste flytta på dig!

Sitter på lunchrast nu och håller på att somna, har klarat mig från det hittills faktiskt men plötsligt händer det ;) haha

Nu är det ba pannacotta och vit chokladmoussetårtor som ska göras innan jag slutar och sen ska jag ta med massa bakelser hem också haha! Vet inte om det är bra eller dåligt att jobba på ett konditori...;) menmen kul är det iaf när man är här, inte att gå upp på morgonen, det måste va det värsta som finns. Efter en annan sak! Haha jaja ska sluta babbla nu, dricka upp min cola och sen är det back to work!

Puss!


Hockey måste vara världens roligaste sport

Höll på att försova mig, eller jag gjorde det, en halvtimma sp var tvungen att stressa ihjäääl mig.

Det är denna vm hockey som man bara inte får missa som håller mig vaken om kvällarna..
Men som sagt, man får inte missa den!
Ikväll är det iaf ingen hockey där sverige är med iaf så ikväll är mitt mål att jag ska somna innan 10!:)

Jag är så sjukt trött alltså, har sovit max 3-4 timmar per natt den här veckan och det syns ska ni veta, och hur det känns sen, haha kan knappt hålla ögonen öppna men ska inte utesluta det faktum att det inte är allt för många dagar kvar innan sommarlovet, nu vet jag ju inte exakt antal men runt 20 nånting!:D
Nu ska jag sluta, njut av eran torsdag!


5-2

JAAAAA!!!! Nu kan jag sova gott inatt haha! Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen och sova :) vi hörs imorgon!


GOOOOO SWEDEN!!

Go kväll!
Sitter o kollar på hockeyn med mina föräldrar och de tror jag är galen när jag får mina adrenalin kickar när sverige gör mål! Haha
Krüger gjorde första målet till tre kronor någon minut in i matchen bara.
Både Stålberg och Karlsson gjorde så sjukt fina mål och Fasth har gjort några asfina räddningar också!
Åh jag blir så glad, haha går i extas typ ;) haha men nu börjar tredje perioden sp hörs sen!


fuck life typ

Dagens praktik timmar har vart assega och jag har halvsovit hela dagen! Efter jobbet åkte jag ner till stan med katja för att kolla om det fanns vm biljetter till fredagens match men det var heeelt slutsålt. Vi som var så jävla taggade!! :( menmen vi ska iaf försöka fixa så vi kan gå antingen på lördag eller tisdag iaf! hoppashoppas.
Har precis kollat gårdagens bigbrother och nu ska jag läsa lite vänners bloggar och duscha innan hockeyn börjar. Ikväll möter vi Tyskland, vad tror ni? Vinner Tre Kronor fjärde raka eller torskar vi? Hoppas på det först nämnda såklart :D haha
Puss på er!

Rädslan att förlora något man inte ens har, typ.

Godmorgon!
Dock ingen god morgon för min del då jag vaknar och tror att klockan är en timme senare än vad den egentligen är så jag flyger upp. Usch..

Aja, idag ville jag bara ligga kvar i sängen och ba sova och tänka på allt som händer, men det går inte nej för jag har en jävla praktik att gå på -.- pallar inte! Men inte så länge kvar nu faktiskt!
För att vara exakt är det bara 18 dagar kvar på praktiken innan sommarlovet, så det är sammanlagt 26 dagar tills jag går på sommarlov! Snacka om skönt, men verkar som det inte blir nån sommat i år dock...

Jaja ska fortsätta sitta här och deppa med mitt illamående så hörs vi sen nångång. Ta hand om er!


känslan när man gör något riktigt pinsamt innan man hinner behärska sig ;)

Haha HEJ :D Var med katja efter jobbet i denna vinterkylan, trodde våren var här för att stanna men icke...
Vi drog till poolen och checka gympriserna först, sen till stan en snabbis och sen upp till mimmos för middag. Efter det gick vi till boda och la oss i en kina gunga där vi låg i några timmar.
Kom hem för någon timme sen och har precis duschat, ska snart hoppa i säng. Mina fötter bokstavligen talat tar död på mig och jag är trött :/ så jaaa.

Vi planerade även att dra på hockeyn på fredag men det verkar som om alla biljetter under femhundringen är slutsålda så vi får se hur det blir med den saken :/ vill ju så gärna gå!!
Jaja vi hörs imorgon vänner, PUSS ♥


Kul att man inte kan ladda upp bilder längre...

Har precis slutat och nu sitter jag och skriver logg samtidigt som dom bjöd på en asgod bakelse som jag själv gjort ;) haha! Den var god iaf! Ska snart gå och byta om och sen gå till bussen som går om en timme ungefär.. Ska dra och göra några ärenden nere på stan med katja direkt sen så aa :)
Vi hörs mer senare!


@ work

När man ser någon man Tycker om brukar man bli glad, när jag ser dig mår jag bara illa, undra vad det beror på?

Har precis haft lunch och tänkte skriva några rader, är trött som en gnu och skitont i fötterna men dock är det som tur är bara typ 2 timmar kvar! Så vi hörs sen!


My heart skips a beat

Att gå upp såhär tidigt för att åka på praktik är inte en utav mina starkare sidor direkt, speciellt inte när man mår såhär och bara vill ge en speciell person en fet smäll på käften! Skulle behöva en sjukskrivning eller nått typ.. Det går inte en tidig morgon (eller dag) utan att jag tänker på det här, varför kan du bara inte fatta nångång??? Skitsamma.

Vakna liite för sent idag så nu är jag stressad som satan, självklart. ÅÅÅH jag pallar inte..
Hörs nån gång.


Känslan när man vill ha något man inte kan få

Nu har jag kollat klart matchen där sverige spöade danmark för allt de var värda haha! Eller det gick bra ända tills tredje perioden där danmark kom ikapp och matchen slutade 6-4 till Sverige! Bra jobbat ändå och det känns som att jag skulle viljatt sett just den här matchen live, av lite olika anledningar..:/
Menmen det kunde jag inte nej.. Haha men ska sova nu så vi hörs imorgon? PUSS

Och av nån konstig jävla anledning så kan jag inte ladda upp bilder så aa...-.-


sweden rules!

Hemkommen efter en utekväll med katja som ni vet, duschade direkt när jag kom hem och nu har jag ätit toast för att mätta magen. Det är inte bra att inte äta varken riktig lunch eller middag kan jag säga er!
Sitter just nu och kollar matchen mellan tre kronor och danmark och sverige leder med 6-1 fatta hur bra sverige är!!! HAHA känns som jag MÅSTE dra o kolla på nån match, synd bara för de höga priserna.. :/
Jaja borde gå och sova snart så jag orkar upp imorgon men denna match var väldigt intressant och jag vill kolla gårdagens bb :( men det får nog vänta tills imorgon!
PUSS


Trapphäng alá katja & carro!

Jobbet var en riktig pain in the ass idag men tiden gick ändå ganska fort! Missade 2 bussen så fick sitta till halv 4 och vänta på bussen -.- men när jag kom hem fixa jag mig och mötte sen upp katjus för vår "powerwalk" haha men vi sitter på boda och gungar på en gungbräda och väntar på sommartoder!
Höres!


Frukostrast

Sitter i fikarummet nu och äter frulle på jobbet, asgoda mackor alltså!!
Men har en hemsk mensvärk så det är inte så kul att jobba då men får väl ta en ipren och stå ut tills två-tre då jag slutar!
Skriver mer efter jobbet, hare gött!

Går inte att ladda upp bild..:/


En blick från dig säger mer än tusen ord men ibland är du så svår att läsa

En jävlig start på denna vecka, vaknar upp på asdåligt humör och tänker på just allt dåligt i livet, hur ska detta gå?
Har ingen lust med nånting, vill bara sova. Usch.. Ändå måste jag pina mig igenom den här dagen och veckan och jg ber till gudarna att den går fort för jag pallar verkligen inte!
Aja hörs sen!


:*

Godnatt sötisar!


Söndag kväll!

Nyss hemkommen från lite boda-häng med katja, vi köpte glass, satt i lekparken och pratade och dansade! Haha vi är grymma påre..nästan!;) haha
Har nyss duschat och nu ska jah snart dejta kudden inför en ny arbetsvecka!
Så vi hörs mer imorgon, puss!

Juste! Har gjort som alla andra och skaffat instagram, följ mig gärna :)
carolinenordlander @ instagram!


it's funny how things can change so fast.

Tjabba!
Idag är det söndag och jag gick upp pigg som en lärka vid 10 imorse! :D åt frukost, bäddade rent i sängen och nu har jag precis städat klart mitt rum, känner att det går bra nu!
Ska försöka göra klart lite rest uppgifter i svenskan innan jag drar ut och träffar katja, får se vad vi hittar på idag då (?) hehe men aa, imorgon är det dags för praktik igen men ska försöka att inte tänka på det så mycket nu utan att njuta av min lediga tid så gott det går :)
Så vi hörs senare vänner!♥

sverige är allt bra ibland

Nu är andra sverige matchen slut och sverige vann med 4-1 mot tjeckien!
Sen har jag kollat på en film också, eat, pray, love. Fick mig att tänka på saker som jag egentligen inte borde tänka på så nu är humöret nere på noll igen, precis som för några dagar sen, usch..
Ska gå och duscha nu och sen sova, godnatt.

When you miss someone the most, it can get only get better.

Hehe efter gårdagens alla händelser så fick jag äntligen sova ut imorse, gick upp vid 12 tror jag och fixade mig direkt. Sen övningskörde jag med familjen till åkers där vi kollade på systers hus, fett sugen på att bo i hus själv! :/ menmen det var fint! Efter det åkte vi till affären och sen körde jag hem igen! När vi kom hem lagade vi middag och nu har jag precis kollat på gårdagens bigbrother och läst lite vänners bloggar :) Ska sätta på musik nu och hitta på något haha, kanske kolla hockey? Hockey VM började ju igår och Tre kronor vann med 3-1 mot Norge, såååja Sverige!! Och med Jakob Silvferberg så kan det bli ganska bra dehär, han gjorde ett av målen igår!
Puss på er!

ÅH, ikväll är jag lycklig!

Kom typ precis hem, har bara hunnit byta om och öppnat en cola. Vid 1 idag åkte jag och katja upp till gröna lund där vi skulle checka in LMFAO, men vi köpte åkband så vi kunde fördriva tiden (onödigt som fan) haha men vi åkte typ 3 saker för det var så sjukt kallt och så SJUKT mycket folk så aa. Vid typ 18:30 var det någon som sa att de inte släppte in fler för det var redan för mycket folk, haha och de börja inte förns 8 så tycker synd om de som inte kom in (not) ;) hahahah jaja all den där kylan och allt var fett värt för fyfan vad vi hade kul. Dansade, sjöng med och ja, fyfan! Även fast vi blev armbågade några ggr och fick cola över hela oss typ så hade vi en sjukt bra kväll.
Det är en sjuk kick att stå där och höra basen dunka och se dom där killarna som är så sjuuukt sexiga och ba stå där och dansa och sjunga, ååh lycklig! Har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv haha säger bara.. tjejer; ni borde följt med!!
Lägger in några bilder, dock är de inte mina för jag hade inte tid att stå med mobilen och fota ;) haha bilderna är från fb!






YEAH BABY!♥


LMFAO -laugh my fucking ass off!

You're sexy and you show it!;*

YEEEAH BAABY!!


WOOP WOOP!!

Haha ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen efter det äta frukost och kolla på bigbrother innan jag börjar fixa mig. Ska som sagt till gröna lund idag med Katjus och kolla på LMFAO, taggad som satan fast inte om det börjar regna! :/ men vi får hoppas! Vakna upp med huvudvärk imorse så stannade hemma från praktiken och vilade och har fortfarande lite ont fast jag tagit ipren men det löser vi!
Hörs mer sen, tagga!!!

?

Inte speciellt lockande väder för en dag på grönan va?! Haha men får hoppas att vi slipper regn iaf!


I tried, you didn't, I'm done.

Tjaaaaa man!
Haha torsdag idag och hade nationella i både svenska och engelska, dock gick det inte så bra men det gick som det gick, haha! Sen va jag och katjus så smarta att missa två bussen så det var bara att gå ut och sätta sig i solen i någon timme tills nästa buss kom!
"dra ner tröjan!" haahahahah nä men sen åkte jag hem och åt och sen mötte jag upp katjus igen och vi gick till jätten och köpte cola och choklad och sen satte vi oss på en gungbräda, sen mitt i allt kom det fram två sjukt skumma små tjejer som trodde vi var bästisar typ, haha!
Skitsamma, ska kolla gårdagens bb nu och sen får vi se!
Fredag imorrn, taggaaaa! Hoppas på fint väder bara..




Gjorde ett test med katja i skolan i väntan på bussen och fick detta svar..
Stämmer det? Bara jag och katja som vet ;))


underbar kväll

Kom hem för typ 2 timmar sen kanske om jag inte är heeeelt ute och cyklar! haha jag och katja gick till jätten först och köpte glass vilket jag inte borde gjort, för fick grymt ont i magen efter :( menmen sen satt vi där och snacka och skratta och gick runt och aa, hade det trevligt! När jag kom hem hoppa jag direkt in i duschen så nu är jag i stort sett klar för sängen.
Känns som det är bara tisdag imorgon eftersom jag var ledig måndag och tisdag men det är ju faktiskt torsdag, skööönt! Och imorgon ska vi till skolan och skriva uppsatser hela dagen, känns som jag kommer faila och inte ens klara av att sitta en timme.. men det löser sig, hoppas jag ;) haha
Ska kila vidare nu, puss
image description
Har märkt att jag har jätteblåa ögon ;o haha coolt!

Välkommen vår ♥

Nu är det såhär! Jag har kämpat mig igenom ännu en dag på jobbet och det är så sjukt fint väder ute nu och jag vill inte sitta inne då så när Katjus kommer hem ska jag försöka få med henne ut på en promenad i det fina vädret! :D
Imorgon är det dags för skola och uppsatsskrivande (nationella svenska & engelska) heela dagen och jag är inte taggad alls... blä haha. Men annars står det att det ska regna på fredag också, kul? Nej. Men jaja, ska hämta en cola och kolla gårdagens bb till katja kommer hem, puss ♥
De går inte att lägga upp bilder..

Kommer det ordna sig?

Allt jag behöver just nu är en kram och någon som säger att allt kommer ordna sig.
Jag vet inte varför jag mår såhär, känns som om ingenting har någon betydelse längre, fast jag vet att allt har det. Det är lite läskigt faktiskt, speciellt när jah inte vet vad det beror på..
Aja, ska försöka klara mig igenom denna onsdag, och jag är inte alls taggad för skola imorgon längre :(


ovärt

Förlåt för mitt lilla utbrott i tidigare inlägg men var irriterad som fan. Tänkte först stanna hemma imorgon och sova men efter många om och men bestämde jag mig för att åka på praktiken ändå. Det är bara skönt att få något annat att tänka på, det behövs kan jag säga.
Känns som jag börjar bli riktigt depprimerad och jag vet inte varför, allt känns bara så ovärt. Känns ovärt att gå på praktiken, känns ovärt att gå ut med vänner och ha kul just för att jag vet att allt vänder när jag kmr hem på kvällen igen, känns ovärt att åka till grönan på fredag (vilket jag sett fram emot flera månader) och jag har inte en aning om varför. Kort sagt vill jag typ bara låsa min dörr, dra ner rullgardinen, stänga av data & mobil och isolera mig från omvärlden och bara sova typ. Men jag vet att det är omöjligt, jag måste göra allt dedär, även fast det tar emot. Känns som jag inte uppskattar något längre, ibland kan jag till o med komma på mig själv när jag sitter helt still på en stol och stirrar ut i ingenstans. Har mått såhär en längre tid nu men nu senaste veckorna har det blivit värre och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen lixom. 
Jaja har precis duschat och nu ska jag få i mig nått så jag kan sova inatt, puss

så jävla less

ÅÅÅÅÅÅÅH asså fan, jävla fittaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Alltid ska det vara något, aldrig kan allt bara vara frid o fröjd. Funderar fan på att skita i både skola, praktik och grönan på fredag sålänge jag har det här jävla skiten. Fan ska skita i allt, bara ligga hemma i soffan och tycka synd om mig själv.
Blir så jävla less, fml.

Inte blir det bättre att det inte var en enda jävla svensk stan igår heller, blir ju äcklad, seriöst.. Sen tycker jag inte ett skit synd om alla som ligger bakis idag heller, ska ni supa så gnäll fan inte att ni mår dåligt dagen efter heller, patetiskt.
Själv drack jag inte en jävla droppe alkohol igår och det är jag jävligt stolt över, jag är ett levande bevis på att man kan ha hur kul som helst utan sprit. Ni som säger annat tycker jag synd om.
Hejdå

RSS 2.0
Design by Tasnim