Bytt blogg.

Jag har gjort en ny blogg på nattstad;
 http://www.nattstad.se/carronordlander
 
Det är där jag kommer hålla till nu framöver, hoppas vi ses där! ;)
puss

Kill your enemies with success and bury them with a smile.


43 dagar kvaaaar!

Idag är det torsdag och jag ligger fortfarande i sängen, med huvudvärk, som alltid när det gäller mig. En extremt jobbig standard..
Igår sov jag lääänge, väldigt välbehövligt! Sen duschade jag, fixade mig och åkte upp till huvudstaden med wingman i vårsolen. Så underbart när det börjar bli lite vårväder ute! Vi båda kollade runt lite efter skinnjackor men jag hittade inte riktig någon som föll mig i smaken tyvärr. Käkade och kollade på folk gjorde vi också!:) en mysig dag i storstaden vart det! Åkte hem vid 7 och när vi kom till stan bestämde vi oss fär att promenera hem istället för att vänta 20 minuter på bussen. Så med massa discodunk låtar gick vi hem och taggade till summerburst som äger rum om 71 dagar ;) haha

Lite senare idag blir det jobb igen och efter det vet jag inte vad jag ska göra, det visar sig helt enkelt!:)
Vi hörs! Puss


Bra början på lovet?

Så länge sen sist jag skrev! Haha
Men jag har haft fullt upp med skolan och jobbet! Den såkallade mördarveckan är över och jag lever fortfarande ;) haha
Men aa i torsdags åkte vi ju till sthlm med klassen för att åka till nått museeum vilket tog en timme typ, efter det lunchade vi i sthlm innan jag och louisarna gick runt lite, fikade och tittade på folk :)
Fredagen var det bara jobb hela dagen, samma sak i lördags + hockey (näst sista matchen!) och i söndags var jag barnvakt åt melle typ hela dagen, åt påskmiddag med familjen och sen på kvällen åkte jag och wingman till södermalm där vi träffade robin och tobbe. Planerna var att vi skulle åka dit, hälsa och sen dra hem igen eftersom jag skulle jobba på måndagen, men vi hade sjukt trevligt och spelade något tråkigt spel som jag och tobbe dominerade i och tiden flög iväg så det blev så att vi stannade över natten. Gick en promenad till 7eleven vid 12 kanske eftersom killarna ville ha godis och vid 3 förflyttade vi oss till soffan där vi kollade någon film och somnade. Eller vet inte om alla somnade, men jag somnade gott iaf!;) Vaknade vid 5 kanske och frös ihjäl samt hade huvudvärk så jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet och vid 6 gick vi alla och la oss i sängen där vi somnade, så gosigt haha ;) men jag frös som fan och var helt död när vi vaknade och gick upp vid 1. Tog två alvedon och när killarna skulle till sitt tåg runt 7 så åkte jag och katjus hem!
Hade iaf en riktigt trevlig och mysig kväll/natt/dag på söder med gävlepojkarna och wingman, trots att jag hade feber och huvudvärk. Dom tog bra hand om mig gosarna haha!
Slocknade direkt när jag kom hem och nu är jag hemma hos bror och är hundvakt, vilket jag varit sen 7 imorse!

Men ska inte skriva nå mer nu, ni vet vad jag har haft för mig under veckan/helgen iaf!
Puss


RSS 2.0
Design by Tasnim