Länsderby, SSK visade att de är det bästa laget i länet

Hett derby igår, näästan fullsatt och ett jävla drag både på isen och på läktaren! SSK vann efter straffar med 4-3 och vi fick iaf 2 poäng med oss, bättre än inget!

Idag är det onsdag och jag är påväg till praktik, verkligen en sån dag då jag behöver nått annat att tänka på ett tag, praktiken blir peerfekt.
Drömde en dröm inatt igen, och bara för det så tänker jag återigen på sånt jag inte vill eller borde tänka på, mår bara dåligt..

Orkar inte skriva mer, hejdå


It's only embarrassing if you care what people think

Godmorgon!
Haha ni kanske märker att bloggen inte prioriteras först nu för tiden, har verkligen ingen lust att skriva vissa stunder, men nu när jag ändå inte har nått bättre för mig så kan jag lika gärna skriva lite :)

Igår jobbade jag mellan halv 8-12 och efter det åkte jag hem, duschade och åt lite lunch. Åkte till axa till 4 och såg j20 återigen torska mot färjestad med 5-2, va har hänt lixom? Haha ingen ssk helg det här!
Efter det åkte jag hem, kollade på en film och somnade.
Idag är det måndag och en ny praktikvecka, men jag är ledig imorgon igen och jag är så sjuuukt taggad för att se ssk krossa djuren imorgon!(y)

Ska inte skriva mer, vi hörs!


Some songs wake up my inner stripper.

Tjaa!
Lördag idag, gick upp 9 imorse och tog en dusch direkt, runt 10 nångång var jag barnvakt åt melvin och lea till typ 12:) sen städade jag rummet, åt middag och vid halv 4 åkte jag och mötte upp wingman på stan och åkte till axa för att se j20 torska mot frölunda med 5-1.. Haha efter det åkte vi hem och har pratat i tele sen dess samtidigt som vi båda kollat på olika filmer och sen lite NHL hockey mellan Colorado-San José. Vart lite småbråk där ett tag under första perioden och jag tkr att det är lite läskigt att domarna inte går emellan förns nån ligger på isen, stackars killar ju :o

Aja nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ska jag jobba mellan halv 8 och 12 typ.. Så ingen sovmorgon imorgon heller, sova får man göra i graven lixom.
Puss och godnatt!


Hur svårt kan det vara?

Tror ni att mitt rum blev städat? Eller att jag kollade på någon film? Nej. Jag somnade haha, vaknade runt 5, snacka med katjus och vi bestämde att jag skulle komma dit och kolla på hockeyn med henne. Så jag bytte om, mötte upp henne och vi gick till jätten och handla massa gottis som vi skulle ha till matchen, gick hem till henne, kollade på hockeyn, vart frustrerade och efter matchen fick jag skjuts hem!

Oskarshamn alltså, vi torska med 3-2 om jag inte minns helt åt helvete. Det ENDA laget SSK inte vunnit mot den här säsongen, ganska sjukt egentligen då vi ligger väldigt mycket högre upp i tabellen än va dom gör.. Menmen finns inte så mycket mer att göra åt den saken nu! Nu laddar vi inför länsderby i templet på tisdag istället mot djyrgårn, tagga satan! Givet att alla ska dit!

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och sova, imorgon väntas det massor med nya äventyr haha puss :*


förmiddag på sjukhuset

Va hemma från praktiken idag, gick upp halv 9, tog en dusch och fixade mig innan jag åkte till läkaren där jag hade tid. Kollade upp lungorna (hostan), tog blodprov, bokade tid hos en sjukgymnast för mitt onda knä, åkte till sjukhuset för att röntga lungorna och sen åkte vi hem. Tog sammanlagt ungefär 2 timmar alltihopa så jag sket i att åka till praktiken då jag bara skulle komma dit och vända igen :)
Har ätit precis och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på för något resten av dagen. Städa rummet och kolla film fram tills hockeyn börjar ikväll :)
Oskarshamn på bortais asså, det enda laget SSK inte besegrat den här säsongen, så kan tänka mig att killarna är riktigt revanschsugna nu ;) får hoppas att dom får den revanschen då ikväll!
 
Ska inte skriva mer, puss

Jag förstår inte

Jaaaa hörrni!
Det går riktigt bra för SSK just nu såhär i slutspurten inför kvalserien! Det gillar vi!
Trots att det var 10 spelare borta från laget under gårdagens match pga skador och sjukdom så tog man in 4 junisar och krossa mora med 5-2!!
Johan Jonsson gjorde första målet för SSK och sen har vi ju målmaskinen Damien Fluery som gjorde 4 mål!! Säsongens första hattrick, + 1 mål utöver det! riktigt grymt! Det ska han verkligen ha credit för!:)
En annan bra sak för oss är att Karlskoga torska igår!

Till något helt annat, blev inget läkarbesök igår då de inte hade tid, ska dit imorgon istället, så missar ännu en dag, jag klagar dock inte, sovmorgon har ingen dött av ;) men istället ska jag jobba några timmar på söndag hade jag tänkt :)
Vid halv 12 gick jag och hämtade mysmelvin och hade honom 4 timmar, busade så han slockna så fort han hamna i vagnen sen, söte! Åt middag och åkte till hockeyn efter det :)
Under periodpausen så börja jag må sådär riktigt dåligt igen, fick riktigt ont i magen och såg lite människor som man kanske inte är redo att se ännu, menmen det känns bättre nu..

Sitter på bussen påväg till praktik nu och lyssnar på musik, ska sluta här så jag inte blir allt för åksjuk!
Puss


Butterflies? I feel the entire zoo in my stomach when I see you.

Tiden har gått sjukt långsamt idag och jag har vart trött som aldrig förr. Kom hem och var yr i huvudet så släckte lampan och la mig i sängen och slocknade, vaknade klockan 22. Ligger i sängen nu igen och ska sova, imorgon är jag ledig så får se om jag får någon läkartid, sen ska jag spendera någon/några timmar med bästa killen på jorden. Får se när läkartiden är o så :) Annars är det hockey på kvällen då Mora kommer till täljestan på besök, hoppas såklart på 9e raka vinsten här!

Vi hörs, puss!


Du kanske kan lura dig själv, men mig kan du inte lura.

Måndag idag och timmarna på praktiken gick fruktansvärt fort! Trivs faktiskt riktigt bra där ute, speciellt nu.
Fick även reda på att jag är ledig på onsdag också så då ska jag försöka få en läkartid för att kolla upp knäet + lungorna då jag haft extrem hosta i en månad nu, de sägs ju att man ska kolla upp det om man hostat i fler än 2 veckor så känns som det är dags nu!
Sen är det ju hockey också, känns bra!

En annan sak som känns riktigt surt är att det är utställning den 2/2, men jag kan inte följa med för att mysa med melvin då det är hockey manifestation just då, vilket är årets roligaste hockeymatch, så den kan man bara inte missa! Känns inte alls bra..
Men aa får busa med melvin nån annan dag :)

Efter praktiken idag mötte jag upp katjus på stan, tog en fika och pratade om en himla massa.. Fick prata av mig och mår mycket bättre nu, vi kom fram till lite grejjer som är så uppenbara egentligen.
Men aa ska hoppa i säng nu, vi hörs!


då man var lyckligast i världen

Förlåt igen för den kassa uppdateringen.. men praktiken har tagit mesta tiden och har mått allt annat än bra den här helgen så har helt enkelt inte orkat skriva.
Det enda positiva med den här helgen är ju typ att SSK vann och tog 3 poäng mot Troja i fredags och att jag igår äntligen har köpt byxorna jag velat ha i flera månader nu.
Annars jobbade jag mellan 7-13 i lördags och efter det gick jag och wingman till axa där vi såg j20 krossa Djurgården med 7-1 innan vi åkte upp till stockholm och köpte byxorna och åt en mysig middag på jensen's. Satt där några timmar och smed planer, som inte slutade så värst bra dock.
Men iaf, idag vaknade jag halv 10 men låg kvar i sängen till typ 12. Förflyttade mig till soffan och här har jag legat hela dagen sen typ. Mamma åkte och hämtade hem pizza från mimmos också så jag tröstät lite.
 
Nä har inte alls mått bra denna helg, och imorgon är det dags för en ny vecka med pratkik och antagligen en massa tankar och annat skit också, får se helt enkelt.
Ska sluta här, hörs när vi hörs.

Wiiie

Tjabba!
Orkade verkligen inte uppdatera igår, första dagen på praktiken gick bra, bussen strula på morgonen men bästa pappa skjutsa mig så jag kom i tid :) tiden gick fort och efter jobbet ringde jag katjus och tvinga med henne ner på stan ;) köpte två par jeans och en stickad tröja så jag är sjukt nöjd. Efter det hem och duscha, kolla på tv och somna runt 11.

Har slutat nu och sitter på praktiken och väntar på att gå till bussen, vilket jag ska göra alldeles strax. Ska ner på stan igen med katjus och ta en fika, planera lite grejjer och prata massor om våra sjukt konstiga men intressanta ämnen ;)

Har också räknat ut att det bara är 39 dagar kvar på praktik, så om 39 dagar är jah tillbaka i skolan ;) hahah
Aja ska gå nu! Puss!


ångesten kommer

Sista dagen i skolan idag på typ två månader, gick mellan 9 och 2. Först hade vi idrott då vi fick göra i stort sett vad vi ville, jag och katjus visade upp våra dans skills ;) haha efter det va de natur, jag och katjus gjorde en kompletteringsuppgift och jag vart fett mobbad för att jag är lite seg haha ;) vi hade lite kul där och sen var det lunch, vi spelade biljard på rasten, hade svenska sista timmen då vi debatterade om dödsstraff i sverige :)
Tog bussen vid 2, dog lite, gick hem i snöovädret och kollade lite på tv tills det var middag, efter det åkte jag och pappa till taxinge och kollade vart jag ska vara och sen till affären.
Är hemma nu, tälje har match mot almtuna ikväll på bortais så jag får väl se till att följa framgångarna där också samtidigt som det blir tv tittande tills det är sängdags.
 
8 veckor alltså, 2 månader som vi har praktik.. Jag får på riktigt ångest bara jag tänker på det, jag har såna problem med att praktisera så länge. Den andra tvåan ska också ut på praktik lika länge som oss, 8 veckor alltså och dom är typ astaggade för att slippa skolan. Men det är inte så jävla kul sen efter någon månad ska de veta ;) hahah
 
Aja ska sluta här så vi hörs imorgon, puss

trying to forget him, but he's all you think about

Tjaa.
Kom till skolan en timme senare än alla andra då jag var till tandläkaren. Hade svenska en halvtimme, lunch, utvecklingsamtal som tog typ 5 minuter eftersom jag är så jäkla grym! Skämt å sido, efter lunch hade vi entreprenör då vi åt godis och jag och tjejerna satt och disskuterade serious buisness. Haha tog 2 bussen hem, gick till jätten och köpte grillad kyckling, gick hem och fixa käk och kollade film. Det har jag gjort nu på kvällen, men är sjukt trött ¨nu så ska nog krypa ner under täcket och smsa lite tills jag somnar :)
sista dagen i skolan imorgon, buuhu. Puss

min helg!

Förlåt så mycket för den usla uppdateringen den här helgen men jag har helt enkelt inte haft varken tid eller lust att blogga :)
 
I fredags så var det skola som gällde, fick en liten underbar överraskring och eftersom jag och wingman är så sjukt bra så slapp vi entreprenörskapen för att vi var klara med allt! Slutade 12, åkte hem till katjus, hade fredagsmys och lärde oss gangnam style dansen ;) sjuukt bra är vi!
I lördags så sov jag till halv 1, stressade in i duschen och fixa mig och fick skjuts till Axa, kollade när SSK krossade Malmö innan vi mötte upp Patrik, gick med honom hem till Ante där det var några till. Sen kom syster, alice och karro. Det var en sjuuuk kväll/natt asså. Spelade drickspel igen, dansade turkdans hahaha, de spåra ordentligt, snuten kom, aa men en sjukt trevlig kväll ändå med riktigt trevligt sällskap! :) fick skjuts hem runt 4 tror jag och slocknade direkt typ.
Vaknade typ 12 imorse, en hemsk huvudvärk som höll på att resultera i migrän, duschade, hjälpte mamma lite med förberedelser, bror m. familj kom hit för att äta tårta, myste med melvin, fick skjuts till jobbet och jobbade till 8. Blev hämtad och har kollat film sen dess :)
 
Det har hänt mycket den här helgen, inte speciellt detaljerat men ni vet iaf vad jag gjort och varför jag inte uppdaterat :)
Imorgon påbörjar vi en ny vecka och den startar hos tandläkaren, efter det är det skola och sen vet jag inte. Två sista dagarna i skolan nu innan vi går ut på praktik i 8 veckor, stört. Hur ska jag klara det??
 
Säger även grattis till syster som blir 20 idag, stammis på systemet sen eller?? Hahah aja, grattis gamla tant! ♥
 

I wonder what goes through your mind when you hear my name

Snart. Snart så kommer du få veta. Du kommer få veta allt. Det som skrämmer mig är responsen jag kommer få, men jag gör mig själv en tjänst som låter dig veta!

Försov mig imorse, vaknade av ett sms tio minuter innan jag vanligtvis brukar gå till bussen. Fixade mig fort som fan och fick skjuts till skolan av papi. Kollade på nått skitprogram på historian, hade massa genomgångar innan lunch. Efter lunch hade vi ett "prov" och sen gjorde vi klart alla restuppgifter. Jag och wingman blev klara så vi fick ta 2 bussen! Slutade alltså två timmar tidigare än vanligt och det var extra skönt just idag..
Nu ligger jag i sängen med min underbara usa filt över mig, det är kallt som fan:( har säkert sovit några timmar också haha som vanligt då ;) hostan tar livet av mig och livet leker! Haha nä men hostan är riktigt jobbig, den som höll mig vaken hela natten så jag försov mig..

Aja ska sluta här, ta ett piller mot huvudvärken och aa, njuta av de sista dagarna här innan det är dags för praktik igen..
Puss!


-

Tjaaaaa!
Skolan idag var lite smårolig sådär ;) fram tills entreprenörskapen, asså man får verkligen ångesttankar när man har det, dödsångest typ :/ men dagen tog äntligen slut till sist! Efter det åkte jag och wingman till mimmos för middag och sen vidare till axa där tingsryd väntade!
SSK vann med 4-2 och "nyllet" debuterade hemma och gjorde ett mål plus en assist! Det första målet på svensk is på 20 år, den ni!;)
Målskyttarna var; Viktor Lööv, Emil Djuse, Ziga Jeglic och Michael "Nyllet" Nylander!

Aja efter matchen åkte vi hem och nu ligger jag i sängen under täcket och ska försöka sova, det är en ny dag imorgon ;)
Puss!


I'm 99% sure I can't have you, but it's that 1% that keeps me going.

Hello beautiful!
Skolan idag var väl rätt okej, första dagen och tiden gick fort :)
Efter skolan åkte jag hem och kollade på tv, åt middag och somnade i soffan. Vaknade upp vid 9 med världens illamående, försökte kolla på hollywoodfruarna grejjsen men klara inte av att titta på tv pga illamåendet så gick och la mig i sängen och här ligger jag fortfarande!
Känner att det blir värre av att hålla på med mobilen så ska ta o tvätta bort smink och sånt och sen krypa ner under täcket istället, vi hörs imorgon!


back to reality

Tjaa man!
Måndag idag, sista dagen av jullovet innan skolan börjar imorgon. Min dag har spenderats med syster, Melvin och Lea. Först blev det en liten tripp till torekällberget, fanns ingenting att se där så då promenerade vi ner till stan, tog en fika och myste, tog bussen hem till oss där vi fortsatte att busa med Melvin medans Lea satt och spelade på iPaden, sen runt 7 gick vi hem med barnen.
Sitter i soffan och kollar på film nu, imorgon är det dags för skola igen så ska nog försöka somna lite tidigare idag så jag är pigg och glad imorgon ;) haha men aa, det var väl allt för mig. Vi hörs!
 

Förkylningar suger

This sucks, big time! NHL-lockouten är över, NHL startar ett grundspel och VM i maj verkar bli stjärnlöst.. Haft en bra början på dagen? Nej.
Men att SSK vann med 3-0 över asplöven, Idoff höll nollan och att Melvin kom på besök på kvällskvisten gjorde min dag mycket bättre!

Förutom det har jag hunnit städa mitt rum, fått ännu mer ont i halsen, spillt ut ett glas med dricka på golvet och kollat på en bra film på tv.
Imorgon bär det nog av till torekällberget med syster, Lea och Melvin om det blir som planerat, annars får jag väl tagga till skolan som börjar på tisdag hahah!:D

Asså ett sjuukt stort tack till alla nhl killar som kommit och spelat för SSK under lockouten, ni har gjort mycket för laget! Cam Fowler, Niklas Grossmann och Jonathan Ericsson. Ett extra stort tack till Carl Hagelin och Matt Read som kom till SSK när laget hade det som svårast, när vi var en av jumbosarna, nu ligger vi på tredje plats och fajtas om direktkval! Mycket tack vare er, åh fan att NHL startar, hahaha :( aa, tack som fan, underbara hela högen!

Ska försöka få lite sömn nu, trots att halsen tar dö på mig, puss!


jobbig lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes

Höll du några av dina nyårslöften? Börja träna seriöst, vilket jag inte gjorde, så nej.

Dog någon som stått dig nära? Ja

Vilka länder besökte du? Finland

Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Ja verkligen!

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? En massa datum faktiskt, 23 februari, 13 december, 8 juni, 23 oktober bland annat.

Vad var din största framgång 2012? Hah framgång? ;)

Har du varit sjuk eller skadat dig?Nope

Bästa köpet? Mycket

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och hockey.

Gjorde någon dig riktigt glad? Ja, och gör fortfarande.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Oj den var svår!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit mycket gladare, men hade en depp period där ett tag som var riktigt jobbig.

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit kontakt med folk, tränat mer.

Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt

Hur tillbringar du nyår? Jag spenderade min nyårsafton med wingman, syster, alice och massa andra människor, bästa!

Favoritprogram på TV? Har inte kollat på tv så mycket, måste vart desperate housewives och Beck.

Bästa boken du läste? Har inte läst någon bok.

Största musikaliska upptäckten? Upptäckt hur jävla awesome house musik egentligen är!

Blev du kär i år? Jajemen.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Haha det minns jag faktiskt inte!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det finns det, men den "grejjen" gjorde hela mitt år bättre och gör fortf.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Har inte haft någon speciell stil, har lixom gått i det som jag känt för.

Vad fick dig att må bra? Wingman, hockey, alla diskussioner med wingman ;)

Vem saknade du? Asså sakna och sakna, saknade väl ingen speciell sådär direkt.

De bästa nya människorna du träffade år 2012? Började umgås väldigt mycket med katjus, vilket jag är väldigt glad över idag. En riktig "bror" hahaha!


If you never try, you'll never know

Dessa ord tänker jag ha i bakhuvudet nu några månader framöver, jag ska fan göra det här nu! No turning back.
Sjukanmälda mig imorse, somna om och sov till halv 12, hoppa in i duschen, gick till Melvin som hade kalas, kollade på finalen mellan sverige och usa som sverige tyvärr förlorade med 3-1 :( men silver är inte heller så pjåkigt, är stolt över Djuse (SSK) och resten av killarna också!
 
Efter det åkte jag, katjus och lea till axa och kollade på j20s match som dom förlora med 5-0, det går bra nu! HAHAH
nejmen aa, kollat på mamma mia precis och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. haha får väl hitta på nått, puss på er!
 
 

Någonstans i din kropp känner du nog samma sak som mig

Som sagt hockey ikväll, SSK besegrade Karlskrona med sköna 5-2! Skön start på året och en skön stund med mina två tjejer på axa! Innan vi gick hem stod jag och katjus och prata om lite planer och lite önsketänkande innan vi gick hem.
Eftersom att jag mår som jag gör så tänker jag sjukanmäla mig imorgon, vill vara frisk till skolan börjar :) och eftersom jag mådde så dåligt i torsdags på jobbet så.

Men det är ändå dags för kalas imorgon då världens sötaste kille fyllde 1 år idag! Så det ska bli mys! Sen får vi se, puss!


du e så sexig, du e vacker, du e så underbar

Tjaaa lovers!
Fredag idag, vakna upp med en ännu värre hosta, ännu värre röst och ännu värre halsont.. Har fortfarande feber också, 38 grader vilket är mycket för mig som vanligtvis har 35 i normala fall i kroppstemperatur. Menmen jag gnäller inte över det, för vet ni vad?! Idag är det hockey, årets första match och den spelas i Axa mellan SSK - Karlskrona! Oerhört taggad är jag idag, glad att jag silipper stå hela matchen eftersom jag antagligen inte skulle klara av det eftersom jag är sjuk. Men har som sagt tagit ledigt och lite feber och förkylning stoppar inte mig från att gå på hockey :D
 
Har precis kommit ut från duschen, ska börja fixa mig för att dra ner till farliga täljestan och möta upp louise och katja sen innan match, puss på er!
 
Kom till templet och stötta SSK i jakten på 3 nya poäng, en match som kan bli Fowlers sista i o med att lockouten börjar ge med sig.. :/ aja kom dit allihopa!
 
 
 

hockey när den är som bäst, riktig nagelbitare!

Ni ska bara veta vilken hemsk dag jag har haft idag...! Åkte till jobbet imorse med feber och grejjer som jag skrev, borde egentligen stannat hemma men ville ändå försöka lixom. Åkte dit och allt blev mycket värre efter några timmar, fick ont i lungorna när jag andades, kallsvettades hela dagen, migrän, feber, en jävla hosta ja you name it.. Men bestämde mig för att ändå stanna kvar och köra de sista timmarna också.
 
Direkt när jag kom hem startade jag tvn, Sverige-Ryssland ju, semifinal och sverige tog en finalplats efter vinst på straffar. Collberg satte in den sista och avgörande straffen så nu är det final mellan Sverige - USA på lördag!! Tvättade och smörjde in tatueringen, fått riktigt jobbiga utslag av tejpen också (tvungen att ha plast över) men nu slipper jag förhoppningsvis den :)
Aja jag är trött som fan, ska nog bara mysa resten av kvällen och ta det lungt! Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och sen är det dags för hockey på kvällen. Jag och Katjus har tagit ledigt denna match så vi tar med oss Louise så hon kan titta lite på bergin ;) haha men det ska bli kul!
Puss på er!

Inte långt kvar nu!

Sitter på bussen påväg till jobbet nu, jobbar till klockan 1 idag och då vet jag inte vad jag ska göra, med tanke på att jag är sjuk med feber, hosta och ingen röst så kanske jag ska åka hem o bädda ner mig framför film så jag är pigg och glad imorgon då det är hockey!:) vi får se helt enkelt!

Ska inte skriva nå mer nu, ska sitta och deppa över att jag glömde hörlurarna hemma, katastrof..
Puss!


If I said I want your body now, would you hold it against me?

Tjabba!
Ja här nedanför har ni bild på min tatuering som jag gjorde idag. Skitsnygg och jag är skitnöjd, ångrar ingenting! Gjorde inte alls ont, hade förväntat mig att typ sitta o böla av smärta men det gjorde inte alls ont. Första men absolut inte sista tatueringen kan jag tala om för er ;)
När vi var klara där åkte jag, alice och syster till stan där vi mötte upp katjus, tog en lunch på nancy's och sen gick vi runt lite innan vi åkte hem. Har kollat på filmen miracle, en hockeyfilm som var sjuukt bra! Hahah men nu måste jag typ försöka sova, ska upp tidigt imorgon då jag börjar jobba klockan 7.. Hahah! Så vi hörs mer imorgon!

Nu är jag märkt för livet!


År 2012, ett år jag sent kommer att glömma!

Okej har inte så jättebra koll på vilka månader jag gjort saker, så lägger upp lite bilder och skriver lite hur som ;) haha bara så ni vet, mitt minne är inte det bästa!
 
 I januari kom älskade lilla Melvin till världen, snart blir han ett år! Tiden går så sjukt snabbt.<3
I februari var jag på min "första" hockeymatch, eller det var den 23 februari som jag faktiskt fick mitt intresse för hockey. Hade ju självklart gått på hockey innan men endast på gratismatcher för att ha något att göra. Haha nu ser jag Axa som mitt andra hem typ, älskar sporten! Hockey är lixom sporten man följer och självklart så är laget man älskar bästa SSK. Ettårsjubileum snart ju, det måste firas!  ;) Så det var mycket hockey under februari månad.
I mars spenderade jag mycket tid hos läkaren och på sjukhuset, något som jag verkligen klarar mig utan haha, övningskörde mycket, umgicks med wingman. Jag och Katjus tog med Lea till Axa då det var "axa-dag" där, hon fick träffa sin idol, hon fick träffa Kurt och en hög andra spelare, fick autografer och var lycklig! Haha hängde mycket på mimmos också under mars ;) Provade mycket hockeyutrustning med wingman och skrattade länge åt hur feta vi såg ut hahahaha.
I april var jag på kalas, firade valborg med katjus, gick på bio typ varje helg, var på Melvins dop, satt på mimmos och kollade på hockey-SM med katjus och Dragan :D
I maj blev jag 17, åkte till gröna lund med katjus och dansade till LMFAO, hade så sjukt kul den kvällen! Satt länge kvar i skolan en dag och pratade med underbart folk, hade massa strul med att komma hem sen, men we did it! ;) Åkte på massa VM-matcher med wingman, Sverige vann varje match vi gick på.. ;) fick se Foppa spela hockey igen!
I juni serverade jag och wingman på treornas studentlunch i skolan, hängde ute på mörkö, var i gnesta och träffade massa coola nhl spelare!
Sen har jag träffat, pratat med och kramat Carl Hagelin, Matt Read, Gabriel Landeskog, ja you name it! Började jobba på axa, fått en ganska extrem crush på en människa, börjat tvåan, haft den bästa nyårsafton i hela mitt liv, umgåtts väldigt mycket med wingman,.
Orkar inte skriva mer, jag har haft ett underbart år, och bättre kommer 2013 bli. Det börjar iaf på bästa sättet med tatuering imorgon! :D
Lägger upp lite bilder från året istället!
 
 
Jag är redo att lämna 2012 bakom mig, välkomnar 2013 med öppna armar, puss ♥
 

Hello 2013!

 
My New Years Eve.
Började dagen med att ta en dusch och fixa mig och åka till stan runt 12 med wingman, kollade runt lite, köpte mina babes. Åkte till jobbet till 4, jobbade till 7. Blev upphämtad, hämta katjus, åkte till mig så jag kunde byta om och fixa mig. Sen blev vi upphämtade och åkte till scandic. Där vart det massa musik, "drickspel" och skratt. Haha det var trevligt, runt halv 12 åkte vi ner till maren, träffa massa människor, kolla smällare, ringde in det nya året innan vi gick till systers polare på "efterfest". Var där ungefär en kvart innan vi drog ner till stan igen, käkade pommes på centralen och åkte sen hem till katjus. Var vakna hela natten, pratade om allt det vi brukar prata om ;) och en massa annat, kanske har sovit sammanlagt en timme då :) Blev upphämtad från katjus för någon timme sen kansek och nu sitter jag och halvsover samtidigt som jag kollar på tv! Otroligt skönt att 2012 är över nu, har hänt både bra och dåliga saker, mest bra måste jag ändå säga! Ska skriva lite om mitt år, men tar det i ett annat inlägg :)
 
Har blivit riktigt hes nu också, och har skiiitont i halsen, kul att man blir sjuk lagom till hockeyn på fredag då.. och tills skolan börjar igen haha.. -.-
Men ska fixa det där andra inlägget nu, puss

RSS 2.0
Design by Tasnim