Mördarveckan

Hallå där!
Nu är praktiken över och skolan har börjat. Har än sålänge bara hunnit vara i skolan en dag då vi var nere på swedbank igår och serverade massa kostymnissar hela dagen! Efter det gick vi tjejer i klassen runt och kolla lite kläder innan elin drog hem och resten drog till donken där vi käkade och sen drog louisarna också. Jag och katja gick runt lite till 7 då vi gick till olearys och kollade matchen. Som vi torska, otippat? Nej. Shit va SSK är dåliga just nu asså..

Aja har precis duschat och nu ska jag börja fixa mig för ännu en skoldag. Sen har jag även jobb heeeela veckan så det blir värsta mördarveckan det här, får se om jag överlever!
Puss


Snart får man rutiner igen

2 dagar kvar ute i taxinge, två dagar kvar tills skolan, prov, långa jobbiga dagar börjar, eller aa, 4 dagar för att vara exakt!
Vad har hänt sen sist då? Skolan i tisdags och hade nån sjukt tråkig serveringskurs, slutade 2, åkte ner på stan och tittade runt lite med wingman, åt middag på tacobar, lagade min mobil (!) och sen gick vi till o'learys för att kolla på matchen. SSK suger kuk som vanligt men vi hade trevligt ändå! Efter en stund kom wille o sebbe och höll oss sällskap, trevlig kväll!
Slockna direkt när jag kom hem och igår var jag ledig och hemma hela dagen förutom på kvällen då vi åkte till axa för att kolla j20:s match, som dom förlora..

Ska kriga nu de två sista dagarna, puss!


Sista veckan, nu kör vi!

Tja!
Är verkligen inge bra på dethär, men vad gör det? Haha
Har inte gjort så mycket sen sist, jobbat, kört bil, handlat lysdioder till mitt rum, köpt boken alla pratar om (jag som äääälskar att läsa) hahaha, och suttit nere på olearys och kollat hockey med wingman.
På tal om hockey så har ssk spelat två matcher och förlorat båda. Förstår ite riktigt vad det svåra är att vinna en match. Fortsätter dom såhär går dom aldrig upp till elitserien igen.. Jaja ska sluta här, vi hörs!


Everytime I close my eyes

Måste bli lite bättre på det här med bloggandet känner jag! Haha
Börjar bli sjuk igen, fast den här gången är det halsen som spökar, orkar inte vara sjuk längreee..
Iaf igår efter jobbet åkte jag hem och käkade, kollade några avsnitt av pll innan det vart en spontan sväng ner till stan där jag träffade jocke! Vi gick runt någon timme och pratade innan jag åkte hem igen. Trevligt :) haha
Aja onsdag idag och jag har tid hos sjukgymnasten efter jobbet, så sjukt segt men vad gör man inte, right? Haha
Snart är praktiken slut helt, ni anar inte hur skönt det ska bli.
Puss på er!

HAHA strängnäsminnen ;)


Strängnäsröj som spårar, och vi missa efterfesten

Godmorgon!
Sitter på bussen påväg till praktiken nu så tänkte berätta lite snabbt om min helg under tiden!
Åkte till strängnäs i lördags, mötte upp louisarna + 2 tjejer till, beställde pizza, gick upp till louise och åt och fixade oss innan alla andra kom. Kom nog fler än planerat haha men det var kul! Gulliga och trevliga människor räddade kvällen helt enkelt! Jag och katjus vart erbjudna att följa med på "efterfest" hem till T men det vart inte så, och det ångrar vi såhär i efterhand haha! Ska inte berätta allt som hände efter det iaf, kan säga att jag aldrig frusit så mkt i hela mitt liv!
Kom hem runt halv 12 kanske och slocknade i sängen direkt när jag kom in, sov ganska många timmar innan jag orkade gå upp och tvätta bort smink och laga mat och så :) haha och igår vad jag ledig. Då låg jag i soffan och kolla tv hela dagen!

Det var allt för tillfället! Vi hörs!


Taggataggatagga

Ahmen tja!
Det var ett tag sen sist, återigen haha prioriterar inte bloggen först!
Kom tillbaks till praktiken i tisdags och enda sen dess har jag haft en sjukt hemsk huvudvärk som inte släppt trots att jag bokstavligen knaprat ipren (som alltid hjälpt), mått illa så fort jag satt mig på en buss och haft feber. Igår efter praktiken åkte jag vidare till jobbet för att jobba 3 timmar och jag mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen så jag sjukanmälde mig imorse och har legat i soffan hela dagen och kollat pll, seriöst världens bästa serie!!
Imorgon är det lördag igen och jag ska iväg till strängnäs igen för att umgås lite, blir nog samma folk som sist + några fler! Ska bli kul, hoppas jag på!;)

Aja ska sova nu och försöka bli av med huvudvärken.. Puss


Let's do this!

Tillbaks till praktiken idag igen då, jag hade inte haft något emot att ha lov lite längre men ju fortare lovet går desto fortare får man lov nästa gång!;) det är iaf 3 veckor kvar på praktiken, eller typ 2,5. Det är så sjukt segt att gå upp tidigt och åka enda ut till slottet men vafan jag tror jag kommer sakna det stället, haha första praktikplatsen jag verkligen gillat..:o

Igår var vi ju i skolan på någon philadelphia utbildning, lyssnade på nån gubbe som verkade lite påtänd och lagade massa äcklig mat. Efter skolan gick jag och wingman och åt pizza, satt där några timmar innan jag vart hämtad och fick skjuts hem. Det var min måndag, kriga nu den här veckan och i helgen blir det antagligen mys i strängnäs igen!
Puss på er!


No one is fearless

Gokväll!
Ligger i sängen nu efter en lång dag, kan behöva några timmars sömn :)
Jobbet i lördags gick bra, satt i kassan 4 timmar på raken och det var riktigt mycket folk så hade ju att göra iaf haha :) efter det åkte jag hem och kolla på pll, idag är det söndag och melvin kom hit runt 11 imorse, jag hade honom hör hemma och vi busade massor fram till 3-4 nångång då dom hämtade upp lillkillen! Efter det har jag bara kollat på pll hela kvällen och nu ligger jag här och är irriterad, ska inte ta upp varför.

Imorgon är det tillbaks till skolan som gäller, som sagt, jag vet inte hur jag ska hantera det haha ;) får väl se. Alltid lite skönt att komma tillbaks, även om det bara är för en dag!;)
Puss


Sometimes the eyes can say more than the mouth

Godmorgon på er!
Idag är första dagen på hela lovet jag har vaknat såhär sent, om man får kalla det sent.. Men det är skönt att sova! Var ju iväg halv 8 igår så jag var uppe med tuppen, efter tandläkarn åkte jag först till jätten där jag köpte frukost, chips, choklad och cola. Sen gick jag hem till wingman och vi satt och pratade om allt möjligt fram tills klockan 1 då jag var tvungen att dra! Åkte till coop, gick på det där mötet, tog bussen hem. Hann gå in genom dörren och vända innan det var dags att dra till Axa, kollade på grundseriens sista hemmamatch som SSK vann med 4-3 i förlängningen och sen fick jag skjuts hem. Mycket spring överallt igår och jag gillar inte sånt, haha så idag ska jag bara ta det lungt!:)
Imorgon (lördag) är det jobb mellan 12-17 som gäller medans alla andra åker på kattutställning, kul liv jag har då?;) men jag får ju pengar haha! Och på söndag ska jag förmodligen vara barnvakt åt sötaste melvin hela dagen då dom andra ska på kattutställningen igen!:)
På måndag ska vi till skolan på någon utbildning och det är första dagen där på typ 5-6 veckor, får se hur det blir då..

Men aa aja ska sluta här, vi hörs nån dag!


RSS 2.0
Design by Tasnim