Bilder

Hej, tänkte lägga in en eller 2 bilder från idag, så här kmr dom :))
Sen tänker jag stänga av datan och spela kort med syster, sådeså! ;)
Mitt sår bara fortsätter att blöda, men det gör inte ont längre, som tur är! (y)
Men jaja, här kmr bilderna :D

Jag, haha osminkad och solblekt hår...ohja!


Syster & jag :)



Jag :)




Ny design

Hej, ja som ni ser så har jag fått en ny design, med hjälp av maddes polare Karro, tack så mkt för hjälpen! :)
Idag har jag inte gjort så mkt, plåstrat om mitt sår på fotleden som jag fick när jag rakade benen igår :( blöder fortfarande, värsta skinnremsan försvann ;o aja sånt händer, första ggn jag rakar sönder så mkt!
Aja, har precis käkat grillspett och snart ska vi nog åka ut, får se om jag skriver mer senare ikväll eller om det blir en mobilblogg igen :D men vi får se ;)
Puss ♥


-

Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!



Filmen

Kollade precis klart på filmen, den va bra! haha här blåser det för fullt men ingen översvämning än så länge ;)
Jag skulle viljat va hemma när det va som värst med översvämningen i södertälje juh :( men nu är vi fast här uppe i en vecka till ;)
Snart ska jag gå och duscha också och sen får vi se vad jag hittar på, men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Film nu

Sitter vidd bordet och kollar lite grejjer på datan men nu ska jag och syster kolla på film, prinsen & jag 2 :D hoppas den är bra!
Skriver mer senare, så vi hörs då.
Puss ♥


Mobilblogg

Hej, sitter just nu i ett vindskydd och kollar på regnet, mamma & pappa fiskar och Madde pratar i tele:) skriver det här genom mobilen ifall det ser konstigt ut, men nu ska jag kolla lite andra grejjer så vi hörs senare, puss<3

Regnkaos

Glömde berätta att vi tyvärr inte fick någon fisk tidigare, och jag hittade inte min väska uppe på vemdalsskalet
:( haha men jag köpte en puma tröja på nån fiske affär vi va in på :) kanske lägger in bild på den sen.
Imorrn ska vi väl fiska igen, hoppas vi får fisk då! (y)

Läste just en artikel på LT på internet som syster skickade till mig, helt otroligt!

http://lt.se/nyheter/1.907106-osregn-skapade-kaos-i-sodertalje

Skriver inge mer idag sen så vi hörs imorrn.

Sweet dreams ♥


Regn

Nu sitter vi vid bordet och spelar yatzy, finns inget annat att göra här uppe när det regnar. Har hört att det är värsta regn ovädret nere i tälje, jag vill också ha åska och spöregn, det är ju så himla mysigt!!! Här blåser det och regnar, ingen åska här inte ;)
Hade världens mensvärk tidigare, kunde varken sitta, stå eller ligga. Killar kan vara glada att de slipper! Shit asså! -.-
Nu har regnet kommit hit till oss också :D vi hörs senare.
Puss ♥


Dag 6

Godmorgon/Goddag, välj själva ;)
Jag gick iaf  upp för 45 minuter sen ungefär och nu åt jag precis upp min frukost :) Snart ska vi väl börja göra oss klara och köra upp till vemdalsskalet och handla lite, får se om jag hittar nått kul! Jag drömde inatt att jag hittade en jättefin väska i en av affärerna som finns där :D haha man kan ju hoppas ;) sen ska vi väl och fiska igen, kanske jag också ska fiska idag? Va så tråkigt att bara kolla på igår, men kameran följer med (Y)
Vi hörs kanske senare idag eller imorrn, vi får se.
Puss ♥


Fiske

Tjena, idag har vi vart runt lite. Mamma, pappa och maddde fiskade och jag kollade på, fotade, höll koll på hundarna och slogs med mygg. Fick nog en del braiga bilder som kanske kommer in här på bloggen, men i ett eget inlägg isf :D nu ska vi käka middag och efter det kommer bilderna när jag lagt in dom på datan.
Puss ♥


Älg

Hejhej!
Nu sitter jag här igen, kollar på teve och bloggar som vanligt :D
tidigare bastade jag med syster i vår "egna" bastu och sen hade vi ansikts mask. Efter det kollade jag på allsång på skansen, finns inte så många kanaler här så va det enda att kolla på :D haha
Tidigare idag har vi vart runt i affärer, sen har vi inte gjort nå mer.

Igår när vi va påväg hem från "stan" höll vi på att köra på en älg som sprang över vägen, lite scary eller (?) haha aja iaf nu ska jag fortsätta att kolla på morden i midsomer (stavning?) och sen vet jag inte, men vi höres mer imorgon.
Puss ♥


Godmorgon

Ja, nu är jag uppe! :D inte sova länge här inte! ;)
Syster började bilfärden hem för ett tag sen, det kommer bli tomt utan barnens skrik och mellon, men det löser vi ;)
Idag ska vi nog in till "stan" och kolla, vi kanske hörs mer senare idag, nu ska jag äta frukost :D
Puss ♥


Regn

Go'kväll.
Idag har vi inte gjort så mycket, åkt runt i några affärer och bara chillat :)) har inte varit speciellt fint väder heller, regn hela dagen och sen har det blåst, så det har varit kallt idag. Inte bra, inte bra!
Imorrn ska vi förmodligen till någon annan affär och då ska jag kanske kolla om jag hittar någon vindtät jacka eller någon annan tjock, mysig tröja så jag inte fryser, sen ska jag och madde köpa coola spelkort :D haha vi köpte mini spelkort igår, dom är fett jobbiga att hålla i ;) men nu ska jag vara social med familjen, vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Bilderna

Källvatten



Vår goda mat! (y)



Bäcken



Sonfjället



Internet är så himla segt så jag orkar inte lägga in fler bilder, vi hörs imorrn.
Puss ♥


Björnrike

Hejsan!
Nu sitter jag i vår stuga och ser på teve och bloggar. Vi kom hit runt 3 i eftermiddags och vi har hunnit med ganska mycket idag.
Först åkte vi in till byn och handlade, sen åt vi grillat, sen promenerade vi upp för en brant skidbacke, samma som förra året ;) det va jobbigt! Sen va vi iväg till vemdalsskalet och tittade och sen runt till olika bäckar.
Jag har också sett en död vildsvinskulting vid vägkanten och druckit rent källvatten direkt från bergen ;) godare än kranvatten!
tänkte lägga in en bild eller två, måste bara lägga in dom på datan ;) de kommer snart i ett annat inlägg!
Puss ♥


Sista

HejHej!
Det här bir sista inlägget idag, sen kommer jag inte blogga imorrn. Kanske om jag får tid över och orkar så kanske jag skriver ett litet inlägg på kvällen men inte tidigare!
Back to reality, kom precis ut i duschen, nu sitter jag och lyssnar på musik och är inne på msn, ska snart lägga mig och kolla på teve tills jag somnar, jag ska ju som sagt upp 04.30 imorrn -.- haha men det ska bli skönt att komma härifrån ett tag!
Men iallafall, vi hörs kanske mer imorgon kväll, annars på söndag!
Puss ♥


Bild från förra årets semester.


Packa

Hej, nu har jag packat klart det mesta så nu slipper jag tänka mer på det! (y) Innan va vi ner på stan och åt kebab, köpte en film också: Prinsen & jag 2, hoppas den är bra!
Nu ska jag packa klart allt så jag är klar sen, sen får vi se vad jag hittar på, vi hörs mer senare.
Puss ♥


-.-

Hejsan, just nu sitter jag och havsover, har varit iväg till affären tidigare och köpt det sista till imorrn då det bär av mot skogen, datan och mobilt internet är med så jag kommer självklart bloggar därifrån ;) Fast kanske inte varje dag, nu har jag semester och jag tänker inte sitta vid datan hela tiden! Kanske bloggar varje dag, får se hur mkt tid det finns över för det ;)
Snart kommer Maya och hämtar sin cykel också :) vi hörs mer senare
Puss ♥

Jag förstår mig inte på dig -.-


Twin Peaks

Om ungefär en halvtimma börjar twin peaks, missade igår men idag ska jag inte missa! :D haha det är grymt bra! Va iväg förut och fixade lite grejjer och nu ska jag som sagt bänka mig framför teven & twin peaks!



Dålig bildkvalité men wtf (!) hittade bilden på google :D haha

Vi hörs mer senare om jag orkar, annars hörs vi imorrn.
Puss ♥


Hemmadag

Tjeena!
Idag gick jag upp 12, kollade på beverly hills 90210 och sen åkte jag till stan med syster, sen hem och gå ut med vovvarna och sen käka, nu sitter jag här och har tråkigt, ska kolla på teve tror jag, om det kommer nå bra :) annars blir det film (y) vi hörs mer senare.
Puss ♥


Raise your voice

Kollade på: Raise your voice för någon timma sen kanske, grymt bra film! (Y) sen har jag målat mina naglar också, rosa :)) hihi nu sitter jag och kollar på teve. Jag skriver inge mer idag sen, nu ska jag fortsätta vi hörs imorrn ;)
På lördag bär det av mot skogen!:D
Puss ♥


.

HejHej!
Idag gick jag upp vid 10, duschade och åkte och hälsade på en, sen till affären med syster och mami, sen hem och äta.
Idag ska jag inte göra något speciellt, kolla på film senare, sen vet jag inte.
Puss ♥


Bada

Hejsan!
Maya sov hos mig igår och 11 imorse mötte vi erika och cyklade till stranden, va där i ungefär 6 timmer och badade, gissa vem som lärt sig dyka (?) jo jag :D haha
När vi kom hem slocknade jag i sängen, gick upp nu och nu är jag jätte yr i huvudet... och sen har jag fått världens solbränna, shit asså. Bikini linjer, here I come! haha skoja, nu ska jag fritera pommes, är skiiiiiiit hungrig, sen får vi se, skriver mer senare eller imorgon.
Puss ♥


Skräck

Maya och jag kom in för en halvtimma sen max, vi satt utanför huset och spelade kort och pratade om killar :D
Nu ska vi göra oss i ordning och kolla på en film, the messengers.
Har sett den men kmr inte ihåg om den va läskig eller inte :))


Men jag kommer inte skriva nå mer idag, så vi hörs imorrn.
Puss ♥


Maxi

Hej igen :)
Nu är maya här, vi ska cykla till maxi nu :D hon ska sova här inatt igen :)) vi hörs mer senare.
Puss ♥


Jag hatar rubriker!

Ja, det är alltid lika svårt att hitta en passande rubrik!!
Va iväg till affären för en stund sedan och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är tom på idéer (?)
Finns inget att göra ute och inte inne heller, så jaa... men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Godmorgon

Ja, godmorgon på er! Jag vaknade inte nu, jag blev väckt imorse halv 7 -.- fast sen somnade jag om, jag vaknade 11 :D haha
Idag vet jag inte vad jag hittar på, kanske drar ut, kanske stannar inne ;) fast skulle vara skönt att komma ut nu när det är fint väder igen! Vi får se vad jag hittar på.

Igår när jag skrev att jag inte skulle gå ut utan va inne och kolla på film... jag gick ut iaf,  satt ute med några och flummade, det va kul. Vi gick in runt 2 någon gång :))
Nu ska jag klä på mig och sen hitta på något, vi höres senare.
Puss ♥


Hur ska jag göra (?)

Nu har jag och madde spelat klart, hon ska gå ut alldeles strax och jag undrar om jag ska följa med eller vara hemma och kolla på film (?)
Men det är säkert kallt ute så jag orkar nog inte gå ut så det blir nog film ändå :D haha fast vet inte vilken film, har sett alla mina filmer 100 ggr om så jaa... får se!
Men vi hörs mer imorrn när jag vaknat, och imorgon ska jag inte sova bort hela dagen! ;) haha
Puss & godnatt ♥


...

Har suttit i köket hela kvällen med madde, mami och lillen och spelat kort men nu sitter jag i mitt rum och bloggar :D men ska alldeles strax gå tillbaka till köket och spela kort igen. Onödigt inlägg menmen, vi hörs mer senare.
Puss


Klart!

Nu är städningen klar, passade på att möblera om lite medans jag ändå höll på så nu är jag äntligen klar! Nu är den rent och fräscht här inne igen :D haha
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter glass, ska läsa lite bloggar och kolla igenom några sidor och sen ska jag nog kolla på en film, men vi hörs senare.
Puss ♥


Kärlek till bilden!<3


Söndag

Hejhej!
Idag har jag bara varit hemma och slappat, ska städa rummet nu tror jag, ser ut som jag vet inte vad (?) Sen ska jag nog titta på film eller nått, idag är det söndag och jag orkar inte göra någonting, ska bara vara hemma tror jag.
Det har varit svalare inatt än alla andra nätter så jag vaknade typ 3, det är skönt att få sova ut ibland, men det är inte kul att sova bort hela dagen. Så kommer säkert inte somna för ens typ 3-4 inatt bara för det ;) men jag kan kolla på film :D haha
Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se, men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Godnatt

Tjena :)
Nu har jag och syster kollat på 2 filmer, en som va värdelös och sen en gammal goding, haha skoja men det va iaf Kopps vi tittade på :D
Sen har vi bara spelat kort hela kvällen, nu är jag verkligen trött så ska gå och borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen och sova! Men vi hörs mer imorrn.
Puss ♥

Saker & ting blir inte alltid som vi hoppats..


Spela kort

Hejsan!
Sitter just nu med syster och spelar kort, samt laddar ner en film vi kan kolla senare ikväll :D Innan det, vid 3 tiden kanske va jag iväg till kungens kurva med mami, köpte ett par jeans shorts på hm (y)
Om en vecka den här tiden sitter vi uppe i härjedalen, ska bli skööönt att komma ifrån all skit! ;)
Men nu ska jag dra vidare, hörs mer imorrn :)
Puss ♥

Bild på L, saknar diig!<3


Trött

Hej!
Nu har jag precis kollat klart på en skum film, har ingen aning om vad den hette menmen... :) ska nog sitta här ett tag till, rensa lite bilder kanske (?) läsa bloggar och kolla alla andra sidor, sen ska jag nog kolla på film, är fett trött.
Imorgon vet jag inte vad som händer men nått hittar jag väl alltid på ;) vi får väl se.
Nu sitter jag här och skriver en massa ointressanta saker här som ingen bryr sig om men jag har ingen aning om vad jag ska skriva så jag slutar här, vi hörs mer imorrn.
Puss ♥


Hittade en gammal bild, saknar er flickor,<3


Bild

Bild från alphyddan,<3


Present

Hallå :)
Ja, natten blev sen. Jag och Maya låg och kollade på roliga videos på youtube och spelade banka bäver :D haha det va kul. Innan det kollade vi ju på twin peaks, nån serie hon brukar kolla på, men för mig va det första gången... Men jag tror nog att jag ska börja kolla på det med, det va ju riktigt bra! (y)
Juste, maya va ju i chicago nyligen och där köpte hon med en liten present till mig från victoria's secret :) hihi snäll som hon är!<3 Fin påse också, haha ;)

Tack för presenten!<3

Nu ska jag gå ut en sväng och sen får vi se vad vi hittar på, men vi hörs mer senare!
Puss ♥


Stekt ägg

Tjena!
Nu är maya här, vi stekte ägg precis och jag är ju såå inte duktig på det ;o skvätte på hela mig typ så kommer säkert få blåsor överallt, nej men haha! Man kan ju inte säga att jag är speciellt bra på det ;) haha


menmen, innan va vi ju och bada o det va härligt i värmen, sen åkte vi till maxi och köpte godis och innan vi stekte ägg kollade vi på film, ska kolla på twin peaks senare, sen vet jag inte vad vi hittar på :) men nu ska jag vara social här, vi hörs mer sen.
Puss ♥


Bada

Goddag mina vänner! :)
Idag gick jag upp vid 2 kanske, då jag fått ett sms av maya :) Hon sover här ikväll, myyyys :) Vet inte vad vi hittar på ännu men nått kommer vi väl alltid på ;)
Men först drar vi väl förmodligen och badar, ska bli skönt eftersom det är så varmt ute, hihi.
Har precis dammsugit rummet och klätt på mig och nu väntar jag bara på att maya ringer!
Skriver kanske mer senare och jag lovar er bilderna från stranden med de andra senare ikväll, så ni får vänta ytterligare några timmar :D haha
Puss ♥


?

Vad har hänt mellan oss? Jag vet inte om det är något jag gjort eller sagt men det känns som om vi håller på att glida isär..


Stan senare

Tjabba :)
Har precis vaknat typ, ska alldeles strax äta frukost och sen börja fixa mig. Idag blir det stan och träffa Linnea, länge sen! :) Får se vad vi hittar på, blir väl det gamla vanliga ;) haha men nu ska jag äta frukost, är yr i huvudet ;s men vi hörs senare med bilderna från stranden i förrgår ;)
Puss ♥


Bada

Tjenare!
Har verkligen ingen större lust att blogga nu under sommaren... det är skiiit varmt ute och inne, blir lite jobbigt att sitta inne vid datan då :)
Igår kväll va vi iväg till stranden under kvällen där vi badade, drog därifrån typ 11 och fortsatte kvällen/natten i ss, gick hem typ 3. Sen åt jag och somnade vid halv 5 (a)
Idag gick jag upp och duschade vid 12, sen vid 3 fick vi besök av några (y) sen kom J så jag, han o madde spelade kort xD haha sen gick vi ut och nu sitter jag här, ska nog kolla på en film. Är trött så orkar inte göra så mkt annat.
Bilder från igår kommer i ett inlägg senare eller imorrn, beror på när madde kmr hem :) men vi hörs mer när bilderna kommer ;)
Puss ♥

Gammal bild :)


Vaaaaarmt

Hejsan allihopa!
Idag har det varit så där jobbigt varmt ute igen, skulle va riktigt skönt att bada idag på dagen menmen, mötte eve och rania klockan halv 3 på stan, vi gick till nancy's och åt och sen gick vi och satte oss vid maren och åt glass, det va mysigt! Sen åkte vi till västergård och satt där ute på gräsmattan och gjorde allt möjligt (y)
Jag och Rania gick i gymnastik när vi va yngre och vi började prata typ om vi kunde allt fortfarande, jag kan typ allt förutom att gå ner i brygga och göra framåt volter, lixom gå ner i brygga, hur lätt är inte det (?) haha xD volter kanske är lite svårare och läskigare men jag kunde det förut faktiskt (y)
Mamma hämtade mig när hon åkte förbi klockan 21:10 så åkte med henne hem, nu har jag ätit och illamåendet har försvunnit, nu ska jag nog kolla på en film eller något :)
Imorrn ska jag förmodligen ner på stan med madde och träffa J, får se hur det blir med det :)) Annars vet jag inte vad jag hittar på, får se då ;) Vi hörs när vi hörs.
Puss ♥


Döör

Tjena!
Mitt rum måste typ vara det varmaste i vår lägenhet, fläkten snurrar som bara den och fönstret är helt öppet och ändå håller jag på och dö av väreslag (?) shit asså, kommer jag kunna sova inatt? Enligt vädret på teve har dagens temperatur varit högst hittills på väldigt länge! Slå den ni ;)
Sitter just nu och kollar på någon skum john travolta-film, fattar typ ingenting ;o innan det kollade jag på en annan film av honom; titta, han snackar heter den på svenska haha :) Jag har inte gjort något speciellt idag egentligen, va ut med syster tidigare och sen med mami, och shit va det har varit varmt ute idag, typ hej gå runt i bikini (?) jisses asså! Filmen verkar inge vidare så jag tror att jag ska ta och kolla på någon annan istället? Låter som en kanon bra idé ;)
Imorrn blir det att träffa rania och eveliina på stan, får se vad vi hittar på :)) annars vet jag inte vad jag hittar på imorgon, det ser vi då men nu ska jag iaf kolla på någon film, vi hörs när vi hörs.
Puss ♥


Bild från alphyddan (y)'


Saknar

Hej.
Idag vaknade jag vid halv 1 kanske, men låg kvar i sängen till halv 2 då jag kollade på Beverly Hills (några siffror) haha det är bra, kollade på det igår också!
Sen har jag städat rummet så nu är det fräscht! :D haha
Ska gå och hitta på något annat nu, vi hörs när vi hörs ;)
Puss ♥


Jag saknar dig, kom hem!!<333


sommar

Tjena.
ska snart dra ut med bror, vi ska tvätta hans bil och lite annat och jag hade lite tid över tills jag ska möta honom så jag tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg innan jag gick :)
Idag sov jag till 2 igen, sen åkte jag med mamma och syster till några affärer och sen åkte vi och plockade jordgubbar, mums!
Sen hem och kolla på teve och snart ska jag som sagt ut, vi hörs när vi hörs.
Puss ♥


Ingen ork

Tjenare!
Bloggade inte igår, orkade inte och hade inte tid heller. Eller jo, tid hade jag men jag orkade inte :D haha
va ner till stan igår och mötte eve och maya och efter ett tag drog eve så då va det bara jag och maya kvar :) haha vi gick runt lite och sen köpte jag en film innan jag åkte hem; 10 orsaker att hata dig hette den, maya sa att den va bra ;) haha
Idag har jag inte gjort något speciellt, sov till 1 eftersom jag va ute med madde och några till igår natt, sen skulle vi se på filmen jag köpte men vi somnade :D haha så idag har jag bara varit hemma!
Jag tror jag ska lägga bloggen åt sidan nu under sommaren, har lixom ingen ork att tänka på bloggen när jag har sommarlov, så jag kanske skriver ett inlägg då och då eller om jag vill lägga in en bild eller 2, så vi hörs när vi hörs.
Puss ♥


Konfirmerad

Tjena!
Idag va det konfirmation på schemat, mötte gruppen halv 1 då vi gick igenom programmet en gång, sen satte vi på oss kåpor och sen började själva konfirmationen :) allt gick super och "förhöret" också som tur va! haha sen efter konfirmationen tog vi massa kort och sa hejdå till alla, kommer verkligen sakna er alla och våra 3 veckor tillsammans, vi har delat både skratt och tårar! Sen åkte vi hem och åt mat och tårta, och nu sitter jag här, måste gå och ta en tablett, har ont i huvudet "/ men vi hörs mer senare.
Puss ♥


Imorgon gäller det!

Hejhej!
Imorse åkte jag med syster och barnen till stendörren, vi skulle bada men alla braiga platser va upptagna -.- sen hem och åka typ direkt till mörkö med mamsen och hämta lillskiten, sen till affären och sen hem :))
Har pluggat lite på de 52 frågor vi ska kunna imorrn, kan alla utom typ 18 elr nått men dom lär jag mig hoppas jag :D haha
Hoppas "förhöret" och dramat går bra och hela konfirmationen i övrigt, ska bli kul! Nu ska jag läsa igenom frågorna igen och sen duscha och kolla på film och vara social men vi hörs mer imorrn efter konfirmationen! (y) Önska mig lycka till!
Puss ♥


Fredag

Hejsan!
Idag hade vi övning till konfirmationen i kyrkan, sen efter det åkte vi hem på lunch hos stellan, prästen vår :D haha det va skojj! :)) haha sen till syster direkt och åka runt lite och äta mycket glass! Kärlek på det!
Har varit varmt idag igen, det är bra! Imorrn är det lördag och vi har inget med konfan imorrn, så då drar jag förmodligen och badar någonstans haha! Sen på söndag är det konfirmation.
Jag vet inte vad mer jag ska skriva och jag har verkligen ingen lust att sitta vid datan nu så jag tänker stänga av och kolla på teve eller göra något annat istället :) Så vi hörs mer imorgon.
Puss ♥


Lägrets danska flagga

Hej!
Ja, det blev min "titel" haha va ju på ku nu ikväll, innan vi gick hem fick vi alla ett varsitt diplom och innan de sa mitt namn sa det; till tjejen som brände sig mest under lägret och sen fick jag titeln som lägrets danska flagga :D haha!

Mitt diplom;



Dagens outfit;

Linne(n): H&M + BikBok  Shorts: New Yorker  Skor: Skopunkten

Imorgon blir det tidig morgon igen, ska vara nere på stan klockan 09.00, vi ska träna på hur vi ska stå på söndag och sånt ;)
Nu ska jag duscha och sen titta på film, vi hörs mer senare eller imorgon.
Puss ♥


KU

Hejhej!
Idag va det "läsning" i kyrkan igen, gick igenom frågorna som vi ska kunna på söndag, jag kan typ alla :D och sen övade vi på pjäsen 2 ggr, hoppas vi lyckas!
Efter det hämtade syster mig och vi åkte till några affären mm. och nu sitter jag här, ska snart gå till kyrkans ungdom (ku), orkar inte men man måste typ -.- aja, imorrn är det fredag och då ska vi öva hur vi ska stå och sånt i kyrkan på söndag då det är dags för konfirmationen, sen efter det är man friiiii att göra vad man vill om dagarna! Fy va skönt!!! Nu ska jag byta om och sen fixa lite innan jag drar iväg.
Puss ♥


RSS 2.0
Design by Tasnim