I lied when I said I'm over and done with you

Sitter och tråkar satan, vet inte vad jag ska göra! Har så fruktansvärt tråkigt och noll lust att vara uppe över huvetaget!
Funderar på att hoppa i säng och hoppas på att kunna somna, finns inte ett skit att göra och när man sover tänker man inte på allt som är så jobbigt att tänka på!
Hur kan jag vara så dum som trodde att du va annorlunda lixom? men jaja, fml. hehe
Vi hörs imorrn, natti ♥



arkivbild

lite scary ändå!

FREEEEDAG idag! Hur härligt?! :D
Skola idag igen och idag har det varit en bra dag! Mycket skratt och roliga stunder! 3 lektioner, första två livsmedelskunskap och sista matte. Har faktiskt vart ganska aktiv på matten idag! ;) haha stolt!
Sen har vi skrattar en heeeel del men det är det som gör skolan rolig! Och även att det finns en kille i kmt som stalkar oss typ :o bara för vi hejade en gång tror han att vi är bästa vänner med honom och han följer efter oss typ hela tiden! :o
Sen hittade vi också gamla fotoalbum och gästböcker från skolan sen flera år tillbaka och vi tjejer kom på en alldeles grym idé! hahahaha men inget jag säger :D hehe men de va lite scary faktiskt! :/
Efter skolan vart de gymmet och nu sitter jag här och har precis ätit. Blir en mysig hemmakväll idag så jag kan ladda upp inför morgondagen! :D hehe hörs senare, puss ♥






Även att böckerna och fotona vi hitta va från 1945 --> :o lite scary faktiskt!
Men ändå jävligt coolt!

wash your hands!



:D


hold my hand, just in case. We wont fade into darkness!

Vet inte vad jag ska göra och vem jag kan lita på längre! :o
Men jag ser verkligen fram emot helgen som ska spenderas med underbaraste Linnea, sååå länge sen! Det blir shopping och bio and I can't wait! ♥



cause you are my heaven

Tjenamors!
Torsdag idag och skola, med endast 2 ämnen fast 2 pass i varje ämne :D haha men ganska chill ändå! De 160 första minutrarna hade vi svenska fast då satt vi mest och sjöng och kliade varann på armarna sådär skönt! :D haha
Sen på lunchen låg vi på tjockmattan i idrottshallen och kollade på när några killar spelade fotboll och sen stog vi på händer lite :D
De två sista timmarna hade vi idrott då vi skulle orientera, shit va jag inte gillar det! -.- Skogar är inte riktigt min grejj, småkryp o grejjer, nej usch!
Jaja, jag, Linnea och Katja hittade iaf 2/10 kontroller så lite stolt är man ju :D haha men sen för att få tiden att gå lite snabbare så filmade vi lite ;) haha men på riktigt humör var jag inte direkt kan man säga, hade sån jäbla huvudvärk som jag alltid lyckas få på idrotten och solen gjorde ju inte saken bättre! Asså bättre att den bara försvinner nu, den är så jäkla jobbig på hösten!
Jaja, nu är jag hemma iaf och har precis ätit, nu ska jag nog kolla på teve lite o se om värken försvinner.. Det är ju fredag imorrn ffs! :D
Hörs sen, puss ♥

träningsvärk

skola idag igen, onsdag och lilllördag!
idag hade vi bara chilllektioner typ, förutom 2 lektioner engelska efter varann! :o men de gick ändå, kom hem för nån timme sen och nu ska jag göra nått annat. Är så grymt trött och har träningsvärk i låren så det skriker om det, från igår. Men har man träningsvärk kan man känna sig stolt, för då vet man att man vart duktig :) så jag är nöjd! ;)
Har inte så mkt mer än såhär att skriva just nu så vi hörs mer imorgon, puss ♥

ganska sant ändå ♥

Godnatt ♥

en "sån där" dag

Ja, hej.
Var inte på så bra humör igår då, fast de kanske ni märkte på mitt sista inlägg. Är fortfarande inte på bra humör, så jävla sur och arg och ledsen o ja, you name it!
Så man kan säga att idag vart en mindre bra dag för min del men man kan inte låta bli att ha roligt i skolan när man umgås med tjejerna, haha så de har inte bara vart sura miner! ;)
Och gash va det finns riktiga gobitar i skolan, riktiga snyggingar alltså! Men ögongodis på dehär eller, aldrig nått mer har jag bestämt nu! Se men inte röra.
Är iaf på lite bättre humör idag än igår och jag känner nu att inget ska stoppa mig från att komma dit jag vill!
Matte provet failade precis som jag visste att det skulle göra och efter skolan drog jag till gymmet och släppte ut all min ilska där så det känns ganska bra nu faktiskt, fast har fortf lust att bara slå nån!!! :D haha så himla argggg!
Jaja nu ska jag göra nått, haha vet inte vad riktigt än. Lyssna på musik och vänta på bättre tider, vi hörs senare eller imorgon, puss ♥

fan

Nu tänker jag stänga av datan och utesluta mig från omvärlden. Vill bara sjunka genom marken, fan så patetist.
Hejdå

dissar

Känner att det inte finns nått att hissa just nu, inte ett skit men ni kan få några feta dissar av mig;

Gympaskor;
Asså seriöst, jag har fobi för gympaskor, såna där vita äckliga skor. Jag tål inte såna skor, blir äcklad av ungdomar som har såna på sig. Så grymt fult och äckligt, finns typ inget värre! Asså det är en annan sak att ha dom på idrotten, det har ju dom flesta men att gå med dom på fritiden, USCH


Andra dissen måste nog ändå gå till killar som inte fattar nått, asså pallar inte förklara men killar är inget att ha! Punkt slut!


Den tredje dissen går till skolan. Varför måste man ha prov i skolan? Och vad behöver man matte, engelska, etc. till när man ska bli bagare? Asså ååååh, fan va jag hatar skolan!!!!!!!!

It's hard to force that smile

Min dag då, skolan som vanligt från 10 till 15:40. Skitseg dag och jag har verkligen inte vart på humör. Orkar inte med skolan och som pricket över i:et så har vi matteprov imorgon och jag fattar inte ett jävla piss. Fan jag orkar inte bry mig heller!
Skulle behöva ett år utomlands, bara jag så jag kan rensa tankarna, har så många tankar och känslor som svävar runt i huvet samtidigt och de tar kål på mig! Seriöst orkar inte tänka..orkar inte bry mig alls. Inget går jag som jag vill, INGET! Tänker fan sluta hoppas också, det är ingen idé, de kommer ändå inte bli som jag vill...
Hoppas er dag vart bättre än min, hejdå ♥

dagens

Måndagen den 26 September 2011

Om du kan ändra på det som du upplever som fel, behöver du inte bekymra dig. Om du inte kan ändra på det, så bekymra dig inte, för det lönar sig inte ändå.

Tillbaka

Dagens horoskop då ;)

iväg snart då

Godmorgon mina underbara vänner (o ovänner) ;)
Tänkte att jag hinner slänga in ett inlägg innan jag börjar fixa mig eftersom vi har en liten sovmorgon på måndagar :) bussen går från mig runt 9 :)
Idag är det skola som gäller, inte så jättetaggad men ska bli kul att träffa tjejerna igen efter en seg helg! Så det ska bli skoj! Men efter skolan vet jag inte vad som händer, ska iväg en snabbis med far min och sen vet jag inte :D men vi hörs mer sen, puss ♥


dagens horoskop

Som sagt så har jag funderat ett tag på denna kategori. Finns en sida där man kan läsa sitt dagliga horoskop och det brukar jag göra så tänkte att jag lika gärna kunde göra en ny kategori för just det! :)
Lägger ju bara in mina horoskop iofs men jag kan länka sidan så ni också kan göra det! ;)

Så dagens;

Söndagen den 25 September 2011

Var inte rädd för att göra bort dig. "Det är bättre att fråga en gång för mycket än att förbli okunnig", är något som många framgångsrika människor har som främsta valspråk.

Tillbaka

duktig chey!

Nu har jag suttit med matten sen klockan 1 idag och nu är jag äntligen klar! Visst jag har tagit massa pauser men nu är jag klar, finally!
Har även satt igång tvättstugan fast ska alldeles strax ner dit igen och jaa, resten av kvällen ska jag bara ta det lungt och känna mig stolt! haha :)
Nu ska jag ta ett glas vatten och sen läsa lite bloggar, ska även fixa den där kategorin också! :)
Vi hörs snart igen, puss ♥

bra jobbat!

Haha nu har jag jobbat matte i nån halvtimma - timma och nu tar jag en liten paus så jag hinner slänga in ett inlägg.
Och på tal om inget så funderar jag på att skapa en ny kategori också, ska fundera lite till och om min plan går i verket får ni veta vad den handlar om lite senare idag! :)
Nu ska jag ta en vattenpaus och sen återgå till pluggandet. Känner att jag är grymt sugen på att plugga just idag! Varför vet jag inte men det är väl bara bra antar jag! :D hehe ♥

dags att börja..

Jahapp, gick upp för ett tag sen nudå och det känns bra att få sova ut ibland! :) men nu är det bara att börja med pluggandet.. har ju som sagt matteprov på tisdag och jag har inte ens kommit halvvägs med det vi ska ha i så det är kanske dags att börja nu! Så kan det gå när man skrattar istället för jobbar på lektionerna! ;) hehe men först, sätta upp håret och fixa frulle!
Puss ♥

a sky full of lighters

Tjena!
Kollade precis klart på friends with benefits, grymt bra film dedär!! Och justin timberlake är så snygg! ;)
nu ska jag göra nått, vet inte vad. Dagen har gått jävligt segt, blir så aaaarg! Menmen ska sova tidigt ikväll också, puss och godnatt ♥





;)

Män är födda mellan kvinnans ben och spenderar resten av sitt liv på att försöka komma in där igen..
Ska vi kalla det hemlängtan? [http://i.like-it.se]


blev inget :(

Jahapp, ser ut som det inte blir nått av med besöket idag, tyvärr. Synd ju, nu är jag fast här hemma ännu en lördag utan ett skit att göra! :(
Kommer bli en skitseg dag/kväll känner jag, så va sociala! Annars vet jag inte vad jag ska skriva, vi hörs sen, puss ♥

I'm looking at an angel

Sådärja! Fick ett ryck nyss och fick för mig att städa rummet så nu är det rent och fint igen! haha det är otroligt hur fort man skitar ner igen! :o måste lära mig att hålla rent! ;)
Nu vet jag inte vad som händer faktiskt, vet fortfarande inte hur det blir med det där besöket jag skulle få :/ men man kan ju alltid hoppas på det bästa!
Börjar också få bio-abstinens! Va skitlänge sen jag gick på bio fan så måste se till att göra det snart! Snart har ju breaking dawn premiääääääär! Och den ska jag se! Haha känner att mina händer börjar skaka nu så är lite svårt att skriva så ska göra nått annat nudå, ingen aning om vad men kanske plugga matte eftersom vi har prov på tisdag (?) vi får se vad jag orkar med, men vi hörs senare iaf, puss ♥



typ nyvaken

Goddag!
Gick upp för typ en timme sen och nu kom jag precis ut från duschen. Vet inte vad som händer idag faktiskt, kanske får besök, kanske inte. Det får vi se när vi bestämt nått :)
Annars händer de nog inte så mkt, jag och syster är hemma hela dagen själva så vi får se.
Men vi hörs senare, puss ♥


~ Man vet inte vad man har förns man förlorat det ~

Fredagen den 23 September 2011

Skjut inte upp till morgondagen det du allra helst vill göra. Imorgon kan det vara för sent.

Tillbaka
Ja, jag har insett det nu.

vinter (?)

Hejsan!
Idag är det freeedag! :D hehe fan va jag längtat efter det denna vecka, helt sjukt!
Idag har det vart galet kallt ute, höll på att frysa ihjäl när vi skulle ut och hämta upp kräftorna första lektionen men eftersom det blåste så mkt och ena åran gick sönder igår så vare bara några som åkte ut så jag slapp :D hehe satt inne vid datan istället :)
Har också haft jävligt ont på ena sidan av halsen i tup "senan", helt svullet och gör skitont.. kan knappt röra på huvudet eller lyfta armarna utan att det gör ont, har ingen aning om vad jag gjort ;o menmen så vart inge gym idag pga det men jag hade ont i huvudet och ingen större lust till det endå så.
Ikväll ska jag bara ta det lungt, som alla andra fredagar, är så sjukt trött ju! Så ska nog sova tidigt ikväll och sova riktigt länge imorgon om jag kan! :D hehe!
Men vi hörs senare, puss ♥

så sant, så sant!

3 citat;

This one's for you and me, living out our dreams. We're all right where we should be

heje!
"festen" igår var toppen med min kära vän katja :) haha fast middagen var ingen höjdare, hade hoppats på bättre när vi skulle få en trerätters :/ men jaja, idag kollade vi på jallajalla på svenskan och sen skulle vi ut med båtar och lägga i kräftburar på idrotten. Fast det gick som de gick kan man ju säga, haha vår ena åra gick sönder haha så vi trodde lixom att vi skulle bli kvar där ute på sjön haha men vi kom in till bryggan till slut! ;) hehe
efter det hade vi rast och sen teori om orientering resten av passet. När vi slutade gjorde jag, katja, elin och linnea helikoptrar och kollade på dom snygga killarna i gymmet genom fönstret (a) hehe
Nu är jag hemma och är galet trött! som vanligt dårå men man måste få va trött hihi ;) Så ska göra nått mer intressant nu då så jag inte somnar, haha vet inte vad menmen.
Hörs ♥

"fest" ikväll

Hejsan!
Sitter just nu i skolan med katja och killarna och väntar på bättre tider... det är ju middag/"fest" ikväll så det va onödigt att åka hem emellan.. men det verkar som det kommer bli en riktig seg kväll faktiskt och i stort sätt bara tjejer -.- kul lixom! nej...
Men iaf, jimmy kastade sönder massa middagsglas tidigare haha de va roligt! Och jag och elin satt och kolla på när resten av ettorna hade idrott, haha de va också ganska roligt! Själv kunde jag inte vara med pga magen! men det är jag ganska glad för nu, haha ;)
Ska inte skriva så mkt mer nu utan vi hörs imorgon, puss ♥


god bless the broken road

Jaa, mina önskningar gick inte i uppfyllse om vi säger så och jag mådde inte alls bättre idag än igår, snarare tvärtom! Har vart helt borta i huvet idag, mått illa, stum haha, asså jag har mått fett dåligt! Fick höra va många att jag skulle åka hem men orkade inte, och imorgon kan jag inte va hemma för då ska vi ha kul på kvällen. Men om jag mår såhär på torsdag så blir jag hemma då.
Jaja, nu ska jag iaf lägga mig och vila, är fett trött och vill inte må dåligt! :( men vi får iaf lite sovmorgon imorgon och vi har sån tur och slipper vanliga lektioner imorrn. Istället ska vi umgås alla ettor tillsammans och göra massa förhoppningsvis roliga grejjer!
Men vi får se om de blir så roligt om man inte mår bra men det ska nog funka, knapra ipren och ha ett leende på läpparna även fast man vill låsa in sig på rummet o sova!
Men tänker inte skriva nå mer idag, vi hörs mer imorgon!
Puss ♥



We're all right where we should be

Har precis kollat klart på ensam mamma söker och nu tänker jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova för natten och hoppas att jag mår bättre imorrn. Annars vet jag seriöst inte vad jag gör, orkar verkligen inte bli sjuk och jag kan bli en riktigt sur bitch när jag inte mår bra och de går bara ut över alla andra i skolan om jag inte mår bra :/
Så vi får hoppas på det bästa, hemma tänker jag inte vara!
Men man får hoppas att det händer nått kul i helgen så man har nått att se fram emot och jag vet vad jag hoppas på!
Så vi hörs imorgon, puss ♥

here comes goodbye.

Tjena tja!
Måndag och skola idag, gick riktigt segt tyckte jag!
Va inte alls taggad på att gå till skolan imorse, regnet öste ner och jag mådde allmänt dåligt.. :/ Men jaja drog mig iväg till skolan iaf och dagen rullade på i väldigt seg fart måste jag säga!  Och eftersom jag var så klantig att låsa in skåpnyckeln i skåpet så va vi tvungna att knipsa haha!
Skitsamma, efter skolan hem och käka och nu sitter jag här och har ont i magen :/ inte bli sjuk nu!

Aja, såhär ser min vecka ut;

Måndag: skola
Tisdag: skolan, gymmet (?)
Onsdag: temadag i skolan, "fest" på kvällen
Torsdag: skola, kanske fiska kräftor (?), gymmet (?)
Fredag: gymmet (om inte på tors), chilla ;)
Lördag: inget planerat
Söndag: städa, inget planerat


Saknar våren! :(

allting känns okej

Hejsan!
Sitter här och lyssnar på musik och leker med apparna som jag laddat ner. Har äntligen fått hjälp med det där! haha de va på tiden! Kom hem från bror för ett tag sen, var som sagt där och fixa mobilen ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire väl teve innan jag ska sova. Har känt mig lite konstig hela dagen idag, vet inte vad det beror på men känner att det måste hända nått snart! Orkar fan inte vänta längre!
Vi hörs imorgon, puss ♥

nya högtalare

Hejsan!
Kom typ precis hem, har vart och köpt högtalare till datan :) nu ska jag ta tag i städningen av rummet och efter det pröva högtalarna! ;) Slänger in ett inlägg senare, puss ♥

jag saknar dig

kollade precis klart på filmen jag saknar dig, den var faktiskt ganska bra. Lite smått sorglig och jävligt seg. haha höll på att somna hela tiden! ;) menmen inte så bra som alla säger faktiskt!
Nu ska jag nog hoppa i säng, det är en ny dag imorgon!
Vi hörs mer då, puss ♥



ullared - a big no!

Jahapp, kom hem för ett tag sen. Gick som sagt upp halv 4 imorse och åkte till ullared över dagen med familjen och jag kan säga att de inte nådde min förväntningar. Asså shit, folk var galna och det är inget för en person som mig med "klaustrofobi". På teve ser det så mkt större ut och alla bara skiter i alla andra och springer hej vilt. Drar i grejjerna och ja.
Kan säga såhär, jag kommer nog aldrig åka tillbaka dit igen!
Asså alla säger att det finns så mkt och att det är såååå billigt, jag tyckte inte att det fanns ett piss där som man inte kan hitta här i stan, och för det andra så var det trångt som attan. Och när folk håller på som djur så får man panik, seriöst. men jaja ett STORT MINUS från min sida och jag kan inte fatta hur folk kan tycka det är kul att gå där inne, helt stört!
Jaja aldrig igen säger jag bara, puss ♥


ett stort minus från min sida!

ullared

Ja, imorgon blir det att gå upp supertidigt eftersom jag ska till ullared med familjen! Ska bli skoj eftersom jag aldrig vart där tidigare ^^ så kmr nog inte uppdatera alls imorgon eftersom det inte funkar att blogga genom mobilen av nån konstig anledning? så vi hörs på söndag, puss ♥

dagens horoskop

Oj va liten den blev :O men vem vet? de kanske stämmer (?)

ett bra slut på dagen!

heeeeeejsan! :)
fredag nu igen, känns att veckorna går galet fort nu! Men som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt!
Roligt är precis det vi haft idag i skolan, gjort i stort sett ingenting på hela dagen.. suttit inne på fb, ritat av daniel, skrattat, skrattat och skrattat lite till! :) Efter skolan drog man till stan med katja en snabbis och köpte en BJ, och nu är jag hemma. Vet inte så mkt mer som kmr hända ikväll tyvärr... blir väl att stanna hemma och kolla på film antar jag men det är skönt det också! Sen kan man ju se det från den ljusa sidan, det gör inget om man somnar tidigt (a) hehe men vi hörs mer senare people, puss ♥


Som sagt, ett riktigt bra slut på min fredag! ;)

laaaat

Nu är jag hemma, eller har vart de några timmar redan :) menmen iaf, slutade två och då åkte vi till ung.mottagningen och sen hem typ :) käkade precis och nu har linnea vart här en snabbis men nu har hont åkt igen :) skulle egentligen städa men det orkar jag verkligen inte! Har blivit så himla lat, fast det har jag iofs alltid vart :/ hehe men nåndag ska jag ta tag i städningen, på söndag kanske (?) Jaja vi får se, puss ♥

skolan igen

Sitter i skolan igen och gör inte så mkt, sitter mest inne på fb och kollar gamla bilder med elin och katja :) men vi slutar typ snart, tar tjugo över 2 bussen in till stan med Linnea och sen ska vi till ungdomsmottagningen och kolla en grej och sen förmodligen träffa J & D en snabbis innan Linnea ska klippa sig :) men vi hörs mer när jag kmr hem, ska nog städa rummet då också, puss ♥
Saknar våren!
2 år sen ♥


asså shiiiiit :D

Hur mår ni? :) Själv mår jag sådär får jag säga, är trött, orkar inte plugga och vill bara sova! Vilket jag ska göra inom en snar framtid! ;)
Novellen är klar och inskickad för några timmar sen, engelska texten måste jag ta nån annan dag, har skrivkramp och fantasin står på noll! Ska tvätta bort sminket, duscha och sen sova tror jag. Var så sjukt jobbigt att gå upp imorse så har jag tur blir det lite lättare imorrn om jag lägger mig tidigt :D man kan ju alltid hoppas!
Så jag tänker inte skriva nå mer idag men vi hörs ju imorgon, puss ♥

skolan

godmorgon!
sitter i skolan igen och ska egentligen skriva klart min novell som ska in idag men facebook tar min tid, haha men jag har iaf skrivit 2 meningar och det är ju alltid nånting :D haha jag vill bara hem och sova, kändes som jag verkligen inte ville gå upp imorse men man måste ju tyvärr :/ men vi hörs mer efter skolan, puss ♥


Godnatt ♥

ont i tungan :o

Haha har så grymt tråkigt och detta är så himla skrattretande. Ni vet att vi inte tar åt oss ett jävla skit av det ni skriver, så fortsätt nu om ni nu mår bra av det! Det skadar inte oss, bara gulligt att ni lägger ner er "dyrbara" tid i våra intressanta liv!
Juste, bet mig i tungan idag i skolan och nu gör de grymt ont! :( haha asså hur lyckas jag? :(
Haha jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga engelska tills imorrn, ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss ♥

slutade tidigare

Tjena!
Sitter just nu i skolan och väntar på att bussen hem ska komma. Egentligen skulle vi sluta för fem minuter sen men slutade kvart över istället så nu sitter jag och katja här och väntar på bussen :) lite långtråkigt så ring om nån vill snacka haha :D bussen går om en kvart ungefär men ändå!
Skriver mer när jag kommer hem, vi ska väl snart dra oss ut till busshållsplatsen så ska logga ut nu, puss ♥


ensam mamma söker

Just nu sitter jag i min säng och kollar på ensam mamma söker, verkar så härligt att bara träffa randoms sådär och tillbringa hela sommaren tillsammans hahah! Men jag mår illa också så så kul är det inte :(
Vi hörs imorgon, puss ♥

så kan det gå :D

Hemma nu efter en underbar måndag i skolan med mina tjejor :D haha som louise brukar säga! ;) Hehe har iaf haft en allmänt bra dag idag, förutom att min ögonsten (min mobil) dog vid lunch så jag har lixom inte kunnat haft kontakt med omvärlden! ;) hehe men det löste sig så fort jag kom hem hit och kunde ladda den :D hihi
Iaf, sen är jag allmänt förbannad på en person också som bara går runt och snackar en jävla massa skit!
Jaja, vi hörs senare, puss ♥



skolan snart

Godmorgon!
Vaknade för nån timme sen kanske men börjar inte för ens 10 :o men det är skönt att inte behöva stressa iaf! Jaja idag är det skola som gäller och det är inte som när jag gick i kringla att jag mår dåligt av att behöva gå till skolan för att det är så tråkigt utan snarare tvärtom. Vi har så himla kul i skolan så det är faktiskt skitkul att gå till skolan! :D haha trodde aldrig jag skulle säga det men så äre! ;)
Menmen vi hörs mer senare när jag slutat och kommit hem, vet inte än om jag ska göra nått efter skolan eller sova som vanligt (a) men vilket som så hörs vi, puss ♥


shit vad det regnar!

Så mysigt väder ute nu, älskar verkligen hösten!
Regnet, de färgglada löven och de stooora halsdukarna! :D
Stor hiss till hösten alltså! (y)
Tvättstugan är alldeles strax klar och då blir det duschen och sen sova tidigt idag, är grymt trött och vill bara att denna dag ska vara över!
Imorgon glömmer vi allt och börjar på en ny kula, bäst så!
Vi hörs mer imorgon, puss ♥



10 years ago..

Tycker att alla ska skänka en tanke till alla de som förlorade nån som stog dom nära idag för exakt 10 år sen. För exakt 10 år sen rasade world trade center i USA.
Iaf mina tankar går till er som förlorade någon ni älskar, vilket får mig att tänka...
Tala ofta om för dom ni bryr er om att ni älskar dom, en dag kan det vara försent!



Min familj & mina vänner betyder allt för mig, jag älskar er!♥

du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag nånsin drömt

When I held ya

Vart en ganska så lyckad kväll igår trots allt! :) När Linnea kommit hit gjorde vi oss klara och drog ut med ante och sebbe, var med dom i några timmar i saltskog och sen drog vi hem nångång vid 11-12 :) När vi kom hem hit så satt vi vid chatroulette och gjorde apade oss xd haha skitkul! Sen somnade vid vid 3-halv 4 nångång :) Vaknade imorse vid 12 typ och låg kvar i sängen ett tag innan vi käkade frulle, nu sitter jag här och lyssnar på musik igen. Linnea har dragit vidare hem och jag ska städa och ha tvättstuga idag. Så ser min söndag ut, imorgon är det dags för skolan igen :D hahah men vi hörs senare, puss ♥

awesome!

Grym!♥

...

Nu var det en och en halv timma sen jag skrev att jag väntade på Linnea och hon har fortfarande inte kommit :o men förhoppningsvis kommer hon snart och då drar vi nog ut en sväng och träffar nån :) hehe hörs vi inte mer idag så hörs vi imorgon, puss ♥

onepiece (?)

Shit, sitter och funderar på om man ska klicka hem en onepiece i väntan på kära Linnea... har velat haft en sen dom kom ut typ men har inte beställt än :o
Men det största problemet är vilken färg man ska köpa, alla jag frågat har sagt rosa för det är snyggare, men själv tycker jag mer om mörkblå (?) har fett med beslutsångest :( 
Släng gärna in en kommentar om ni har ett tips på färg eller nått! :)


Det står mellan dessa två, har probleeeeem, help me!

Det är synd att den lite mörkare rosa inte verkar finnas kvar i sortimentet, annars är den lätt snyggare än den här rosa!

Mkt snyggare! ;)

-

Hejsan!
Imorse vaknade jag vid typ 11- 12 och då gick jag upp och fixade mig, sen åkte jag till affären med mamma och passa även på att övningsköra dit! :)
Nu är vi hemma sen 2 timmar tillbaka och håller på att baka, eller mamma håller på med det. Jag ska hoppa in i duschen nu, senare kommer förmodligen Linnea hit och spenderar natten här hos lilla mig :) får se vad vi hittar på, men vi hörs senare, puss ♥

nu är det fredagsmyyyyys

Idag är det fredag! :D
Första två lektionerna fram till lunch hade vi livsmedelskunskap och lyssnade på låten "fredagsmys" hehe :) till lunch fick vi asgod mat! Shit så första gången typ man inte åkt hem hungrig!
Resten av dagen hade vi också grymt kul, satt och tog massa roliga bilder i lyktan och skrattade tills vi grät med louise, louise, elin, elin, linnea, katja och så jag :D haha shit va vi har roligt tillsammans! ^^
Efter lunchen hade vi matte och satt och pratade om lite roliga grejjer med 2 killar som blev lite irriterad på våra frågor, hihi (a)
Efter skolan åkte man till gymmet där man tränade och sen till affären med mami. Efter det hem och kolla på teve och nu ska jag göra iordning kvällsmaten. Blir en mysig hemmakväll hemma idag men film, tacochips och cola ♥
Imorgon kanske jag drar på bio med Linnea, som det ser ut nu iaf. Annars kanske jag hittar på nått annat skojj med min bebo!
Puss ♥




I will always love you!♥

hur ska jag göra?

Imorgon är det fredag, och jag vet inte om jag kommer orka med gymmet imorrn :/ har lite ångest för vet inte hur jag ska göra.. om jag ska dra dit eller inte, känns nödvändigt ju men jag orkar verkligen inte!
Jaja vi får se hur jag gör, nu ska jag tvätta bort sminket, duscha och sen checka någon film och känna att livet leker just idag! Förutom några småsaker som jag inte är så nöjd över men finns inte så mkt att göra nu, vi hörs ♥

I'm done trying

Vad hände?
Vad hände med att hålla kontakten även fast vi skulle börja i olika skolor?
Det var du som sa att alla måste anstränga sig för att lyckas hålla ihop gruppen, konstigt då att denna person är en av dom som inte försöker ett skit...
Jag och Linnea har försökt så jävla mycket, smsat, ringt, skrivit på fb mm men får vi nått svar? Nej. Och om vi får det på t.ex. ett sms så står det, vem?
Vad fan är det för stil? Vilken nivå ligger ni/du på?
"hand i hand, livet ut" vad hände med dom orden, inte ens dom kunde du hålla. Visst, alla fattar att man får nya kompisar när man börjar gymnasiet, det får alla. Men man måste förfan inte skita i sina gamla för det.
Allt de här bevisar bara att vi aldrig betytt tillräckligt mkt för er/dig eftersom ni inte hör av er, hälsar, svarar på våra sms och grejjer. Visst, man kommer inte kunna träffas varje dag som man gjorde när man gick i samma klass, det behöver man inte heller. Men man behöver inte sluta prata helt för det.
Att ta bort "familjerelationer" på fb, ta bort alla taggar som ni är taggade på tillsammans med mig och Linnea bevisar bara att ni inte bryr er. Och vilken låg nivå ni ligger på just nu.
Vi menade varje ord vi sa till er, men efter att ha insett att ni inte bryr er alls så vill jag fan inte ha kontakt alls med er längre. Vi förtjänar bättre och eftersom ni beter er såhär så klarar vi oss fan bättre utan er.
Vill ni inte ha kontakt så fine för mig, jag bryr mig inte. Men kom då inte och säg att ni alltid finns där, och säg fan inte att vi inte hjälper till att hålla ihop gruppen som du redan sagt ett antal gånger.
Är det någon som inte försöker så är det ni, vi har gjort så mycket vi kan.. ni har gjort ert val och det var inte vi.
I'm done trying.

Måste säga att det var kul så länge det varade, men ni verkar inte bry er och då har vi det så jävla mycket bättre utan er.

Linnea, både du och jag förtjänar bättre än dehär.
Jag är glad att vi har insett det nu.
Jag älskar dej ♥


min dag i ord

Började kvart i 9 som varje dag och idag har det vart en till alldeles underbar dag! Förutom att jag och katja skämt ut oss ganska så mkt genom att snacka om fel person :o haha ja ni skulle inte fatta! Iaf har haft grymt kul idag med tjejerna i klassen och som pricken över i:et så slutade vi 2 timmar tidigare! :D
Jaja när jag kommit hem laga jag mat och kollade på teve och sen ringde Linnea så låg och pratade med henne i nån timma kanske (?) om lite allt möjligt faktiskt..
Nu ska jag göra nått annat, puss ♥

don't look back in anger ♥

Daniel Norberg - Don't look back in anger

Så gammal men fortfarande så jävla underbar!♥

åh vilken underbar dag!

Ja, idag har jag faktiskt haft en riktigt bra dag! Började däremot inte så bra när man va tvungen att stå på centralen och vänta på bussen i regnet och håret vart helt fucked up men annars har det vart en kanondag! :D
Svenska först, matte och sen två pass engelska då vi hade som roligast hahahah jag katja och elin satt och skrattade åt våra nya ord vi hittade på och ja åt allt helt enkelt. Det är just sånt som gör skolan så rolig, aldrig har jag trivits så bra i en klass. Alla är lixom med alla, inget skitsnack och vi har så kul varje dag..varje lektion! I gamla klassen skrattade man inte med varann, där skratta man åt dom andra, och det var inte ofta det hände att man hade kul i skolan lixom, här kan vi inte sluta skratta! Det går inte en dag utan skratt och det är underbart att skratta! :D haha så trevligt! Underbara människor ♥
Och måste säga, saknar inte min gamla klass ett enda dugg, sucks to be you!
Så, nu är det ur världen! :)
Efter skolan hem och laga middag och nu ska jag kolla på teve resten av kvällen, hihii (a)
Hörs kanske mer senare, puss ♥

jävla helvete!

Tisdag och skola idag, efter skolan gymmet och nu är jag hemma. Har absolut ingen lust att blogga idag så kmr förmodligen inte uppdatera nå mer idag.. Måste plugga massa oregelbundna verb och glosor i engelska tills imorgon också.
Hejdå ♥

godnatt nu

Nu är jag nyduschad, nu ska ajg borsta tänderna och sen sova :) hoppas halsen inte blir värre under natten! gör bajs ont :(
Vi hörs imorgon iaf, puss ♥

o jag önskar att det aldrig tar sluuuut

Tja!
Skola idag, mobilen cepade någon timma när jag kom till skolan imorse (stängdes av och ville inte starta) men det löste sig sen, som tur var!
Efter skolan åkte man till stan med Linnea, först till guldfynd där hon skulle köpa en present och sen till åhlens, bikbok, vila och alla dom där affärerna :D haha sen till nancy's där jag åt och sen hem hit, fett söt unge med värsta flinet som kolla på oss, hahahaha x''d
Nu har hon blivit hämtad och jag sitter här ensam...igen..forever alone :( haha nejmen ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på idol eller nått :) Vi hörs senare, puss ♥



citat


hosta

Godmorgon världen!
Måndag, skola och sovmorgon till 10 idag, hur skönt låter inte det? :D
Vaknade med en hemsk rethosta imorse, det känns fan som att jag håller på att hosta upp mina inälvor och det göör oooont!!! :( Fan va inte skönt!
Aja sitter just nu och äter frulle medans jag skriver här och kollar fb lite snabbt, sen ska jag fixa mig och dra mig vidare mot bussen runt 9 ungefär! :)
Vi hörs mer efter skolan gott folk, ha en bra dag!
puss ♥


känslorna bubblar inom mig, det känns så bra!

Sitter här nu och lyssnar på musik. åh vad jag älskar det! Ska alldeles strax ta en varm dusch fast först ska jag kolla på premiären av idol som börjar klockan 8! :) Har inte så mkt mer att skriva idag så vi hörs imorgon istället, puss ♥


Maddi Jane - Rolling in the deep (Adele)

Grym tjej!!

and we gon' make you loose your mind

Nu har jag städat klart, fräääscht! :) Nu vet jag inte vad jag ska göra, ensam hemma och har skittråkigt haha ^^ blir väl nån film med nått gott tilltugg antar jag, typ vattenmelon ♥ mums haha men jag har inget mer att säga, så vi hörs senare ikväll, pusss ♥

städning

Idag är det söndag och städning står på schemat för min del :) rummet ska storstädas idag, blir så mkt roligare att vistas här inne då! :) Så vi hörs senare, puss ♥

sjuk :/

Tjenna!
Igår kväll kollade jag på "hur många lingon finns det i världen" ( se den!!) och den var hur sjukt jävla bra som helst, lite sorglig men asgrym! Efter jag kollat klart på den somnade jag runt 12 kanske (?) och imorse vaknade jag runt 9. Gjorde mig klar och åkte med mamma, pappa och lea till skhlm :) Har ju fått min lön men hittade inte så mkt som jag hade hoppats på, bild kommer!
Efter det till mataffären och nu är vi hemma igen, sitter och försöker andas med öppen mun medans jag väntar på middagen! :D haha mina "bihålor" haha eller vad det heter är helt igentäppta så kan knappt andas och är helt röd där dom sitter haha under ögonen typ och det gör ont som faen!!! Skitont haha hoppas det blir bättre till måndag! Men man ska inte klaga, sålänge det gör ont vet man att man lever! ;)
Nu ska jag bosätta min framför teven och våra bästa år tills maten är klar, puss sålänge ♥


haha så söt! och så roliga kommentarer i filmen, se den!


Kofta 199 :- & linne 149 :- båda från ginatricot,
Två baslinnen från hm 49,50 :- styck,
Mascara 119 :- & ögonfransböjare 40 :- från hm :)

Det fick jag med mig hem, inte mkt men jag är nöjd :) hörs senare!

tråkig fredag

Hemma nu igen, åkte som sagt till gymmet med mami tidigare, härligt!
Funderar starkt på att börja träna på riktigt, problemet är bara att jag kmr hem från skolan så sent varje dag... jaja jag ska tänka på saken en stund och bestämma mig sen, Kändes iaf väldigt skönt!
Nu ska jag iaf kolla på någon film, har så grymt tråkigt :( skulle egentligen träffa en ikväll men det blir inget, har absolut ingen lust att gå ut så aa, lite synd menmen :)
Detta kanske blir sista idag, om det är så så hörs vi imorgon igen, puss ♥

förkyld tjej!

Freeedag idag!
Skolan idag igen, haha har vart ganska kul idag faktiskt! ;) jag och katja har spanat in en snygging hela dagen så dagen kunde inte blivit så mkt bättre! ;) hehe första två lektionerna hade vi livsmedelskunskap typ och efter lunch matte. På matten satt jag, katja och elin och skrattade som fan. Vet egentligen inte vad vi skrattade åt men det började med att katja skratta åt något roligt och jag härma henne typ ^^ då började elin skratta åt det och sen satt vi typ alla 3 och skrattade så tårarna rann haha de va så roligt, till slut började även läraren skratta med oss ;) haha så sista lektionen var riktigt seg men ändå skitrolig! Dagen slutade 2 då vi typ blev skiträdda för en stor jävla grön gräshoppa som en kille höll i, haha och så började skattattacken igen ;) så ja, dagen har varrt fylld med skratt och tårar! Nu ska jag börja göra mig i ordning och möta upp mamma och åka till gymmet, hörs mer senare, puss ♥


hatar att paddla!!

Hejsan! :)
Ögonen svider, jag är trött och förkyld men jag ska vara glad att jag lever! ;)
Skolan idag igen, torsdag och en ganska så chill dag. Svenska de två första timmarna och sen idrott dom två sista! ;)
På idrotten skulle vi paddla kanot och emil åkte runt och skvätte ner alla så jag vart helt dyngsur haha så jävla sur jag blev! Efter skolan åkte man till stan med katja och linnea och fikade på saknade nancy's (♥) och sen gick vi runt lite innan jag och katja tog bussen hem :)
Nu är jag hemma och gör ingenting, funderar på vad jag ska ha på mig imorgon i skolan och har problem (som alltid) och sen är jag ganska irriterad på en jävel i skolan, inget namn som jag tänker ta upp här... jaja skitsamma nu, nu ska jag gå ifrån datan och göra nått annat skojj ;) sova kanske (?) skulle va väldigt skönt nu ska jag tala om för er!
Aja, hörs kanske senare eller imorgon, puss ♥

RSS 2.0
Design by Tasnim