You'll be my american boy

Har blivit lite av en vana att jag bloggar precis innan jag ska sova haha ;) aja jobbet idag flöt på riktigt bra och när jag kom hem åt jag middag och kollade på ett avsnitt av desperate. Sen somna jag i min säng några timmar innan jag duschade och nu ligger jag här igen och ser fram emot ytterligare några timmar!
För övrigt satt jag typ nästan brevid bigbrother amandus på tåget idag, men who cares haha tyckte de skulle va lite roligr för er att veta ;)

Sen har jag precis fått reda på en annan sak också, hahaha dom är ju föör söta!
Puss på er ;*

Kung Henke har blivit pappa också för
6 veckor sen, heeeelt underbart!


Hard work work

Godmorgon!
Sitter på tåget påväg till praktiken nu, imorgon är det fredag.. Fy satan va skönt! Detta kan vara det värsta och jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv alltså!
Efter praktiken ska jag hem och sova, är så sjukt trött och mår så sjukt dåligt.
Vi hörs mer under dagen kanske, tjing!


Kompis det går bra nu!

Idag har jag varit jättetrött hela dagen vilket har stört arbetet, men såna dagar har man ibland!
Mötet gick också riktigt bra, tillbaka på nån träff på tisdag kväll. Dock vart det liite pinigt där ett tag på vägen dit..;) haha aja är svintrött så ska sova nu, två dagar innan helg!
Puss


Du är min ängel

Av nån konstig anledning kan jag inte komma i säng innan 10 på kvällarna, trots att jag går upp 4 och är skittrött hela dagarna..
Jobbet har flytit på bra och efter jobbet åkte jag hem tills katja sluta då vi åkte till stan och hämta ut våra biljetter :D
Imorgon eftee jobbet ska jag åka hem och vila lite innan det är dags för mig och katja att åka på ett "möte", spännande!
Aja ska sova nu, trött som fan!
Natti


If you leave without a reason, don't come back with an excuse

Tjenamors!
Jobbet gick suveränt idag, trots att jag vart lite deprimerad av att gå upp 4 imorse och tvinga iväg mig till jobbet i kylan. Det har börjat bli ganska så kallt ute nu på mornarna!
Slutade halv 3 och efter jobbet har jag bara varit hemma och kollat på desperate eftersom katjus är sjuk :( men imorgon efter jobbet åker vi ner till stan och hämtar ut hockeybiljetterna och fixar lite annat, pengarna rullar in som de ska, de går bra nu!:D

Aja ligger i sängen och ska sova nu så vi hörs mer imorgon!
Tjing!


Varje gång jag blundar är det dig jag ser, så låt mig stanna i en evighet

Godmorgon!
Uppe med tuppen igen och ska strax åka till praktiken. Men inte så många dagar, bara 38 dagar om man inte räknar helger! Får försöka se det från den ljusa sidan helt enkelt, även fast det är jäkligt jobbigt..
Efter jobbet ska jag nog bara åka hem och vila, eftersom jag inte är helt frisk ännu så kan det behövas känner jag. Vi hörs senare, puss


snälla gud, få dessa 8 veckor att gå fort!

Hejsan!
Söndag idag och jag har bara varit hemma och tagit det lungt, kollat några avsnitt av desperate och bara vilat. Trots att jag inte är riktigt pigg och kry än så är det dags för praktik imorgon. Och jag trodde att det var 10 veckors praktik men lucky for me så är det bara 8! :D haha så bara börja nedräkningen. Detta kan vara det jobbigaste jag någonsin varit med om.. 
Wellwell har precis duschat och nu ska jag väl krypa ner i sängen och smsa med lite fiiiint folk och kanske läsa lite innan jag ska sova. Klockan ringer 4 imorgon.
Ha de så bra, puss!
 
Tumblr_m9dlnaywoi1qgej58o1_500_large

Åh va jag längtar, inte långt kvar!

Hallååååådär!
Asså "imorse" runt 12 drog jag och katjus ner till stan och klockan 1 stog vi på politikertorget längst fram (nästan) som trogna ssk supportrar när dom presenterade laget spelare för spelare, fick ta del av den nya matchtröjan som enligt mig var riktigt snygg!
Efter det gick vi runt lite och hade tråkigt och sen åkte vi till axa och kolla grabbarnas match, precis som lovat! Men kolla ba första perioden för det var sjukt kallt och riktigt tråkig hockey :/
Gick till coop, hade allsång med oss själva och åt vitlöksbröd <3 mumma!

Aja ligger i sängen nu och ska sova lite. Det är trots allt en dag imorgon också!
Puss


Kringelfestivalen

Hej.
Min kväll har spenderats på stan med katjus och ett antal hockeypojkar från nånstans i sverige hah. De är ju typ nå tv pucken eller nått så dom har vi stått och snackat med utanför deras hotell ikväll :)
Ligger hemma i sängen nu och ska sova, trött som ett djur!
Imorgon blir det att åka ner till stan till 13.00 och se ssk grejjset, presentation av den nya matchtröjan bland annat, spääääännande!! Efter det drar vi till axa och kollar killarnas match och efter det är det inget speciellt bestämt :)
Vi hörs imorrn, puss!


När jag ligger här i min ensamhet, då tänker jag på dig

Hallådär!
Fredag idag och gick upp för några timmar sedan.
Sitter och kollar på tv nu och sen kanske jag ska träffa katjus en stund!:)
Har inte så mkt att skriva så vi hörs senare istället!


The time of my life

Hejsan!
Igår var jag till tandläkarn först på morgonen och nu kan jag knappt äta, så sjukt ont! Efter det åkte jag till skolan nästan helt i onödan då vi slutade typ 10 minuter efter. Men jag och Katjus stannade till två och tittade i gamla skolkataloger och pratade med lite folk. Fick reda på att Carl Hagelin gick på vacksta och han va jättesöt!:D sen gick tony lagerström, hjelm och billberg mm också där! Ganska coolt ändå ;)

Eftersom jag fortf är förkyld och har feber så var jag hemma från praktiken idag och ska vara det imorgon också, ligger och kollar på ps. i love you nu och sen ska jag ta en dusch och sen sova. Vi hörs mer imorgon!

Bild på Hagelin i 1an, 2an och 3an!


Vackraste leendet jag någonsin sett

Första dagen i skolan har vart helt okej, trots den hemska huvudvärken som antagligen hör till min förkylning som förövrigr blivit ännu värre..:(
Efter skolan åka jag ner på stan med katja och louise, fick lite mat i magen och sen åkte jag och kolla en a-lagsträning och j20:s träningsmatch på axa.
Nu har jag duschat och ligger i sängen och ska sova. Imorgon ska jag till tandläkarn också... Vi hörs imorrn:*


Just because you want me, doesn't mean you love me. Just because you feel you need me, doesn't mean you deserve me.

Hallå där!
Fortfarande sjuk tjej som skriver men trots det åker jag till skolan imorgon. Första dagen och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte längtat, för det har jag gjort! Lite tråkigt att vi bara kommer vara där 2 dagar innan det är daga för 10 veckors praktik igen vilket inte är lika kul men vad gör man när man valt en linje där 50% är ute på praktik..
Har sjukt ont i huvudet fortf och glömde ta ipren innan jag la mig. Nu ligger jag så skönt och bra här så jag orkar inte gå upp igen! Haha
Aja vi hörs imorgon!


"godmorgon" på er!
Vaknade för någon timme sen och har precis gått upp. Jag mår sjukt jävla dåligt asså, feber, förkyld, en jävla huvudvärk, ja you name it!
Mådde likadant igår men tog en ipren och åkte upp till the voice med Katjus, där träffade vi erica, linn, emilia, ylva och melina så vi hängde med dom tills dom åkte hem och vi bestämde oss för att stanna kvar en stund.
Vi dansade, sjöng, fick tre trevliga polare i slutet och sen kom vi hem runt 2:)
Aa, får se vad som händer idag. Har precis tagit en ipren så får se om jag piggnar till lite så jag kan träffa katja senare. Vi kanske skulle träffa två kompisar hehe ;)
Ska äta nått nu och bli lite stark och sen ta en uppfriskande dusch ;*


När du ler stannar världen

Ligger nyduschad och nerbäddad i sängen utan min fina kisse ikväll, men så får det bli när hon verkligen inte kan låta bli att väcka mig runt 2 varje natt jag ska upp!

De första 9 timmarna av min fredag jobbade jag och sen efter jobbet åkte jag och mötte upp Katjus! Gick runt lite och så innan jag gick hem :)

Jobbar imorgon också så vi hörs imorgon eftermiddag någon dag!


Pain in the ass

Godmorgon.
Fast det är ingen god morgon för mig, har ont i huvudet och har knappt sovit något inatt... Den här dagen kommer bli jobbig kan jag meddela. Känner att jag valt hel fel linje på gymnasiet, valde den här för att jag skulle orka i 3 år men hellre är jag i skolan och pluggar arslet av mig än att behöva gå upp klockan 4 varje jävla dag.
Hejdå


Glömde!

Kan tillägga att jag och Katja var dom enda tjejerna under 25 haha så det var lixom vi och ett 50 tal småkillat på typ 7 bast ;) hahahahah kommer sova gott inatt


"har vi blivande hockeyfruar här?" "ja, det ser ut så!"

Haha åh jag är helt sjukt lycklig nu! Kvällen har spenderats i Gnesta med en massa kända hockerboys, mer än så behöver jag inte säga! Träffade världens snyggaste Landeskog, charmiga Dragan, Krüger m. Läpparna, Grossman och en massa fler!
Jag och Katja hade ett trevligt samtal med vår vän Dragan och Mark Owuya trodde vi var framtida hockeyfruar!;) haha

Aa, nu har jag precis duschat och ska sova eftersom klockan ringer 4 imorgon och det är dags för jobb!
Så vi hörs imorrn!

Btw, fattar inte hur man kan bli så grymt ful på bilder man tar med så fina killar!! Så mitt ansikte byttes ut mot en söt smiley :D


Tiden är snart inne

Godmorgon världen säger jag som vaknade för ett tag sen!
Idag är det dags att träffa lite sköna killar i gnesta, riktigt kul ;)
Hehe men innan det ska jag till läkaren och ta den tredje och sista sprutan mot livmoderhalscancer! Haha de vart ett långt ord..
Talk to you later!


Känslorna är all over the place

Gokväll!
Dagen har spenderats på stan med Katja, köpte lite nödvändigheter. Typ ett kollegeblock till skolan, även fast jag inte ska dit förns om typ 10 veckor, hahah!
Sitter och kollar på patrik möter som möter niklas lidström (hockeyspelare) nu, riktigt kul!

Imorgon bär det av till gnesta med Katjus, allstarmatch med en massa nhl spelare! Sjukt taggad, bilder kommer!
På fredag och lördag har jag lovat att jobba också, tjäna lite mer pengar!
Hörs mer imorrn, puss!


Ses nästa sommar!

Min dag har spenderats på skansen med Katja, för sista gången i år på allsången. Hoppas verkligen Måns är kvar nästa år, annars blir jag fett ledsen! :/
Fick en riktigt fin bondbränna också som sved så fint när jag duschade för någon timme sen :))
Ligger i sängen och ska sova nu, sjukt trött och imorgon ska jag träffa Katjus igen :D haha bjuder på några pics från dagen!


Gnight


amor vincit omnia, et nous cedamus amori

Tjaaa!
Ännu en helt lyckad dag på stan med Katjus. Sov ut till typ 11 imorse och gick upp och fixade mig, kollade lite på the hills (flera år sen) och sen mötte jag upp Katja på stan, vi gick runt och tittade lite, såg några gulliga peeps och sen åkte vi till maxi där vi såg ytterligare några "kändisar" ;) hahah köpte lite gott som vi ska ha med oss imorgon då vi sticker till skansen tidigt på morgonen igen. Sista avsnittet för säsongen, kommer sakna Måns.. :( aja får ta farväl imorgon :D hehe
Har precis duschat och ska väl snart krypa ner i sängen med min fina och sova så jag orkar upp imorgon!
Puss på er!♥
 

Lyckan kommer, lyckan går. Lycklig den som lyckan får.

Ligger nerbäddad i min säng och ska alldeles strax sova. Besöket hos syster var mycket trevligt, övningskörde både dit och hem i SPÖregn, fikade och tittade på söta Freja<3
Pga de dåliga vädret träffade jag inte katja heller utan har kollat på film hela kvällen, mysigt det med!

Imorgon däremot ska vi springa några ärenden igen! Hehe som alltid..
Puss


snart börjar jag mitt nya liv

Känns så bra att jag äntligen ska ta tag i det här! Ett helt nytt liv på g :) 
Har precis fixat mig klart och ska strax dra iväg till åkers med mamma & pappa och fika hos syster, var ju ett tag sen ;) hehe sen ska jag förmodligen träffa Katjus efter det om det blir som planerat! Annars får det väl bli film och mys resten av kvällen!
 
Så sjukt taggad till nästa sommar, har såååå otroligt mycket roligt inplanerat då så det är helt sjukt! Taggar speciellt till NY med wingman! Ännu en dröm som kommer gå i uppfyllelse lixom! :D
 
Aja, ska kila nu! Vi hörs sen.
Tjing ♥
 
 

Baby you light up my world like nobody else

Åh hej älskade ni!
Jag är så lycklig! Min dag har vart helt underbar! Gick runt på stan med katja och provade skor, gick till gymmet och prata med dom och boka tid (finally), tittade lite på telgeloppet och köpte två böcker... Egoboost och Elsas hemlighet.
Efter det har jag städat mitt rum pch bäddat rent i sängen och tittat på en film :)

Nu ligger jag i sängen och läser blondinbellas bok, riktigt bra! Har hört att alla tonårstjejer ska läsa den så wtf ;)
Puss på er!


tror nästan inte man kan vara lyckligare än jag är just nu

Är så jävla lycklig! Har världens underbaraste familj och vänner. Har alla personer jag behöver i mitt liv just nu! Åh love ♥
 
Min dag har spenderats på stan med Katjus, som vanligt ;) hehe köpte en ny mobilladdare, tittade runt på lite träningsgrejjer och lite andra nödvändigheter. Åkte hem vid halv 6 och kollade lite på tv, nu har jag tänt lite ljus och ska starta ett avsnitt av desperate! Har sjukt ont i huvudet så ska ta hand om mig själv resten av kvällen!
 
Har en sjukt rolig sak inplanerad den 25e också, så sjukt taggad! Åh mina babes ;* 
Ska stänga av nu, vi hörs!
 
Åh lycka! Saknar, snart drar det igång igen! 

Livet blir inte alltid som man förväntat sig, ibland är det så mycket bättre än det!

Hallådär!
Min dag har vart helt okej faktiskt! Träffade en vän jag inte träffat på ganska många månader haha nästan ett år sen sist så det var kul! Uppdaterade varann, fikade, tittade i affärer, åt middag och snackade skit!:D riktigt mysigt faktiskt.
Efter några timmar åkte vi hem och sen dess har jag suttit vid datan och nu tittar jag på film med mami!

Imorgon ska jag träffa Katjus igen och springa några ärenden på stan. Måste bla köpa en ny mobilladdare...igen!! -.-

Tjing!


Can't stand it

Hej.
Var på allsång igår med katja och sen "dygna" vi, kollade på filmer, massa hockey bloopers och var ute och gick. Sen vid 8 typ gick jag hem och käkade, duschade och sen åkte vi ner till stan där vi gjorde några ärenden. Nu på kvällen har vi varit på träningsmatch i axa, kul men hemskt också. Alltså en man inte träffat på flera månader träffar man och man blir typ skitirriterad och förbannad fast det egentligen borde vara tvärtom?:o

Aja, nu har jag varit vaken i drygt 40 timmar så ska bli skapligt skönt med sömn!har precis duschat och nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon ska kah träffa en annan saknad vän!
Så vi hörs mer då!


you running around in my head

Tjoo!
Måndag idag, min dag har spenderats på stan med Katjus, och sen har jag bara kollat desperate och har precis duschat. Ska lägga mig i sängen och drömma mig bort ♥ haha imorgon blir det upp tidigt och iväg till skansen igen! Hörs mer imorrn, puss 

Du är pinsam, på riktigt.. HAHA

Hallådääär! Fixad och klar och ska alldeles strax dra mig ner mot stan med Katjus, mys! Måndag idag igen och om några veckor börjar skolan, känns som man ska njuta fullt ut nu dom sista dagarna innan det är back to work igen! Hörs sen ;* Taggad till tuuusen!!


Payback is a bitch

Hahahahaha, asså stackars dig. Du verkar inte ha alla hästar i stallet. Dra lögner som säger betydligt mkt mer om dig än om mig, och det bästa är att när alla fått reda på att du ba ljuger kommer du inte ha någon kvar. FUCK YOU.
 

Hejsan vänner!
Min dag har vart underbar med Katjus, precis som alltid! Pratade, planerade härliga planer inför nästa sommar!!!! (♥) Sjukt va taggad jag äääääär! Kommer bli så grymt! Satt hemma hos henne och kollade hotell och flyg och lite sånt! 
Imorgon blir det stan med Katjus och gå några ärenden, sen får vi se!
PUSS
 
 

Det är avkopplande på landet

Hejsan! Sorry för dålig update men igår åkte jag med bror o hans familj ut till deras landställe där jag spenderade natten med dom. Fiskade, grillade, spela kort, födelsedagsfika för brorsan och lite sånt :) skitmysigt ställe och oerhört skönt att slippa stressen, det behövde jag! Aja, kom hem idag och nu har jag duschat och kollar sommarkrysset, fått lite färg på överkroppen också ;) hahah Men nu ska jag inte skriva mer, vi hörs imorgon!


För jag är lyckligare nu

Hallådär! Min dag har varit heeeelt underbar, var med Katjus, såg fina killar och ännu finare överkroppar ;) bevittnade några småpojkar som tog stryptag på varann och som tänkte hoppa ut genom fönstret (inte lika underbart) dansade, avnjöt en asgod pizza på mimmor och skrattade massor! Hah åh så underbart! Ligger i sängen nu och ska sova alldeles strax, imorgon är det en ny dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1595687/images/2012/pic_501b0be29606ee757f000174.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1595687/images/2012/pic_501b0be3e087c35d9b000025.jpg" class="image">


Jag känner dig inte, men blir lika varm i kroppen varje gång du tittar på mig

Hejsan mina vänner! Min dag har spenderats med Katjus, på stan och på boda. Planerat lite om vad som händer nu och en vecka framöver och det kan bli riktigt bra dethär!:) När jag kom hem ikväll duschade jag, sen kollade jag på desperate medans jag åt ben&jerry's <3 Mums! Imorgon blir de nog att umgås med katja igen, mer vet jag inte! Natti


Allsång på skansen

Min dag igår då! Åkte ner till stan och handlade lunch från nancy's och sen åkte vi upp till skansen där vi satt från 12-9 och kollade på allsång, alla genrep och sen själva programmet ;) och mumsmåns är ju sjuukt snygg och kameramannen med ;) haha Kom hem vid halv 12 kanske nått sånt och sen somnade jag direkt när jag kom hem och hade ätit! Idag ska jag ut på fler äventyr med Katjus, haha har precis duschat och ska snart fixa mig. Bjuder på några bilder från igår, bilden på måns tog katja :D


RSS 2.0
Design by Tasnim