Look at me again


hjärtat går i tusen bitar varje gång du tittar på mig..

Fredag idag och skolan var sådär fram tills rasten och lunchen! Haha kände att jag inte skulle klara av entreprenörskapen så drog vid 12, åkte till stan, smälte lite (<3) och försökte hitta julklappar, riktigt misslyckat.. Haha hittade inte ett skit.. Mysmiddag med katjus på tacobar haha, köpte en ny parfym till mig själv och sen åkte vi hem.
Sitter nu och känner ångesten komma, ska jobba imorgon och jag är verkligen noll taggad!! Usch, orkar inte. Men nästa lördag är jag ledig då vi har öppet hus på skolan, kom dit!;)

Puss på er!


No regrets

Så sjukt sugen på att tatuera mig nu!! Hahah text och ställe är spikat, bara själva datumet kvar!

Ligger i sängen nu och känner att jag kommer sova bra inatt, eftersom att John Blund glömde bort mig igår kväll så jag sov skitdåligt..:(
Snön har kommit hit nu också så nu är det bara att hoppas på att den ligger kvar till jul, det är ju ändå första advent på söndag!:)
Aja ska försöka få lite sömn nu så jag orkar med skolan imorgon, puss!


Shine bright like a diamond

Sitter i bilen påväg mot "älskade" tälje igen då!
Begravningen igår var väl som dom flesta begravningar, inte så roligt.. Men det var trevligt att träffa andré o sebbe som man inte träffar så mycke annars, + dom andra kusinerna som man ändå träffar minst en gång om året ;) även om det var av tråkiga anledningar..

Men är iaf påväg hem nu och imorgon är det skola igen, dock bara en dag då det är fredag ;) haha men aa får se hur det blir!
Ska inte skriva nå mer nu, ska fortsätta lyssna på musik, tjing!


Ny seger

När man inte är på plats i axa för att se när ssk vinner så får man göra så gott man kan!
Vann matchen med 4-1! Målskyttar;
1-0 --> Damien Fluery
2-0 --> Matt Read
3-0 --> Jonas Engström
4-0 --> Fredric Andersson

Jhonas Enroth gjorde ett bra jobb i mål ;) haha

Nu sitter jag här uppe och håller på att somna, sjukt trött! Men man känner skillnaden i luften här uppe. Jag som alltid har svårt o andas känner verkligen hur mycket renare luften är här uppe, härligt :)

Ska inte skriva nå mer nu, puss!


We're beautiful like diamonds in the sky

Tjaaaaa!
Sitter i bilen och fryser påväg till kusinerna uppe i norrland, men musik dunkandes i öronen gör så att tiden går fortare :)

Lämnade tjejerna i skolan vid lunch och har åkt bil sen dess, usch!
Aja, aa kallt som fan är det, och när man sitter här och är rastlös kan man ju inte riktigt hjälpa att man tänker på allt "det där", riktigt förvirrande faktiskt!:o

Känns lite i hjärtat att jag inte kan vara på plats i templet ikväll och klappa fram tälje till vinst, får följa matchen på internet istället :( även grossmanns sista match i ssk så lite tråkigt att man missar den alltså :( men finns inte så mycket att göra åt saken!

Ska sluta skriva nu innan jag spyr av åksjuka, tjing!


Känslan när man inte vet hur man ska tolka någons signaler

Hej!
Ligger i sängen nu med världens gosigaste katt brevid mig, det var ett tag sen! ;) haha
Efter skolan åkte jag ner till stan med wingman och inhandla lite nödvändigheter, imorgon bär det av till norrland!
Färdigpackad (tror jag) men haha gör inte så himla mkt om man glömmer nått, är hemma igen på torsdag ;) haha
Men aa, nu ska jag försöka få lite sömn, vi hörs imorrn!
Puss


But seriously, let's make out

Tjaa på er!
Ligger i sängen nu redo att sova, men först tänkte jag skriva lite :)
Imorse gick jag upp vid 11, åkte och hälsade på melvin nån timme, så söt!:)
Kom hem, åt middag, och sen dess har jag bara kollat film, rolig söndag va?;) haha men sånt behövs också ibland!

Går bara 3 dagar i skolan denna vecka, på tisdag vid lunch åker vi nämligen upp till norrland för att på onsdagen gå på min farbrors begravning<3 och sen kommer vi hem på torsdag kväll.. En liten road trip av tråkiga anledningar sådär i slutet av november!

Aja, ville bara skriva så ni vet att jag lever hehe! Puss på er!


the best feeling is when you look at him and he's already staring

Hallådär!
Lördag idag, skippade jobbet och sov till 10 ungefär, gick upp och tog en dusch, sen kom syster m. familj hit på fika, sen åkte jag och mami till massa affärer och kollade på julgrejjer, mysigast! Efter det handlade vi mat och lite ingredienser, tänkte baka chokladmuffins igen ;) hehe..
Sen så åkte vi hem, jag städade rummet, åt middag och nu sitter jag här och är lite arg på mig själv.. 
Varför i hela friden köpte jag inte biljett till SHM?!?!?  Medans alla är i friends arena ikväll och har bästa kvällen i deras liv så får jag sitta här och kolla film och deppa istället... Sjukt efterbliven man kan vara ibland..
Men snart släpps biljetterna till summerburst och dit ska jag tamejfan! Haha skiter i resten, jag ska dit!
 

Får spendera min lördagskväll framför teven där bland annat Ted kommer visas, får se om den är så jäkla bra som alla påstår att den är! :)
Tjing! 
 
 

Jajaja

Fredag och jag har bara varit hemma, kollat på film och tagit det lungt idag. Känner mig fortfarande inte helt frisk så blir inget jobb imorgon, inte så värst smart att jobba i konditori om det är magsjukan som spökar..!

Hockey ikväll igen, och SSK blev nollade av Malmö..
Kan säga såhär, det var en riktigt rolig hockeymatch att titta på.. Mycket fart och mycket skridskor, från båda sidor.
Men forsberg stog och sov i målet, släppte in 5 onödiga skitmål och hela laget i övrigt sög allmänt. Så kan säga att malmö förtjänade den här vinsten, faktiskt.
Aja, fick inte behålla tredje platsen i tabellen särskillt länge men så är det.

Ha de gött!


Underbart!

Det är nu man ångrar sig lite att man inte köpte biljetter till SHM!! Haha fatta vilken skön stämning det kommer vara där hela helgen!

Men jag och katjus dominerade på gymnasiemässan i våra kockkläder istället ;) var riktigt roligt faktiskt, trots att det vart lite glest med folk mot slutet, menmen! Hoppas man lockade några ungdomar ut till världens bästa skola iaf :)
Kom hem runt 8, sen har jag bara tagit det lungt!
Bara för att jag är så jävla grym så är jag ledig imorgon (skämt åsido).. Hela klassen är ledig pga nån anledning bryr mig inte haha, jag får sooova hur länge jag vill, känns underbart :)

Men ska sova nu, vi hörs imorgon!:)


Kvalserieplats!

Älskade tälje vann mot Tingsryd igår med 3-1! Så jävla skönt med 3 poäng och en kvalserieplats i tabellen! SSK ligger nu på tredje plats och har 3 poäng upp till första platsen där leksand ligger, får hoppas på vinst på fredag mot malmö också!:)


Hockeykväll!

Onsdag idag och jag stannade hemma från skolan, mådde så sjukt illa, precis som jag gjort hela veckan. Kände att det var dags att vara hemma och vila en dag, försöka bli frisk.. men ett misslyckat försök haha mår fortfarande illa, och imorgon måste jag till skolan. Mellan 14-19 imorgon eftermiddag ska jag nämligen stå vid vackstanäs monter på gymnasiemässan, det ser jag fram emot! Bara man mår bra och inte blir spyfärdig där som jag varit hela veckan, får hoppas på det bästa! :)
 
Ikväll är det hockey, SSK möter Tingsryd på bortais och jag har köpt matchen, 1½ timme kvar tills den börjar haha, får väl kolla någon film tills dess! Puss
 
Bästa! :3

en sann hjälte

Ni minns att jag berättat att Hagelin åkt till New York för att rehaba sin skadade axel..? Nu är det alltså bestämt att han inte kommer komma tillbaka och spela för SSK någe mer.. Riktigt tråkigt faktiskt, han har hjälpt oss klättra upp i tabellen, från att ligga allra längst ner. Med 8 spelade matcher för SSK gjorde han 5 mål och stod för 6 assist.
 
Den här killen alltså..Bor i New York och kommer hem till Sverige under lockouten för att spela med laget som fostrade honom, och med det hjärta och den passion han spelade med, en riktigt hjälte med andra ord! Tror inte att jag är den enda som kommer sakna honom i SSK tröjan, men man ska väl ta det säkra före det osäkra och han vill väl se till att axeln blir bra!
 
Men som sagt, riktigt jävla tråkigt att han lämnar oss. Men han har gjort ett riktigt grymt jobb under veckorna han var här och jag kommer sakna honom riktigt mycket! Får väl hoppas att vi snart får se honom här hemma igen, förhoppningsvis kommer han snart hit och visar upp stanley cup bucklan!!
 

-

Hej.
Börjar bli riktigt jävla förbannad på vissa personer som seriöst inte är helt friska i huvudet, hahahah! Men har dom inget liv så kan ju jag skratta åt deras misslyckade försök att förstöra mitt, right?

Aja min måndag har väl varit som varje måndag..nästan. Förutom att jag vart spyfärdig hela dagen men aa. Ligger i sängen och ska försöka få lite sömn så att illamåendet förhoppningsvis försvinner.. Tjing!


Blåst i hela huvet?!

Asså snälla lilla linnea, skaffa dig ett liv så du har något vettigare att göra på din fritid.
Och ja hon är faktiskt jävligt inblandad i det här.
Ni andra som kommer hit och tjaffsar, ta det någon annanstans.. Det är ingen som vill ha er här ändå! Puss


Hockeyhockeyhockey

Hallådär!
Så jävla härlig match igår! Forsberg höll nollan och ssk vann med 6-0 mot asplöven!
Målskyttar;
1-0 --> Emil Billberg
2-0 --> Jonas Engström
3-0 --> Damien Fleury
4-0 --> Jesper Frödén
5-0 --> Gustav Björklund
6-0 --> Emil Lundberg

En härlig kväll!
Idag är det söndag, medans resten av familjen är iväg på kattutställning så sitter jag och katjus på axa och kollar hockey. Just nu är det j20 som spelar, leder med 3-1 än sålänge! Sen efter det här är det j18 som har match, den ska vi också kolla på :)

Hörs sen!


Så jävla onödigt

Det här är min blogg, jag skiver vad jag vill här. Och är det någon som inte har ett liv så är det ju linnea eftersom det var hon som började kommentera från första början. Sen är det så sjukt onödigt av er att komma flera veckor efter och kommentera något som ni inte har ett skit med att göra eller vet någonting om, allt ni hört är väl antagligen linneas psykade version. Men vill ni lägga ner er tid på att analysera mitt liv så visst, kul o se att ni bryr er iaf!:)
Och sen är det så att hon även har sagt massa skit om katja, som ska vara er "kompis". Jag backar upp mina kompisar, och tänker inte låta någon snacka skit om dom, det borde ni också tänkt på innan ni skrev kommentarerna..

Tycker ni båda två ska ta amandas tips och ta reda på sann fakta innan ni kommer och snackar massa skit, ha en trevlig helg!


skänker en tanke.

 
SSK vann mot karlskrona igår med 6-4, hamnar på fjärde plats i tabellen, två poäng mindre än Västerås som ligger på tredje plats :) 
Så sjukt tråkig dag i stockholm, hade INGENTING med vår linje att göra så efter första museet drog jag och katjus till jensens där vi käkade lunch, satt där i några timmar och pratade, gick runt och kollade lite kläder och tåg tåget hem. Hemkommen och nyduschad, jobb imorgon och jag är inte taggad alls :( hinner jobba 4,5 timmar innan jag måste hem, för sen är det dags för hockey och har ett jobb att sköta där med ;)
Så ska vänta tills håret är någorlunda torrt och sen ska jag försöka få lite sömn. Vi hörs mer imorgon vänner, ta hand om er! ♥ 
 
Under j18s match mot nynäshamn igår kväll fick en spelare en riktigt hemsk tackling som gjorde att han blev liggandes på isen, där fick han ligga i drygt en timma innan han flögs med helikopter till sjukhuset. Och ni vet hur jag är.. värsta nojjig och tänker alltid det värsta. Som tur är klarade han sig med en kraftig hjärnskakning, inte så kul det heller men kunde slutat mycket värre, så det var skönt!
 
 

When will you realise, baby i'm not like the rest

Godmorgon!
Står och väntar på bussen nu, ska till stockholm med världens segaste lärare och världens tråkigaste grupp. Finns jävla mycket jag hellre skulle göra men vad gör man inte?

Vet inte vad som händer senare dock, det får framtiden utvisa! Det är fredag idag och imorgon är det först jobb, och sen på eftermiddagen jobb igen på axa. Asplöven hemma, grossman debuterar och förhoppningsvis fowler också! Ska bli riktigt spännande!:)
Men ska sluta här, bussen kommer snart.. Puss


SSK - Karlskrona

Min sysselsättning denna kväll ser ni här ovanför. 
Var ju som sagt i stockholm med klassen idag på först medeltidsmuseet, sen lunch på donken med tjejerna och sen en snabbis till medelhavsmuseet. När vi slutade runt 1 nångång så gick jag runt lite i sthlm med katjus och louise tills 3 då vi tog tåget hem. Mötte upp Eveliina och sen satt vi på nancy's i några timmar och bara pratade, det var riktigt trevligt ska jag tala om för er! :)
 
SKa fortsätta sitta här och stirra på "chatten" haha puss

It's you

Jobbig dag idag.. Känner verkligen att entreprenörskapen är något jag klarar mig utan haha, världens seeegaste lärare, tråkigaste gruppen (bara tjejer lixom.) och tråkigaste uppgifterna. Utan dom lektionerna skulle jag slutat 12 typ 3 dagar i veckan :(

Aja, efter skolan åkte jag hem och käkade, sen har jag kollat på tv hela kvällen, skönt!

Måste bara berätta! Grossa pröjsar från egen ficka för att få spela med moderklubben, synd bara att det bara blir 4 matcher.. Men alltid nånting!
Och supportrarna har fixat ihop snart 300.000 kr för fansens lirare. Jag svär, SSK-supportrarna är dom bästa supportrarna! Och pga detta så är nu Cameron Fowler redo för spel i SSK sålänge lockouten pågår, grymt jobbat!

Aja ska krypa ner i sängen nu och drömma mig bort, vet ju iaf vad jag kommer drömma om inatt som så många gånger förut ;*
puss


SSK vann efter straffar


 
SSK vann mot Örebro efter förlängning och straffar igår kväll, skönt att vara tillbaka på axa och skönt att Fredric Andersson avgjorde matchen efter täljes femte straff.
Vet inte riktigt vad man kan skriva mer om matchen, två poäng och vinst, det som räknas!
Både Hagelin och Read var borta från spel igår.. Hagelin är i New York och rehabar en skadad axel, oklart när han är tillbaka :/ Read vilade från match pga att han fick en puck på foten under veckans träningar. Men killarna klarade sig ju bra utan dom ;)
 
Har precis duschat, sminkat mig och ätit frulle. Så nu ska jag fixa resten innan det är dags för den sista dagen i skolan för den här veckan. Både torsdag & fredag ska vi till stockholm med klassen på massa studiebesök, jag orkar verkligen inte det :( menmen vad ska man göra?
 
Hörs mer senare, tjing!

Have you ever seen someone so attractive it made you mad? Yes.

Heeej!
Heeelt okej dag i skolan, slutet va heeelt klart bäst ;*
Efter det åkte jag till stan med katjus där vi vände direkt typ och åkte hem haha, käkade och kollade på tv. Nu ligger jag i sängen och smsar men ska väl alldeles strax ta en dusch och fixa lite grejjer. Imorgon är det äntligen dags för hockey igen!! SSK-Örebro i templet, 19:00! Be there!;) som jag har längtat alltså!

Men ska duscha nu, puss!


det man längtar mest efter, är det man inte kan få.

Jag vill tatuera mig! Nån fin text i nacken ni vet? Sjukt snyggt, inte bara för att ha en tatuering lixom men något betydelsefullt citat eller någon fin text. Så fort jag bestämt mig för text och så ska det bli av!
 

Söndag kväll och jag sitter och lyssnar på julmusik, mysigast! Snart börjar solsidan och jag vet inte vad jag ska göra haha har så tråkigt och tankarna bara snurrar i huvudet. Om man ändå kunde få slippa tänka på allt, bara för en dag lixom.. skulle vart riktigt skönt :)
Tidigare idag var syster här och fikade, sen har jag städat rummet och tänt en massa ljus, love.
Aja imorgon är det måndag och skola, taggad vet jag inte om jag är direkt haha men aa, man har ju iaf något att göra istället för att sitta hemma och sura ;)
Men ska sluta här och drömma mig bort i tatueringsvärlden, puss!
 

Shut up and kiss me

Tjooo!
Ligger i sängen efter en lååång dag! Jobbade mellan 7 och halv 12, åkte hem och fixade mig, åkte ner till stan med katjus och inhandla lite nödvändigheter, såg snygga Read på ica!! Åkte vidare till mimmos där vi satt och prata lite med dragan medan vi vänta på våra pizzor, gick hem till katjus och käka + kolla hockey på tvn. Kollade på shrek, skratta tills vi nästan låg dubbelvikta på golvet, gick en promenad till jätten, köpte julmust, gick en promenad runt västergård och sen hem!
Min väldigt händelserika dag! Det gick inte speciellt bra för sverige heller i karjala cup, hamna på fjärde plats (sist) med 0 poäng, haha!
Sen så kommer jag och wingman alltid in på intressanta ämnen att prata om, kan prata om en och samma sak i flera timmar, väldigt roligt och fashinerande!;)

Aja, trött som fan också så tänkte passa på att få lite sömn, vi hörs hjärtegryn!


his perfection should only exist in fairy tales.

Hej.
Sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag bloggar och tänker. Idag har det verkligen inte varit en bra dag. Har mått illa hela jävla dagen och varit lite deprimerad av lite olika anledningar, usch orkar inte..
Fredag kväll och jag sitter här och deppar lixom, kul liv. Men ska jobba imorgon, vilket jag inte heller är speciellt taggad inför.
Vill gå på hockey, vill få allt jag vill ha som jag aldrig kommer få, vill slippa att vara såhär deprimerad under hösten, jajaja.
 
Har ingenting att skriva, har ingen lust heller för den delen. Ska krypa ner i sängen under täcket och somna så man slipper dessa jobbiga tankar några timmar.
Tjing!

"Jobbar du möjligtvis på en bank? Jag skulle vilja göra en insättning på 20 cm."

Hahahahah bästa jag hört på länge!!

En sak undrar jag över.. Jag går upp runt 7 på mornarna, sen sitter jag i skolan och gör ingenting till 4, sen åker jag hem och är trött som ett svin, hur funkar det? Jag gör lixom ingenting för att bli så trött haha, om jag inte umgås med folk efter skolan men de har jag inte gjort idag? Jag och wingman tog 2bussen hem, och gick direkt hem.
Nu är jag aptrött haha, aja jag sover ju iaf bra på natten så får väl tänka positivt! Men man måste ju kunna hålla sig vaken innan det också och det är inte de lättaste ska jag tala om för er!;)

Idag har varit en underbar dag i skolan, efter skolan åkte jag som sagt hem direkt men innan det käkade vi på mimmos, för längesen ju!:D
Nu ska jag ta en dusch och sen smsa med lite människor innan jag somnar, puss!


Kris Letang & Sidney Crosby

 
Tjaaaaa man!
Sitter i skolan med katjus och orkar inte jobba, har inte haft nån lärare på hela dagen men vi har vart duktiga och arbetat ändå!
Sitter och pratar om blommor och bin samtidigt som vi kollar lite fina bilder på tumblr. Underbart!
Sidney Crosby & Kris Letang, vilka hunkar!
 

I am unconditionally and irrevocably in love with him

Onsdag kväll och karjala cup på 10an. Gick inge bra för sverige, tjeckien vann med 3-1. Hahah inte speciellt rolig match heller, kanske beror på att jag är trött som fan och ligger här och halvsover.
Ska ta en dusch nu och försöka somna liiite tidigare än jag gjort senaste dagarna, zombie i skolan fan haha!
Har inte så mycket mer på hjärtat nu, vi hörs!


When you are living forever, what do you live for?

Min dag har varit hemsk, iaf slutet av den.. Skolan var inte så skoj idag heller, kollade klart på Seven på svenskan och höll på att få några hjärtinfarkter. Slutade 2 och åkte upp till sthlm med katjus, massa strul med tågen där, kollade hockeygrejjer och massa strul med tågen igen när vi skulle hem..usch!
Illamående, nyduschad och med huvudvärk ligger jag nu i sängen och tänker på saker jag inte vill tänka på, men vad gör man inte, right?

Onsdag imorgon, får se vad dagen har att bjuda på. Jag bjuder iaf er på 2 grymt sexiga bilder på mig och mina grymt sexiga vänner ;) puss!


I love listening to lies when I know the truth.

Hallå där!
Måndag idag och sovmorgon till 10. Men eftersom jag skulle till tandläkaren halv 9 och vart klar där 5 minuter senare så satt jag på stan och väntade på katjus i cirkus 45 minuter, det var ju riktigt segt men pratade lite med louise i tele så då gick tiden liite fortare iaf :D
Skolan gick som den gick, börjar få såndär grymt jobbig rethosta igen, va tvungen att gå ut från lektionen pga ett hostanfall, haha jobbigaste!
Efter skolan åkte jag till stan en snabbis med wingman, köpte lite smink och en ny tröja från vero moda, assnygg!
Nu sitter jag i mitt rum igen med massa tända ljus, en kopp varm choklad och desperate på datorn, kan inte bli så mycket bättre, eller jo det kan det men inte just nu ;*
Vi hörs mer imorgon vänner, puss på rumpan ♥

2 spelare lämnar SSK..

YESYESYES!
SSK lämnar leksand med 2 poäng i bagaget. Det avgörande målet kom av Andreas Hjelm skriver LT i den sista sekunden av förlängningen! Även fast vi bara fick 2 poäng med oss, men så jävla skönt ändå! 1-0 målet gjorde Enga :)
 
 
Dagens match blev även den sista matchen för 2 av våra spelare i laget. Först och främst 100 kg nhl-backen Jonathan Ericsson som lånades in de 4 senaste matcherna, SSK kan inte förlänga med honom under hela lockouten som önskat, men han har lyft backparen ordentligt!
Andra spelaren är forwarden Jesper Thörnberg, lånet från HV71 som  har spelat 16 matcher i Södertälje. Under dessa matcher har han gjort 3 mål samt 3 assist. En riktig kämpe haha, riktigt duktig! Lite synd att HV vill ha tillbaks honom..
Hur det blir med lånet Christopher Aspeqvist vet vi inte än, beror på om aik vill ha tillbaks honom eller inte.
 
Aja vi vann, och två poäng är bättre än inga! Så inget att sura över. Nu ska jag ta en dusch och bädda rent i sängen, så kommer jag sova bra inatt ;)
Puss på er!  
 

SSK - LIF

Hallådär!
Sitter hemma i soffan bänkad framför bortamatchen i leksand på tv!
Periodpaus nu och ställningen är 1-0 till oss! Vi har haft ganska många jättenära chanser som antingen vart i stolpen eller på millimetern typ :/
Aja vi vann första perioden iaf!

Innan var vi på kalasfika hos bror, satt där ett par timmar och nu sitter jag här!

Imorgon är det skola igen, känns väl sådär just nu haha. Men vi får väl se!
Vi hörs!


Time flies!

Det är ganska sjukt hur snabbt tiden går, det är redan 3e november och snart jul och nyår, sen är det 2013 och jag blir 18, galet!

Idag är det lördag och jag har typ precis kommit ut från duschen, ska käka lite frulle och fixa mig. Sen ska jag ta en promenad till bror där jag ska passa Melvin en stund!:)
Sen senare får vi se vad som händer, vi hörs!


I’m the girl that always has her phone in her hands, headphones in her ears, and that one guy on her mind.


Standard..

Hur kommer det sig att man alltid blir lite extra deprimerad på hösten/vintern?


spela hockey, bondjävlar

Det var en av "ramsorna" man hörde från klacken igår, och nu efter att jag läst på hemsidan, lt, och sskbloggarna så förstår jag varför. Mådde inte så bra under matchen igår och hade lite svårt att koncentrera mig, var yr och så men nu är jag arg!
Emil Lundberg fick en klubba i ansiktet av motståndarna, började blöda och var tvungen att sy (?) om jag förstått rätt. Även Matt Read fick en klubba i ansiktet och var även han tvungen att sy. Seriöst, jag blir förbannad, jävla skogshuggare lär er spela hockey ffs!! -.-
Robban däremot visade karlskogas spelare vart skåpet skulle stå och mosade ner honom på isen, även om det vart en dubbelutvisning på dom båda så var det jävligt snyggt av robban!
Karlskoga var nog inte ute efter att vinna, de var ute efter att skada våra killar. Så fega att de till o med gav sig på Idoff med klubborna, hahaha fega på riktigt.  Inte undra på att dom ligger tvåa i tabellen med deras fula spel, deras motståndare kan väl inte skydda målet eller göra mål själva när halva laget har blivit ihjälslagna..
Äckel, lägg ner hockeyverksamheten och återgå till era bondgårdar!
Tacka gudarna att Jonathan Ericsson spelade med oss just igår, karlskogas killar blev livrädda så fort han närmade sig, hahaha ägd!
Vi vann iaf och idag är det fredag! Har haft tvättstuga och nu sitter jag bara och chillar, ska väl kolla nån film eller något!
 
Vill även säga grattis till min far som fyller år idag, så ett STORT grattis på födelsedagen, puss!♥♥♥♥
 
 

Heart & Speed - Matthew Read

Tjaaa!
Matchen mot tabelltvåan Karlskoga ikväll vann älskade tälje med 3-1.
Målskyttar;
1-0 --> Andreas Hjelm
2-0 --> Fredric Andersson
3-1 --> Matt Read (tom kasse)

Carl Hagelin vilade från matchen ikväll men en liten glimt av honom fick man iaf se när han va ute och gick i arenan!
Aja, våra två andra NHL-killar skötte sig bra iaf och efter matchen var Jonathan Ericsson (NHL) och Jesper Thörnberg backstage, va tvungen att ta kort med Ericsson och då fick Thörnberg också vara med, vilka underbara & trevliga killar!

Jag och katjus fick i uppdrag en timme innan nedsläpp att stå i entrén och scanna biljetter, haha riktigt kul!;)

I slutminuten av matchen hände det nått med Idoff i målet som gjorde att han fick ont eller något men fortsatte iaf, sen när publiken ville se han dansa kunde han knappt stå på benen så han fick hjälp av isen så då hade vår back up från j20, Filip inget val utan var tvungen att bjuda på show! Hahahah lite generad var han kanske men han klara sig utan att ramla eller nått ;) ahaha

Aja hemma och glad efter vinsten och 3 poäng till killarna, bara tabellettan kvar nu, det klarar ni!

Imorgon är jag ledig så ska sova ut lääänge imorgon och njuta av lovet, eller det lilla som är kvar av det! Sörja lite över att det inte är hemmamatch förns den 13e :/ men jag överlever får man hoppas!
Ojoj va onödigt och ointressant det blev här, puss!


RSS 2.0
Design by Tasnim