Segt lov, precis som jag ville ha det!

Tja!
Onsdag idag och halva lovet har redan passerat, och vad har jag gjort?? Legat i sängen och kollat på film, och idag var jag till sjukgymnasten.. Ångest på det verkligen!
Skulle gått förbi wingman också och hälsat på då hon opererade knäet i tisdags, men det vart så sent så jag ska klämma in det besöket imorgon istället!
Klockan halv 8 imorgon bitti ska jag iväg med bror och passa melvin medans han ska till tandläkarn, sen klockan 9 ska jag själv dit! Efter det åker jag hem till wingman där jag förmodligen stannar till typ 1 då jag ska iväg på möte och efter det är det dags för grundseriens sista hemmamatch! Och vet ni vad? Torsk eller inte imorgon, SSK är klara för kvalserien! Så jävla skönt!:)
Annars har lovet gått till att prata med underbara människor, så fina allihopa. Haha

Men nu ska jag sova! Puss


Härlig helg!

Hallå där!
Det var ett tag sen sist kan man kanske säga haha! Men det har inte hänt så mycket mer än att jag har fått lov, vilket är riktigt skönt och välbehövt just nu då jag knappt kunde hålla mig vaken senaste veckorna!

Men aa, i lördags kväll mötte jag upp katjus, vi åkte till syd och mötte upp louise på tåget som åker till strängnäs. Det är alltså i strängnäs vi spenderade vår lördag/söndag:) det var fest, kom massa trevligt folk, spelade massa spel, pratade, och klämde ihop oss 8 stycken i hennes säng haha men runt 5 på morgonen gick de flesta hem, jag och louise kastade ut en kille som va fett jobbig vid 6 och aa! Vid 12 åkte jag, louise och sylwia till stockholm på bio, vi såg EGO och den var ganska bra ändå, trots att jag somnade och sov halva filmen ;)
Men aa, det var iaf riktigt trevligt under helgen och vi alla hade nog riktigt trevligt!

Nu idag har jag vart barnvakt åt melvin under eftermiddagen, samt vart till läkaren och fått kortison eller nått så att hostan förhoppningsvis försvinner helt så jag slipper den skiten!!
Men ska krypa ner under täcket nu, är riktigt trött.
Puss


Can't get you out of my head

Ja vad har hänt sen sist jag skrev? Har vart hos sjukgymnasten och tränat knät, jobbat och ssk har tagit 3 nya poäng mot asplöven i tisdags! Målskyttar då var Damien Fleury, Fredric Andersson och Jacob Dahlström!
Torsdag idag iaf och jag är påväg ut till slottet för en till dag på praktiken, näst sista innan lov. haha, dock har jag nog aldrig längtat efter fredag mer än nu, ledig från praktiken 10 dagar och måndagen efter lovet ska vi till skolan för nån "utbildning" :) får väl se hur det blir! Ska sluta här och fortsätta lyssna på musik, puss


As long as you love me 💕

Nu är tatueringen ifylld, och nu måste jag pinas av att ha plast på ryggen några timmar till, får utslag av tejpen så det kliar som fan och är bara allmänt jobbigt :(
Madde följde med på hockey för första gången, kan inte avgöra om hon var speciellt intresserad då hon satt med mobilen hela matchen. Själv hade jag fullt upp med annat.. Efter matchen åkte jag, syster och katjus ner till stan där vi käkade innan vi åkte hem.

Imorgon är det ny vecka och jag ska (fattar inte att jag säger dethär menmen) äntligen få åka till praktiken igen. Att ligga hemma flera dagar i rad är verkligen ingenting för mig, blir så rastlös och tänker automatiskt på sånt jag inte borde tänka på. Så det ska bli skönt :) är även sista veckan innan lov, och då måste jag väl ta hand om wingman haha ;) aa men det var väl allt för mig för tillfället, puss


Old enough to know better, too young to give a fuck

Jobbet igår gick bra, lärde mig kassan och satt där i stort sätt hela arbetspasset, vid 4 mötte katjus upp mig och vi gick till axa och såg j20 bli nollade av hv innan vi åkte till mimmos, köpte pizza, köpte lite gottis på jätten och sen gick vi hem till henne och kollade melodifestivalen och nån konstig film efter det. Skulle egentligen åkt till heron och kollat på bio med T men det vart så sent så vi struntade i det, synd det fan känner jag idag...:(

Idag är det söndag iaf och jag sitter på tåget nu med syster, vi ska åka och fylla i tatueringen, efter det får vi se om vi hinner till axa och j20 matchen eller om det blir för sent :) aja ska sluta skriva nu, vi hörs!


En vacker dag kommer det vara försent, tänk på det.

Godmorgon på er!
Igår gjorde jag inte så mycket, låg hemma och kollade på film, sen smsade katjus och fråga om jag hade lust att följa med henne till mimmos så då gjorde jag det. Skönt att komma ut lite ändå, köpte med mig cola på vägen också och så pratade vi lite killar och sånt som vi alltid gör! Haha när jag kom hen kollade jag på två filmer till och sen somnade jag.

Nu idag har jag duschat och fixat mig, ska alldeles strax åka till jobbet där jag ska vara till klockan 16 idag, efter det får vi se om jag och wingman går förbi axa en stund och kollar j20 innan jag sla iväg :)
Puss på er!


Pure perfection <-- you.

Tja.
Dålig uppdatering, I know men har vart sjuk, är fortf sjuk menmen mår lite bättre nu iaf!
I onsdags sjukanmälde jag mig från praktiken då jag hade feber och knappt kunde ställa mig upp pga huvudvärken. Sen hade jag sovit max 2 timmar pga hostan också så.. Sen på kvällen/eftermiddagen kom bror m. familj hit och åt tårta då världens bästa mamma fyllde år!<3 sen var vi barnvakt några timmar innan barnen åkte hem.
Idag är det torsdag och jag hade min lediga dag från praktiken, sov till 12 typ, duschade, kollade på film, åt middag och sen mötte jag upp wingman och åkte till axa för att se ssk krossa örebro med 4-1. Var som sagt inte så taggad på hockey och att sen få den där sorgsna blicken gjorde inte kvällen bättre direkt.. Menmen what to do? Matchens målskyttar var Gustav Björklund, Robert Carlsson, Fredric Andersson och William (mini-nyllet) Nylander som gjorde mål under sin hemmadebut! Efter hockeyn åkte vi hem, startade en film som jag kollade på medan jag prata med lite folk och nu ligger jag i sängen och ska sova! Tänker vara hemma imorgon också då jag fortfarande mår dåligt och har feber så.

Men vi hörs nån gång, puss!


All ork och vilja är borta

Jag tror seriöst att jag börjar bli deprimerad på riktigt. Den här jävla hostan tar livet av mig snart, har haft den i snart 2 månader och läkarjävlarna gör inte ett jävla skit åt saken. Jag fryser dygnet runt, har en jävla huvudvärk dygnet runt, är trött/seg i kroppen dygnet runt, har ingen ork att ens gå ut genom dörren, ingen lust att gå på stan, umgås med folk, igenting. Jag har inte ens lust att gå på hockey, känns som jag inte ens orkar bry mig om hur det går i kvällens match lixom. Och då är det illa ska ni veta.
Och det roligaste är att den enda som frågar hur jag mår och varför jag mår såhär är en kille jag aldrig träffat.

Stänga av mobil, data och tv, släcka lamporna, stänga in mig i rummet, låsa dörren, lägga mig i sängen och bara slippa tänka på allt skulle vara det jag behöver mest just nu, men verkligheten kallar och jag är inte redo att möta den än.

Förlåt för ett känsloladdat inlägg men kände att jag var tvungen att få det ur skallen.
Peace


All good things are wild and free

Hej på er!
Söndag idag, stannade hemma från jobbet igår och vaknade upp med värsta huvudvärken, var helt död hela dagen. Skulle egentligen träffat katjus och pratat om allt som händer i våra liv just nu + att jag skulle träffa en annan vän men det vart inte så, låg i sängen hela dagen och kollade på tv..
Söndag idag och jobb ute på taxinge, jobbade mellan 06-11 och efter det har jag återigen legat i sängen och kollat awkward hela dagen!

En ny vecka imorgon och jag är ganska så pepp på allt, förutom alla hjärtans dag som är på torsdag, första valentines day som spenderas på axa, så lika jobbigt som vanligt blir det nog inte ;) haha ska även till sjukgymnasten imorgon igen, träningsvärken från senast har typ precis försvunnit så kanske dags att få ny imorgon då ;)

Menmen det var allt för mig för nu, puss på er!


Tiden kan få spolas fram typ sådär två veckor

Tjaa!
Idag är det fredag, härligt tycker väl dom flesta men fyfan tänker jag. Har en helg framför mig med jobb heela helgen, inte så skönt kanske. Men känns bra sen när pengarna kommer!
Iaf bussen till nykvarn var 15 minuter sen imorse, så jag åkte hem en timma eftersom jag ändå inte skulle hinna med 782. Så nu sitter jag på bussen påväg till praktiken. Efter praktiken idag är fet direkt iväg till coop för att jobba till 9 ikväll, kul fredag? Inte speciellt.
Men hade en underbar dag igår iaf, mötte upp Katjus, köpte träningsbyxor och tog en fika och satt och prata om allt möjligt:) efter det åkte jag hem, duschade, borsta tänderna och la mig i sängen där jag låg några timmar och pratade med mina homies igen :) kan säga såhär, ser fram emot den där helgen :D haha

Aja ska sluta här, puss!


It's not over yet

Tjaa!
Igår var det först praktiken som gällde, hoppa på fel buss i värsta backe och sen när jag bytte till den rätta bussen så glömde jag vantarna på bussen.. Slutade lite tidigare från praktiken, blev hämtad och åkte till sjukgymnasten. Var i gymmet en timma innan jag drog ner till stan och mötte upp katjus och syster. Köpte nya vantar, en tröja och fick även lite mat i magen.
Idag har jag varit ledig från praktiken så dagen har spenderats i sängen, hela dagen i stort sätt. Kollat film, pratat med wingman i tele ett par timmar här på kvällskvisten och pratat med massa underbara människor utöver det :) kom precis ut ur duschen och jag är riktigt trött så ska nog strax krypa ner under täcket igen, men ska prata med mina homies lite till innan det och mentalt förbereda mig för att jobba heela helgen! Puss


Nicenicenice

Tjaaa!
Det var ett tag sen jag skrev sist men som sagt, jag har saker att göra som är viktigare än bloggen :) och sen orkar man inte alla dagar heller!

Men iaf vad har hänt sen sist då? I söndags sov jag till 9 men mådde så dåligt så låg kvar i sängen till 12. Gick upp och åt frukost och efter det gick jag och mamma på en promenad i det kalla men fina vädret. Sen gjorde jag inge mer den dagen haha! Igår va de praktik först som gällde och sen ner till stan med wingman, köpte biljetter till mapa och sen fikade vi innan vi drog hem. Kvällarna däremot har spenderats med mobilen i handen och pratat med maaaassa nya, roliga o trevliga människor. Kan säga såhär, har ju en del att träffa framöver :) trevligt!

Ska sluta här, blir åksjuk.. Puss


VI MOT RESTEN!

Bild på mig och wingman, snygga tifot från matchen och så jag och melvin!:*


Damien Fleury, hjälte

Jahani, idag jobbade jag mellan 10-14, katjus kom och mötte upp mig och vi gick till axa där hockeymanifestation stog på schemat! Lediga denna match så vi gick runt lite innan vi hittade platserna. Riktig grinig match, domaren som suger karlskogas kuk och seriens värsta grislag.. MEN SSK vann inför storpublik med 3-2 och vår egen fransman; Damien Fleury gjorde sitt andra hattrick för SSK på typ 2 veckor och gjorde alltså samtliga mål ikväll. Grym hockeyspelare helt enkelt!  Vinstsumman från kvällens 50/50 lotteri låg på runt 80000, så lite surt att man inte vann det ;) haha men iaf vi vann, 3 poäng och ökade avståndet från lagen nedanför oss i tabellen, skönt!
 
Sitter hemma och kollar hockey mellan Oilers-Colorado just nu, men ska nog krypa ner i sängen och starta någon film istället snart :)
Vi hörs mer imorgon!

skandal, skandal, en domarskandal

Tung förlust igår som egentligen inte skulle bli förlust om domarn hade skött sitt jobb. När alla tidningar och alla privatpersoner sågar domaren från matchen måste det vara nått som gått fel, jag själv var inte i Västerås och kollade på matchen men jag fick höra mycket om just det målet och nu i efterhand när jag kollat på målet så blir jag lika förbannad som alla andra. Det var ju ett klockrent mål, Robban sköt på sin egen retur men domarjäveln godkände inte målet. Avgå jävla svin, kanske dags att börja döma småbarnsmatcher istället för såna här viktiga matcher. Så jävla klantig får man inte vara såhär nära kvalserien.
 
Jag åkte aldrig till praktiken imorse, då jag har sjukgymnast klockan 2 och det inte går några bussar som jag skulle komma in till stan med igen i tid så blev det sovmorgon. Det säger man heller aldrig nej till.
Men är fixad och klar och ska väl åka om nån timme, puss

RSS 2.0
Design by Tasnim