mitt hjärta skriker efter dig

Gokväll!
Min dag har bestått av barnpassning åt världens sötaste Melvin, mysig som alltid! Sen efter det var det tvättstuga och mellan det så har jag kollat på desperate. Har inte orkat städa rummet idag så det får jag ta nån dag i veckan.
Precis nyduschad och ska alldeles strac krypa ner under täcket och försöka få lite sömn. Blir 6 arbetsdagar denna vecka då jag jobbar extra på lördag också. Men det känns faktiskt ganska bra att kunna hjälpa till och tjäna pengar samtidigt ;)
Aja, nu ska jag krypa till kojs!
Puss
 
 

15 days to go

Åh idag mår jag bra! Eller aa lite söndagsångest har man ju alltid men bortsett från det så mår jag bra!
I fredags kväll efter middagen somnade jag (klockan 6) och vaknade igen klockan 3 (på natten) med både smink och kläder i en bäddad säng. Så gick upp och sminkade av mig och borsta tänderna och kröp ner under täcket igen! Gick upp halv 10 och tog en dusch och fixade mig innan jag åkte till skärholmen med katjus, fick med mig lite underkläder hem samt en hemmatröja! haha var en mysig dag helt enkelt och sen åkte jag hem och bara tog det lungt med lite filmtittande och smsande!
Idag är det söndag och jag ska bara vara hemma idag också och passa Melvin, sen är det tvättstuga och städning som gäller!
 
Och vet ni vad?! Det är bara 13 dagar kvar på praktiken innan vi ska tillbaks till skolan. Eller 15 egentligen men 1 dag är vi lediga och nästa fredag ska vi på chokladfestivalen med ettorna.
Hörs sen!

Welcome home honey!

Ååååååh vår älskade Carl Hagelin kommer hem till Sverige för att spela för sin moderklubb, SSK under lockouten!
Det behövs verkligen nu och eftersom har var med under typ hela försäsongen så hoppas vi på att han blir spelklar så snabbt som möjligt!
Välkommen hem babe, äntligen får vi se dig i ssk:s dress!


(berättar mer om min kväll imorgon haha)


Vart tog stoltheten vägen?

Ja det gick ju som det gick igår på matchen, finns egentligen inte så mycket att säga förutom att jag är besviken, ville verkligen vinna mot leksand, hada vart sp sjukt skönt då vi bara vunnit EN match av 6.. Menmen riktigt segt att man tappar ledningen fast vi inledde matchen med 2-0. Ni vet väl att en hockeymatch håller på i 3 perioder, inte en och en halv..
Aja nya tag på söndag på bortais och så får vi försöka vinna nästa hemma på onsdag!

Sitter på bussen påväg till jobbet, fick börja en timme senare idag eftersom jag jobba på matchen igår :)
FREDAG IDAG HÖRRNI! Skönt som fan, ska verkligen nyttja denhär helgen, sova länge på mornarna och inte va ute mitt i natten som jag brukar ;)

Har börjar planera helgen lite smått sådär..
Fredag: jobba, sen handla med mamma!
Lördag: förmodligen åka till skärholmen med wingman :)
Söndag: inte riiiktigt bestämt än, kanske åker med katjus till flemingsberg och kollar hockey (y) eller så gör jag något annat, beror på hur det blir :)

Ha en bra fredag allihopa! Puss


Big day tomorrow

Hejsan på er!
Jobbet idag gick hyfsat fort och bra förutom att jag känt mig svimfärdig hela dagen och haft en jobbig smärta i "bröstet" hela dagen så fort jag ätit eller druckit någonting :/
Efter jobbet hann jag bara komma in genom dörren innan det var dags att vända och gå till mimmos och köpa hem pizza till la familia och sen kollade jag på tv innan jag somnade några timmar.
Nu ligger jag i sängen redo för mina alldeles för få sömntimmar, men fredag snart så får hålla ut! Haha
Imorgon är det även hemmamatch mot leksand så hoppas på mycket folk pch vinst såklart! Så sitter ni hemma imorgon utan något att göra så kom till axa och checka våra grymma killar!
Puss


Perfect

Tjaaatjaa!
Har precis kommit ut från duschen och nu sitter jag och halvsover i soffan. Ska väl strax krypa till kojs jag med. Jag älskar att sova, speciellt skönt är de när man måste upp tidigt..

Aja, jobbet idag gick sjukt segt, sen dess har jag bara varit hemma :)

PUSS


Höstens mode? Hahah

Min måndag har varit helt okej, trots att jag vanligtvis hatar måndagar! Men efter jobbet mötte jag upp katjus, åkte till maxi en sväng och sen skulle vi till mimmos och käka men kom på att dom olyckligtvis har stängt på måndagar..snyft :( åkte ner till stan istället och jag inhandlade lite underkläder, sen åkte vi till pizzerian i västergård och åt istället!:) fick oss ett gott skratt påvägen därifrån också!

Duschat och kollat på färjan och nu ligger jag i sängen, så vi hörs!


Vill tatuera mig!

Tjaaaa på er!
Måndag morgon igen och det känns som att allt jag ätit på en vecka ska komma upp igen, haha inte mysigt alltså!
Sitter på tåget nu påväg till jobbet och lyssnar på musik så då tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg eftersom det inte vart nått igår.
Igår var jag iväg med mapa till bror och fikade och sen hem och städa rummet samt rensa lite kläder, haha det tog ju sin lilla tid ;) efter det tog jag ett varmt bad och kopplade av lite.

Idag går jag in på min fjärde sista vecka på praktiken, alltså 4 veckor kvar. Fast enligt mig är det 3,5 eftersom vi ska bort två dagar till bla. Chokladfestivalen! ;)
Jag saknar skolan så himla mycket, det tar verkligen på krafterna att ha så här mycket praktik. Finns inte ord som kan beskriva hur skönt det ska bli att komma tillbaks till skolan..

På tal om annat så är jag verkligen sjukt sugen på att tatuera mig, nått litet och betydelsefullt bara. Frågan är bara vad och vart nånstans!

Aja framme snart så ska sluta här, ha en bra måndag!


Manliga strippor, latdance och channing tatum

Idag var jag på jobbet i 4 timmar innan jag blev hämtad och åkte till ikea med mapa. Fick med mig lite grejjer till rummet hem :)
Sen bestämde jag och wingman oss att gå på bio lite sådär spontant så åkte hem och bytte om och lite sånt innan vi tog oss till heron. Kommade magic mike och den var bra faktiskt, snygga killar ;)

Haha aja ligger i sängen nu och ska sova, natti!


Vi är så stolta över våran stad, som har det bästa av hockeylag.. vårt SSK, från kringelstan

Gokväll!
Ett smabbt inlägg nudå innan sängdags! Jobbet väntar imorgon och det gör också cashen ;)

Efter jobbet idag åkte jag hem och åt samt fixade mig och drog till axa för att jobba.
Vårt älskade lag vann mot Västerås med 4-1<33
Målskyttar;
Mike Bergin 1-0
Freddan Andersson 2-0
Damien Fleury 3-0
Emil Lundberg 4-1

Åh älskade lag<3

Hemkommen och nyduschad, nu väntar sängen!


Man vet att man går upp tidigt när man fortf see stjärnorna på kolsvart himmel

Hallå där!
Sitter och äter frukost, är fortfarande inte frisk men kände att jag var tvungen att åka och jobba idag också, det är ju trots allt bara två dagar.
Ikväll är det match igen, mot Västerås på axa, hoppas vi ses där ;)

Ska försöka ta mig igenom denhär dagen först bara, haha puss

Haha förlåt men tyckte Dahlströms "tackling" var mycket bra!


that's how legends are made

TjaaMan!
 
Fortfarande sjuk, andra dagen jag är hemma från praktiken denna vecka. Vart ju att jag blev hemma igår eftersom jag hade feber och jätteont i huvudet igår morse. Idag när jag vaknade hade jag också skiitont i huvudet så blev hemma idag också. Imorgon däremot har jag inte bestämt hur jag ska göra än, har ju fortf ont i huvudet, illamående och feber men om jag stannar hemma imorgon får tiden utvisa.
 
4½ vecka kvar av praktiken nu, 4 veckor har redan gått. Sjuukt haha men skönt att få komma tillbaka till skolan och få lite skönare rutiner igen, även om det finns a few bad things med det ;) men ska inte klaga på det, om två år är det finito! :/
 
Aja ska käka nu, puss
 

Never love anybody who treats you like you're ordinary

De där jag skrev i förra inlägget att jag var frisk var ganska långt ifrån sant faktiskt. Jag har drygt 38 graders feber vilket är mycket för mig som har runt 35 i vanlig kroppstemperatur. Sen har jag ont i huvud, illamående och slö i hela kroppen. Och jag som går den linjen jag gör måste egentligen vara hemma imorgon och några dagar till tills jag är heeelt frisk men jag vill ju åka till skolan imorgon kväll som planerat. Aja får helt enkelt se imorgon hur jag mår när klockan ringer klockan 4.

Det andra i inlägget stämmer fortf ganska bra och jag behöver göra någonting kul.. Och det snabbt. Synd ba att man mår som man mår och har praktik veckan ut..

Aja ska sova nu, ni får ta del av en bild Katjus skickade till mig för ett tag sen som stämmer ganska bra in på mig ;)


It can't be worse

Idag har jag haft den dåligaste dagen på länge. Jobbet gick åt helvete, magvärk&huvudvärk hela dagen, trött på praktik, trött på solen, trött på att jag gnäller på allt så mycket istället för att njuta av livet jag lever. Visst finns det saker som kunde va bättre, men det finns även dom som har det värre än vad jag har. Ska väl vara glad att jag är frisk.
Orkar inte, ska lyssna på musik och stänga ute allt annat.
Ha de bra!


High on life

Ligger i sängen och ser fram emot några timmars sömn innan det är dags för ännu en ny arbetsvecka imorgon!
Har inte alls hunnit med allt det jag planerat att göra idag eftersom jag somna om imorse och vaknade 1, sen kolla jag på film innan jag lyckades somna igen och vaknade klockan 6.. Haha aja det är skönt att sova:)

5 veckor kvar av praktiken nu innan det är tillbaks till skolan som gäller, ni anar inte hur skönt det ska bli<3
Hehe men innan dess är det en massa tårtor som ska göras så vi hörs imorgon!


Bild från igår, ganska mkt folk hade tagit sig till rinken trots allt!


You're perfection

Morsning!
Matchen igår, hemmapremiären gick inte riktigt som planerat för någon tror jag. Vad har hänt med skriskoåkningen lixom? Det är en självklarhet att man vinner när man möter oskarshamn..
Aja efter matchen gick jag hem till katjus, kollade på 3 hajenfilmer fast tappade fokus där under den sista..;) sen kollade vi på en massa gamla videos och bilder från skolan, vill tillbaks.
Gick hem vid 7 och somnade direkt och nu ligger jag vaken och har världens kramp i magen..
Hörs senare


You're my drug

Tjaa man!

Ligger i sängen efter en låååång dag, min kväll spenderades först nere i tvättstugan och sen tittade jag på film med mami; 2012. Måste säga att jag ångrar att jag kolla på den, om man får sova inatt återstår att se ;) fy va hemsk!

Imorgon är det jobb i rinken som gäller. Hemmapremiär mot Oskarshamn!
Puss


When I look at you

Godmorgon!
Det slog mig att jag inte bloggade nånting igår, men var alldeles för trött för det.
Jobbet först, sen blev jag hämtad och åkte och köpte träningsskor. Sen hem och äta thaimat och sen gick jag till brorsan och passa melvin igen, underbar!
Sen efter det somnade jag typ när jah kom ut från duschen.

Idag är det fredag!:D fyfan va skönt att få sova imorgon!
Hehe men ska jobba av mina timmar nu, puss


Två dagar till helg

Gokväll!
De första 9 timmarna av dagen spenderades på praktiken och tiden har gått riktigt sakta idag..
Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och sen vidare och passa lilla (läs stora) Melvin några timmar då jenny ville städa. Alltid lika mysig lilla charmtrollet!
Åt middag hos dom och sen gick jag hem runt 7 nångång.

Nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig, det börjar bli riktigt kallt nu..brrr!
Godnatt


11 years

Tisdag idag och jobbet gick riktigt segt! Vart även stucken av en getingjävel på halsen typ, fysatan va ont det gör!!!!!

Har precis duschat och nu kollar jag på svenska hollywoodfruar :)
Puss!

11 år sen terrorattacken mot world trade center, mina tankar går till er<3


Fina drömmar

Bara 5 måndagar kvar på praktik nudå! Känns ganska bra när man tänker så faktiskt ;) hehe
Efter jobbet åkte jag hem och fixade mig och åkte ner till stan med katjus. Köpte nya leggings som jag kan ha på jobbet eftersom mina sprack imorse.. woops! Ny parfym och middag vart det också. Satt ganska länge och planerade vår drömresa till NY som förhoppningsvis äger rum nästa sommar om allt går som planerat. Det kommer bli tufft men vi ska klara det! :D heheh

Aja ska sova nu så jag är redo för en dag nere i bageriet imorgon också! Sen är det bara 4 tisdagar kvar också ;)
Natti :*


I had a dream

Påväg till praktik nu, kill meeee..
Drömde världens bästa dröm inatt, där jag slapp praktiken en HEL vecka! Haha aja man kan ju önska.
Helt slutkörd alltså, 6 veckor kvar tills älskade skolan börjar igen för vår del, åh låt tiden gå fort!!
Wellwell vi hörs


.

Hejsan!
Söndag idag och jag har hunnit kolla på 4 filmer och städat mitt rum. Dagen har alltså spenderats hemma! Enda lediga dagen så va tvungen att vila;)
Nu har jag precis duschat och ska väl snart krypa till kojs, jobb imorgon som vanligt!
Puss på er


förlust igår

Hallådär!
"premiären" på jobbet i mitt andra hem igår var skitkul, fick lite ont i mina converse bara så funderar på att investera i ett par riktiga skor! Jag stog iaf i resturangen/spelaringången. Stog en massa nyfikna ungar där och fråga en massa ggr, en av dom trodde Fasth fortf spela i AIK! Hahahah
Tyvärr vart det förlust för allas vårt älskade ssk men vi gråter inte för det! Målskytt var bästa Robban! Nästa lördag (15e sep) är det hemmapremiär där Oskarshamn står för motståndet!
 
Aja nog om det. Min lördag har bestått av jobb mellan 7-halv1. Efter det åkte jag ´hem och somnade i min sköna säng med alla katter, haha mysigt!
Nu ska jag kolla på film hade jag tänkt, kul lördagskväll, är sjukt trött!
Vi hörs imorgon!
 

Ett år sen..

Fredag idag folks och jag sitter påväg till tåget, hostan har blivit lite värre men va gör det?;) haha
Känns inget speciellt att de är fredag eftersom jag jobbar imorgon också, enda skillnaden är att jag fåt betalt för det imorgon! Haha

Idag är det också exakt ett år sen Stefan Liv dog i en flygkrash, hemskt! <3


Hmm

Gokväll.
Idag stannade jag hemma från praktiken, har känt mig lite off hela veckan och kände att jag behövde vilan.
Har kollat film och vilat hela dagen och nu ligger jag här nyduschad i min säng igen. Imorgon är det praktik som gäller igen och på kvällen är det jobbtime! Sista träningsmatchen innan säsongen drar igång på riktigt och den är mot AIK som jag tror är väldigt revansch sugna efter torsken igår ;)
Hha puss


SSK levererade på Hovet ikväll!

Dagen på jobbet har gått sjukt segt och jag har inte alls mått bra! På kvällskvisten köpte jag biljetter till kvällens träningsmatch borta mot AIK lite sådär spontant och tur var väl det! SSK dominerade på isen, vann med 4-3 efter straffar men låg typ över hela matchen!
Sjukdom har aldrig stoppat mig från en hockeymatch förut, förra säsongen tyckte jag att jag bevisa det mer än väl när jag dök upp i axa utan någon röst, 40 gradera feber + världens förkylning! Så aa ;)
Ligger i sängen och ska sova nu:*


De man inte vet skadas man inte av

Godmorgon.
Onsdag morgoch och jag sitter på tåget och försöker hålla ögonen öppna, är så sjukt trött! 6 veckor kvar innan skolan börjar.
Mötet igår gick bra faktiskt! Och kan nu säga att jag på kvällarna framöver får sysselsätta mig med någonting jag älskar att göra. Ni som inte listat ut det än, har fått "jobb" på axa under matcher och det ska bli skiiitkul!!:D
Aja vi hörs väl


Vi är allt det ni vill va

Goddag!
Min måndag har sugit någonting, usch. Har haft ont i hela kroppen, varit svag och haft ont i huvudet. Men klara mig igenom dagen ändå. Bara 5 dagar till helg nudå (jobbar på lördag) sen får jag sova en dag!
Idag efter jobbet kom jag hem, kollade lite på tv och sen somnade jag några timmar. Ska ta en dusch nu och sen kolla på färjan och ensam mamma söker innan jag ska sova:) puss


Dop

Hallådär!
Min dag har spenderats i åker men "släkten" haha för att ta del av lilla söta Frejas dop!
De vart dop o fika efter i systers grymt fint inredda hus ;) haha!
Efter det kom vi hem och åt middag och efter det har jag städat rummet, bäddat rent i sängen och hängt upp nya gryymt snygga gardiner ;) haha

Annars är det början av en ny vecka imorgon och tillbaks till praktiken efter alldeles för lite vila enligt mig! Haha men aa så kan det vara ibland.
Längtar som fan till höst/vinter också, då jag är tillbaka i skolan och allting blir så mycket mysigare då :D haha
Aja ska inte svamla mer nu, puss!


Want to live the american dream

Min lördag har spenderats i vår huvudstad med Katjus, käkade middag på jensens (lika gott som alltid om inte godare), inhandlat nya converse och blev jagade av en galen tant..
Kom hem runt 7 nångång och sen har jag bara kollat på film och smsat med en del fina personer!

Imorgon är det dop för lilla söta Freja som står på schemat!
Pussen!


Ord är ingenting utan handling

Tjenna!
Fredag idag och tiden på jobbet flög iväg fort som fan! Haha hann med ganska mkt endå. Efter det vare tandläkarn, åkte o handla med mapa och sen vare tvättstuga. Hann även träffa världens sötaste kille en liten stund också, så sjukt stor han har blivit! Och världens finaste Lea också <3

Sen nu på kvällen har jag kollat på 'the lucky one' och tror till o med att jag slockna i sängen en stund! Har precis duschat och nu blir det sängen!
Imorgon är det upp till stockholm som gäller, pussen!

Osminkad & nyduschad.


RSS 2.0
Design by Tasnim