GLAD!

Hallådär!
Somnade fett tidigt igår haha så hann aldrig uppdatera mer men ack så skönt det var att sova! Sen vaknade jag rätt så tidigt imorse, vid 10 typ och såg att de snöa som fan ute, så då sjöng humöret till botten igen. Men iaf, vid halv 1 mötte jag upp katja på stan och vi gick runt och kolla runt lite, jag lämnade tillbaka stickade tröjan jag köpte i veckan eftersom den var för kort i ärmarna. Men aa, hittade inget här så vi tog en spontan trip till vår fina huvudstad och hittade en SJUKT snygg bikini, men såklart så va alla i min storlek slut. Så pissigt haha. Men aa, hittade inget i stockholm heller, som vanligt när jag har pengar haha! Kom iaf hem runt 8 och nu sitter jag är i soffan och har lika roligt som vanligt! Har precis beställt hem en jättefin tröja som jag hoppas kommer i veckan! :)
Men ska sluta här, min lördag har vart grym, bortsett från det askalla vädret så är jag riktigt nöjd!
Imorgon är det söndag och vi ska iväg på födelsedagsfirande hos bror min, sen får vi se vad mer dagen har att erbjuda!
Puss sålänge! ♥


Sweet dreams!

Nu tycker jag minsann att jag förtjänar min skönhetssömn, kan ju erkänna att jag inte fått speciellt mycket av det den här veckan pga arbetstiderna men nu tycker jag att jag är värd den!
Så sov så gott mina fina vänner, imorgon väntar nya äventyr!


SJUKT LYCKLIG!

Idag mår jag bra som fan! Ingen och då menar jag INGEN ska få förstöra det här för mig nu! Det är fredag, första veckan på lilla maräng är avklarad och jag är så sjukt nöjd! Efter jobbet gick jag förbi andra bagerit och prata med dom lite om jobb och inväntar ett samtal från chefen! Sen satt jag och väntade i 40 minuter på katja i järna haha men snackade med Linnea under tiden så tiden gick lite fortare :D
Sen började det hagla och vart kallt men jag klarade mig hem ändå, haha har ätit och nu kollar jag på degrassi. Och om jag inte hörde helt fel så åskade det förut med :o fast ´kanske bara är mitt önsketänkande, haha som ni vet så älskar jag åska!
Men jaa, ska sluta här. Men vi hörs sen! ♥


Vi ignorerar de som avgudar oss, vi avgudar de som ignorerar oss. Vi sårar de som älskar oss och vi älskar de som sårar oss.

Här kommer bild på min asgrymma tårta, dock inte smakat den då jag redan mår illa. Så får nog hoppa det idag! Har precis kollat på bb och nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka varva ner lite och kanske kunna somna lite tidigare idag. Har ju trots allt vart duktig och hållt mig vaken än sålänge ;)
Haha hoppas ni haft en underbar torsdag, det har jag minsann haft!
Puss på stjärten!


förlåt förlåt förlåt!

Hejsan! Och förlåt så mkt för den usla uppdateringen de senaste dagarna. Men jag har praktik nu, går upp 4, jobbar till 2-3 och sen åker jag hem och somnar typ :p haha men däremot har jag haft väldigt roligt på praktiken men ska inte säga för mycket för jag längtar fortfarande tillbaka till skolan. Men det är viktigt att man trivs med, skulle ju kunnat hamna på ett pisställe men otrevligt folk, men icke! Så jag är nöjd :D
Jaja, idag fick jag ta med mig en tårta hem från jobbet som jag själv tillverkat, så får smaka sen senare och se om den är ätbar.. ;) haha och efter jobbet blev jag upphämtad av pappa och vi åkte och köpte arbetsskor till mig och sen handlade vi lite.
Är hemma ensam hela kvällen idag, så får hoppas att jag kan hålla mig vaken åtminstonde till 8, haha men efter det får jag gärna somna! Imorgon är det fredag och jag har haffat katja som hem sällskap, haha eller aa, jag ska vänta på henne så åker vi tillsammans hem. Då kan jag lova er en massa snack haha och så kan jag passa på att besöka mina kära bagarvänner och fråga om lite extrajobb på lovet! Men nu ska jag sluta skriva massa ointressant skit här, ska catcha up några missade avsnitt av big brother. Hörs mer imorgon eller senare eller nångång!
PUSS ♥

Bild på mig och världens finaste tjej!


En åsikt

Igår var jag som sagt på stan och filade med katja på nancy's, och eftersom alla säger att deras kladdkaka är asgod så var jag tvungen att testa.. Men den var utan tvekan den äckligaste kladdkaka jag någonsin ätit. Aldrig mer säger jag bara, usch! Smaka för fan inte ett jävla skit haha.
Sitter och väntar på bussen nu som ska ta mig till tåget som i sin tur tar mig till jobbet. Vi hörs mer ikväll, puss och ha en bra onsdag!


en välbehövd dag

Hejsan!
Min tisdag har gått sjukt seg, höll på att somna både på tåget till jobbet och på bussen hem därifrån. Mina fötter dödar mig under dagen haha så kanske måste dra o köpa riktiga skor, får se om jag gör det på tosdag,, hoppas!
Eftersom vi skulle få några nya maskiner till bagerit idag så fick jag sluta vid 12, tog bussen hem. Lagade lite nudlar, kolla på tv en stund och somnade. Haha vaknade av att katja skickade sms vid 3 och sa att hon slutat så då började jag fixa mig för att åka ner till stan och möta upp henne för en fika och massa skitsnack!
Sen gick vi runt i lite affärer och jag fick med mig en t-shirt, leggins, stickad tröja och lite sminkgrejjer hem. Lite nödvändigt sådär :)
Kom hem runt 6-7 och nu har jag duschat och ska väl snart bädda ner mig i sängen och försöka få lite sömn. Upp 4 imorgon bitti som vanligt och efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Om jag inte somnar kanske jag ska ta tag i lite plugg? Jaja vi får se!
Ska inte skriva så mkt mer, jag har haft en bra eftermiddag. Såna behövs ibland kan jag tala om för er!
Så även om ni har fullt upp på dagarna, ta er tid att träffa era vänner. En sån stund kan förvandla en hemsk dag till en sjukt nice dag!
Puss ♥


kommer aldrig palla

Vaknade nyss, somnade någon timma. Ta en snabb dusch och sen sova. Kommer aldrig palla jobba dom här tiderna i 10 veckor... -.- fml

en händelserik dag idag

Hejsan.
Första dagen på lilla maräng gick faktiskt rätt så bra. Haha har övat mycket på att spritsa (vilket jag inte är så duktig på) haha och lite sånt, men man vänjer sig väl!
Fick åka hem några timmar tidigare då jag hade tid hos läkaren klockan 1, de vet fortfarande inte vad utslagen beror på men de skrev ut en salva som jag ska smörja in med + ett nytt piller. Så ska knapra 4 olika sorters tabletter nu i någon vecka + salvan. Hoppas verkligen det försvinner snart, blir tokig!
Aja, ska kolla gårdagens avsnitt av big brother nu och sen får vi se. Hörs iaf mer lite senare, puss ♥

Fet ångest

Godmorgon, fast det är inte nån god morgon för mig inte. Utslagen kliar och jag har en fet ångest över att behöva praktisera igen.. Kommer ihåg hur dåligt jag mådde de första veckorna på förra praktiken, orkar inte ha det så igen... Men får väl försöka överleva, och hoppas på att de här 10 veckorna går fort. Men mest hoppas jag på att katja kan börja lite tidigare så vi kan åka tillsammans hem, även att jag jobbar typ 2 timmar längre än henne :(
Men jaja, hoppas ni har en bra måndag, det ska jag försöka ha!


den där blicken som säger allt

Precis utkommen från duschen, utslagen tar död på mig, speciellt dom på händerna. Tänk känslan av ett myggbett på typ ena knogen. Så fast 100 ggr värre.. jaj ska väl strax bädda ner mig i min nybäddade säng och försöka sova, klockan ringer klockan 4 imorgon så aa. Önska mig lycka till att komma upp, och jag som lixom inte ens är liite taggad inför praktiken... men aja de måste göras. Får hoppas att katja får ändra sina tider lite så vi åtminstonde kan åka hem tillsammans!
Hörs mer imorgon, puss ♥

Before I die

39.


40.


41.


42.


43.


44.


allergisk?

Tjatja vänner!
Söndag idag och sommartid, ni har inte glömt att ställa fram klockan en timme va? :D Man blir så motiverad och taggad inför sommaren när man ställer om klockan till sommartid, tycker ni inte det??
Aja, imorse när jag gick upp gjorde jag mig i ordning och åkte och handlade med mami och papi, sen när vi kom hem satt jag igång med att städa rummet, damma och byta sängkläder. Älska känslan att få somna i en nybäddad säng, bara hoppas att jag kommer upp klockan fyra imorgon ;)
Får förhoppningsvis ett samtal från min läkare imorgon också och då ska jag begära en ny tid för pricktest och en utredning på mina utslag då dom fortfarande är kvar. Måste lixom få veta vad det beror på. Kortison tabletterna som jag tar skulle ta bort klådan på en dag men har det fortfarande lika jävligt så måste göra nått innan jag kliar sönder hela kroppen. Undrar om jag ens får praktisera med mina utslag då det är så noga med regler och sånt i kök, får ta upp det imorgon så får vi se! :)
Men nu är middagen klar så ska dra och äta med min lilla familj, hörs senare! ♥

You are beautiful, and nobody has the right to make you feel like you're not

Hejsan!
När jag sitter och läser igenom mina inlägg de senaste dagarna så inser jag att jag varit ganska sur och tråkig haha. Jag ber om ursäkt för det men utslagen jag har har verkligen vart asjobbiga. Men jag var ju till närakuten igår och de tittade och sa att de bara var vanliga utslag men jag fick iaf kortisontabletter och om jag inte har helt fel så börjar det kännas lite bättre :) Så aa, så ligger det till.
Sen känns det ju ännu bättre att vi ställer om till sommartid nu inatt, våren är här och det är grymt fint väder ute. Det som inte känns så bra är att jag har praktik nu i 10 veckor framåt, ser inte alls fram emot det men får ta och träffa tjejerna så ofta jag kan ändå så jag inte längtar ihjäl mig ;) haha och sen sa jag ju sist att jag slipper plugg under praktiken men så är det verkligen inte den här gången. Kurserna är avslutade och jag har en massa inlämningar kvar, + att jag måste plugga till nationella som kommer under våren. Så jag är långt ifrån fri från plugg ;) haha men jaja, imorse gick jag upp vid halv 11 och tog min medicin, duschade och sminkade mig innan jag åkte till affären med mamma. Sen hem och nu har vi precis ätit tacos, muuums.
Ska kolla gårdagens avsnitt av bb och sen kanske plugga lite om jag har lust. Hörs iaf senare sen ikväll men jag ska lägga in lite bilder här nere, puss ♥
Våra grymma muffins! :D
Kanske ska börja med mittbena? :o

ännu en kväll på närakuten

Hejsan!
Fredag idag och sista dagen i skolan, känns fett deprimerande om jag ska vara ärlig, vill inte på praktik! Men aja, skolan gick asfort och det var kul.
Efter det blev jag upphämtad av mamma och vi åkte till lilla maräng där jag kollade mina arbetstider och lite sånt. Sen till affären en snabbis och sen hem. Nu har mamma ringt till vårdguiden då mina utslag blivit mycket värre. Så har tid på närakuten ikväll, kul liv...fml. Alltid är det något, ooorkar inte.
Så aa, kul helg. Orkar inte skriva mer nu så vi hörs puss ♥


vad har jag för fel nudå?

Hej.
Orkar inte skriva så jättemkt då utslagen som jag fått tar livet av mig. I förrgår började de klia i knävecket men trodde de va ett myggbett så jag kliade på haha sen spred det sig och nu har jag utslag över hela kroppen som kliar som ut i helvete! Läkaren vet inte vad det är heller, som vanligt.. men aa, så orkar inte skriva så mkt mer.
Svenska nationella muntliga är klar och det gick bra! Sista dagen i skolan imorgon :( fan va tråkigt!
Aja, vi hörs! Puss


Läkaren idah?

Godmorgon!
Jaha haha fick lite utslag över benen igår i skolan som kliar som fan, trodde först att det var myggbett men nu över natten så har det blivit värre. Har dom över hela benen, armarna och nu börjar jag få på händerna också så kanske ska till läkaren idag och kolla upp det men det vet jag inte förns senare. Det är sjut jobbigt iaf, en allergi chock?:o
Jaja påväg ner till stan nu för att möta katja och åka till skolan, vi hörs mer senare!


känner ångesten komma krypande

Hejsan.
Tisdag idag och skolan gick hur bra som helst, förutom att jag höll på att somna sista lektionen haha! Men annars så, känns så jävla skönt att hygien kursen är klar (det vi läser i skolan iaf)!!! Annars så åkte jag ju till min praktik plats efter skolan men min handledare var inte där så hon skulle ringa mig imorgon, sen hem och äta middag och sen iväg till skolan igen för iup-samtal eller vad det heter. Gick igenom våra individuella val som ska väljas imorgon samt lite inför nästa praktik period som börjar nästa vecka så nu vet jag lite mer, haha hade ju oturen att vara sjuk under informationen ;) Annars så känner jag hur jag börjar bli deprimerad över att vi ska ut på praktik igen, visst det ska bli kul och skönt på ett sätt men man träffar lixom inte klassen på 10 veckor. Är hellre i skolan än praktik på ett sätt :/ men de är nått som måste göras satt. Precis som muntliga nationella i svenska också måste, den ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat så känner mig grymt stressad nu!!! :O Sen har vi muntliga nationella i engelska imorgon men den behöver man inte förbereda sig för.
Så ska stänga ner fb och bloggar och sätta fart med min redovisning, tjing!

fml

Försover mig, ställer mig upp, tittar ut genom fönstret och ser hur det snöar.. Asså fan, jag som trodde våren va påvä hit men nejnej -.- uschusch försvinn äckliga snö!
Har precis sminkat mig och ska börja fixa mig nu, hörs mer ikväll! Ha en bra dag.


before I die

37.
tumblr_lwsatr8uYK1r29t5yo1_500_large

38.
img1463868214_large

En snöig måndag

Asså hej!
Haha skoja lite med er, min måndag har gått sjukt snabbt faktiskt. Har mått lite "illa" om man kan kalla det det största delen av dagen men nu är det lungt! Sen hela eftermiddagen var det strömavbrott i hela skolan så haha aa, de gick ju som det gick att jobba eftersom vi skulle använda datorerna. Men vi klagar inte, har iaf bestämt mig nu om vad jag ska prata om på svenska muntliga nationella på torsdag! Så kanske måste börja förbereda redovisningen snart så den blir så bra som möjligt, även fast jag bokstavligt talat hatar att stå och prata inför folk men det ska nog gå bra! :)
Tvättstugan är i full gång, städningen av rummet vet jag inte om jag orkar men tror jag ska göra det ändå! Då förtjänar jag min iskalla cola efter det sen! Hehe nu har jag magknip istället, jobbigt :( haha imorgon är det skola först, sen till min praktik plats och snacka med dom eftersom jag inte kommer fram på tele och sen utvecklingssamtal i skolan på kvällen. Så aa, fullbokad tisdag med! haha men sånt gillar vi :D
Annars är det sjukt stressigt för mig nu som ni redan vet men jag ska nog klara detta, haha skulle va kul om jag failade första året i gymnasiet lixom ;) haha men nej det ska jag absolut inte göra! Måste börja ta tag i städningen nu om jag ska bli klar nån gång så vi hörs lite senare!
Puss ♥
HAHA så skön, såg den på Evelinas blogg och va tvungen att stjäla den!

bilderna + dagens låt drog!


asgrinig men överlycklig inombords! ;)
Hon fick även dessa med sig hem, kungen i ssk längst fram! ♥
Jävla mobil fan jävlas med mig, kan inte rotera bilden men på bilden är det iaf Kurt Davis, Andreas Gröndahl och Sebastian Idoff. Dock ser man typ bara Kurtis.
Palla lägga in fler bilder när jag inte kan rotera dom :( så aa, men här har ni!
Molly Sandén - Why am I crying ♥

en dag i axa

God kväll.
Som jag skrev igår skulle jag och katja ut på äventyr idag och för att överraska lilla Lea som längtar så mkt till ispremiären i höst för att få autografer av alla ssk spelare så tog vi med henne till axa (axa-dagen idag) där det var lite matcher bland små barn och några spelare från a-laget som skrev autografer.
Köpte en plansch till henne som de fick skriva på och hon blev jätteglad, även om hon gnällde haha. Så dagens goda gärning, vi hade kul och fick se ssk: s kung utan hockeykläderna (kurt) och en massa andra snyggingar ;) kommer bilder i ett nytt inlägg.
Efter det åkte jag hem och åt middag och sen har jag läst ut svenska boken, känner mig duktig även fast det är det enda plugg jag orkat ta tag i denna helg, fast jag har en hel hög med saker som måste göras... haha
Måndag imorgon och sovmorgon, ser faktiskt lite fram emot dagen imorgon, fråga mig inte varför men gör bara det :D ahah lite sjukt, jo jag vet. Måste även slå en signal till min praktikplats och höra om tider, sista minuten där med men har ju inte haft nån röst :( så aa, det är min måndag. Lägg till städning och ytterligare lite plugg på det så är måndagen slut sen!
Men ska lägga in bilderna och sen ta en dusch innan bb. Puss ♥

Before I die

26.


27.


28.


29.


30.


31.


32.


33.


34.


35.


36.


you have no idea how fast my heart races when I see you.

Hejsan vänner!
igår var det fredag och skolan gick assegt, alla tjejer var sjuka förutom jag och katja, elin var i skolan fast hon mådde asdåligt.. stackare :( Så aa, vi var typ forever alone men vi hade så galet kul ändå! ;)
Efter skolan åkte man hem och åt middag och kollade på de sista avsnitten jag missat av bb, sen läste jag ganska mkt i boken som vi ska läsa i svenskan så den är utläst snart!
Idag är det lördag och dagen har spenderats i vår fina huvudstad med katja, vi gick runt och kollade på folk och åt en välbehövs lunch på donken (haha längesen!) sen har vi pratat massor om allt som har med livet att göra, haha sjukt asså älskar att prata! :D Kom hem för kanske en timme sen och nu ska jag kolla gårdagens avsnitt av bigbrother, sen ska jag bara chilla för imorgon ska vi ut på nya äventyr! Berättar vad som händer senare sen ikväll eller imorgon.
Men talk to you later, lägger in massor before I die bilder också nu dirr. Puss

Jag lever!

Jag har glömt bort att uppdatera idag, fy skäms carro! Men jag orkar inte skriva nått nu så vi får höras imorgon istället!
Puss


fighting for peace is like fucking for virginity.

Förlåt förlåt förlåt för den ur usla uppdateringen den här veckan och jag har ingen speciell ursäkt till varför jag inte bloggat heller. Har helt enkelt prioriterat annat före bloggen. Men ska försöka så gott jag kan att berätta vad jag har haft för mig i veckan!

I tisdags var jag på stan med katja efter skolan då såklart och till sist hamnade vi på mimmo's där vi satt i många timmar och bara pratade om allt och ingenting, kollade på en väldigt fin rumpa som tillhörde en väldigt snygg kille! ;) skämt åsido. Sen promenerade jag hem och när jag kom hem duschade jag och la mig direkt typ.
Igår (onsdag) var jag och katja ute på mer äventyr och då kom jag hem halv 11 så då orkade jag inte heller blogga utan duschade och la mig direkt!
Idag däremot så är det torsdag och jag tar mig i kragen och slänger iväg ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Fortfarande lock i örat vilket är sjukt jobbigt så kanske måste kolla upp det snart. Annars är jag nöjd över det fina vädret bortsätt från att det blåser svinkallt :/ menmen. Förövrigt är jag noll taggad på att dra ut på praktik veckan efter nästa vecka. Asså jag orkar verkligen inte haha vill vara i skolan :( Annars så har jag vart duktig och pluggat för första gången hemma den här terminen, yay! Men som ni vet så sparar jag allt till sista minuten så nu är det stressigt som fan inför sista veckan i skolan! Tänk, jag går en vecka till i skolan och nästa gång jag kommer dit går jag i tvåan (förutom när vi ska in dit o skriva nationella prov dårå) :O Helt sinnessjukt va tiden går snabbt!
Nu ska jag inte sitta här o skriva massa ointressant skit mer utan ska sysselsätta mig med att kolla veckans avsnitt av big brother, hörs senare mina vänner! Och jag lovar att det inte dröjer såhär länge innan nästa gång! ♥

ta hand om varandra.

Tjatja!
Måndag idag och jag har varit i skolan och ni fattar inte hur bra det kändes. Haha alla säger att de vill bli sjuka bara för att få vara hemma från skolan men det finns inget segare än att ligga hemma hela dagarna helt själv.. Och eftersom jag går i en så bra skola så tycker jag faktiskt om att vara i skolan, till skillnad från andra ungdomar! En sak som däremot är mindre kul är att vi drar ut på praktik igen om 2 veckor... mindre kul. Haha det är ju på sommaren man vill va i skolan så man kan ligga ute på gräsmattan o plugga lixom!
Men iaf, idag är det riktigt vårväder ute. Conversen, vårjackan och finaste vädret hittills, och riktigt varmt och skönt också! Sånt gillar vi! :D hoppas det fortsätter så.
Men nu ska jag kolla lite på tv och njuta av min måndagskväll och smälta de som hände i skolan ;) haha puss på er och ta vara på varandra!♥


big brother

Hejsan!
Har bestämt mig för att gå till skolan imorgon trots att jag inte är helt frisk ännu men jag orkar inte ligga hemma helt själv haha :) men febern är förhoppningsvis helt borta imorgon, har haft 36-37 grader idag jämfört med innan då jag haft 38-39 grader. Hostan är väl lite bättre och rösten är fortfarande lite hes.
Men ska kolla big brother nu och sen duscha och sova. Har sovmorgon till 10 imorgon och sen ska jag träffa tjejerna igen! :D
Hörs imorrn, puss ♥


Melodifestivalen nu

Ligger i soffan och kollar på finalen med mami o papi, hoppas för guds skull att typ molly eller loreen vinner. Seriöst ranelid borde inte ens få vara med, dom sjunger ju fan inte ens..
Jaja, innan var bror o familj här, så stor lilla Melvin blivit, och så söt!:D
Men ska fortsätta kolla nu, hörs nån gång!


don't get my hopes up

Hejsan!
Fredag idag, vilket inte känns så lockande då jag inte har nått att se fram emot i helgen haha. Ska ligga hemma hela helgen och försöka bli frisk, vill verkligen bli frisk tills måndag :/ menmen om jag inte är helt ute och cyklar så har det faktiskt känts lite bättre idag, iaf när det gäller hostan! Får hoppas, ska iaf vila i helgen. Ville mest uppdatera lite så ni vet att jag lever, har ont i huvudet så ska lägga ifrån mig datan och fortsätta kolla på tv istället. Puss ♥


kan säga att det känns att jag lever..

hos läkaren igår sa dom att jag måste ta hostmedicin för det finns en chans för lunginflammation annars, och det är ju klart att jag inte vill ha det så måste väl pina i mig det.. för att göra det lite enklare blandade jag det med chokladpudding som jag ska äta snart och jag ber till gud att det inte smakar hostmedicin för då kmr jag inte få i mig det. Men jaja, idag har jag mått sjukt dåligt haha nästan 40 graders feber, hosta som fan, täppt i näsan, kallsvettas, ja you name it! Haha så har knarkat ipren, hosttabletter, cola, halstabletter och nässpray hela dagen.
Men nu tjatar mamma om datan då jag inte orkar starta min egen så vi hörs när vi hörs, puss ♥


när alla känslor kommer samtidigt och det slutar med att man ligger gråtandes i sängen.

Kul att onsdagskvällen avslutas på närakuten, riktigt kul!
Imorgon har vi (de) gympass och dans på idrotten, vilket jag sett fram emot i typ 3-4 veckor eftersom det skulle bli kul att ha nått annat än fotboll på idrottstimmarna. Men som ni vet är jag sjuk och nu får jag inte vara med på det, kul liiiiv.
Dum som jag var så var jag ute hela lovet trots att jag var sjuk, men som man brukar säga; är huvudet dumt får kroppen lida!
Så blir ingen skola för mig resten av veckan, istället ska jag ligga hemma i min säng och ruttna och tycka synd om mig själv! ;) nej skoja men mamma ringde vårdguiden som sa att jag har en tid på närakuten halv 10 så min kväll spenderas där och hoppas fan att jag får nått mot hostan. FÖRUTOM flytande hostmedicin, har aldrig klarat av det och jag har fan hellre hosta än tar det så aa. Men vi får se, vi hörs iaf imorgon om jag överlever natten ♥
Jag just nu typ, haha fett deprimerad. Men jag är sjuk så himla sällan men när jag väl blir sjuk blir jag riktigt jävla redigt sjuk!

Before I die - som lovat!

18.


19.


20.


21.


22.


23.


24.


25.


you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Hejsan vänner!
Läser på fb att det är fint väder ute, men jag har inte fått ta del av det själv.. :/ Var ju som sagt hemma från skolan idag eftersom jag inte kunde prata alls imorse, fick inte fram ett enda ljud. Sen har jag sovit så dåligt inatt pga hostan och fått jätteont i revbenen av allt hostande. Hehe men ska ju inte klaga, det händer ju bara en gång om året ;)
Jag har iaf fått halvsova till 1 typ och nu har jag kollat alla avsnitt av olika serier jag missat. Ska kolla bigbrother nu och vänta på bättre tider. Hoppas iaf att dert blir skolan imorgon, det är ju trots allt bara tre veckor innan det blir praktik igen och efter det blir det ingen skola förns i tvåan :o så får ta vara på det här!
Och förlåt att jag inte la in before I die igår, men var så trött så jag slockna, men idag kommer det! ♥

Sjuk igen

Hes, hostar som en gnu, tappat rösten helt, ont i huvet ja you name it. Blir ingen skola för mig idag tyvärr :( får ligga hemma o tycka synd om mig själv, speciellt när jag nt kan andas genom näsan heller... Ska försöka sova lite till, godnatt


jag bläckar på mig!

Tjena!
Måndag idag, första dagen tillbaka i skolan efter lovet och jag är fortfarande sjuk. Men eftersom jag är så duktig så åkte jag till skolan ändå, och det ångrar jag inte! haha bara katja som vet vad jag menar ;) Iaf, efter skolan åkte jag med katja ner på stan och köpte jeans till mig, och sen åkte jag hem och hade tvättstuga.. min hosta har blivit värre också, fuck:(
Men iaf, nu ska jag inte skriva nå mer utan lägger in en "stulen" lista från Evelina och sen kommer det massa before I die innan jag sover sen ikväll. Puss ♥

Vad heter du: Caroline
Ålder: 16, 17 i maj 
Vad gör du: Kollar på familjen annorlunda och fb.
Vad längtar du till: Bli frisk och att sommaren kmr.
Vad händer i helgen: Ingen aning, ingen som gillar att planera men förhoppningsvis nått skoj! 
Vad har du på dig: t-shirt och mjukis.
Favoritöl: Öl är äckligt
Vad blir du glad av: Vänner, upplevelser och tjejerna i skolan!
Vad blir du ledsen av: skitsnack och lögner
Vad ska du göra idag: Sova
Favoritsnabbmatställe: Ingen aning :o
Vilken låt lyssnar du på nu: Ingen just nu
Vad dansar du till: Haha whut?
Vem saknar du: Katja vet (a)
Nått någon inte vet om dig: Hahahaha inte en aning
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: hahaha


HUR

Svarar du i telefonen: "Hallå?"
Gör du när du är kär i fel person: Vad ska man göra?
Tycker du om gul-bil-leken: snarare tvärtom
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Inget, pengarna finns på kortet.
Mycket är klockan: 20:19
Hur många kontakter har du på msn: Ingen aning,
Spenderar du en regnig dag bäst: Hemma med en bra film eller med vänner

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? kan nt kolla det, iphone ni vet
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Min syster
Pussade dig senast? -
Vill du kasta en sten i huvudet på? Några stycken
Saknar du mest just nu? Vet nt
Ska du träffa imorgon? Mina klassisar
Sov du med senast? Min fina kisse
Festade du med senast? -
Vem fick du senast sms av? Katja

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej :o
Åkt rullstol: Nej
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Haha ja faktiskt :D
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej, tyvärr inte :( men sett Katjakaj i målvaktsdräkt ;)

Hes som en kråka

Förkyld tjej påväg till skolan, rösten va värre än jag trodde den skulle vara, har drogat nässpray hela morgonen och druckit varm choklad som mjukat upp rösten lite iaf, kunde nt prata alls imorse men hoppas bara den klarar sig hela dagen! Vi hörs mer senare sen, puss!


Hemma

Hemma nu från utställningen, orkar ny skriva så mkt så ville bara säga att vi är hemma och oskadda!:D haha nejdå men nu ska jag tvätta ansiktet, duscha, äta nått litet och sen försöka sova, fpr hoppas att rösten är lite bättre imorgon med, (hes som fan) haha men vi hörs imorrn, pusss!


klar för utställning...nästan

Hejsan och sorry för noll update idag. Men har haft full rulle hela dagen så det har gjort så att bloggen blivit lite åtsidosatt.
Det hela började med att jag och mamma åkte och handlade lite imorse runt 10, efter det hämta bror och sen vidare hem till syster på kalas. Var där några timmar och sen åkte vi till några affärer och handlade de sista till utställningen som äger rum imorgon bitti.
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen dejta sängen, blir en tidig morgon för mig imorgon då vi ska åka halv 5 härifrån. Det är jobbigt att vara ägare till utställningskatter ;) haha nejdå, det är roligt så vi får se!
Kanske mobilbloggar nått under dagen imorgon annars kanske jag slänger in ett snabbt inlägg när vi kommer hem på kvällen, det får tiden utvisa.
Hörs när vi hörs, puss ♥

Pic's


en eftermiddag i huvudstaden

Tja!
Efter att jag gjort allt det jag skrev tidigare så mötte jag upp katja på stan och vi åkte till stockholm, där gick vi runt lite och sen tog vi tillfället i akt och prova hockeyutrustning haha så kul vi hade! Folk måste trott vi va helt sjuka i huvet eller nått ^^ haha men kul hade vi! (bild kommer senare)
Efter det åt vi middag på jensen och satt där i några timmar innan vi tog tåget hemåt, så med andra ord har jag haft en bra dag i huvudstaden!
Imorgon är det lördag och jag ska på kalas på förmiddagen, sen blir det nog hem och städa och sen fixa klart det sista inför utställningen på söndag :) så där har ni min helg!
Nu ska jag fixa nått att äta och sen vet jag inte, kolla gårdagens avsnitt av big brother och sen får vi se!
Puss sålänge!♥


Friday!

Yaay! Febern har gått ner, men huvudet är fortf helt off men ska gå upp nu och ta en uppfriskande dusch, äta lite, ta en ipren och sen får vi se sen om jag och katja kanske skulle åka upp till sthlm sen senare :) skulle behöva handla lite nödvändiga saker och komma ut lite så :) men vi hörs senare, det är fredag idag!:)
Puss!


Känslan när ens hals tar livet av en

Nu ska jag försöka sova, har så ont i halsen och hela nacken och axlar är typ helt mörbultade av någon jävla anledning?:o kan nt böja eller vrida mitt huvud alla och så har jag sjukt ont i armen :/ måste ha nått himla virus i halsen som orsakar det!
Men hoppas iaf ni mår bättre än mig, vi höres imorgon!


Kul lov..

Sportlov, ledig, fint väder....och jag ligger hemma med feber. Kul liv lixom, märkte det när jag kom hem igår från jobbet eftersom jag frös så himla mkt så tog jag febern som visade 38,5 :/ men tog mig till hockeyn ändå, dum som jag är så förlora ssk också, lider med Er pojkar :( och idag imorse tog jag och katja oss till axa igen för att checka deras träning, de va kul sen i väntan på bussen så satt vi o kolla när hockey grabbarna åkte skridskor med alla barn ute på isen, så söta haha!
Men nu ska jag krypa ner under täcket, fryser som en nakenkatt i arktis.
Puss sålänge och hoppas ni hare bra!


RSS 2.0
Design by Tasnim