Valborg 2012

Vilken härlig dag jag hade igår hemma hos broder med hans familj, både under och efter Leas kalas! Blev bjuden på middag, asgott! Och sen spelade vi allihopa wii ahaha aa, de va kul ;) Vid halv 7 typ gick jag hem och vände för att möta upp Katja, vi promenerade ner till stan där vi satt några timmar och skrattade och sen promenerade vi hem igen. När vi stog till rondellen och skulle "skiljas" så kommer det en gammal gubbe (inte svensk) och glor som fan, sen när han försvunnit bakom "kurvan" så går vi efter ett tag och kollar om han är kvar och då står han i skogen och kollar på oss. Och det här var ändå typ 11 på kvällen. Blir fan inte förvånad, jävla äckel! Men Joni kom och gick med mig hem haha snäll som han är så de va ju bra :D
Idag är det valborg iaf, inga speciella planer för dagen men var iaf hos hudläkaren förut och pratade om utslagen jag hade för någon månad sen och han sa att de va en allergisk reaktion. Så aa, menmen.
Ska städa nu och sen kolla bigbrother!
Vi hörs senare, puss

Rodney ♥

HAHA asså jag vet inte hur länge jag och katja satt och skrattade åt denhär igår, fyfan vilket härligt skratt! Håll med mig, så jävla härlig! hahahaha

Planerna för idag!

Jahapp, ska alldeles strax dra till Lea igen eftersom hon har barnkalas idag så ska dit o hjälpa till, snäll som man är :D skämt åsido, jag hjälper gärna till!
Sen senare ikväll kanske jag drr ut med katja o hittar på nått, tar vår berömda powerwalk ;) haha men hinner inte skriva mer nu, bjuder på en söt bild på födelsedagsbarnet!


is he worth it?

Haha har precis kollat på två av veckans bigbrother avsnitt och måste bara säga att rodney har ett så härligt skratt så man blir hur glad som helst när han börjar skratta, känner igen mig i den situationen från en annan person som har så sjukt sött skratt asså! Sen den där skräcknatten är hur kul som helst ju! ;) haha
Jaja ska hoppa i säng nu efter en dag med kalas och depp mode, men imorgon väntar en ny dag och planerna inför det får ni veta imorgon bitti!
Sov gott ♥
HAHAHA Katja, den här är till dig! En vacker dag ska mina planer gå i verket! ;)

jag är för stark för att ge upp

Hejsan!
Nu ska ni få veta en ganska så kul sak som jag låg och skrattade åt för mig själv imorse när jag vakna ;) haha jag och katja var på bio igår, efter att ha åkt lite fel och gått lite vilse så kom vi ändå fram till heron där vi satt i typ en timme och kunde inte bestämma oss för vilken film vi skulle se, men till slut vart det nya American Pie och det är jag galet glad för! Haha den var asbra!! :D haha kom hem hur trött som helst typ halv 2 och innan jag somna skulle jag äta, tvätta bort sminket och blogga. När jag låg i sängen och skulle blogga så måste jag ha somnat för hade inte kommit längre än till rubriken ;) haha!
Jaja vakna vid 1-2 idag och det va sjukt skönt att sova ut efter en veckas jobb! Har duschat och fixat mig nu och strax ska vi till Lea på kalas! Så vi hörs senare, pussssss ♥
Haha!

now you're just somebody I used to know

Hejsan!
Trots att jag inte sov så bra inatt så har jag ändå lyckats hålla mig vaken hela dagen, men somnade ett tag förut och nu sitter jag och planerar lite inför ikväll. Jag och Katjus ska gå på bio, få tankarna på något annat ni vet :D haha jag ska snart börja fixa mig och sen får tiden utvisa om jag håller mig vaken hela filmen ;) hahaha men vi får hoppas på det bästa!
Vi hörs senare, puss


De är så logiskt alla fattar utom du. Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

Pallar inte dehäääär, FAN va skönt med fredag och långhelg säger jag bara!!!
Jaj, igår var jag som sagt i skolan och hade svenska nationella, det gick väl sådär haha men helvete va skönt de var att komma tillbaka till skolan o få träffa alla! Och jag pallar inte med praktik längre, vill ba gå i skolan som vanligt :(
Sitter som vanligt o äter frukost nu och är svintrött, har inte kunnat sova något typ på hela natten pga massa olika tankar o känslor o aa, så egentligen borde jag ba fortsätta sova men det går tyvärr inte.. Ikväll blir det förmodligen bio med katja så man iaf får tankarna på andra håll ett tag, vi hörs sen!


Sista dagen!

Godmorgon! (alla ni som är vakna)
Oj vilken kväll jag hade igår asså, haha! Mötte upp katja först vid rondellen, sen hamna vi på boda ett tag innan vi promenerade till ica maxi, sen tillbaka till boda där vi spenderade några timmar haha fråga inte vad vi gjorde för vi gjorde ingenting, strosa runt haha och sen vid kvart över 9 gick jag hem, duschade o sov :) det var en rolig kväll ska jag tala om för er!
Haha sitter här nu igen och äter frukost, efter praktiken ska jag till läkaren och prata om min astma (ovanligt?) och sen efter det ska jag och katja ut och bränna fett! Haha vi hörs senare!


Pain in the head

Haha där va jag klyftig!:D
Nu har jag slutat, äntligen säger jag bara! Har vart så sjukt trött hela dagen ( är de fortf) så håller typ på att somna här.. Och sen har mina fötter verkligen dödat mig idag!! Usch blää haha.
Sitter o väntar på bussen och katja som kmr om typ en halvtimme, kul liv?! Nej. Men går ingen tidigare :(
Så ska fortsätta halvsova här nu, hörs sen.!!


Bild på mig och Melvin från dopet!


It's a brand new day!

Tjolahopp!
Tisdag morgon, har precis käkat frukost och nu sitter jag här nääästan helt klar! Bara lite småfix som måste göras innan jag beger mig till jobbet!
Bara idag och imorgon kvar innan det är dags att åka till skolan o ha svenska nationella, taggad? Ja, får träffa tjejerna!!:D
Men innan dess har jag 2 arbetsdagar att ta mig igenom, fortfarande lite öm i armen efter igår men det ska nog gå bra!;) haha hörs mer ikväll, puss!


my daaaay

Tjatja!
Nu är ännu en måndag slut och om exakt en vecka är det vaaaalborg! :D haha iaf, jobbet idag gick kanon, sen efter det åkte jag till läkaren och tog andra sprutan! Så är fett stel i armen nu :/ menmen sen åkte jag hem och hämta pengar och mötte upp katja och vi gick (ja ni läste rätt!) ner till stan där jag köpte en ögonfransböjare då min är sönder och sen satt vi där i många timmar och snackade om allt och ingenting :) sen åkte vi hem och stog och snackade ännu mer vid rondellen innan jag promenerade hem igen! Duschade och nu har jag precis kollat på veckorfinalen i big brother!
Nu skriker sängen efter mig så ska gå och borsta tänderna o så och sen soova! Det är en ny dag imorgon :)
Puss

Back to work!

Godmorgon!
Nu är jag framme på jobbet för att arbeta av mina timmar och har precis bytt om till arbetskläder. Det är bara tre dagar nu till vi ska till skolan, taggad!
Hehe efter jobbet ska jag ta den andra sprutan och sen träffa katja :)
Men nu ska jag börja! Ha en bra måndag, det ska jag ha!


natti natti

Det är snart dags att hoppa i säng efter en låång dag! Det är lite tidigt än men jag har vart så sjukt trött hela veckan så det ska faktiskt bli grymt skönt att sova, även fast jag måste upp klockan 4 imorgon.. Men jaja, vad gör man inte?
Puss

.

haha orkade inte ens se klart bb igår innan jag slocknade, men skönt vare!
Idag är det söndag och jag har precis kollat klart på bb som jag inte kolla klart igår och nu ska jag städa mitt rum och sen träna lite! Bara 4 praktikdagar denna vecka då vi har nationella på torsdag, äntligen! Asså sjukt hur mkt man vill till skolan haha, har ju inte träffat tjejerna på flera veckor! (förutom katja då) haha men aa, ska städa nu iaf!
Puss

sötnöt!

Tjenna!
Fullt upp idag! Upp och iväg till samlingslokalen klockan 7 med bror m. familj, mamma och syster för att fixa ordning där innan dopet. Fast jag var mest barnvakt åt lilla Melvin men det är kul! :D haha och blåste lite ballonger ;)
Sen efter det följde jag med bror hem och hjälpte dom att sätta marsipan på alla tårtor innan jag gick hem och bytte om och fixade mig!
Sen runt halv 12 åkte vi och hämtade upp mina kusiner som jag (sorgligt nog) inte träffat på typ 10 år pga lite omständigheter så det var jättekul att träffa dom igen! Fast kändes lite skumt också men det är väl självklart! Dopet var jättefint och efter fikat också, det var helt enkelt en trevlig dag!
Efter dop och dopfika åkte vi hem och tog kusinerna med oss och bjöd på middag, nu har de åkt och jag sitter här och har sjukt ont i fötterna och sjukt sliten! Det känns när man gått med högklackat en hel dag ska jag tala om för er! ;)
Haha men aa, ska väl kolla gårdagens bb och sen nån film tills jag somnar, vilket kommer hända ganska så snart tror jag! haha puss
Sötaste lilla Melvin ♥
O så lilla jag!

Precis kommit ut från duschen och nu är jag sjukt jävla trött, det tar på krafterna att ha praktik mellan 6-2 varje dag ska jag tala om för er! haha så ska alldeles strax gå o lägga mig men måste låta håret torka lite innan :o haha
Imorgon blir det som sagt att gå upp tidigt (igen) och sen blir det festligheter! :D haha skoja, men aa.
Ska inte skriva nå mer, godnatt

dansa, pausa

Tja man! ( haha;)! )
Idag är det äntligen fredag, har praktiserat en hel vecka och nästa är det bara 4 praktikdagar (tackochlov) och dagen har gått sjukt segt och nu har jag så ont i mina fötter så det finns inte!
Jaja blev hämtad efter jobbet av syster i pissvädret och så åkte vi till några affärer. Köpte lite nyttigt men gott tills ikväll istället för godis då jag slutat med det, stolt! Sen hem och nu har jag kollat missade bb avsnitt och ska strax ner i tvättstugan och hämta mina kläder, skulle behöva städa rummet med :o och tror bestämt att jag ska göra det nu faktiskt, bättre sent än aldrig ;) haha
Imorgon är det upp tidigt som gäller, sen blir det dop och lite andra kuliga saker ;)
Hörs mer sen, pusssss ♥
Låten som spelas dagarna i ända på jobbet!

SVENSKA MÄSTARE!!

Brynäs tog hem guldet i år! Snyggingen Svedberg höll nollan och Silferberg gjorde snyggaste målet!!
Åh fan va glada dom är nu, så söta!!
Brynäs vann hemma mot skellefteå med 2-0 med Niklas Svedberg i mål och är nu SVENSKA MÄSTARE!
Grattis boys!


Sm-guld ikväll?

Hejsan!
Idag efter jobbet åkte jag till stan med katja där vi satt och fikade och pratade tills klockan var kvart i 7 så vi hann hem lagom till den sjätte final matchen!
Undrar om brynäs tar hem guldet ikväll eller om skellefteå vänder på steken? Det får vi se!
Uppdaterar inget mer idag, ska sova så fort matchen är slut! Så godnatt <3


I need you to need me

Godnatt ♥

Sometimes good things fall apart so better things can fall together

Tandläkaren gick bra och mycket snabbare än väntat, men min handledare på praktiken sa att jag inte behövde komma dit idag så jag stannade hemma, kollade måndagens och tisdagens bigbrother avsnitt och gårdagens desperate housewives avsnitt :)
Sen somnade jag i soffan i några timmar men nu är jag vaken och har precis ätit middag, längtar som satan tills nästa torsdag (!) fast innan det är det massa roligheter i helgen, dop bland annat! Ska ta en dusch nu och sen kolla på tv tills det är dags att sova, imorgon är det upp 4 igen som gäller!
Puss!



min kväll

Godmorgon!
Tänkte berätta lite snabbt om min dag igår! Mötte Katja i järna så åkte vi tillsammans till södertälje och bestämde oss för att dra till mimmos o käka, vilket vi också gjorde! :D
Satt där i några timmar och snackade och tänkte gå hem till 7 då matchen började men vi glömde tiden och när klockan va 7 så började vi kolla matchen där istället. Så vi satt där på pizzerian och kollade hockeyn med dragan och resten av killarna där inne. En riktigt trevlig kväll, god mat, bra match och trevligt sällskap! :)
Vi gick därifrån 9 och så stog vi ute i kylan och snackade till 10 ungefär då jag drog hem :)

Idag är det onsdag och jag slapp åka till jobbet imorse då jag har tid hos tandläkaren idag! Får se om jag hinner tillbaks till jobbet sen efter det. 
Men måste kila och fixa mig nu, vi hörs mer senare!  


Mimmos

Tjena!
Underbar kväll måste jag säga! Berättar mer imorgon vad jag har gjort!:)
Kom hem för cirkus en timme sen och nu har jag duschat, sminkat av mig och ligger i sängen och ska sova! Så vi hörs imorgon!<3


Är det dehär som kallas aprilväder?

Hejsan!
Sitter och väntar på katja nu, hon borde komma när som helst :) men till mitt sällskap har jag en vaniljcola, så längesen!
Men iaf, va inne och pratade med mina vänner på bagerit en stund och nu sitter jag här i kylan :D
Haha men vi hörs mer senare, puss!


Uschuschusch

Då sitter jag här igen, färdig att åka men ska inte gå förns om en halvtimma!
De är verkligen segt dehär, jag orkar inte ha praktik :(
Menmen träffar katja efter skolan så uppdateringen kommer väl bli sådäääär idag. Men åtminstonde ett inlägg till blir det idag!
Ha en bra tisdag, bara 3 dagar till helg!


Love life!

Så, nu är jag hemma från läkaren igen sen någon timme tillbaks, där gick det bra fast måste medge att det är sjuuukt jobbigt att sitta där och vänta. Och inte blir det bättre av att jag har 3 till läkartider den kommande veckan. Eller en av dom är tandläkarn och dit ska jag på onsdag.


Menmen imorse när jag åkte till jobbet var det, till min förvåning ljust ute. Sist jag hade praktik (vilket var för en vecka sen) var det mörkt när jag åkte. Men det gjorde det iaf liite roligare och lättare att åka till jobbet utan att somna! ;)

Nu har jag en jävla huvudvärk så ska ta en ipren, träna lite och sen belöna mig själv med gårdagens avsnitt av bigbrother, love life!
Och imorgon efter jobbet ska jag träffa Katjus (äntligen) haha vi har så mycket att prata om så vi tar en dejt sådär på eftermiddagen ;)
Kan inte lova några fler inlägg ikväll, vi får se helt enkelt!
Puss på er ;*
Somras ♥

Haha punka!

Jobbet idag gick fort, bussen fick punka när jag skulle hem, illamående, ont i huvet och trött så va jag tvungen att sitta en kvart extra på bussfan..
Hem snabbt innan de va dags att åka till läkaren där jag sitter nu, ska strax in så vi får höras senare!


Jobbet snart...

Usch, ännu en äcklig måndagmorgon då man måste pina sig iväg till praktiken, kan tiden inte bara spolas fram?!
Jaja, dock så slutade de inte som jag trodde igår, skellefteå tog hem det i sudden med 4-3 så det blir en femte match trots allt!
Men ska fortsätta med min frukost nu, ha de så bra i skolan idag, önskade jag kunde åka dit med!


ta hem guldet nu

Ja, fjärde matchen i sm-finalen mellan brynäs och skellefteå. Så, vad tror ni? Ska Brynäs vinna den fjärde matchen i rad och ta hem sm-guldet eller vinner skellefteå och visar oss en femte match?
Själv tror jag att brynäs tar hem detta! 2-1 står det just nu till brynäs då.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen så det är klart iaf, sen blir det att kolla klart matchen innan det är läggdags!
Hörs sen, ♥

the world is ours if you want it

Febern och huvudvärken är kvar, ingenting verkar hjälpa.. Men jag har iaf städat mitt rum och nu tänkte jag skriva klart en engelska uppsats som skulle in för några månader sen, hehe och sen kanske fixa lite andra uppgifter också!
Det är söndag idag, dags för praktik imorgon igen men får se om jag kan ta mig dit. Men jag skriver senare, bäst jag sätter igång nu!

Before I die

60.


61.


62.


63.


64.


älskar bebisar ♥

Åh va jag älskar små bebisar, bror var här med hans familj och mysiga Melvin, så stor han har blivit! Och så sööt! :D
Kollade på kvällen är din och insåg att en kille i One Direction liknar en i min skola, haha lika som bär? ;) Nu sitter jag i mitt rum och kollar på John Tucker must die fast de är paus nu för reklam och nyheter så passar på att uppdatera lite sålänge :)
Ska slänga in before I die också nu innan filmen börjar igen, så håll utkik! :) ♥

hockey

Hej.
Var iväg tidigare idag med familjen och fixade lite grejjer och nu har bror och hans tjej vart här på middag. Jag själv sitter som vanligt bänkad framför slutspelet på tv, hehe ^^
Jag då? Har fortfarande feber, ont i huvudet, fryser, hostar och trött som en gnu. Får se vart det här slutar och om det blir praktik på måndag, jag ska ju till läkaren då med ju! Usch, men katjus kommer iaf hem idag! :D haha ett jävla tjat lixom ;) haha nejmen ska fortsätta kolla på matchen nu så vi hörs senare, puss ♥

Natti<3

Nu har jg bäddat ner mig i sängen efter att jag suttit i soffan och halvsovit i några timmar, hehe!
Ville bara säga godnatt så vi hörs imorgon.
Godnatt!


vad var det jag sa?

Ja, feber också.. kul liv!
Fredag kväll, ont i huvudet, feber, hosta.. ja kul kväll! MEnmen finns inte så mycket att göra :) matten då, gjorde några uppgifter men fastnade då jag inte fattar hur man gööööör. Åh jag dör på matte, hatar matte! Men fan va jag längtar till skolan alltså, det är helt sick. Jag vill dit på måndag, inte till nån jävla praktik!
Jaja ska hitta på nått att göra nu, vi hörs.

Tjatja!
Fredag idag, lovet är snart slut och ångesten att behöva gå upp 4 varje morgon för att åka till praktiken börjar komma krypandes. Men imorgon kommer min hockeykompis hem! Så lite positivt finns det :D hahah!
Aja, börjar tro att jag börjar bli sjuk igen... börjar få en sjukt jobbig hosta och det gör ont som satan i revbenen när jag hostar, jag vill inteeeeeee :( plus att jag har haft ont i huvudet oavbrutet hela lovet... Men jaja, får hoppas på det bästa!
Ska byta om till riktiga kläder nu så jag piggnar till och sen kolla på gårdagens bigbrother, loooove it!
Sen ska jag bannemig plugga matten som aldrig blev av igår. Idag ska den vara klar innan jag går och lägger mig!
Så vi hörs mina fina, ha en bra fredag! ♥

3-2

Jahapp, Brynäs vann med 3-2 i förlängning, bra jobbat! Värsta smällen där också ett tag! Ajaj haha, aja, har fått ont i huvudet nu igen... så ska stänga av datan och tv:n och gå och lägga mig. Ska försöka att inte sova så länge imorgon heller!
Har pratat med katja ikväll också, hoppas det blir som vi vill! ;) haha
Aja vi hörs mer imorn, puss

hockeykväll

Hejsan!
NU är jag hemma, fast har varit det i några timmar. Följde med syster och alice ner på stan tidigare och fikade och sen när jag kom hem följde jag direkt med mamma och pappa och handlade och nu sitter jag bänkad framför slutspelet mellan brynäs och skellefteå, spännande!
Senare ikväll när hockeyn är slut blir det troligtvis någon film, har en i hjärnan men kmr inte ihåg vad den heter!!!! jobbigt ahaha men det kommer nog snart!
PUSS

träningen satte sina spår!

Haha ja ni, det märks att det var ett tag sen jag tränade haha vaknade upp med träningsvärk i ben, mage och rumpa! Men det är bara bra haha men kan inte påstå att det är speciellt skönt..
Jaja vad händer idag då? Jo inte ett skit! Eller idag SKA jag plugga, fast först ska jag kolla på gårdagens bb. Sen ska jag träna och kanske städa också.
Det är torsdag, vilket betyder att det bara är 3 dagar kvar innan det är dags för praktik igen... buuuhu. Asså jag är mycket hellre i skolan än har praktik ska ni veta, this is killing me. Men får försöka stå ut, får snart komma tillbaks till skolan för en dag igen!
Nu ska jag checka bigbrother och sen plugga! Puss

'cause there is no guarantee that this life is easy

Nu har jag precis tittat klart på The last song, världens finaste film! Åh jag bara älskar den, den är så bra och så sorglig och aa!
Känner att huvudet är tungt (idag igen...) och benen känns som spaghetti, måste nog vart efter att jag köttade som fan tidigare idag! :D hehe imorgon kör vi igen!
Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, borsta tänderna och såna saker som man brukar göra haha och sen bädda ner mig i sängen med tjejen och försöka få lite sömn.
Vi hörs imorgon finisar, puss ♥

frågor & svar

Namn: Caroline Nordlander

Ålder: 16

Längd: 165-170 typ

Sko-storlek: 37/38

Född: Södertälje

Bor: Södertälje

Gör just nu: svarar på dessa frågor

 

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, omtänksam och snäll

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: blir lätt sur, äter för mycket onyttigt och lat


 

Vad är du rädd för: spöken!

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: mitt hår

Det roligaste jobbet du haft/har: hehe inte en aning

Har du körkort och egen bil:
nej, men snart så!

När tar du ditt körkort: förhoppningsvis när jag är 18

När grät du senast: ingen aning

När skrattade du senast: igår

Vem åkte du bil med sist: mamma

Vem åt du mat med sist: familjen

Vem sov du hos sist: oj, haha längesen!

Vem sov hos dig sist: Linnea

Vad var du rädd för när du var liten: oj, vatten tror jag! haha

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: miljonär, advokat

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: en tror jag

Värsta smärtan du råkat ut för: vurpa med cykeln hahaha

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: mina vänner

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: många saker

Har du någonsin sportat: ja, gick i gymnastik när jag var "liten"

Någon du ser upp till: ja.

Vad finns alltid i din handväska: smink och bankomatkort + busskort

 

Har du varit utomlands någon gång: tyvärr nej

Vilken plats var finast: -

Största stad/städer du varit i: det vet jag inte

 

Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: aldrig!

Rökt: Nej!

Snusat: usch nej

Druckit: Ja.

Har du piercing eller tatuering: nej, bara öronen men vill ha i naveln!

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: hehe, fina ögon och rumpa, snäll, omtänksam, charmig och helst längre än mig!

Finaste komplimang du fått: oj, ingen aning!

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ingen aning

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Yep


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: beror på, mest storstad

Hamburgare eller pizza: pizza!

Kött eller fisk: grillat kött!

Hund eller katt: Katt

Aftonbladet eller Expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: Donken

Vin eller Öl: inget, usch haha

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Borta bra men hemma bäst!

Sport eller nyheter: sport om det är hockey, annars nyheter

Hockey eller fotboll: HOCKEY!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar ingen roll!

Sommar eller vinter: Sommar! ♥

 

 


Tränings time!

Hejsan!
Gick upp för några timmar sen och nu har jag kollat på gårdagens avsnitt av bigbrother!
Nu ska jag träna lite för mig själv här hemma eftersom det inte blev något igår, fett taggad! haha så nu köööör vi, kötta lixom! haha skämt åsido, men ska faktiskt ta tag i detta nu!
Skriver mer senare, puss!

åh va jag längtar

Satt och kollade på hockeyn mellan brynäs och skellefteå och började bara längta ännu mer tills hockeyn börjar igen!!! Asså så sjukt taggad inför ispremiären och alla matcher, de är helt sjukt! haha ska bli kul!
Sen har jag kollat på desperate housewives och nu kollar jag på GCB samtidigt som jag pratar med katja på fb! :D
Börjar få ont i huvudet nu igen så ska gå och ta en ipren innan det blir värre, trodde jag skulle spy igår kväll när jag skulle gå och lägga mig asså.. usch!
Så aa, de här blir mitt sista inlägg ikväll, puss
VS.

räknat lite

Ja ni, nu har jag kollat upp och räknat exakt hur många dagar det är kvar på praktiken innan sommarlovet.

31 dagar prakik.
+ 4 dagar i skolan för massa nationella prov i svenska, matte och engelska.
8 juni är jag, katja och två till från klassen i skolan för att servera på treornas studentlunch (kul som fan)
+ 5 lovdagar/studiedagar

Så sammanlagt är det 43 dagar kvar innan jag tar sommarlov, och då är inte helgerna inräknade!
Hehe nu känns det liiiite bättre iaf, tänk bara 31 dagar kvar på praktiken och jag får vara i skolan sammanlagt en hel vecka till! :D Glad tjej nu! Asså är så sjukt taggad på att dra till skolan, bara en och en halv vecka dit!

Annars då? Ska kolla på gårdagens avsnitt av big brother nu och sen vet jag faktiskt inte. Hoppas katja loggar in på facebook en stund ikväll igen så jag kan prata lite med henne. Asså sjukt hur mycket vi har att prata om när hon kommer tillbaka!!! Hehe saknar min lilla hockeygalna katjus, vi är lika galna båda två = samma "hobby" haha vilket resulterar i att vi alltid har nått att prata om ;) hehe men det är bara kul, vi har kul! :D haha
Jaja, hon kommer hem snart! Tills dess ska jag hinna göra klart allt plugg och lite sånt, måste ta tag i detdär!!!!!
Puss


I hamn

Hejsan!
Sitter i hamn med syster och väntar på bussen nu, innan va vi i sthlm med alice där jag köpte nya jeans på weekday, äntligen! Haha men fanns dock inte de jag ville ha men ett par jeans rikare iaf!
Skulle egentligen iväg o gymma nu men eftersom tåghelvetet va försenat så går det inte, så får träna lite hemma istället!
Men vi hörs senare, puss


When will you realize baby I'm not like the rest

Nu har jag fått huvudvärk haha, så går det när man sitter vid datan och kollar på tv samtidigt. Men innan det bakade jag och sen har jag tvättat mina converse så nu är de någolunda vita igen ;) haha det är dags att köpa nya nu asså! haha men aa, ska stänga av datan och kolla på tv lite till innan jag ska bädda ner mig i sängen och försöka få lite sömn, trots alla tankar som snurrar runt i huvudet just nu. Bara 2 och en halv vecka kvar..
Vi hörs imorgon ♥
Bild från de första dagarna i vacksta, men fan va lycklig man va!

before I die

58.


59.


saknar..

Tjatja!
Måndag idag, första dagen på lovet och det är så sjuuukt skönt att slippa åka till praktiken!
Vaknade typ halv 11 imorse och då gick jag upp och nu har jag precis kollat klart på gårdagens avsnitt av bb och jag tycker inte det är mer än rätt att marcel åkte ut. Han har betett sig som ett svin sen första dagen så det är ganska skönt att han åkte. Sen tycker jag att marcelo och annica är sjukt söta tillsammans! :D hehe
Aja, ska ta en dusch nu och fräscha till mig lite och sen får vi se vad som händer, måste verkligen ta tag i matten och lite sånt nu... usch haha jag saknar skolan :( aja vi hörs senare!

Dags nu

Känner att det är dags för mig att få en välbehövd sömn nu, mina ögon orkar knappt hålla sig öppna längre!
Tidigare idag kom bror m. familj hit och fikade och hade det trevligt och sen kollade vi på "flickan som lekte med elden" och nu ligger jag i sängen.
Så godnatt!


it's hard to accept the truth when the lies were exactly what you wanted to hear.


I don't know why it hurts, but I know I'm missing you

Chris Medina - One more time




inget kan stoppa mig nu

Tjafan!
Idag är det söndag, ehehe och jag gick upp för en timme sen kanske. Vet inte vad jag ska hitta på idag, men snart ska jag iaf iväg till affären med föräldrarna, bara för att övningsköra haha. Så jävla kul det är att köra bil, längtar tills jag tar körkort! :D
Efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, städa kanske (?) plugga (!?) haha måste nog bli så tyvärr!
Men nu ska jag sluta här och börja fixa mig istället, hörs!
Fett random bild från i torsdags :D

4 snabba

Jag saknar skolan när jag är ute på praktik, som nu.. Saknar både skolan och tjejerna som fan, vill tillbaka.

Jag har på senaste tiden blivit lite av ett hockeyfreak, tack vare Katjus.. Men jag klagar inte, jag tycker om hockey! SSK ♥

Ögon och rumpa är två saker som jag kollar på först hos en kille, hehe tro det eller ej..

Jag tycker inte om godis så mycket längre, mår illa så fort jag äter det vilket är bra antar jag ;)


En video Katja filmade efter en vinst. Ni måste hålla med, så jävla cool!! Hudacek ♥

Det enda jag vill är att känna dina armar runt mig


;)


Medgång gör vänner, motgång prövar dem.

Hej babes!
Hur är det med er? Med mig är det asbra! Förutom att jag är sjukt trött men vad gör det när man har lov?! Hehe fikan på stan var hur trevlig som helst, skönt att träffa tjejerna eftersom det var så längesen! Efter åkte jag hem och åt middag med familjen och nu sitter jag här igen och ska väl kolla på någon film eller något.
Det känns som det är söndag idag, fast det är bara lördag :o så söndag är det inte förns imorgon! Hehe men aa, har inte så mycket att skriva så vi hörs sen eller något!
PUSS ♥


Before I die

45.


46.


47.


48.


49.
50.


51.


52.


53.


54.


55.


56.


57.


glad påsk!

Haha ja, glad påsk på er ;)
Idag är det lördag och jag ska ner på stan om några timmar och möta upp maya och eveliina för en fika, det var så längesen så det ska bli trevligt! :D
Jag har precis duschat och nu sitter jag och kollar på mtv, efter det vet jag inte vad dagen har att bjuda på. Det får tiden utvisa helt enkelt!
Annars är jag riktigt trött idag, haha en person höll mig vaken ända till 3 inatt haha! Så är fett trött, men jag ska ge igen! haha men NU ska jag lägga in en massa before I die som jag lovat men som blivit lite efter ;) haha!

.

ÄLSKA VÄDRET!!! NOT!
Usch, var på stan tidigare och pratade lite med katja, hon åker ju till spanien idag :( jag vill också, tänk att slippa de här jävla vädret!
Jaja, sen hem till Linnea och vi försökte fixa en video som skulle upp på fb men det gick inte så bra :( Så aa, nu har Linnea åkt hem och jag har precis ätit middag. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, blir nog en lugn hemmakväll.
Imorgon är det lördag och jag tror att jag skulle träffa Eveliina på dagen, hoppas! :) Annars vet jag inte, det får vi se!

dagens planer!

Hejsan!
Nu är jag vaken och redo för dagen! Det är ju bara fredag idag, och det känns underbart måste jag säga! Somnade nästan direkt när vi la oss inatt, det var också rätt så skönt! haha men nu är vi vakna, eller iaf jag. Linnea sover fortfarande så sött men jag ska ner på stan en snabbis och träffa katja innan hon drar iväg. Får se om Linnea är vaken när jag kommer tillbaka.. ;)
Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag, alltid hittar vi på något! Ha de bra sålänge ♥
Bästa.

Bra kväll med bra film och härligt sällskap!

Godnatt, haha ligger i sängen nu efter en lååååång dag!
Var ju på bio med Linnea och såg Hunger games, fan va bra! Ni som inte sett den, SE DEN!!
Sen kom vi till tälje igen vid 1 ungefär och då träffade vi på lite fulla polare haha men det var riktigt trevligt :D hem till mig och äta BJ innan vi drog ut ytterligare en gång och träffade kompisar. Nu är vi hemma och hur trötta som helst så ska sussa nu. Imorgon ska jag ner på stan och träffa katja innan hon åker till spanien,!:o jaja det blir trevligt! Vi hörs mer imorgon <3


fresh!

Gick på promenad vid 12, hela lägenheten inkl. mitt eget rum är nystädad och jag är precis nyduschad. Som en ny människa! haha nejdå men jag skakar lika mkt men känner mig liiite piggare nu när jag har duschat!
Nu är det lunch som ska lagas och sen får vi väl se vad jag hittar på tills Linnea kommer hit runt 5 kanske. Vi hörs ♥

härligt!

Jag kunde somna till sist, haha fast i soffan istället för i sängen så har mer ont i kroppen nu än vad jag hade innan ^^ ahaha men har iaf sovit några timmar fast är lika trött och yr fortfarande. Men nu ska jag gå ut på en liten promenad med hundarna och sen städa och lite sånt innan Linnea kommer hit.
Suris ♥

-

Haha det där med att somna om gick inte så bra, vakna 4 ju och va pigg så kunde inte :( men nu efter sådär 4-5 timmar så har jag hunnit bli ganska trött och seg i huvudet så kanske ska passa på att sova några timmar så jag orkar hålla mig vaken ikväll!
Idag lovar jag er before I die och kanske en såndär lista. Annars känner jag att jag inte har något mer på hjärtat just nu utan ska försöka sova lite, är lite yr i huvudet :(
Hörs sen babes ♥

Jag ber till gudarna

Asså helt stört, imorse när jag vaknade kunde jag knappt ställa mig upp, inte ens sätta upp håret! Haha konstigt det där, skakar som jah vet inte vad, kan nt ha händerna stilla:( sen har jag huvudvärk och en hemsk smärta i hela kroppen så jag har bestämt mig för att stanna hemma från praktiken idag och vila!
Ber till gudarna att jag inte blir sjuk nu igen, det räcker fan att jag var sjuk hela sportlovet..
Jaja, ska väl fortf träffa Linnea sen, det ställer jag inte in på g av dehär, men annars då?
Ska försöka somna om igen nu i några timmar åtminstonde, får se hur det går!
Ha en bra torsdag, puss!


Tröjan!

Bilden ger tröjan ingen rättvisa men snygg är den!
+ en bild på världens finaste katt!


Åh lycklig tjej!

Hej!
Asså den här dagen, haha har haft ont i hela kroppen och gjort fel hela dagen haha. Men aa, som jag skrev imorse så hade jag världens mensvärk fast jag pinade mig genom hela dagen ändå, sen har jag haft ont i "skelettet" i hela kroppen med :o jättekonstigt, är typ svullen också runt halsen så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu igen..
Men ska försöka ta mig till jobbet imorgon också, är ju ändå sista dagen innan lov! Men annars så drar jag nog på bio med min kära vän imorgon, hoppas på det iaf! Men det är det som är planerat så får hoppas att planerna går i verket ;) haha oklart än vilken film det blir men alltid nån bra iaf!
Juste, till rubriken!!! Min tröja jag beställde kom idag och jag är så glad! :D hahaha åh älskar den! haha lägger in bild här nere.
Nu ska jag dricka upp min cola och sen försöka fixa lite plugg. Bättre sent än aldrig ;) haha puss på er mina sköna ♥


Får se om jag överlever dagen

Hejsan vänner! Eller godmorgon rättare sagt!
Vaknade imorse seg som fan, (märks att jag somna sent igår) och nu sitter jag på tåget. Får se om jag klarar av dagen på praktiken, har en sån jävla mensvärk så det finns inte, och ingenting hjälper.. Så aa, får se om jag stannar hela dagen, det märker vi!
Annars är det näst sista dagen innan lovet, snacka om skönt!
Men ska inte skriva så mkt mer nu, vi hörs sen senare! Puss


2 dagar kvar..

HEEEJ!
Usch vilket väder det var imorse alltså, sjukt kallt!
Aja, dagen idag gick sjuuukt segt på jobbet, kan vart för jag "längtade" tills jag slutat. Haha var helt sjukt slut och trött så gjorde typ fel hela tiden men jaja :D
Efter jobbet väntade jag på katja och sen åkte vi ner på stan, handlade lite, träffade på Linnea och sen drog vi till mimmos där vi satt i 2-3 timmar kanske och bara åt och pratade om allt och ingenting. Såg fina rumpor med! Haha men aa, fan vad jag älskar att bara sitta och prata om ingenting, det bästa som finns typ! Jaja kom hem för en timma sen kanske och nu är jag nyduschad, ska strax hoppa i säng då klockan som vanligt ringer 4 imorgon. Men bara i två dagar till för sen är det looooov! :D haha men ska inte skriva mer nu, kanske kommer ett godmorgon inlägg imorgon annars hörs vi efter jobbet!
PUSS ♥


Nudå?

Jahapp, redan klar.. Ska gå om 40 minuter ungefär :) men det är skönt att inte behöva stressa!
Känner på mig att det är svinigt kallt ute idag, mobilen visar -5 just nu så aa, får väl se hur denna dag blir!
Efter praktiken sticker jag iaf till stan, mer vet jag inte ännu! Men antagligen ska jag inte göra mycket mer än så idag, det är ju trots allt en dag imorgon också!:)
Vi hörs mer senare, ha en bra dag!;*


grapefrukt

Hejsan!
Måndag kväll, tvättstugan är alldeles strax klar och jag är precis nyduschad. Innan var jag som sagt på stan med katja och handlade lite nödvändigheter som jag förklarade innan. Bla. ansiktskräm, linnen, smink, sminkväska mm. :) Imorgon efter jobbet blir det stan igen haha katja skulle byta nått och jag ska väl kolla lite skit som alltid ;)
Men imorgon tänker jag fasen vänta på katja i järna, jag kommer ändå hem samtidigt som henne så då kan jag lika gärna vänta där istället för att åka massa omvägar!!
Jaja, ska inte skriva så mkt mer nu, ska kolla på ola-conny och morgan på tv och äta en grapefrukt innan jag ska ner till tvättstugan igen och hämta det sista, Sen blir det sängen för ikväll!
Vi hörs mer imorgon vänner, puss ♥


C-vitamin och gott!


Man måste ju bara älska livet

Not. Kul känsla när man slutar 2 och måste vänta på tåget i 40 minuter + att man inte kan komma hem på nått annat sätt. Kul liv lixom haha, den här måndagen har gått sjukt sakta, men har klarat av mina timmar ändå och nu sitter jag som sagt och väntar på tåget!
De skicka med en massa bullar med mig hem också så får väl sitta och äta bullar medans jg väntar på katja, fast hinner typ knappt hem innan jag ska åka igen men ändå! Haha ska sluta här, vi hörs mer ikväll!


Dags igen då!

Jahapp, uppe före tuppen även denna veckan!
Gick upp för cirkus en timma sen och nu är jag i stort sett klar för dagens timmar på bagerit! Fast jag behöver inte gå till bussen förns om typ en halvtimma så jag sitter här och "just chillin" ett tag nu :)
4 dagar denna vecka sen är det lov! Sköntskönt, efter jobbet åker jag hem en snabbis och sen när katja slutat möter jag upp henne på stan, ska kolla efter lite grejjer som jag känner att jag behöver just nu!:D haha sen är det hem och ha tvättstuga innan det blir tisdag! Hehe så aa, ska fortsätta "just chillin" ett tag till! Ha en underbar & kall måndag så hörs vi!


Jag är kär!

På riktigt världens godaste choklad!


words

Åh vad jag älskar personen som skrivit detta, det är så sant!

Känner mig duktig!

Nu är klockan halv 2 snart och jag har redan hunnit diska, städa mitt rum, fixat mig lite smått och gjort en av två matteinlämningar! Så känner mig fett duktig ;) haha
Om en stund beger vi oss till bror där det blir fika, sen ska jag fortsätta plugga några timmar till haha nu när jag ändå är igång lixom! Annars blir det väl aldrig av!
Hehe sen fett taggad för det bara är 4 dagar på praktiken denna vecka sen är det loooov! Fast hoppas jag kan jobba under lovet ändå och få lite extra pengar ;) alltid bra att ha! :D haha
Nu är jag på bra humör, kompis det går bra nu! :D haha skojjaaaaa! Men nu ska jag sluta, haha puss!
Ganska gammal :o

taggad till 0

Hej!
Är så sjukt inte taggad på nånting idag, haha vaknade runt 6 imorse och var hur pigg som helst, men kunde ändå somna om och vaknade 8. Låg kvar i sängen med lilla skruttan till typ 9 då jag gick upp. Nu då? Städning, kalas och lite sånt som står på schemat idag men jag är inte sugen på nått av dom. Haha men aa, jag har iaf en massa skitplugg som måste göras så det ska jag väl ta tag i nu, om jag inte ska städa först? Aja, måste fundera på det där lite till!
Sen är jag fett i behov av att träffa katja haha! har lite saker att prata om dåva! Får se om jag kanske väntar in henne imorrn så vi åker hem tillsammans, beror på när jag slutar :) men aa, annars då? Fett sugen på att shoppa, men finns inget fint nu som jag vill ha :( men skulle behöva lite sånt där nödvändigt som jag av nån anledning inte inhandlade igår (?) :o men jaja, ska börja nu med dagens sysslor!
Puss sålänge ♥

RSS 2.0
Design by Tasnim