Vill ha dig i mörkret hos mig, tralala

Gokväll!
Jobbet idag gick segt, och efter jobbet har jag inte gjort speciellt mycket, kollat desperate ;)
Sista dagen imorgon som avslutas med sista hemmamatchen innan uppehållet då Karlskoga står för motståndet. Sen efter det har jag ledigt 3 dagar innan det är tillbaks till skolan!

Vet inte riktigt vad jag ska säga haha, hoppas Hagelin spelar imorgon då han hade axelproblem igår kväll, och djuse är frisk och spelklar, lööv fortf borta antar jag då han tydligen hade brutit något ben i handen och nu har gips. Aaa det verkar inte gå så bra för oss på skadefronten. Forsberg har knäbekymmer så Idoff står imorgon + back up från j20. Sonntag, Dahlström och Matte Carlsson rehabar fortf, hemskt vad alla skadar sig!:( aja vi får väl se när vi får spela fullt lag nästa gång!
Puss och godnatt på er!


Tälje levererade igår!

Igår åkte SSK till Västerås och spöade tabelltrean VIK. Satt fastklistrad framför LT's "chat" eller vad det nu kallas ;) haha
Matchen slutade 4-2 och ytterligare 3 poäng!

Målskyttar;
1-0 --> Damien Fleury
2-2 --> Emil Lundberg
3-2 --> Matt Read
4-2 --> Damien Fleury (tom kasse)
Tror det blev rätt nu ;) haha har inte så jättestor koll eftersom jag inte var på plats och kollade matchen själv!
Nu boys är det dags att ta trepoängaren av tabelltvåan Karlskoga imorgon också! Kämpa!

Sitter på bussen påväg till jobbet, näst sista dagen, jag oooorkar inte..
Puss


Dagar som denna skulle jag verkligen behöva dig vid min sida

Hej vänner!
Tisdag idag, övningskörde till jobbet imorse, worked my ass of @ work och kom hem trött som ett as.
Tittade på tv några timmar, blev irriterad på människor, skrattade åt människor, kollade sista avsnittet av svenska hollywoodfruar och blev irriterad på gunilla som inte verkar ha alla indianer i kanoten.
Nu ligger jag i min säng, mörkt med massa tända ljus, lovely! Känner att jag måste göra nått för att inte undra ihjäl mig, vill veta hur kvällens match mot västerås slutar, och den har precis börjat!:( buhu. Får väl hoppas på vinst och ytterligare tre poäng men våra matcher på bortais har vart allt annat än bra..

Jag längtar till julen, har värsta julkänslan nu, som jag inte har haft på flera år! Vill gå på julmarknad, lyssna på julmusik, köpa julklappar, ta mysiga kvällspromenader med finaste, mysa framför nån mysig rulle, åh jag älskar julen helt enkelt! Haha bara två månader kvar ;) eller nått.

Men åh jag vill så mycket, vill åka till läkaren och kolla upp mina knän, har ont i foten! Har gått med lindad fot hela dagen och det har känts ganska bra faktiskt, sen när jag kom hem tog jag av bandaget för att vila foten lite och då fick jag ont som fan hahah :/ wellwell.

Nu ska jag fokusera på matchen här, puss!


Värt?

Såg den här tröjan på internet igår och vart sugen på att beställa en, snygg, bra nummer, ser sjukt varm och mysig ut och ganska billig ändå ;) går på runt 400 med frakt och tull och såna grejjer, fett värt!


Paaaaaaaain

Tjatja!
Första dagen på jobbet idag då fast jobbade bara 6 timmar eftersom miljögrejs skulle dit och kollade så då slutade jag 12.
Åkte ner till stan med Katjus och gick runt och kollade lite efter jackor och annat och provade mina favoritskor inne på scorett igen, fick en gigantisk crush..igen på dom haha så måste verkligen inhandla ett par när pengarna kommer in på kontot!
 
Annars då, har en stukning/vrickning i vänster fot efter att mitt knä svek mig mitt i trappen på axa efter matchen i lördags, knät ve sig och jag ramlade ahaha så nu har jag lindat min fot som gör ont som satan, hoppas det blir bättre snart :(
 
Menmen ska kolla lite desperate nu och sen vet jag inte, jobb imorgon igen! Puss

Måste ha!

 
Dessa skönheter ska inhandlas så fort pengarna kommer in på kontot! Finns på scorett och kostar 699 :-
 

worst feelings

Tidigare idag satt jag och kollade lite videos från gårdagens derby, man får ju gåshud! Okej ni kanske listat ut det redan, men jag äälskar hockey! Blir så trött på folk som säger att jag går på hockey bara för att "kolla på killar", sorry to disappoint you. Det är inte orsaken till att jag kollar på hockey :)
 
Just nu då, är på skithumör. Less på allt typ. Ångest över att jobba imorgon och resten av veckan, ångest över saker man inte vill känna. Usch på det.
Vill spola tillbaks tiden några år så jag kunde förändra mina val, men det går inte.
Ska snart sova, pallar inte jobba. Vill ligga i min säng hela veckan och bara glo in i väggen. Har inte en aning hur jag ska klara 2 år till såhär.
Hörs nån gång, natti.
 
 

Hockey är inte bara ett spel, det är en livsstil!

Lea med sina älsklingar, aslycklig efteråt ;)


HOPPA TÄLJE HOPP ALÉ ALÉ!!!

Ett derby mellan 08-lagen när den är som bäst!
6021 personer hade tagit sig till templet denna lördagseftermiddag för att se länsderbyt mellan SSK-Dif.
Två fulla klackar, mycket ljud i arenan och taggade spelare.
Vi inledde första perioden suveränt med 2-0, sen andra och tredje perioden gick inte så bra då Djurgården kom in i matchen och kvitterade till 2-2. Med 93 sekunder kvar av sista och innan förlängning kvitterade tälje till 3-2 och sedan med 26 sekunder kom även 4-2. Vi slapp förlängning, vi slapp torsk och vi avslutar lördagen med 3 härliga poäng!!
 
Kom säkert som en skräll för de flesta att vårt SSK skulle besegra Djurgården, till och med jag trodde vi skulle torska. Men SÅ fel jag hade, ååååh underbar känsla att sitta på läktaren och skrika ut glädjen den sista minuten av matchen! Nästan så att man önskar att någon kunde stanna tiden, mår så bra i hjärtat nu, när jag vet att vi vann säsongens typ mest spännande match.
VI HAR BEVISAT VILKET LAG SOM ÄR BÄST I STOCKHOLM!!♥
 
Målskyttar ikväll;
1-0 --> Jesper Thörnberg
2-0 --> Viktor Lööv
3-2 --> Robert Carlsson
4-2 --> Carl Hagelin (tom bur)
 
Både Thörnberg och Lööv tvingades lämna matchen också pga skador, Lööv skickades till sjukhus med ett ringfinger ur led och Thörnberg fick en puck precis ovanför knät och mådde dåligt efter det men som tur är var det inget allvarligt utan vi tror att båda två kan spela nästa match! Väldigt tur var det, vi behöver inga fler skadade spelare, allra helst backar!
 
Vilken kväll alltså, inget slår känslan att sitta på läktaren och titta på en match som denhär. Derbymatcher är dom roligaste matcherna, älskar!
 
Landeskog som spelar i djurgården med nummer 92 på ryggen fick även spendera 4 minuter i utvisningsbåset, och deras andra NHL-kille, Douglas Murray fick ett utbrott på domaren och fick matchstraff ;) haha
 
Efter matchen var det Björklund och Lundberg som var backstage och Lea ville dit så vi gick dit, hon fick autografer på spelarkort och på matchtröjan, samt att hon tog bild med killarna. Lycklig tjej efter det ;) haha
 
Ska sluta här, ska ta en ipren och vila rösten lite eftersom jag blivit lite hes efter allt skrik av lycka ;)
Puss på er!
 
 
♥♥♥♥
 
 

SSK-Djurgården

Den här matchen har jag sett fram emot sedan vi fick matchschemat, vilket är några månader sen. Och nu är den äntigen här om några timmar.
Kommer nog komma ganska mkt folk till axa för att se 08-derbyt mellan tälje och djurgården, kommer nog bli en spännande match tror jag ;)
Många NHL-spelare också. Landeskog och Murray hos dif och hagelin, read och ericsson hos oss!
Jonathan Ericsson är värvad till SSK under de 4 kommande matcherna pga backbristen och sen får vi helt enkelt se hur det blir efter det, får hoppas på det bästa.
Längtar fan tills Dahlström, Sonntag, Carlsson och Djuse är tillbaka  på isen, så vi får spela med ett helt lag för en gångs skull :/
Aja, får se hur dagens match slutar, jag och katjus har tagit ledigt idag för att kolla på matchen och jag tar med mig Lea :)
Aja snart kommer syster hit med familjen och sen ska jag fixa mig för att åka, puss!
 

Vilken hunk!

Hej.
Det gick inte bra för SSK ikväll, förlorade mot oskarshamn med 3-1.. bedrövligt! Vi har bara vunnit 1 match på bortais, det är inte okej!
Jag och Katjus satt nere på o'learys och kollade på matchen denna afton! Såg på fb också att det snöade ikväll, alldele för tidigt ju! Bara slutet av oktober :( jag är såååå inte redo för kyla och snö än :(

Aja skolan idag gick bra, är så jävla iaktagen av en kille i kmt hahah han är pinsam på riktigt. Busvisslar när man går förbi, stirrar oavbrutet och aa allmänt creepy..:s usch!

Är så otroligt arg och besviken på mig själv också, hade ju väääärsta chansen men jag sumpa den :o ahaha åh ssv!

Har precis duschat och nu ska jag lägga mig under täcke och filt och försöka få lite sömn, mår sjukt illa och jag är fan inte redo för jobb än!:(
Puss!


Say it and i'm yours

Hallå där!
Onsdag idag och dagen har väl ändå varit helt okej, förutom samhälle där vi skulle göra vårt drömsamhälle och jag och katjus blev "attackerade" när vi hade gjort det vi blev tillsagda att göra. Vi gjorde uppgiften, hur vi vill att sämhället ska se ut. Vi skrev bland annat att vi vill förbjuda böneutrop i sverige och att man ska fortsätta sjunga svenska nationalsången på avslutningar. Och då sa vår lärare att det var "hets mot folkgrupp" och kallade oss mazister. Så INTE okej, äckel kärring.

Förutom det har dagen vart bra, förutom att jag höll på att tuppa av där ett tag på rasten, vet inte varför jag mår så himla dåligt i skolan, kanske får i mig för lite mat eller nått, vet inte. Har vart så hela dagen efter det, känt mig svimfärdig, benen har vikt sig, vart allmänt trött i hela kroppen och yr i huvudet :(
Aja får hoppas att jag slipper svimma iaf!

Efter skolan åkte jag och wingman till stan och ändrade biljetterna tills på lördag. Det är en högriskmatch och jag vill inte riskera nått eftersom Lea ska med :)

Ska ta en dusch nu och sen kolla på berg flyttar in. Man får ABSOLUT inte missa det ikväll. Hon besöker nämligen kungen, legenden, världens bästa målvakt, Henrik Lundqvist! Ska bli spännande att se hur hans liv på manhattan ser ut!!
Hörs mer sen!


Klättrat över Mora med tre färska poäng och usla domare!

Okej ska försöka samla mig efter min extrema crush här och ge er min version av matchen mellan SSK-Mora!

Börjar med målskyttarna;
1-1 --> Carl Hagelin
2-1 --> Emil Lundberg
3-1 --> Carl Hagelin (öppen bur)

Femte raka segern, 3 viktiga poäng och kör om Mora i tabellen! Skön match, den va lite spännande men inte som jag förväntade mig dock. Angående Anze Kopitar så la jag inte märke till honom riktigt. Han va typ som vilken hockeyspelare som helst, kan absolut inte mätas med våra nhl-killar iaf.
Och när dom visa på jumbotronen att de va just Hagelin och Read som skulle va backstage så hade jag faktiskt lite svårt att koncentrera mig på själva matchen ska jag erkänna ;) haha
Men aa så kan det gå ibland, somnar iaf lycklig;)

Sen den där jäkla domaren alltså! Lundberg fick en tvåminutare fast han egentligen inte gjorde nått fel. Men inte fan fick Moras kille utvisning fast det var han som slogs och höll på. Äckel fitt domare, sök nytt jobb förfan!

Aja har precis duschat och nu ska jag lägga mig och försöka få lite sömn, är så sjukt glad och exalterad så det återstår att se om jag lyckas ;)
Puss på er!


JAG ÄR KÄR

Herregud! Jag är i extas just nu, svävar på rosa moln högt upp i himlen. Dags att komma ner till verkligheten igen Carro!
Men asså seriöst, jag är världens lyckligaste. I NHL håller jag på Rangers, och är typ världens största "fan" haha åt Hagelin som ni kanske har märkt tidigare.
Idag var Carl Hagelin i egen hög person + Matt Read (som btw är sjukt lik Kurt Davis som spelade förra säsongen) backstage efter matchen och skrev autografer. Haha och ni känner mig, var tvungen att gå dit! Haha tog bild med båda två och sen fick jag världens mysigaste kram av Hagelin. Så ni kan ju förstå att jag är lycklig nu!!! Tänk er hans blonda, långa, blöta hår som nudda min kind.. Hahah åh jag är galen jag vet men FYFAN VA SEXIG HAN ÄR!!
Och bara för att jag är så snäll så tänkte jag att ni skulle få ta del av deras skönhet ni med, ignorera mig bara ;) haha


Gamenight

Tjaa! 
Skolan idag gick väl bra, va på lite bättre humör idag men det kan ju kanske bero på att det är hockey ikväll! Taggad som satan och det kan bli en väldigt spännande match, plockar vi trepoängaren ikväll går vi om Mora i tabellen!!:) 
Så ska börja fixa mig lite, åka ner till stan och försöka ändra biljetterna till matchen på lördag och sen drar vi oss vidare till axa för lite work ;)
puss!
 
och du,"HAHAH" jag tänker inte gissa så jag antar att det blir en 'evig gåta' ;)

Don't you worry child

Okej ett snabbt inlägg innan jag ska sussa. Ligger i sängen nyduschad och filosoferar. Skolan idag var skolan lixom, var skönt att komma tillbaka men har varit så sjukt irriterad på allt och alla känns det som :p så aa lite blandade känslor typ.
Känns också som att vi har ganska chill schema också, förutom en del saker men det ordnar sig!

Efter skolan åkte jag och wingman till stan, köpte nytt skyddsplast till mobilen och så köpte vi biljetter till ssk-djurgårn på lördag eftersom att Lea ville följa med på hockey. Men det är ju en högriskmatch så dom kommer stänga av en del av arenan avsett för djurgårdssupportrar, och problemet är att vi glömde det och råkade boka biljett på fel sida ;) haha så får åka ner och försöka rätta till det imorgon!:)

Det var väl allt för mig just nu, glöm inte att det är hockey imorgon också!
SSK-Mora, missa inte att se Anze Kopitar spela mot våra Hagelin & Read!
19:00 i Axa!

Puss!


Stop being cute

Godmorgon!:D
Måndag idag och första dagen i skolan, är gaaanska taggad men får väl se hur dagen blir ;)
Trodde att jag försov mig imorse när jag vaknade halv 8 men kom på att jag har sovmorgon och börjar, sen är jag så van att fixa mig på typ 20 minuter så jag är typ klar nu. Fast ska inte åka förns om en timme!:) haha så får väl kolla lite på tv ellee något tills det är dags att gå.

Måste bara säga, haha david helenius är skön! Haha satt och kollade på helenius hörna igår efter solsidan, haha! Sen kollade jag på beck också innan jag somnade.
Men ska sluta här och kollade om det är nått bra på tv, puss!


Tell me

Haha jag har inte en aning om vem det är som har kommenterat det här så om du som kommenterade vill vara så gullig och skriva på fb, smsa eller säga på nått annat sett vem du är så skulle du göra min kväll!:*


Underbar

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen, filmen var absolut inte så bra som jag förväntade mig, verkligen inte. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd, haha hoppade till några gånger ;) haha

Idag ställde jag klockan och åkte vid 12 till axa med wingman och kollade j20s match mot rögle som ssk vann med 3-2 :) efter det tänkte vi stanna och kolla j18s match också men orkade inte vänta där i 2 timmar så vi åkte till stan en snabbis och sen hem. Städade rummet och åt middag. Och nu har mamma insisterat på att jag skulle baka chokladmuffins igen så dom tog jag precis ut ur ugnen :)

Ska väl snart ta en snabbis i duschen men innan det ska jag kolla på solsidan!:)
Imorgon är den stora dagen här, haha back to school lixom. Som jag har längtat lixom, och nu är tiden inne ;) haha nejmen nu ska jag faktiskt sluta skriva och fixa lite grejs!
Puss


Bara för att ditt liv är piss behöver du inte lägga dig i andras :*

Tjaaa!
Lördag idag och sov ut länge imorse, hörde varken att det ringde eller att jag hade fått massa sms :o så sov nog ganska bra antar jag haha :)
Tills nu har jag inte gjort alls mycket, duschat, fixat mig och bara chillat haha :) men om nån timme eller så gör jag och katjus ett litet spontanbesök till sthlm och sergel för att kolla på paranormal activity 4, kommer skita ner mig haha. Är så jävla rädd så det finns inte! Men alltid lika nice med skräckfilm på bio ändå ;)
Kvällen sen avslutas på bästa möjliga sätt;)

Imorgon är det söndag och jag ska städa rummet, fixa lite inför skolstart ;) haha och kanske gå till bror och mysa lite med melvin, sötaste!
Det var väl allt för mig, ha de!


heja heja heja tälje!

Åh vilken underbar kväll!!
Praktiken är slut för hösten, vi vann matchen och jag är bara allmänt glad! Att spendera en fredagskväll i templet är det bästa som finns!
Aja, efter att troja kvitterade till 3-3 med bara några minuter kvar av tredje perioden släcktes hoppet och jag trodde det var kört för den här gången, MEN allas våra älskade Robban reducerade till 4-3. Matchens hjälte om man frågar mig!! Kan inte beskriva känslan när den pucken var nätad, vart så otroligt lättad, glad och varm i hela kroppen!!
Matchens målskyttar;
1-0 --> Emil Lundberg
2-0 --> Matt Read
3-0 --> Carl Hagelin (även utsedd till matchens lirare, välförtjänt!)
4-3 --> Robert Carlsson
 
Alltså det är så roligt att titta på hagelins skridskoåkning, när det väl gäller så är han som en raket på isen, thörnberg är en tuffing han också, och robban, vilka tacklingar!
 
Aja vi vann alltså matchen med 4-3, ytterligare 3 poäng och ett steg närmre toppen. Hahaha Katja, vad säger du om L:s utrustning? SEXY!
 
Hemma nu och ska hoppa in i duschen, sen ska jag nog kolla lite desperate eller bara slå på en rulle och smsa med finaste ♥
Puss
 
 

Aldrig träffat någon som är mer inkompetent än dig

Asså seriöst, tror du verkligen att jag skulle säga åt folk att kommentera för att folk ska tro att jag har vänner? Hahaha du är fan pinsam på riktigt, jag har fler vänner än va du någonsin kommer ha, och du är svartsjuk för att folk faktiskt GILLAR mig. Tycker verkligen synd om din så kallade pojkvän som har en så otroligt inkompetet tjej, herregud alltså.
Jag har inte en jävla aning vem det är som har kommenterat, men det är väl någon som bryr sig ;) mer än vad folk någonsin kommer göra om dig.

Och om du nu vet vem det är som har kommenterat så kan du ju tala om det för mig, för jag har ingen aning


Haha fuck you

Okej hahahah du försöker förstöra mitt liv för att du inte klarar av att förstå att JAG GÅTT VIDARE OCH ÄLSKAR MITT LIV.. UTAN DIG. Menmen haha lite gulligt faktiskt. Och for de record, jag kan ligga med vem jag vill. Men som sagt, är ingen hora som knullar halva tälje som vissa andra, just sayin.
Puss på dig, hälsa din "pojkvän" om inte han har dissat dig också:*


Life's a bitch, but then again, so are you

Godmorgon!
Aa vet inte vad jag ska säga, var så jävla arg igår så visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Var nog inte bara jag som såg en helt ny sida hos mig, en sida jag aldrig sett förut. Har nog aldrig varit så jävla förbannad i hela mitt liv.. Men jag pratade med wingman i tele som fick mig på bättre humör, skrattade lite på andras bekostnad, sen prata jag med min babe också och det fick mig att inse hur lycklig jag är egentligen. Jag har lämnat det där bakom mig, det gjorde jag för längesen. Tycker det är synd om dom som lever kvar i det förflutna. Jag lever livet, och alla mina vänner, familj ja alla jag har runt omkring mig är guld, de som accepterar mina mindre roliga sidor och egenskaper ;) haha
Jag säger inte att jag ångrar det jag skrev här på bloggen under gårdagen, för det gör jag verkligen inte, bara ren fakta och inga lögner inblandade. Men jag är glad för min egen skull att jag har slutat bry mig om detdär, och jag mår så jävla mycket bättre nu med det där ute ur mitt liv. Tycker du ska göra samma sak och gå vidare med ditt liv. Jag är fortfarande förbannad och det kommer jag vara ett bra tag så bråka inte med mig idag haha!

Med det ute ur livet kan jag glatt meddela er att jag är påväg till praktiken för att jobba sista dagen den här perioden, som praktikant då. Ska jobba både lov och helger där men då får jag betalt ;) haha det är fredag och jag är lycklig! Det kommer bli en kick ass helg det här, det är jag övertygad om!
Puss på er, ha en underbar fredag!


undra vem det är som blir utnyttjad

OKEJ LINNEA! Om det är så du vill ha det så ska jag tala om en sak för dig.
För det första så kan jag göra en jävla massa för att slippa dig. För det andra så har inte du en jävla aning om vilka jag pratar med och inte, och för att bevisa det så kan jag tala om för dig att jag har kontakt med varenda kille som jag pratat med senaste tiden. Så det är ingen idé att du försöker förstöra nått.
För det tredje så har jag ju absoluuuut ingen aning om vad du sagt till MIG om Elin när du hängde med louisarna. Fel igen, JAG MINNS VARENDA ORD.
Och jag sa till mig själv att jag inte skulle nämna några namn men det skiter jag i nu. Om vi ska prata om vem som blir utnyttjad av alla killar så kan jag hålla på hela kvällen.
Först har vi Niklas, som utnyttjade dig för att få ligga, du gick på det fleeera ggr och sen när han sket i dig så kom du till mig och var så jävla ledsen för att han dissade dig.
Sen har vi jonte som också utnyttjade dig för att få ligga, när du fick reda på att han inte brydde sig vart du skitledsen och kom återigen till mig och gnällde, seriöst du ville inte ens gå till skolan för att han var där.
Jag kan fortsätta hela kvällen och rada upp killar som UTNYTTJAT DIG för sex, så kom fan inte och säg att det är jag som ligger runt med killar. Jag sa åt dig hela jävla tiden att du skulle skita i dom men nu är jag glad att du inte lyssnade på mig, glad att dom utnyttjade dig.
 
Jag behöver inte ljuga eller knulla runt med alla killar i tälje för att få "status" eller kompisar. Jag är värd med än så, vilket du bevisat att du inte är.
Jag tycker på riktigt synd om dig, hahaha sorgligt.

OCH JAG ÄR EN VINNARE IGEN!

Tja hjärtegull!
Hahahah asså det här är ju ganska skrattretande, speciellt att hon på riktigt tror att folk tror på det hon säger, när alla säger att hon bara snackar skit :) aja lite underhållning såhär mitt i veckan är ju alltid skoj!
 
Min dag då, torsdag och jobbet gick skitbra. Sista dagen imorgon vilket vi firar med lite hockey på kvällen med min ÄLSKADE VÄN! SSK-TROJA. hoppas på vinst såklart och med hagelin och read i laget kan man faktiskt njuta av spelet! :)
Jag ska alltså inte jobba på matchen imorgon utan jag och wingman har bestämt oss för att fira att praktiken är slut med att sitta och titta på matchen imorgon ;) haha
Sen resten av helgen har vi fullt med andra roliga planer. Kanske drar upp ett gäng till sthlm och kollar paranormal activity 4 och på söndag ska jag först träffa wingman igen och sen ska jag träffa min babe ♥
MYSIG HELG med andra ord.
 
Asså jag är så jävla lycklig!! :D åh lixom.
HAHA åh pappa visade mig nyss ett uppslag i SP med Hagelin och en stor bild så vart lite off, va tvungen att läsa ;) ahah men nu ska jag faktiskt sluta blogga och göra nått annat, puss
 

svar på tal - sista gången

 
Asså snälla, varför kommenterade du från första början?
Och om vi nu ska prata om skitsnack kan du ta och berätta för din "älskade" Elin allt skit du sagt om henne, och på samma gång kan du berätta för ditt ex (rickard) att du bara utnyttjade honom för att du inte fick den du ville ha.
Och att jag kommer stå ensam kvar och inte ha någon kvar? Det var ju därför du flyttade härifrån, just för att du inte hade någon kvar och för att alla var "dumma" mot dig.
Jag bryr mig inte, ärligt talat.. Det har varit så jävla skönt att slippa dig, så gör mig en tjänst och sluta läs min blogg och mind your own buisness :)

Två dagar kvar!

Godmorgon!
Andra inlägget innan klockan 6 på morgonen, rekord! Haha
Aja min gårdag då, början va så ointressant alltså, åkte med louise och katjus ut till antisstället långt ute på vishan! Hahaha fyfan asså. Efter det åkte vi till stan där vi käka på tacobar, innan vi tog oss mot axa där j20 hade match som vi gick på, dom vann med 7-2, duktiga killar ;) haha nejdå, och SSK vann på bortais mot almtuna med 2-1 om jag inte minns fel :)
Så kvällen var betydligt bättre om man säger så ;)
Haha ska jobba idag och imorgon, sen är den här praktikperioden slut och det är back to school, tacka gud för det!
Aja hörs!


Svar på tal

"Haha, va söt du är. Kan börja med att informera dig om att vi lever under år 2012, med dagens teknologi kan jag alltså ganska enkelt, under några minuter kolla upp vart din kommentar kommer ifrån med hjälp av ip adressen som lämnas på min blogg efter varje kommentar.. Vilket betyder att det inte är någon mening att skriva dig som anonym.

Sen om jag får säga mitt, så tycker jag att det är en aning omoget att inte kunna stå för vad man skriver och säger. Vad är du rädd för? Kan man lämna en kommentar kan man lika gärna stå för det med sitt namn? Eller? :)

Sen, vad vet du om mitt umgänge hjärtat? Det är lätt att skriva saker man egentligen inte har en aning om. Ja, jag har Katja som är min bästavän, har du en sådan? och jag har också en hel del andra vänner, om du vill få en bekräftelse på det. Så nej, jag har inte BARA Katja. :)

Ta reda på sann fakta innan du kommenterar något. Men tack ialla fall för det värmer mig att du vill lägga ner din tid på att läsa och kommentera. Det är ett bevis på vilket liv du har.

Två ord, grov svartsjuka. :) kramisar!


Är det bara jag eller känner vi svartsjuka i luften?

Hhahaha åh godmorgon! För det är verkligen en god morgon idag! Ska träffa VÄRLDENS underbaraste idag.

Och fick en kommentar idag också från en feg människa, anonym ska tilläggas. Riktigt moget!:* fast jag vet redan vem det är så det ska jag ta tag i lite senare.

Annars då, livet är underbart, omringad av massor med sköna människor, världens bästa kille, världens bästa vänner och världens bästa familj. Livet blir inte bättre.
Tack btw för kommentaren, den påminde mig om att jag har mer än vad du någonsin kommer ha :D

Ska snart börja fixa mig och sen lite senare möta upp wingman och louise på stan för att ta oss till den där grejjen, senare ikväll händer det andra grejjer :*

puss på er! En extra stor puss till dig som skrev kommentaren!


så rätt!!

Hahah var inne på sskoveralltalltid.se tidigare idag och läste ett inlägg + kommentarer. Det är tragiskt att folk som vet så lite kommer och snackar "skit" om vårt lag. Det roliga är att svaret han får tillbaka stämmer mer än det han själv påstår.
Han är sur för att malmö fick storstryk av världens bästa lag i lördags och kommer med falska anklagelser. HAHAHAHA, sorry, va bara tvungen att skratta lite.
 
Kommentar från malmöfan;
 
Svar från bloggen;
 
NU ska jag sova gott ;)

swedish housewives

Tjabba!
Idag har jobbet gått bra, segt men det är det ju iofs varje dag.. Endast två dagar kvar nu på praktiken!
Efter jobbet åkte jag och handlade lite, åkte hem och åt middag och bakade muffins, himmelriket! haha
Har världens hemskaste värk nu och har precis kollat på svenska hollywoodfruar, I loooove drama! Men jag HATAR Gunilla, riktig satkärring. 
Imorgon får jag som sagt sovmorgon till typ 3, hahaha älskart! Sen på kvällen kanske jag drar med katjus på hockey och lugnar ner abstinensbesväret jag har, som ni vet! Haha jag älskar hockey, får en att tänka på annat! :)
 
Kan bli så irriterad på folk som klagar på vädret också. Sommaren är slut och vi måste genom vintern för att få sommar igen, deal with it. Och klaga inte på regn och mörker, skaffa er ett paraply så klarar ni er. Det är ingen som dött av lite regn. Jag älskar hösten/vintern.. ha rummet fyllt med tända ljus på kvällarna, varm choklad, bra film & bra sällskap. Mysiga kvällspromenader och HOCKEY, ja det finns typ ingenting att ogilla med hösten.
 
Ska krypa ner i sängen nu och somna till en film, puss på er.
 

I know who I want, that's not going to change

Tisdag morgon, trött som ett as. Men imorgon får jag sova ut! Är ledig hela dagen, eller nästan iaf. På eftermiddagen ska jag iväg på nått grejs med klassen men får iaf sova ut!:) ska bli skönt haha!
Ska strax gå till bussen och åka till praktiken så vi hörs senare!


the fear of rejection, the worst fear of them all

Färdig för sängen, nyduschad och nu sitter jag och tittar på färjan och drömmer mig bort lite. Usch då..
Har nu jobbat den sista måndagen på praktiken, sjukt härligt ska jag tala om för er. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaks till skolan. Se alla människor man är van att se varje dag, eller aa nästan iaf. Ska bli otroligt skönt iaf!
Iaf, är fett sugen på att gå på hockey också, värsta suget! Men det är ju ingen hemmamatch förns på fredag, får se hur jag fixar det där abstinensbesväret som jag har! ;) kan ju vara en aning jobbigt ibland, men älskar man spelet så gör man. Man lixom sugs med i det! haha mysigt!
 
Åh jag vill så mycket, haha lite synd att man är lite feg då! hahah får ta o jobba på det. :)
Aja ska sluta skriva nu innan jag avslöjar för mycket, puss
 
SO EXCITED!

Söndagsbak med Katjus'

Hej på er!
Sitter och äter lite kvällsmat nu medans jag halvkollar på "all about steve" på teven.
Tidigare idag gick jag hem till katjus, kolla recept och gick till jätten och handlade. Sen började vi baka muffins :D efter mycket choklad över hela köket så vart dom klara och FAN VA GODA dom blev!!
Haha när vi avnjutit en varsin muffins så satt vi och kollade på en heeeel del videos hahahahahahhahaahha ;)

Aja jobb imorrn så ska strax krypa ner under täcket. Endast 4 dagar kvar på praktiken nu, SKÖNT!


SSK, GO GO GO

Fan vilken härlig match! Vart 4 timmar på jobbet idag och efter det åkte jag hem och fixade håret samt bytte om och sen åkte jag och katjus till stan. Köpte ny plånbok och åt lunch innan vi åkte till axa för att jobba.

Malmö stog för motståndet och man kan ju lungt säga att dom vart överkörda av våra booooys.Kan också skryta lite med att vi har den hetaste kedjan i allsvenskan med hagelin, read och fleury, det är niiiice!:D
Matchen slutade 5-1 till underbara tälje och jag är fortf lika glad!
Kvällens målskyttar;
1-0 --> Ziga Jeglic
2-0 --> Damien Fleury
3-0 --> CARL HAGELIN
4-0 --> Damien Fleury
5-0 --> Jesper Thörnberg

Jag och katjus lyckades också få en varm och gosig kram av Forsberg, grymt jobbat idag!!

Nu är jag väldigt trött och eftersom jag kommer sova så bra inatt så tänkte jag ta en dusch nu och sen krypa ner under täcket och kolla på tv tills jag somnar :)
Har stora och roliga planer med katja inorrn så bäst att man är pigg ;)
TJING!


Goodmorning sunshine

Godmorgon!
En liten update såhär på lördagsmorgonen är väl aldrig fel, hahah kanske bara jag som är vaken ;)
Aja är på jobbet nu, övningskörde hit och höll på att köra på ett rådjur som sprang över vägen nån meter framför bilen men det gick suveränt, haha alla lever!

Juste! Idag klockan 16:00 är det match igen, denna gång mot malmö, så det är hem från ena jobbet och iväg direkt nästan till nästa!;) haha aja får se hur det går då!

Nu ska jag börja jobba så jag får gå hem nångång ;)


Ska vi dejta?!

Nu är det såhär.. Man skulle kunna dö för jensens sås, orgasm i munnen på riktigt! Riktigt god, smaskens!!
Haha min dag har vart riktigt bra faktiskt, började med chokladfestivalen med ettorna, kollade lite på "årets konditor" som höll på det, grymt duktiga!
Sen åkte jah och katjus runt 1 därifrån och åkte raka vägen till jensens dåva och åt väldigt god mat!! Sen kollade vi runt i affärer efter jackor och vi båda fastnade för en grymt snygg jacka inne på zara, dock ingenting jag passar i men snygg var den!

Köpte en ny väska och provade lite hockeyutrustning inne på stadium ;) hahah det är ju så kuuuuul, dock va de ett par hockeyboys (antagligen) som glodde och undra säkert vad två ensamma tjejer gör på hockeyavdelningen! Hahaha men det skiter jag i, kul va det! Fast jah fattar inte riktigt hur grabbarna har tålamodet att sätta på och ta av allt det där dagligen typ haha, all cred till er alltså ;)

Sen tog vi tåget hem, har precis duschat och kollat ett avsnitt av desperate. Nu ligger jag i sängen.. Ja, jag ska sova halv 11 en fredagkväll, men så kan det bli när man ska upp 5 och jobba!:)

Vi hörs imorgon!


When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.

Okej det där var redigt skönt! Haha torsdag idag och dagen har gått riktigt segt.. Slutade jobbet, åkte hem och åt världens godaste mat (nyttig också!) sen kollade jag på tv lite innan jag somna i min säng med min mirakelfilt, riktigt skön!
Vaknade för en timme sen kanske och nu har jag precis duschat.

Imorgon är det freedag, äntligen! Jag är ledig från praktiken och varför vet ni redan så det behöver vi inte upprepa, ska bli mysigt faktiskt :)
Nu ska jah äta nått innan det är dags att fortsätta min sömn i världens skönaste säng!
Puss på er!


Shake that ass

Gokväll folks!
Ligger i sängen nyduschad och hemkommen för drygt en timme sen.
Jag som hade planerat att bara ta det lungt idag efter jobbet men katjus frågade om vi skulle på j20:s match, och you know me, couldn't resist ;)
Så kommer vara lika trött imorgon, om inte ännu tröttare dessutom men det är torsdag och på fredag slipper jag praktik!
Hörs mer imorrn, dags att knoppa nu:)


That body!

Godmorgon!
Kom precis till jobbet då jag börjar en timme senare idag för att det var hockey igår! Trött som en as menmen.

Såg att jag skrivit fel på målskyttarna, Hjelm gjorde bara 1 mål, det sista gjorde Enga!:) såja haha!

Imorgon är sista dagen på praktiken för den här veckan, på fredag är vi lediga så då ska jag ha en mysfredag i huvudstaden med wingman. Först ska vi på chokladfestivalen med bya ettorna, sen äter vi god mat på jensens och sen ska vi kolla runt i några affärer efter jacka! Haha så det blir niiice.
Sen på lördag jobbar jag dock igen men de är en annan historia ;)
Nu börjar jag, puss


Den förlorade sonen är hemma

FORZA TÄLJE!
Nä jag skojar bara, eller det är ju sant!
Match ikväll i axa, SSK-Tingsryd som slutade 4-3 till oss. Men om domarn hade gjort sitt jobb på rätt sätt hade vi vunnit med 4-1. Jävla klåpare, hittat jobbet i flingpaketet?! Gå och lägg er..
Iaf kvällens målskyttar: Andreas Hjelm x2, Matt Read & Ziga Jeglic.
En riktigt bra match enligt mig, förutom domarna som fuskade som satan..-.- annars så helt okej :)
Read och Hagelin tyckte jah gjorde en riktigt bra hemmadebut också.
Hagelin stod för två assist och den farten han har på isen, shit! Har nog aldrig sett någon åka så fort, klockrent!
Dessa två spelare gjorde enligt mig en ganska så stor inverkan på kvällens match, tillsammans med fleury så spelade dom riktigt bra!

Aja slutpratat om den matchen, har precis duschat och nu ska jag krypa till kojs. Sjukt trött efter dagens bravader och imorgon vankas det jobb igen.
Puss på er alla ssk:are :*


@ work

Tjeena!
Sitter på jobbet och har lunch rast, men är verkligen inte sugen på att äta just nu. Allt har gått så hiiimla segt idag så vet inte vart jag ska ta vägen! Nu är anslaget färdigvispat så ska fixa det nu, sen är det bara städning som är kvar innan jag slutar för dagen!
Vi får väl se hur pigg jag kmr vara ikväll på hockeyn haha, men när man kommer till axa så glömmer man alla bekymmer och bara njuter av hockeyn!:)
Vi hörs!


-


Imorgon 19:00, be there!

Matt Read och Carl 'guldlock' Hagelin i templet, nu köööör vi!


I won't wait forever

Tjaaaaaman.
Nu har jag jobbat klart den näst sista måndagen på praktikperioden, om två måndagar har jag precis kommit hem från skolan den här tiden typ! Taggad! ;)
Haha jobbet gick bra faktiskt, och sen fick jag skjuts hem från hamn av bror. ´Sitter och har skittråkigt nu haha, får se om jag hittar på något under kvällen. Fuck Katjus som jobbar kväll lixooooom ;( hahah
 
IMORGON ÄR DET HOCKEY!! Haha ni anar inte hur taggad jag är. Lite mer taggad än jag varit dom senaste gångerna. Varför vet jag inte riktigt, kan ju vara för att min framtida spelar första matchen imorgon, skämt åsido. Nejmen ska faktiskt bli riktigt kul att se både Hagelin och Read spela imorgon, vi räknar ju med er killar! ;)
Haha ska inte utsätta er för mitt "hockeytalk" som de flesta av er säkert tycker är trist som satan, haha men jag finner hockey väääldigt uppmuntrande, roligt och spännande faktiskt. Älskar känslan minutrarna precis innan nedsläpp, magiskt ♥
 
Hahah ni kanske märker hur tråkigt jag har just nu, får hoppas att min prince charming kommer och räddar mig.
Tjing!
 
 

-


solsidan!!

Goddag!
Vet faktiskt inte vad som har hänt med min usla uppdatering haha. Har helt enkelt inte haft någon ork eller lust att uppdatera bloggen något senaste dagarna. Men nu tänkte jag uppdatera lite snabbt. 
Min helg har varit ganska seg haha eftersom jag bara varit hemma hela helgen, men man behöver ju endå såna helger ibland. Igår var jag med mamma och pappa till åkers och hälsade på syster, fikade där och sen åkte vi och hämta andra syster på halkbanan. Idag har jag haft tvättstuga hela kvällen och sen var jag barnvakt ett par timmar åt Melvin och Lea. 
 
Endast 8 dagar kvar på praktiken nudå innan det är dags att gå tillbaks till skolan, älskade vackstanäs! Haha som jag har längtat alltså, ganska sjukt egentligen.. ;) haha men aa, jag är taggad och sugen på att komma tillbaks!
 
Ikväll är det säsongspremiär för solsidan också, den tredje säsongen som vi väntat på såå länge. Nu är den här! Söndagsunderhållning, välkommen!
 
Aja, ska sluta skriva nu och ladda upp med lite glass eller nått, puss♥
 

Fredagsunderhållning

Min fredag har gått sjukt segt, både på jobbet och hemma..
Sp har spenderat min kväll med att kolla lite på hockeymatchen mellan djurgårn-leksand (såg aldrig klart) duschat och kollat några avsnitt av desperate. Sen har jag läst hockeytidningen min far köpte åt mig :D heeheh

Nu ligger jag i sängen och ska sova, en ny dag imorgon!
Puss


Looking good!

Var inne på ssk bloggen och såg denna fina bild. Matt Read och Carl Hagelins matchtröjor som dom kommer spela i tills lockouten är över! Förväntansfull att se dom båda spela på tisdag hemma!
Read gör dock sin debutmatch imorgon på bortais mot asplöven men båda väntas spela hemma på tisdag. Spännande ;)

(bild: sskoveralltalltid.se)


Hata sl

Godmorgon!
Har stått i hamn och väntat på tåget nu som är 20 minuter försenat. Så har stått och fryst arlset av mig tillsammans med några till, usch..
Fredag idag också men ingen helg för mig förns imorgon dock :/ orkar verkligen inte ha praktik längre men får väl stå ut dom här 2 sista veckorna I guess!

Uppdaterade ingenting igår men gjorde inte så myket heller då de inte vart som det va planerat, men nån annan dag så ;)
Puss på er!


Somnar med ett leende på läpparna

VILKEN KVÄLL! Och vilken match!
En välbehövd 6-2 vinst till oss mot karlskrona som åkte på rejält med stryk!;)
Den här vinsten behövde vi, både supportrarna och laget. Tände hoppet hos fansen, ger laget lite självförtroende och 3 behövliga poäng in i tabellen! Vi är på g nu!
Nästa hemmamatch på tisdag (9 okt) hoppas vi att både Carl Hagelin och Matt Read är klara för spel. Då står Tingsryd för motståndet! Det vill man inte missa ;)

Ligger i sängen och har precis duschat, ska sova nu. Imorgon väntar bagerit på mig klockan 7! Lite sovmorgon får man när man jobbar på hockey (y)
Puss på er!


Ikväll når vi högre höjder

Mitt första jobb är klart för dagen, snart bär det av mot mitt andra jobb på axa ikväll! SSK-KARLSKRONA 19:00 i scaniarinken, fri entré så lyft på era fina rumpor och kom och hjälp våra hjältar klättra upp i tabellen!

Skriver nog inget mer ikväll så hoppas vi ses i axa ikväll istället! Puss


Tisdag kväll, trött som fan, taggad till imorgon och ont i knät. Det är typ mina känslor just nu! haha. Jobbet gick bra, lite sent kanske men annars så. Efter jobbet åkte jag hem, käkade, kollade lite på tv och la mig i sängen med min iphone och smsade lite med roliga människor! :D hahah
Har precis duschat och nu ska jag snart krypa ner under täcket och sova, imorgon är det onsdag och hemmamatch igen. Dessutom är det fri entré så kom dit och stötta vår stolthet, vi ska klättra i tabellen!♥
 
Hörs imorgon, tjing!
 

Something's wrong

Godmorgon! Eller inte speciellt god, iaf inte för mitt vänstra knä. Annars är det väl bra. Vaknade upp imorse med en hemsk smärta i knät och typ "strålningar" så kan knappt stå på benet. Har en längre tid haft problem med just det knät som viker sig flera ggr varje gång jag går. Eller "hoppar", vet inte vad man ska kalla det riktigt. Ont gör det iaf men åker till prakiken ändå och kollar hur det funkar, eftersom bagerit ligger en trappa ner så får vi se om jag kommer kunna gå i trappen:)
Aja, nog om det! Tisdag idag och 5 dagar kvar av denna arbetsvecka, seeegt..


I won't wait forever

Ligger nerbäddad i sängen nu efter en lååång måndag, äntligen! Finns inget skönare än att krypa ner under täcket och blunda efter en dag som denna.
Jobbet gick bra och efter det åkte jag hem och åt middag. Sen mötte jag upp katjus på stan när hon slutat och gick runt och tittade lite i affärer och skrattade en hel del! Haha sen köpte vi med oss en varsin BJ hem som jag suttit och avnjutit nu på kvällskvisten!
Bror m. familj var här på fika en snabbis också så jag fick gosa lite med melvin en stund.
Aja det var väl allt för mig tror jag, vi hörs!


RSS 2.0
Design by Tasnim