Älskar vädret!

Hejsan!
Eftersom vi inte hade nått mer att göra nu så slutade jag en timme tidigare. Så sitter och väntar på bussen nu som kommer om en kvart :) men det är så fint väder så jag klagar inte!
VÅREN ÄR PÅVÄG!!<3
När jag kmr hem blir det att äta och senare sen ikväll drar jag på hockey med brudsen!
Puss sålänge!<3


det är värt tidiga mornar!

Hejsan vänner!
Tisdag idag, jobbat mellan 8-16 och det är lov. Lite extra pengar har man ju inte dött av, skitbra nu speciellt när det börjar bli dags att fylla på sommargarderoben snart! Och det trevliga sällskapet på jobbet dör man inte heller av så trivs bra där faktiskt!
Efter jobbet blev jag hämtar på tågstationen och åkte till affären, hem och äta, prata med världens finaste vän ett tag i tele och har precis kollar reprisen av bb. Asså nån borde seriöst skjuta den där hannah w i huvudet eller nått, jävla bimbo!
Usch, aja imorrn är det onsdag och jag (som börjar bli ssk-beroende..;) ) ska på hockey med katja och kanske louisarna om de skulle med. Det ska bli kul, ska få se sötingen själv med då ju ;) Sen dagarna efter det vet jag inte vad jag ska göra, men hittar väl på något kul med mina vänner.
Ska kila o duscha nu, hörs snart igen! ♥

Några klockrena citat!

Åh jag älskar sånt här! :D

before I die

17.


big brother

Tjena!
Kom hem från jobbet för snart två timmar sen, jobbade som sagt över som ni läste i det tidigare inlägget :)
När jag kom hem lagade jag mat och nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av bb :) Vi hörs senare med lite before I die :)
PUSS ♥

Duktig tjej som jobbar över!

Hejsan!
Är fortf på jobbet, skulle egentligen slutat två men eftersom jag var så klantig kom jag nt till jobbet förns 7 imorse så ska sluta 3 men är snäll och stannar ett tag till då de behöver hjälp här :)
Skriver mer hemma, puss


Mobilblogg

Godmorgon finisar!
De flesta av er sover nog fortf, om ni ens gått o lagt er ;) haha jag hade iaf sjukt svårt att somna igår, somna inte förns typ 12 så har bara sovit 4 timmar men nu är jag iaf uppe! Ska strax gå till bussen så vi hörs mer när jag kommer hem sen, ha en bra måndag!


godnatt peeps!

Nu är det dags för mig att dejta sängen som välkomnar mig med öppna armar. Imorgon är det jobb som gäller mellan 06-14 så jag vet en tjej som kommer vara trött imorgon ;) haha men vill man ha pengar så vill man. Så säger godnatt nu och hoppas ni får en bra dag imorgon, det ska jag ha bland mjölet! Sov gott ♥

before I die - tar igen

11.


12.


13.


14.


15.


16.


älskade vår, välkommen tillbaka!

Hoppas bara du är här för att stanna! ;)
Idag är det söndag, borde säga att det inte gör något eftersom jag har lov men jag ska faktiskt vara lite duktig och jobbba måndag, tisdag och onsdag! Så faktiskt är det lite jobbigt och skulle helst bara njuta av lovet men det går ju inte riktigt än :)
Det är iaf riktigt fint väder ute idag, synd att jag inte har tid att gå ut idag.. :/ jag ska alldeles strax städa mitt rum som varje söndag, sen får vi se! Kanske tar mig en liten promenad iaf så jag kommer ut lite.
Men ska börja nu så jag blir klar nån gång, ha en underbar dag allihopa, puss ♥
No Shit Sherlock.

ssk-malmö

Hej.
Nu är de efterlängtade lovet här och det var sjukt skönt att få sova ut imorse! Igår var det ju fredag och efter skolan åkte jag, linnea och katja till mimmos och käkade lunch/middag och taggade till matchen som var på kvällen.
Efter det åkte vi hem en stund innan vi tog bussen till axa, ssk-malmö och tyvärr så vann malmö med 3-2 :/ men snyggingen själv gjorde ju ett mål så lite glad vart jag (A) haha så söt! Iaf, efter matchen in en snabbis på coop och köpte chips och godis innan vi tog bussen hem till mig. Vi kollade på en och en halv film haha vi orkade inte kolla klart skräckisen eftersom vi höll på att somna. Idag nu på förmiddagen har vi inte gjort så mkt faktiskt, mest kollat på tv. Nu har Linnea åkt hem och jag sitter här och är irriterad som satan!!!
En stor diss till folk som är så avundsjuka på ens liv att de måste förstöra det för att själv må bättre. -.- Usch på sånt, väx upp.
Hörs sen.

.

Hello! :D
haha nej skoja, men iaf vart ju bara en liten mobilblogg igår men det fick räcka haha orkade inte starta datan när jag kom hem från hockeyn så. Men måste säga en sak, igår när jag satt på bussen och precis hade publicerat inlägget så märker jag att jag tagit bussen som gick en timme för tidigt -.- så satt och väntade på katja typ aslänge vid axa men fick även lite gjort och har nu fixat jobb några dagar under lovet, tjäna lite extra cash ;) Men iaf, hade faktiskt askul på matchen, även om jag inte var speciellt taggad. SSK vann med 4-3 och gaaaalet vilka puddingar som spelar hockey asså!
Skolan idag var sjukt onödig och bara jobbig haha men den funkade ändå, så ska inte gnälla. Iaf, imorgon är det fredag och det innebär LOV! Fyfan va skönt säger jag bara, som jag har längtat! Får se om det blir hockey imorrn med, det återstår att se!
Men ska sluta här, vi hörs mer imorgon, puss ♥

Min händelsefulla dag

Hej!
Ska försöka berätta om min roliga och spännande dag, men sitter på bussen påväg till hockey nu så får bli den korta versionen!
Allt gick som det skulle ända tills bussen kom lite utanför tveta då de låg en långtradare i diket, isbana på vägen och alla 3 vackstanäs bussar också höll på att glida ner. Så efter många om och men GICK alla elever till tveta och väntade på buss vilket tog ungefär en halvtimma om inte mer.. När bussen kom åkte jag, katja, louise och louise och åt på mimmos, sen åkte vi till stockholm en stund innan de va dags för läkaren. Nu sitter jag som sagt på bussen så ska sluta här, men slänger in en bild med.. Puss!


Fettisdagen!

Idag är det fettisdagen, semeldags men tyvärr så gillar jag inte semlor så blir inget för mig ;)
Skolan idag var helt okej, sjukt seg och vart påväg att somna vid ett antal tillfällen men det funkade.
Efter skolan åkte jag hem och lagade mat och nu kollar jag på hur många lingon finns det i världen. Jag ska inte skriva så mkt mer nu, men vi hörs senare! ♥

you were born as an original, don't die as a copy

Asså grapefrukt måste vara den godaste frukten någonsin, hha lite "sur" visst men asgod verkligen! mumma :D haha har precis kollat på familjen annorlunda, nu äre bara att vänta tills klockan slår 10 då bb börjar. Innan dess ska jag då duscha men de tar bara några minuter så!
Juste glömde säga, vi fick reda på våra nästa praktikplatser idag också. Det är snart dags igen, är inte speciellt taggad men det blir nog bra efter ett tag. Jag ska iaf vara på lilla maräng :) Men ska inte skriva mer nu, skriver förmodligen inget mer idag så vi hörs imorgon, peace ♥
Snart är det dags!

before I die

10.


big brother!

Tjenatjena!
Igår var det ju säsongspremiär av big brother 2012 och de va jag ju så klart tvungen att kolla på. Så satt bänkad i soffan framför teven mellan 9-11 för att kolla på det. Vart lite sent med duschen och det men det gjorde inte så mkt eftersom jag hade sovmorgon imorse så :) Får se till att duscha innan det börjar ikväll! Haha kan bara säga iaf att det kommer bli roligt att kolla nu när bimbon Hannah Widerstedt är med, hahaha draaaama..
Jaja, skoldagen idag har gått jättefort! Fast har iofs inte gjort så mkt, kollat på film och fyllt i lite papper. Vi har tema vecka den här veckan fram tills fredag så vi kommer delas in i grupper från alla klasser vilket gör att vi inte kommer va med vår egen klass denna vecka. Ska bli ganska kul faktiskt tycker jag! :D haha
Efter skolan blev jag hämtad och åkte direkt till läkaren och tog den där sprutan mot livmoderhalscancer, kan va bra att ha och man ska ju passa på nu när man fick den gratis :) det är 3 sprutor och tog den första idag, är inte ett stort fan av sprutor men det gick bra! :) men nu babblar jag för mycket, vi hörs sen! ♥

Frukost!

Godmorgon!
Måndag idag och jag har sovmorgon som varje måndag :) sitter just nu och äter en god frukost innan jag ska fixa mig! Hehe nu ska jag fortsätta, ha en bra måndag!


Dear guys, being a dick isn't going to make yours bigger..

Hej!
Rummet är städat, och har varit det sen typ precis efter sista inlägget. Efter det bakade jag en chokladtårta eftersom alla tyckte den var så god och nu har vi precis ätit middag :) Har även hjälpt mamma att sy burskynket till dubbelburen i Örebro om två veckor :) ska bli kul att se vad dom säger om min lilla prinsessa ;*
Men ska dra och hjälpa mamma att sy klart resten nu och sen drar jag nog igång någon bra film eller nått! Ha de bäst! ♥

before I die

9.


sunday!

"godmorgon" på er!
Har vart vaken någon timme redan kanske men har precis ätit frukost och kollat lite på tv. Vet ine varför men idag har jag känslan i kroppen att våren är påväg..man kan ju alltid hoppas! (:
Idag är det iaf söndag och jag ska alldeles strax städa rummet, sen ska jag nog fixa lite plugg om jag har lust för det. Haha är inget som är speciellt bråttom som ska in eller så men känns som jag är på sånt humör idag! :D haha weird!
Iaf, nu ska jag börja med städningen, och juste! Ikväll börjar big brother igen, ska bli kul att se vilka som är med.
Hoppas ni får en underbar söndag ♥

melodifestivalen

Okej.. jag erkänner att melodifestivalen har blivit sjukt dåligt, men vad ska man annars göra en sån här "fin" lördagskväll om inte kolla på det med familjen? Så aa, sjukt bra att molly sandén gick vidare iaf, hennes låt var den bästa ikväll och hon är ju så fiin!! Men det största skämtet ikväll va att den där ranelid gick vidare till final med, vafan han sjöng ju inte ens, han pratade -.- usch svenska folket har nog tagit nått ikväll! Menmen molly gick ju vidare så helt körda är folket inte iaf ;)
Aja, annars har jag inte gjort ett skit idag, seg lördag.. men imorgon är det söndag och en ny dag så får se vad som händer då :)
Hoppas ni haft en fin lördag människor, puss ♥
HA HA HA ;)

before I die

7.


8.


fresh!

Tjabba!
Idag är det lördag och jag har inte gjort någonting hittills, men har precis duschat, rakat benen o så så nu är jag fräsch! Haha smörjde in mina allt för torra ben också så nu luktar det jordgubbar i mitt rum ^^ menmen iaf, ska dra och sminka mig nu och sen ska vi väl äta middag sen nångång med och ikväll sticker jag ut en sväng! Men vi hörs snart igen, puss ♥

sorunda grönsakshallar

ASgod!
FingerLIME!
Typ en mini kiwi :D
Orkar inte lägga upp fler ^^ haha gott va de iaf!

tänk att några personer kan göra en dag så bra!

Hejsan!
Fredag idag och min dag kunde typ inte börja värre, haha försov mig, höll på att missa bussen och såg helt allmänt cp ut. Men mötte iaf upp tjejerna i hamn och tog tåget till slakthusområdet nära globen där vi åkte med hela klassen till fällmans kött, har nog aldrig vart så äcklad i hela mitt liv. Det bokstavligt talat STANK blod där inne, höll seriöst på att spy! Aja, efter det vare lunch som gällde och sen drog jag, katja och elin till globen och ica där vi handlade lite onyttigheter ;) sen vare studiebesök på Sorunda grönsakshallar, där var det faktiskt jätteintressant men askallt! Efter det åkte jag, elin w, katja, louise och louise till stklm där vi gick i lite affärer innan vi åkte hem :) nu är tvättstugan igång, ska faktiskt ner dit nu men lovar er några bilder när jag kmr upp! :D
Puss ♥

before I die

4.


5.


6.


:)

Tjooobre!
Skolan idag gick asfort, och styrkan på idrotten var bäst! Vi höll till i skolans gym och det är så sjukt kul att gymma med sina polare så det får vi fixa! :)
Efter skolan följde Linnea med mig hem och vi kollade på en film, nu har hon åkt och jag ska koka pasta och göra i ordning allt till min pastasallad som jag ska ha med mig imorgon, asså shit jag är sjukt taggad! Älskar sånt här! ;)
Så jag ska dra iväg nu och fixa det innan dubbelliv börjar! Puss

Skolan idag

Godmorgon!
Det vart skolan idag ändå, jag mår lite bättre och vill inte missa styrkan på idrotten :D haha så de är typ därför jag åker! För övrigt så är det sista dagen i skolan för den här veckan, imorgon är det fredag och då ska klassen iväg till fällmans kött och sorunda grönsaks grej, det ska bli kul faktiskt!:) vi hörs mer senare, puss! Ha en bra måndag!


känslan när det känns som man börjar bli sjuk

Hejsan!
Blev så att jag åkte hem med 12 bussen då, jag mådde ju som sagt ganska risigt så jag gjorde en deal med läraren att vi skulle redovisa engelskan i två grupper eftersom det var fler sjuka. Det vart ju bra. Nu sitter jag iaf i min soffa och ska mysa ner mig med filt, varm choklad och någon mysig film! Vi hörs mer sen!
Puss ♥

in school

Hejsan!

Sitter i skolan och har precis skrivit klar en svenska instruktion, snabb jag är! Innan det redovisade alla i klassen sin svenska grej och nu är det bara engelska redovisningen kvar. Men får se om jag kan göra en deal med läraren och fråga om jag kan ta med några från klassen och göra den innan för jag mår sjukt dåligt, tänkte stanna hemma idag men åkte hit ändå för att jag har redovisningar att göra. Duktig chey!

Men aa vi får se, hon är riktigt tjurig så kommer säkert inte få.. -.- menmen försov mig imorse också, vaknade tjugo över 7 och bussen gick kvart i 8 så är helt borta nu men hann ändå som tur inte var. Haha vi hörs mer ikväll, puss ♥


before I die

2.


3.





valentine's day

Hej och glad alla ♥ dag på er!
Min dag började inte så bra kan jag säga, vaknade astrött och helt borta i hela kroppen, hade ont i ryggen och magen med men släpade mig iväg till skolan ändå duktig som jag är!
Iaf, dagen var ändå galet onödig då vi inte gjorde nånting typ, hygien lektionen sista passet var inställd så jag, linnea och katja drog ner på stan och käkade, sen åkte jag hem och direkt iväg till gymet, sjukt längesen ju! Så de kändes ganska skönt faktiskt! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och stressar ihop min engelska redovisning som ska redovisas imorgon ^^ haha alltid sista minuten! Menmen den är väl snart klar hoppas jag och så ska jag försöka sova tidigt ikväll så jag är lite piggare iaf imorrn :)
Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag med era nära och kära! Puss ♥

godnatt?

Tjena, nu är värken lite bättre iaf, så jag slipper ligga i sängen. Man kan säga att om jag har så ont imorrn så tänker jag inte åka till skolan iaf!
Menmen har kollat på familjen annorlunda och nu ska jag nog duscha och sen sova! Är sjukt trött.
Så vi hörs mer imorrn, puss ♥


Usch

Ligger i sängen med värmekudde på magen, mensvärken som spökar igen.. Måste seriöst vara den värsta smärtan som finns, asså har haft ont i nedre delen av ryggen hela dagen, så illa så jag knappt kunde sitta eller stå. När hag kom hem åt jag middag och sen satte jag mig o kolla tv och sen la jag mig i fosterställning i sängen. Asså nästan så man måste spy, så jävla ont!
Tjejer, ni vet vad jag pratar om.. Killar, ni ska va jävligt glada att ni slipper!
Orkar inte skriva mer nu, puss <3


before I die - ny kategori!

Skapat en ny kategori nu, följer strömmen och lägger varje dag in en sak jag vill göra innan jag dör. Kan hända att jag lägger in flera stycken samtidigt :) menmen lägger in första redan nu!
1.

choklad fudgetårta!

Goddag! :)
Gick upp vid halv 11 imorse kanske och började städa typ direkt, och nu har jag bakat en chokladtårta, får se om den går att äta sen ;) haha men aa, nu ska jag sminka mig och fixa mig lite, runt 2 tiden kommer bror med familj :) lägger upp bilder senare! ♥

inte klar än :(

Hejsan!
Blev aldrig klar med allt plugg idag :( men svenska rapporten är iaf klar och de andra två är halvklara båda två. Fixar resten imorrn då jag orkar leta fram information! Hittade inget att skriva så sket i det helt enkelt och kollade på melodifestivalen med familjen istället ;) Haha nu kom jag precis ut ur duschen och nu tror jag faktiskt att jag ska avveckla och krypa ner i sängen!
Det är fullt upp imorgon, upp ganska tidigt så jag hinner städa innan besöket kommer hit för att fira mamma som fyller år på måndag, så det blir smörgåstårta både lunch och middag imorgon skulle jag tro! Mamma är ju grym på det (trots att jag inte tycker om det) så lovar att lägga upp en bild på tårtan! Iaf, sen blir det att göra klart ALLT plugg för det ska vara klart på måndag har jag bestämt!
Men aa, vi hörs imorgon lovers ♥

så sant!

Haha blev lite ändrade planer, åkte till netonnet med mamma och pappa för att köpa nya strängar till min gitarr, men det fanns inte kvar så istället köpte jag mig en egen plattång och nu kom vi precis hem så nu ska jag fortsätta med pluggandet, det mesta ska bli klart idag!
Puss sålänge ♥

snacka skit om mig, det sårar mig inte för jag känner mig själv bättre än vad du någonsin kommer göra :)

Hejsan vänner! (finns säker någon ovän som läser med)
Aja, idag är det lördag och måste säga att det suger att sitta hemma helt forever alone en lördag men det är jag faktiskt glad för idag för då kan jag få lite plugg gjort! :) Har en engelska redovisning att göra som ska redovisas på tisdag/onsdag (kommer inte riktigt ihåg) och sen en svenska rapport och en argumenterande text som också ska redovisas i veckan :) så nu kööööör vi!
Innan det ska jag bara läsa lite bloggar, logga ut från fb som annars kommer stjäla min uppmärksamhet, starta word och bara rocka loss! Haha bra inställning carro! Men aa, vi hörs när jag är klar! Mitt mål är att vara klar innan klockan 6 ikväll iaf ;)
Wish me luck, puss ♥
Gammal, STOR bild

The twilight saga: breaking dawn part 1

Hejsan!
Asså nu är det såhär att jag har precis kollat klart på något som måste vara världens bästa film, nämligen breaking dawn!!! Asså jag döör va bra den var! Men den där scenen där hon föder barnet var inte så trevlig så satt mest och blundade och höll för öronen under den tiden, annars skulle jag förmodligen spytt. Men förutom det så var den grym! Hade ju hoppats på att få se den på bio men alla andra hade redan sett den på andra håll så tog chansen och såg på min tv istället :) men funkade lika bra det!
Aja, fredag idag och skolan gick rätt så bra, försov mig imorse men hann i tid till bussen och fick asgod mat i skolan så dagen kunde inte bli så mkt bättre. Efter skolan åkte jag och Linnea ner till stan och handlade dricka och muffins så åkte vi hem till mig och kollade film, sen åkte hon hem och då började jag kolla twilight!
Men jaa, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sätta på någon annan film, bädda ner mig i soffan med min assköna one piece och bara chilla resten av kvällen!
Peace ♥

trött som faen

Hej!
Är trött, yr och har en massa plugg som måste göras så detta blir ett kort inlägg. Men aa, skolan gick bra och imorgon är det fredag! Så, vi hörs mer imorgon,puss ♥

to be without you

Tjena!
Ni fick ju en liten update under engelskan då vi hade tillgång till dator och nu är engelskan äntligen klar för den här veckan, aldrig i mitt liv att jag tänker välja till mer engelska i tvåan, de är en sak som är säker! Står inte ut med vår lärare.. Menmen aa skitsamma, när jag kom hem åt jag och kollade på tv och nu sitter jag här och håller på att somna igen.. Ska nog titta på sunes sommar och bara ta det lungt nu tror jag. Imorgon är det torsdag igen haha! Men aa, vi kanske hörs senare annars hörs vi imorgon? PUSS ♥

in school

Hejsan!
Sitter i skolan nu och har engelska, dö trist! ska skriva om nå kända bakverk i kanada lixom och ha redovisning sen, på engelska!
Men ska fortsätta kolla videos med min bror nu så tjaråååååh!


Sov gott!

Känslan när man älskar att sova och är jättetrött men ändå inte lägger sig innan 12... Haha helt sjukt, mina ögonlock har vart tunga hela dagen men fortfarande inte kommit i säng förns nu lixom, weird ;) men vi hörs imorgon, hoppas ni haft en bra tisdag, det har iaf jag haft! Godnatt <3


loved you once, love you still, always have, always will ♥

Olle Hedberg - Wonderful ♥

förlååååt!

Hejhejhejhej!
Förlåt för noll uppdatering igår, jag har inte någon speciellt bra förklaring heller utan det bara inte blev så :) Skolan först, måndag och allt.. Efter skolan hem, kolla tv, sen vid 7 kom linnea och vi åkte ner till stan och hämtade med oss mat hem. Kollade på familjen annorlunda och sen på det okända innan vi gick och la oss. Imorse var det upp redan vid 05:45 eftersom vi skulle med klassen till upplands väsby och marabou fabriken (luktade choklad redan när vi gick av bussen!!) där vi skulle på en föreläsning om kaffe och jag måste säga att det var den enda föreläsning jag någonsin vart på som inte var tråkig. Den var faktiskt intressant, vi fick även en kaffedrink och vissa i klassen fick prova på att göra latte och espresso och det ser ganska enkelt ut ;) och maten ska vi inte ens prata om, och allt godis vi fick! :D hahaha nejmen efter det åkte jag och Linnea hem till mig där vi kollade på skräckfilm, the children. AS äcklig och skum! Men aa, det var allt för mig, bjuder på några bilder från dagen! Puss ♥
HAHA!!
Kaffedrinken, helt okej faktiskt!
En bok vi fick :)

matte suger..

Efter typ 3-4 timmars pluggandet har jag lagt ihop matte boken för idag, men fattar fortfarande ingenting :/ menmen haha de får gå som det går! Nu ska jag ta en snabb dusch och sen titta lite bloggar, fb och lite sånt innan det blir sängen. Imorgon är det måndag!
Puss och sov gott ♥

-

Hejsan!
Som ni ser har syster äntligen bytt ut min design, så nu blir det lite roligare att blogga igen :D blev så deprimerad av den senaste :o
Idag är det söndag, har sovit länge, städat rummet, haft tvättstuga och nu ska jag avsluta min söndag med några timmars pluggande inför matte provet imorgon, känner att jag alltid är ute i sista minuten med sånt ^^ haha men aa, ska sätta fart nu så jag blir klar nån gång!

once they see you doing better without them, that's when they want you back

Tjenna!
Vi hade det jättemysigt på stan och pratade om en hel del, det är mkt att prata om när man inte träffats på jättelänge!! ;) Haha men aa efter det var det meningen att jag skulle till huddinge och träffa en vän men  det vart inte så så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå lite fortare! Segt som satan att sitta hemma en lördagskväll lixom :p men så kan det va! Klockan 8 tänkte jag iaf kolla på melodifestivalen om det inte går någon bättre film så aa, men innan det ska jag se på hur många lingon finns det i världen :D hahahahaha kärlek!♥

Mot stan!

Hejsan mina vänner!
Lördag idag och jag ska alldeles strax bege mig mot bussen som tar mig till stan där jag ska träffa Eveliina över en fika, så längesen så det ska bli trevligt!:) vi hörs, puss <3


få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne.

Hejsan!
Idag är det fredag mina vänner och som jag skrev igår (?) så går inte mina planer i verket idag, vilket de aldrig lär göra så det är bara att le och gå vidare! Så det får bli ännu en fredagskväll då man bara sitter hemma och ruttnar.. :)
Aja, imorgon är det lördag och jag har några saker planerade men vi får se hur det blir med det :) har inte så mkt mer att skriva så vi hörs väl!
Puss ♥

godnatt hjärtegull ♥

Skärmavbild 2012-02-02 kl. 17.10.02

känslan när ingenting går som man vill

Hejsan!
Imorgon är det fredag!! Va sjukt taggad innan men mina planer går inte i verket så behöver inte den längre känns det som..
Men aa, skolan idag gick super, fast idrotten var då inte speciellt rolig eller vad man ska säga. Hade längdskidor igen och jag kunde typ inte andas och så var det svinkallt så det var nog inte så uppskattat hos någon av oss i klassen skulle jag tro.. Men nu är det över! :D Efter skolan åkte jag ner till stan med katja och köpte lite nödvändiga saker och nu är jag hemma, har ätit och nu ska jag plugga! Livsmedelskunskap och matte! (: men vi hörs mer imorgon, puss ♥
Bild på mig och Linnea under skidåkningen, laaata!

Älskling

Alltid mysigt med lite sällskap såhär på kvällskvisten! Så sööt!


om ett gott skratt förlänger livet är jag odödlig!

Tjenamors!
Herre vilken lyckad dag måste jag säga! Skolan gick super, hade ganska kul och jobbade på mer än vanligt på lektionerna faktiskt! Fick sluta två eftersom engelska läraren var sjuk så tog bussen ner till stan och tog en fika med Linnea, Elin och Katja och sen gick vi runt lite. Efter ett tag drog jag och Linnea hem till mig där vi har varit ända tills nu. Hon åkte precis hem och här har vi sjungit mkt, försökt lära oss att shejka (a) och lyssnat på musik! Nu ska jag tvätta bort mitt smink, duscha och sen sova! Imorgon är det dags för längdskidor igen... haha kommer frysa arslet av mig :( menmen vi hörs mer då! Puss ♥
Kärlek ♥

RSS 2.0
Design by Tasnim