Det är inte lätt när det är svårt..

Hejsan mina vänner!
Sitter på tåget nu igen påväg till jobbet. Jobbar bara 3 timmar idag eftersom jag var iväg ill tandläkaren vid 2 så slapp jag komma innan det så sov till 11! Så jävla skönt :D haha men vi hörs kanske mer senare eller imorgon, puss <3


Påväg till jobbet

Godmorgon!
Sitter på tåget påväg till jobbet nu, till frukost imorse pressade jag egen juice av ananas och massa äpplen i vår juice press, den vart asgod verkligen! Och nyttig ;) haha jobbar till 7 ikväll igen, vi får se om jag skriver mer då, ska försöka!
Hoppas ni får en bra dag, puss!<3


julmuuuust!

Hejsan!
Kom hem från jobbet för ungefär en timma sen och efter det har jag hunnit duscha och ätit. Jobbade ju som sagt mellan 11-19 och att jobba så sent är inget för mig kan jag säga, jobbar hellre mellan 6-14 :o blev hämtad efter jobbet och så övningskörde jag hem. Nu vet jag inte vad jag ska göra, dricka upp min julmust (muuums) och sen vet jag inte faktiskt, sova tidigt ikväll!
Men vi får se om jag hinner skriva ett litet inlägg imorrn innan jobbet, troligtvis mobilbloggar jag.
Puss ♥


jobbet snart

Godmorgon!
ska börja fixa mig nu och dra till jobbet, vi hörs kanske ikväll när jag slutat. Det beror på om jag orkar eller nått, puss ♥


A relationship without trust is like a phone without service, all you can do is play games

Hej sötnosar!
Söndag idag och första advent, men ingen snö... :/ jag tycker att det hör till, det bara ska vara snö den här tiden! Skiter i att snön kan va pain in the ass men det hör till, vad alla än säger! :)
Idag ska jag baka iaf, lussebullar och småkakor eftersom det inte blev nått igår. Sen är det ju pratik imorgon igen, segt som satan men får iaf lite sovmorgon denna vecka, men istället måste jag jobba sent -.- 
Men jaja, nu ska jag byta om och göra nått annat istället för att sitta här :)
Puss ♥


grinchen

Grinchen på teve nu, myys!

all I want for christmas is you

Tjeena! :)
Idag är det lördag, vaknade imorse runt 10 kanske gick upp och kollade på trubbel i paradiset och sen vid 3-4 lagade jag tacos åt familjen, så jäkla gott! :D haha efter det har jag städat rummet och hängt upp julstjärnan! Kan inte fatta att det är första advent imorgon, första advent lixom?! Helt sjukt, tiden går fort! Redan första advent och vi har fortfarande inte fått någon snö och det är inte så himla kallt ute heller? Vad har hänt lixom? :o förra året den här tiden hade vi hur mycket snö som helst!
Börjar bli lite nojig nu, haha ingen riktig jul utan snö ju :/ men den kommer nog så småningom :) Bara den kommer innan julafton! :D haha
Funderar på om jag ska gå och baka lite småkakor nu eller om jag ska vänta med det tills imorgon? Isa måste badas också och vet inte vilket av det jag ska ta ikväll, är sjukt sugen att kolla på någon riktigt mysig julfilm också, älskart! Ååh, längtar till julen! :D inte långt kvar nu!
Men ska fundera lite till på vad jag ska göra resten av kvällen, hörs kanske senare!
Puss ♥

it's fridaaaay!

HEJ! :D
Idag är jag på mycke bättre humör än igår och jag mår så jävla bra! :)
Jobbet har flytit på bra som fan idag och när jag slutade åkte jag hem, efter det har jag pratat med Linnea i tele, saknar dig! :(
Annars har jag inte gjort nått mer, och mer ska jag inte göra idag heller. Eller ska ut och övningsköra till affären och sen hämta pappa lite senare ikväll men annars ska jag bara vara hemma och titta på film :) skönt det med ibland även om jag är sjukt sugen på att gå ut och hitta på nått just ikväll! :o Men sånt får man leva med ibland.
Har inte så mkt mer att skriva nu men vi kanske hörs imorgon annars vet ni att vi gör det imorgon! :)
Puss ♥


saker blir inte alltid som man vill, och ibland förväntar man sig för mycket.

Är inte på världens bästa humör just nu, blir så arg! Fan skit i det nu, varför spendera tid på nån som inte förtjänar den? :)
Aja, på jobbet idag hade vi inte så mycket att göra faktiskt, har vart en rätt så lugn dag och imorgon är det fredag. Inte speciellt taggad eftersom min helg är förstörd men annars så ska det bli ganska skönt faktiskt att få sova.
Har inte gjort mycket alls sen jag kom hem, kollat på ett avsnitt av våra bästa år och ätit kladdkaka. Det är typ det jag gjort. :)
Men nu ska jag göra nått som får mig på andra tankar, kolla om det går nått bra på teve kanske eller göra nått annat men vet inte vad ännu :/ Men vi hörs nog imorgon nästa gång!
Ha en bra kväll ♥


the wise men followed the star, the way I follow my heart and it led me to a miracle

Blir så stolt över mig själv ibland! Just nu också för jag har lyckats hålla mig vaken hela dagen :D haha men känner nu att ögonlocken börjar bli tunga så ska nog ta en varm uppfriskande dusch så jag piggnar till lite, eller så går man bara o lägger sig? Men känns liiite för tidigt, så några timmar till måste jag hålla mig vaken ;)
Praktik idag igen dååå, bussen var sen imorse så kom en kvart försent till jobbet, men det spelar ingen roll ^^
efter jobbet kom jag hem och kollade på gårdagens avsnitt av desperate housewives eftersom jag sov igår när det gick på tv (a) sen har jag inte gjort så mycket annat. Men nu som sagt blir det duschen, puss!♥


-

In the end, it's not going to matter how many breaths you took,
what matters is how many moments that took your breath away.

usch blir så less på det här.


Så rätt

Du säger till mig att han inte ser bra ut, jag frågar dig om du sett honom med mina ögon.


så jävla less

Tänker inte skriva så mkt idag, det orkar jag inte. Jag orkar ingenting, vill på bio, vill se på breaking dawn, vill så mkt. Gaah, fan.
Jobbet idag igen, hade en bra dag men brände mig på en plåt så nu har jag ett ärr på armen :/ jaja, vi hörs mer nån annan dag, funderar på en blogg paus.
Puss ♥


huvudvärk

Hejsan!
Skrev inget för igår för hade varken lust eller tid för det. Kom hem från kattutställningen vid halv 8-8 och då åt vi sen middag. Sen fick jag sån jävla mensvärk så la mig i sängen med värmekudden och tog en ipren. När den värsta värken var borta duschade jag snabbt och sen gick jag och la mig halv 10 kanske.
Jobb idag igen då, tillbaka till mjölet efter en sjuk vecka. Och det känns verkligen i mina fötter :/ shit, blev hämtad 2 o så övningskörde jag hem, vi åkte på fika till brorsan och sen till affären o nu väntar jag på mat igen.
Puss ♥


kattutställning

Hejsan!
Nu är vi hemma efter en lååång dag i upplands väsby och kattutställningen. Kom hem för typ en timma sen kanske och efter det har jag duschat. Orkar inte skriva så mkt, ville bara uppdatera så ni vet att jag lever :D Har en sjukt skum magvärk, var har hänt med min mage? :s :o helt otroligt, magvärk i en vecka... menmen orkar inte skriva mer så vi hörs kanske imorgon eller på måndag eller nått :)
Puss ♥


älskar denna känslan


"Never let the fear of striking out keep you from playing the game."

Hejsan mina underbara vänner, förlåt för urusel uppdatering men har som sagt vart sjuk och inte orkat sitta vid datan. Har vart hemma från praktiken hela veckan och vart sjuk, men nu mår jag liite bättre.
Idag när jag har vart hemma har jag städat rummet, hjälp mamma sy kattbäddar och bakat hallongrottor. Dom vart lite brända men ändå haha glömde dom i ugnen :/ haha o jag "ska bli" bagare :o
menmen nu är det klart, har fett ont i huvet nu men de får man leva med! I helgen är det kattutställning som gäller igen iaf, finns inget bättre att göra nu när jag inte kunde gå och kolla på breaking dawn :( Nästa helg SKA jag se den, om jag så ska gå själv! Bryr mig inte!
Men nu ska jag läsa lite vänners bloggar och sen bara vara social med alla, vi hörs ♥


min älskling ♥

sjuk chey

Hejsan på er!
Igår var jag som sagt iväg till skolan trots att jag inte mådde bra och jag kan inte förklara hur skönt det var att träffa tjejerna igen. Efter vi slutat tog vi bussen in till södertälje (mådde så jävla illa på bussen ass, trodde jag skulle spy) men iaf, följde med tjejerna till donken där vi tog igen en massa skitsnack och bara hade de allmänt kul. Har nog inte skrattat så mkt på jag vet inte hur länge, underbart!
Sen åkte jag hem, la mig i sängen och somnade. Vaknade några timmar senare och mådde asdåligt igen, yr, illamående, o ja you name it!
Kunde inte sova, hela världen snurrade när jag blundade så jag stannade hemma idag också. Sitter i sängen nu och kollar på extreme home makeover, helt otroligt ♥

Orkar inte sitta vid datan mer, vi hörs när vi hörs!
Puss ♥


fan va ont jag har

Hej.
Igår mådde jag som sagt skitdåligt efter Linnea åkt och det var kvar imorse när jag vakna. Gick upp vidd halv 9 och kände direkt att jag fortf hade lika ont i magen, huvet och var lika yr så jag stannade hemma. Åt frukost, kollade på våra bästa år och la mig i sängen och kolla film.
Det har min dag då bestått av, mår fortf inte så bra. Har galet ont i sidan av magen och yr fortf så ska nog inte sitta vid datan så mkt (?) Imorgon måste jag iaf ta mig till skolan då vi har studiedag från jobbet för att åka dit.
Men vi får se, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorrn, puss ♥

Life is too short to spend tears on someone who doesn't know how to value it.

Hejsan! Förlåt för mina tidigare inlägg.
Bloggade inget igår, vet inte varför men kände bara inte för att starta datan. Vaknade vid 12 kanske och kollade på ett avsnitt av våra bästa år. Sen la jag mig i sängen och spelade på mobilen tills klockan va typ 4 då jag hoppa in i duschen. Vid 6 kanske kom Linnea hit, jag fixade mig och vi tog bussen till maxi. Vi handlade lite taco-grejjer och ben & jerry's och åkte hem till mig igen där vi lagade tacos. ASGOTT! Efter det la vi oss i sängen och startade en skräckrull, Orphan. Den är ju förjävla bra och lilla döva flickan är hur söt som helst!
Efter det somnade vi typ och vaknade imorse vid 10 och kollade på en till skräckfilm och efter det remember me. Sen åkte hon hem.
Såna kvällar behövs ska jag tala om för er, jävla mysigt! Men hade svårt att andas hela kvällen och har haft hela dagen idag med :/ sjukt jobbigt.

Och jag är verkligen inte taggad för jobb imorrn igen, 6 jävla veckor kvar! Seriöst, men slipper iaf på tisdag då vi ska till skolan. Fan va jag saknar alla och fan vad jag saknar skolan! :(
Nu ska jag gå ner i tvättstugan, mår sjukt illa och har en jävla irriterande huvudvärk :(
Puss ♥


Love you ♥

horoskop

Du kan idag komma att upptäcka att någon i din närmaste omgivning inte är den du trodde. Lita inte på smicker, bakom det kan dölja sig svek och oärlighet. Du har verkliga vänner!

Sant? JA

-

kan någon ta mig härifrån tack? Orkar inte bo kvar här

bullar!

Hejsan!
Sitter här och äter bullar jag tog hem från jobbet idag, asgoda! Bjöd famlijen också men själv är vaniljbullen min favorit i det här läget! :D asgoda verkligen!
Jobbet idag var kul, sista dagen min jobbpolare var där så kommer bli fett tråkigt nu :( men iaf, fick thai till lunch idag igen och jag är käär! fan så gott!
Efter jobbet var jag iväg och träna och nu sitter jag här och taggar inför morgondagen samtidigt som jag har ganska tråkigt :/ men vet inte om jag kommer uppdatera nå mer idag annars hörs vi ju självklart imorgon!
Trevlig fredagskväll, puss ♥



värsta pojkvänsakademin

Hejsan!
Idag är det torsdag och jag och en annan praktikant hade skitkul på jobbet idag! haha men lite synd att det är sista dagen hon är där imorrn :/ sen skalade jag bort en skinnbit från mitt finger när vi höll på med maten och fyfan va det svider asså :( haha tur att det är fredag imorrn!
Har lyckats hålla mig vaken nu sen jag kom hem och det är ju skitbra men känner att ögonlocken börjar bli skittunga nu så kanske dags att sticka o göra nått så man inte somnar! Vet inte vad men gå runt lite haha så somnar jag inte :D haha men iaf, som ni vet så är det fredag imorgon och det ska bli asskönt! Vet inte vad som händer i helgen förutom att jag kanske drar till strängnäs med linnea till louise och louise nån dag o har de grymt kul! Mer vet jag inte men det återstår att se! :) Nu ska jag upp o gå haha puss vi hörs imorgoooon ♥


I will never be the same without you

Tjenamorsen!
Jobbet idag igen då, höll på att avlida när jag var tvungen att gå upp halv 5 imorse, seriöst va trött jag var! Lite bra att det var kallt ute så man piggna till haha ^^
Kom till jobbet, arbeta my ass off (haha) skratta lite åt degarnas "magar" med min arbetskompis :D haha och ja, bakade bröd och bullar! :D haha
När jag kom hem vid halv 3 satte jag mig direkt och kolla på teven i hopp om att slippa somna idag igen men efter jag sett gårdagens desperate housewives så somnade jag iaf, lyckades inte alltså :/ men kan inte göra så mkt, är inte van att gå upp så tidigt och jobba men förhoppningsvis vänjer jag mig! Nästa vecka jobbar jag ju som sagt på eftermiddagen istället tyvärr..
Men iaf, inte bra att sova på dagen... det blir så jäääkla kallt o så mår man ännu dåligare sen när man vaknar :( elller iaf jag. Nu har jag precis ätit en välbehövd middag med la familia och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Sen är det bara att dejta sängen! :D
Två arbetsdagar kvar innan helg, skööönt!
Puss ♥

don't hate the player, hate the game

Sant? ja kanske.
Hemma nu efter ännu en dag med mycket skratt på jobbet :D men trött jag är, asså det är helt sjuukt! :o
Kom hem halv 3, somnade och vaknade kvart över 5. Aja, orkar inte skriva så mkt idag, tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever!
Hörs mer imorrn, puss ♥


When I put my lips like this, I want you to kiss me.

Det är helt sjukt hur trött man blir av att faktiskt arbeta, som så många vuxna gör! Har alltid sagt att jag vill bli vuxen, sluta skolan och börja jobba istället. På ett sett stämmer det, tänk att vara vuxen och bara njuta av livet. Visst, alla har sina up's and downs men man slipper alla slags "problem" som man kan ha när man är tonåring. Rädd att inte räcka till, obesvarad/olycklig kärlek med mera men jag är nog inte redo att sluta skolan riktigt än. Visst, jag håller med om att det är jäkla skönt att slippa tänka på läxor, prov och liknande men det tar på krafterna att jobba ska jag tala om för er. Så njut så länge ni går i skolan, själv längtar jag tillbaka. Träffa mina kära vänner i klassen och höra allas röster igen (till o med alla jobbiga lärares röster). Tänk att inte träffa klassen på 8 veckor, mycket hinner hända! Jag går hellre i skolan och pluggar än kliver upp 4 varje morgon för att åka till jobbet!
Egentligen ser jag inte skillnaden med skolan och jobbet. Man går lika långa dagar typ bara att jag börjar några timmar tidigare nu men då slutar jag också tidigare (?) 8 timmar om dagen, ingen big deal? men det gör en väldigt stor skillnad, jag somnar nästan varje dag efter jobbet nu, efter skolan kan man vara hur pigg som helst.
Aja, jag saknar som sagt skolan, 7 veckor kvar. Detta fixar jag!!
Nu (efter att jag vaknat igen efter en slags "powernap") så ska jag ta en uppfriskande varm dusch innan det är dags för ensam mamma söker klockan 8! Om jag orkar vara uppe så länge haha, annars får jag titta på datan imorgon!
Men hur som helst så hörs vi inget mer idag.
Puss ♥
alla har vi våra dåliga dagar.


borta bra men hemma bäst!

Hejsan! Hemma nu efter första jobbdagen efter lovet! Eller kom hem för typ en timma sen men ändå :D dagen har vart bra och fick typ asgod lunch idag! :o Lax med potatisklyftor, yummie! :D Haha men iaf, hemma nu och nu tänkte jag bosätta mig framför teven några timmar och kolla ikapp massa avsnitt av våra bästa år, har missat lixom varje dag hela lovet! Inte bra inte bra :/ men de löser vi! Hörs kanske mer senare men annars får ni ha en fortsatt trevlig dag mina vänner! Puss <3

-

Ååh va trött jag är! Upp o hoppa nu då :(


5 snabba!

Här kommer fem stycken snabba igen! :D

• Jag fryser i stort sätt hela tiden! Asjobbigt!

• Jag har hellre folk som sover hemma hos mig än att jag själv sover borta.

• Jag går hellre på bio än kollar på film hemma eftersom jag alltid lyckas somna då :/

• Jag älskar skräckfilmer men blir alltid lika rädd! :o

• Jag tycker inte att snygga, söta och sexiga killar är samma sak, tvärtom faktiskt :) helt olika!
Snygg;
Sexiiig;
Söt;
Ser ni? STOR skillnad :D

idag tar mitt älskade höstlov slut!

Goddag mina kära vänner!
Idag är det söndag, sista dagen på höstlovet (lite sorgligt) och jag kunde äntligen sova längre än till 9! Vet inte vad som hänt haha vaknar alltid av mig själv klockan 9 och det är sjukt irriterande men ändå ganska bra för då sover man inte bort hela dagen! :)
Men det är det söndagar är till för, sova bort o slappa. Så idag vaknade jag halv 12, snacka om skönt! Men blir alltid så seg när jag sover så länge :( Aja, kom iaf precis ut ur duschen och nu ska jag städa mitt rum lite snabbt och sen lite senare kommer storasyster hit med sin familj och dom ska äta middag här så det ska bli trevligt! Alltid trevligt med besök ;)
Sen ikväll måste jag lägga mig tidigt igen, upp 4 imorgon och jobba igen :) haha usch hur ska jag orka ta mig upp?!  haha men de klarar jag!
Vi hörs senare, puss ♥


Gammal bild :D

uschuschusch!

Idag är det lördag, imorgon är det söndag och då är mitt älskade lov slut :( då måste man gå upp 4 varje morgon i 7 veckor framåt... kommer fan dö.  usch fan jag saknar skolan :(
Iaf, idag får vi besök igen men den här gången är det mina kusiner m. familj som kommer hit på besök. Så ska börja fixa mig nu, puss ♥

alltid samma visa

Fan blir så jävla irriterad, alla killar är exakt likadana! Finns inte en enda kille som är liiite normal ens. Alla är fan likadana.

as lyckad kväll!

Hejsan sötnosar!
Nu är jag hemma igen och jag måste säga att jag inte var tagagd alls igår för att dra till strängnäs! Men det ändrade sig när jag kom till Linnea :) Vi tog sen tåget till strängnäs hem till Louise där andra Louise var också och fixade oss. "festen" var precis utanför henne typ så när vi var klara drog vi dit. Måste säga att det var riktigt segt i början men sen så, fan va kul vi hade!
Det som hände i strängnäs stannar i strängnäs! ;) Haha kvällen var underbar, mycket dans och skratt och jag har nog inte haft så kul på länge :)
Även fast det stog folk och bokstavligt talat slickade på varann runt väggarna så hade iaf vi kul, tycker det är lite överdrivet iaf, lite diskret kan man fan vara. Get a room. Jaja nu är jag iaf hemma och är sjuuukt trött, ont i fötterna och rumpan (?) hahah konstigt nog! Men det är det värt!
Men inte ska jag sova inte! Ska fixa lite frulle och lägga mig i soffan o glo på teve. Vid 11 kommer syster o hämtar mig och vi åker o köper hem pizza. Sooom jag har längtat, har vart sugen på den där jävla pizzan i typ två månader snart och fortfarande inte ätit den så nu är det dags! :D haha men vi hörs kanske senare, hoppas ni hade en bra dag igår ni med!
puss mina vänner! ♥

fiesta!

Nu sitter jag hemma hos Linnea, vi ska strax ta tåget till Louise och Louise i strängnäs där vi fixar oss för kvällen :) Kommer förmodligen inte uppdatera förns jag kommer hem nångång imorgon! :)
Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag försöka ha! :D haha puss ♥


halloween fest imorgon..

..och jag har lixom inte en aning om vad jag ska ha på mig :O har ju inte skaffat fram nått att ha på mig eftersom det var tänkt att vi inte skulle åka först men nu har vi bestämt oss för att göra det och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig... och man måste ju lixom va utklädd :/ Så tidigt imorgon drar jag och katja till stockholm i hopp om att hitta nått jag kan ha på mig, räcker ju bara med nått litet så dom ser att man är utklädd xd haha men hittar jag inget imorgon vet jag inte vad jag gör! :O
Efter det när jag förhoppningsvis hittat nått åker jag hem o fixar mig och sen får jag skjuts till nykvarn o Linnea och lämnar grejjer hos henne eftersom jag spenderar natten där och sen drar vi vidare till strängnäs! :)
Jag hoppas på en bra kväll men mest hoppas jag på att jag hittar nått att ha på mig! :O
Jaja, vi får se hur det blir, men hittar jag inget vet jag inte vad jag gör :(
Aja, vi hörs när vi hörs ♥

två veckor

Idag är det två veckor, 14 dagar kvar tills breaking dawn har premiär!! Fan är så galet taggad, jag dööööööör!!! Fan haha nu får den komma, seriöst! ;)


ÅÅÅÅÅÅH!! :DDD

hungrig...

Godmorgon!
Kom precis ut från en varm dusch och nu är jag så gaaaalet hungrig så tror jag ska gå o göra mig lite gröööt :D som jag konstigt nog har varit sugen på i en vecka nu.. :/ menmen, så får det bli! Sen efter det ska jag hjälpa mamma att garnera en smörgåstårta och sen göra en gräddtårta inför dagens roligheter. Hela släkten kommer nämligen hit för att fira min pappa :)
Det ska bli skoj, vi hörs, puss ♥

Grattis världens bästa pappa, hoppas du får en bra dag! ♥ KÄRLEK!


Bild lånad från google.

(stora) bilder

Min prinsessa ♥


Storebror Nimbus ♥
Lite bilder, puss ♥


ut o fota?

Godmorgon eller goddag, god nått :D
haha gick upp för nån timme sen och har inte en aning om vad jag ska göra idag (?) ska nu iaf försöka få med ut syster o ta lite höstfina bilder på katterna! Låter som en bra idé! :D vi hörs mer senare, puss ♥

RSS 2.0
Design by Tasnim