Sommarlov snart!

Idag va det skola igen, började med ämnesstugor, sen engelska. Kollade på film efter lunchen, den hette Coach Carter, den va jättebra! :D Sen gick jag hem och åt och sen ut med hundarna. Sen kom mamma och pappa hem med godis till mig, haha gott!
Jag kom faktiskt upp klockan 6 imorse!! Det är helt otroligt, och jag hann gå ut med hundarna (y)
Nu ska jag plugga lite, allt måste ju va klart på fredag men för mig på torsdag eftersom jag är ledig på fredag. Ska åka till kusinerna i norrland!! xD Ska bli kul! Men vi kanske hörs senare, annars hörs vi imorrn.
Pussen ♥


Morsdag

Imorse vid 10 åkte jag och syster till ikea och skärholmen, i skärholmen skulle jag ju kolla om jag hitta nån avslutningsklänning, hittade en på MQ som jag tänkte köpa, men den fanns inte i min storlek, så ska kolla på stan annars blir det stockholm. Den tänkte jag köpa om jag inte hittar någon annan :D aja, sen hem och "fira" morsdag, köpte även lite presenter och blommor till mamma i skärholmen. Sen efter det åkte päronen och jag och madde gick ut, va ute ett tag och sen till affären med bror. Kom hem för någon halvtimma-timma sen och nu har jag duschat. Funderar på att gå coh lägga mig, måste ju upp halv 6 imorrn om jag ska hinna ut med hundarna innan skolan. Har ont i huvudet också, hoppas det går över tills imorrn!
Pussen

grattis mamma ♥


Sex and the city 2

Skrev aldrig igår, men jag hann inte :) Först vare skola, fotbollscup. Vilket  va roligt, vi förlora inte en enda match :D haha sen efter det gick jag hem och duschade och vid 7 drog jag till eve, där va också felicia. Vi skulle sova där, satt vid datan och kollade på sex and the city. Idag va vi på bio, vi såg sex and the city 2 :D Den va mycket bättre än första filmen, det hände mkt mer i den nya ;)
Jag kom hem för någon halvtimme kanske, har ätit också och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll (?) Imorrn borde jag åka och kolla om jag hittar en avslutningsklänning, börjar bli lite stressigt nu... -.- ´men nu ska jag kolla på film och äta vindruvor xD
Pussen ♥


IP

Idag fick vi reda på engelska proven, jag är skit stolt! Jag kunde ju inte plugga eftersom jag va sjuk och inte hade några böcker,  men ändå fick jag VG! xD haha men iaf så efter det hade vi håltimme i 2 timmar, sen spanska i en halv timme och sen IP, skit tråkigt!!!! Nu ska jag skriva klart en spanska text och sen vet jag inte.
Pussen<3


Magnum GOLD

Idag va det skola igen, började med att mötas på stan och gå till ungdomsmottagningen, sen 2 till lektioner. Efter skolan köpte jag och eve en glass på konsum och promenerade ner till stan där vi tappert försökte hitta en avslutningsklänning till mig, men icke sa nicke! Fanns inte en enda som jag fastnade för -.- Där nere mötte vi även saara och johanna så vi gick med dom efter. Köpte iaf hårspännen och hårsnoddar. Skulle köpa nya skor också men hittade inga ;o
Nu ska jag skriva klart en spanska uppgift som ska in imorrn, sen ska jag duscha och kolla på teve. Imorrn ska vi till IP, skit tråkigt! Men vi hörs mer imorrn.
Pussen<3


Älskar er!<3

Vänner... 
Jag har mina vänner och jag älskar dom över allt annat, ni betyder så himla mkt för mig. Vi delar både skratt och tårar tillsammans och vi kan alltid prata med varandra, när som helst.
 Jag har några som jag kan berätta allt för, vad som helst och som jag litar på, visst vi har bråkat eller tjaffsat ibland men vi har alltid löst det.
Vänner som tar mig för den jag är, som inte försöker ändra på mig. Det är äkta vänskap, sen finns det dom som inte tar folk på allvar, jag nämner inga namn men jag tar alla mina vänner på allvar och jag älskar allihopa enormt mkt!
Puss på er alla, ni är underbara!<333



Orientering

Shiiiiet asså, jag blir galen på vädret! Fast vi behöver väl lite regn också antar jag. Menmen iaf så skulle vi ha orientering idag, i SPÖREGN!! Men vi va ju tvungna att springa iaf så vi gjorde det, men det va inte speciellt kul, man kunde fan vrida 50 liter vatten ur fötterna när man kom hem, kläderna va dyblöta, kroppen va iskall.
Kuuuuuul, elr not!! -.- Sista ggn jag orienterar i regn, aldrig mer!! Om det är sånt väder på torsdag när vi ska ha friidrott så tänker jag inte heller va me! menmen redovisningen av mitt tal gick finfint idag iaf, så det klara jag väl  hoppas jag xD haha nu ska jag försöka bli klar med so:n och sen vet jag inte.
Pussen<3


Tandläkare

Idag va jag först i skolan som vanligt, proven gick sådär och talet va för kort så måste lägga in mer, ska redovisa igen imorgon... blablabla. Sen va jag till tandläkaren, och efter det ut med några, skojskoj.
Jag kom hem för ca. en halvtimma sen och sa ta fram lite mer information tills imorrn och sen duscha och sov. Men vi hörs mer imorrn.
Pussen<3


Jag ger upp

Ja, nu ger jag upp pluggandet. Jag orkar inte mer. Nu ska jag vara social på msn och sen duscha och sova. Vi hörs mer imorrn.
Pussen<3


pluggapluggaplugga

Jag kommer seriöst dö imorrn, har 2 prov, 2 redovisningar, och andra inlämningar som ska in imorrn, men eftersom jag va sjuk förra veckan så har jag inga böcker hemma, så jag kan inte plugga. Jag får göra så gott jag kan och sen får jag väl göra omprov! ;) haha men nu ska jag försöka hitta något att skriva om i svenskan som också ska in imorrn, skriver inge mer idag.
Pussen<3


Sorry

Förlåt för dålig uppdatering både igår och idag.
Jag va inte hemma på typ hela dagen igår och sen på kvällen orkade jag inte blogga och idag har jag inte satt vid datan för ens nu ;)
Men igår va jag iaf vid stendörren med syster, vi gick vilse i skogen ;o haha! Sen på kvällen va jag med eve, haha det va kul! Vi spelade fotboll x)
Idag vaknade jag vid typ 12 sen har jag bara vart hemma och nu åt jag precis.
Snart kommer syster m. familj och fikar.
Just nu håller jag på att rensa datan på bilder, annars kraschar den snart! ;o shit asså, men jag har typ tagit bort runt 400 bilder redan och fler blir det snart!
Imorrn har jg skit mkt att göra i skolan, jag ooorkar inte! Men snart är det sommarlov!! måste hitta en avslutningsklänning snart! :)) men vi hörs senare.
Pussen<3


Rubrik (?)

Jag hatar rubriker!
Jag mår lite bättre nu, nu har jag bara hosta och ont i halsen, det är bra! Så på måndag blir det skola haha.
Jag har fått jätte många myggbett ;o usch jag hatar mygg! 
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva så det är onödigt att jag sitter här och skriver ointressanta saker haha xD vi hörs senare eller imorrn.
Pussen<3


Fredag!

Ja, nu är det fredag, skööööönt!
Sjuk fortfarande så ingen skola idag heller. Har fått "slem" hosta elr vad man nu kallar det, och det är inte kul! Hostar så att tårarna rinner :( haha menmen nu tänkte jag gå och plocka undan i mitt rum som jag inte kunde igår eftersom jag fick ett hostanfall men nu ska jag det! så vi hörs senare.
Pussen<3


Bilder på lillen

Nu är jag här igen, har tagit lite bilder på lilla stora Lea. De kommer i slutet av inlägget. Det blir nog ingen skola imorrn heller, mår dåligt, till o med värre än tidigare. Inte bra! Men nu ska jag ta och kolla på film eller nått, har såå tråkigt!
Pussen<3

Här kommer bilderna! ;)


Sötnos!<3




Orkar inte lägga in fler ;D


Inte bra!

Jaa, blir det någon skola imorrn (?) Har trott det varje dag ju men icke sa nicke! :D Har fortfarande jätte mkt hosta... -.- det är jobbigt! Men nu ska jag gå och äta nått och dricka något varmt så halsen blir bättre.
Pussen<3


Städa i värmen (?)

Är det så bra? Att städa i värmen asså. Man kan ju få ont i huvudet o skit. Men ska nog plocka undan lite iaf, ser förj*vligt ut i mitt rum. Sen ska jag nog sova en stund, om jag kan. En av 2 spanska uppgifter har jag iaf gjort klart, så den är ur världen.
Jag har hicka, det är jobbigt! -.-
men nu ska jag gå och städa lite, sen blir det att sova i några timmar tror jag, har ont i huvudet :(
Fast det blir ändå ingen städning nu, har fått ett hostanfall, känns som om jag ska spy ;s så det blir sova istället, hörs senare.
Pussen<3


SOMMAR

Varmt som sommaren ute, och nu är det inte långt kvar till sommarlov!!!<3
Jahapp, blev ingen skola idag heller, mår inte speciellt bra. Samma saker som innan men nu har jag ont i huvudet också, inte bra, inte bra! Vet inte hur jag ska göra med alla prov och skit, får väl göra de nästa vecka! Men nu ska jag kolla på film och äta glass, vi hörs mer senare.
Pussen<3


Älska sommaren!<3


Skola imorrn

Nu är det dags för mig att gå och duscha och sen sussa. Imorn blir det skola för mig igen, måste fixa en del saker. Mår fortfarande inte bra, men missar för mkt annars, vill inte ha en massa prov att göra sen sista veckan innan sommarlov!! men vi hörs mer imorrn.
Pussen<3


Bästa!

Aja, har kollat på videon om och om igen i nån timme kanske, hahahhahahahha den är ju rolig! Har fortfarande feber, vet inte hur jag ska göra med skolan imorrn, skulle ju behöva gå dit eftersom vi har några viktiga redovisningar imorrn, men det är inte så kul att vara där när man är sjuk och mår dåligt "/ menmen får se hur jag gör! Nu ska jag kolla på film och sen vet jag inte. Men vi hörs senare eller imorgon.
Pussen<3




Bästa "videon" på länge! HAHA


Still Sick

Jag är fortfarande sjuk, vet inte hur jag gör med skolan imorrn, får se. Har feber igen, yr, ont i halsen och hosta. Åt precis glasstårta, nu ska jag dra.
Pussen<3


Sjuk

Ja, då var man sjuk igen då, haha men ska inte klaga, jag är aldrig sjuk! Nån gång måste ju vara den första sen man börja högstadiet ;) haha men iaf så imorse när jag vaknade klockan 7 så hade jag fått ont i halsen också, weird ;s så jag stannade hemma från skolan idag, är fortfarande yr, hosta och ont i halsen. Men jag missa ändå inte så mkt, de andra slutade efter lunch. Menmen jag somnade om till 12 typ, då åt jag frukost och kollade på sjunde himlen :D det är bra! sen har jag kollat på några random program också. nu ska jag klä på mig kläder och ringa bror, sen vet jag inte.
Pussen<3

En bild jag tog nyss :D


Jobbig hosta

Nu har jag kollat på desperate och cougar town som alla tisdagar. Nu ska jag gå och ta en dusch och sen gå och lägga mig. Är fortfarande yr och huvudet bultar just nu. Får se hur jag gör med skolan imorgon, men om jag mår som nu stannar jag hemma.
Pussen<3


Sjukling

Gick till skolan idag iaf, fast mådde ju inte speciellt bra! Fick höra ett X antal ggr att jag inte ser frisk ut. Jag var skit yr i huvudet, kändes som om hela världen snurra runt, kände mig febrig och hosta. Men duktig som jag är så stannade jag hela dagen, så när jag kom hem tog jag febern = ingen feber. Åkte med syster och tog lite kort, blev inte så många eftersom vi inte va ute så länge. Sen åkte vi och köpte glass! Sen hem och satte mig och kollade på teve, fortfarandde yr i huvudet men tänkte inte så mkt på det utan fortsatte me teven. Nu tog jag precis febern igen och tydligen så har jag feber, inte bra! Blir förmodligen ingen skola imorrn då, syynd. Men det ser vi imorrn, nu ska jag äta en bulle och se på teve.
Pussen<3


Finaste Mellon'<3




Några bilder från dagen ;)


Godnatt

Nu ska jag gå och duscha och sen gå och sova, är trött och mår inge vidare men ska förmodligen till skolan imorrn iaf. men vi hörs mer imorrn
Pussen<3


Bilderna

Hannah & Erika på tåget upp till Sthlm;



Finaste utsikten;



Hannah HAHA;



Lunch paus;


Erika med sina toarullar :D


Sommarstället där vi stannade;


Haha framme vid övernattnings stället, dag 2;


Hannah igen;



Erika;



Väntar på att få gå på färjan;



Erika äter;



Hannah dricker;



Vatten haha;



Orkar inte lägga in fler, pussen<3


Sjuk (?)

Det är jätte många som var med till åland som blivit sjuka nu efter vi kom hem ;s men inte jag, eller kanske lite. Är fortfarande yr i huvudet, har ju varit det sen vi kom hem... sen kliar det i halsen på mig och sen har jag lite feber "/ Vet inte om det blir någon skola imorrn heller, får se hur jag mår imorrn. menmen hade tänkt lägga in lite bilder från åland på datan nu, de kommer strax upp på bloggen ;)
Pussen<3


Bilderna kommer...

...men inte just nu.
Jag lovar att lägga upp vissa bilder från ålandshajken men det får bli senare. Men jag ska försöka lägga in dom på datan och bloggen idag iaf ;) Nu måste jag skriva klart min spanska grejj, haha har inte gjort det ännu xD
Pussen<3


En speciell dag idag!

Idag är det en speciell dag, Norges nationaldag! Men inte bara det för idag är det....
|
|
|
|
|
|
|
min dag, jag blir 15 år idag!
Haha lite kul, menmen ;) Fick en present igår kväll när jag kom hem, som en tidig :D haha och vet ni vad jag fick (?)
En systemkamera! :D
Så nu blir det mkt bilder här på bloggen när jag hinner lägga upp och när det finns bilder att lägga upp förstås ;)  menmen
Blev ingen skola för mig idag heller, inte sovit så bra inatt och sen va jag lika yr imorse som igår. Och sen hade jag ont i huvudet också, inte bra! På min födelsedag också :( menmen finns inte så mkt att göra, nu mår jag lite bättre och det är ju bra :D nu ska jag göra klart spanskan och sen kolla på film, hörs mer senare.
Pussen<3


Åland

Nu är jag hemma, äntligen!!
Jag tänker inte skriva så mkt nu om resan, är för sent och jag är astrött! Men en sak jag kan berätta idag är att hela min överkropp typ är helt sönderbränd ;o Vi har haft skit fint väder hela helgen och man kan säga att jag blivit liiite sönderbränd bara, axlar, hals, armar, ansikte. Ja, men vad ska man göra (?) ;)
Vet inte om jag ska till skolan imorrn, får se hur jag mår imorrn, just nu mår jag inte speciellt bra. Lite yr i huvudet, träningsvärk i benen, trött ( har inte sovit speciellt mkt i helgen ).
Så vi får se hur det blir med skolan imorrn! Men nu ska jag gå och duscha och sen soooova! Vi hörs imorrn!
GODNATT<3


Sista

Det här blir sista inlägget idag, sen kommer jag inte att uppdatera för ens på söndag eller måndag!
Aja, nu har jag packat klart typ, bara nååågra saker kvar, sen ska jag nog försöka sova, kommer bli svårt men ska upp typ 4 så aah ;) ojojoj men det klarar jag nog, måste äta frukost innan annars kan vi snacka illamående! haha men vi hörs mer på söndag eller måndag.
Pussen<3

Hejdå Sverige, Hej Åland! :)


Rabarberpaj

Nu har jag lämnat cykeln på stan inför imorgon :) Kommer inte skriva nått imorrn och inte på hela helgen eftersom jag inte kommer ha tillgång till data och internet, men jag kommer skriva mer senare.
När jag kom hem åt jag lite smarrig rabarberpaj och nu ska jag gå och skriva klart spanska uppgiften :) Sen när jag är klar med den ska jag packa klart det sista och sen se på film. Men vi hörs mer senare.
Pussen<3


Tagga

Jahapp, imorrn drar man till åland då, ska bli kuul!! :D taggataggatagga!!
Gick upp vid 1 kanske, kommer ju inte få sova på hela helgen sen, men iaf så drack jag ett glas oboy och åt lite glass till frukost så nu mår jag illa igen, inte bra! Sen åkte man till affären en snabbis och nu sitter jag här och väntar. Ska snart gå och packa klart allt, sen senare ikväll ska jag åka och lämna cykeln med tjejerna på stan :)) vi hörs senare.
Pussen<3


Nästan klar

Ja, nu är både desperate och cougar town slut, efter det badade jag lilla vovven så nu är han ren och fin ;p Nu har jag läst lite bloggar och kollat igenom några sidor. Finns inget mer att göra så det finns typ ingen anledning till att sitta här och ha tråkigt och göra ingenting. Så nu tänker jag krypa ner i sängen och kolla på teve tills jag somnar :)
Allt är typ packat & klart till ålandsresan..... elr okej, inte allt, bara några små grejjer kvar som jag fixar imorrn! haha nu ska jag logga ut härifrån och stänga av datan för dagen, vi hörs mer imorrn.
Pussen<3


desperate housewives

Nu ska jag gå och kolla på desperate housewives, dricka vaniljcola och äta något. Är hungrig och mår lite illa, gjort det hela dagen ;s menmen vi hörs nog mer senare, fast innan det blir det desperate och cougar town :D haha men vi hörs senare.
pussen<3


Godmorgon

Godmorgon allihopa, gick upp vid halv 11 idag för vi var tvungna att gå ut med hundarna. Men det va ganska härligt att gå ut en sväng nu på morgonen, det är fint väder också! ;) haha idag måste jag verkligen provpacka, gjorde aldrig det igår, låg och kollade på 2 and a half men och sen något annat sånt där konstigt program innan jag somnade. Men jag kollade iaf upp vad jag ska ha med mig :D haha men det måste jag göra iallafall, sen måste jag köpa en del saker också som måste med! Den nya designen är lite weird också, några bilder ser lite prickiga ut, men det hinner jag inte ändra för ens jag kommer hem från åland, så ni får stå ut med det! ;) haha men nu mååste jag börja packa här, hörs mer senare.
pusshej<3


ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN NY DESIGN!!
Började ju bli lite skumt med en juldesign på våren, right (?) haha men nu har jag iallafall en ny design, bara några få små detaljer som vi får fixa någon annan dag ;) haha men tack för hjälpen iaf! Nu ska jag lägga mig och kolla på film, men vi hörs imorrn.
pusshej<3


Skit tråkigt

Hej
Jag har skit tråkigt, funderar på att gå och bada eller nått, och inte har jag provpackat heller! -.- ska nog göra det senare, elr jag måste typ. Men nu ska jag i alla fall stänga av datan, hörs mer imorrn.
pusshej<3


Provpacka

Snart är den här dagen slut, och snart åker jag till åland :) Hoppas att vi får fint väder så att det blir mycket bilder :D haha det jag måste göra nu är att "provpacka" och se till så att jag inte glömmer något! haha som jag alltid gör! Sen senare ikväll ska jag se om det kommer någon bra film på teve annars får jag se på något annat ;) haha men jag ska ladda kamera batterit och sen börja packa. Hörs mer senare.
pusshej<3


Loov

HejHej!
Måndag idag, men ingen skola för mig :D vi har lov heeela veckan! Love It<3 Vaknade för 2 timmar sen kanske, så nu har jag vilat ut mig efter lägret i helgen haha! menmen ikväll ska jag försöka göra klart alla "läxor" så jag slipper det på söndag, fast det hinner jag ändå inte för vi kmr hem sent. Nu kollar jag på någon skum film på tv4 film. haha helt sjuk. haha menmen nu ska jag hämta en vaniljcola och sen kolla klart på filmen. men vi hörs senare.
 pusshej<3


Helt slut

Tjeena.
Hej, jag är helt slut efter helgen men jag kan inte sova heller, syynd ;) Nu har jag glömt bort vad jag skulle skriva, menmen ;o haha
en sak iaf är att eve lärde mig ett ord på finska igår innan vi somnade haha!
söt=söpö  ;D haha visst är jag duktig? ;) haha
ses senare, pusshej<3


Alphyddan

HejHej!
Weekendläger i Alphyddan. Det började typ med att jag och eve kom typ 45 minuter tidigare än alla andra, liiiite pinsamt bara! haha sen va det en massa lekar och skit för att lära känna varandra typ ;D haha sen åt vi typ 20 ggr om dagen nästan haha fetto fan haha! kanske inte så ofta menmen. Men andakterna va väl ändå mysigast i "hönshuset", vi satt och sjöng och pratade och myste haha! Och sen va det skiiiiiit kallt också, frös typ ihjäl, nejdå :D haha 
RASSIA! HAHAHAHAHA aja det va iaf skitkul, ser fram emot sommarlägret, då j*vlar!! xD haha sola, bada, leka och massa annat, haha!
Glömde kameran också så blev tyvärr inga bilder, men kan se om någon annan har som kan skicka ;) haha 
Aja, på torsdag drar jag iväg igen, på ålandshajk med konfan, ska bli kul det också, hoppas bara att det är många som följer med! haha.
Ledig hela veckan så imorgon får det bli en pluggdag för mig så jag kan slappa resten av veckan sen. Men nu ska jag dra och göra något annat, vet inte vad men jag skriver iaf mer senare.
pusshej<3


Ses på söndag

HejHej!
Hinner inte skriva så mkt nu, känner mig lite stressad. Ikväll drar man till alphyddan med konfan, ska bli mys men helst skulle jag vara hemma och sooova :D haha är ganska stressad, ska va hos eve typ mellan 5- och halv 6, och innan det ska jag hinna åka till affären och köpa godis, haha och jag har inte ens packat. Kom precis ut från duschen men nu måste jag sätta igång. Vi hörs mer på söndag nån gång när jag kommit hem.
pusshej<3


JOBBIG

Hej!
Nu sitter jag här igen, har tråkigt som vanligt. Jag ska gå och duscha och sen kolla på teve och läsa :D haha imorrn är det fredag igen och då kmr jag förmodligen inte uppdatera för ens på söndag nån gång, åker ju på ett weekendläger med konfan imorgon kväll, ska bli kul! :) menmen vi hörs mer imorrn.
pusshej<3


Deppdag

HejHej!
Idag är det torsdag, imorrn är det fredag :) Sen är det looooov! Matte redovisningen gick finfint! :D haha aja, jag, erika och ajla åkte ner på stan innan lunchen och gjorde en undersökning, haha liiite kul bara men när vi skulle tillbaka till skolan så hade vi inte fått så många svar så vi ringde runt till folk och frågade istället :)) ahahaha det va kul! Sen efter skolan fick jag skjuts hem igen, vi typ skämde ut oss när bussen kom, och vi typ ramla ;o omg hahahahaha! Annars har det vart en deppdag idag, vet inte varför...men jag och några till har vart allmänt deppiga! Som idag, det kom fram en och fråga varför jag såg så deprimerad ut :D haha kanske syndes mkt, vad vet jag (?) menmen får hoppas att morgondagen blir mkt bättre! ;) haha nu ska jag vänta till eve ringer, ska ut och hitta på ngt, hörs mer senare elr imorrn.
pusshej<3

Snart är det sommarlov!<3


Yr

HejHej!
Nu har jag äntligen blivit klar med matte uppgiften, kmr faila totalt imorrn på redovisningen, duktigt carro (y) Aja ska göra mitt bästa! så nu är jag helt slut, har blivit yr i huvudet också -.- ska nog gå och ta en dusch och sen kolla på teve tills jag somnar om några timmar ;p haha men vi hörs mer imorrn nån gång.
pusshej<3


Håltimm(ar)

HejHej!
Dagen började med klasstid, fick veta hur det ser ut nu fram till sommarlovet :)) NIIIICE! Sen efter det skulle vi ha slöjd men den va inställd så jag och hannah va på en liten utflykt, haha skoja. Vi gick till typ blombacka och tog bussen ner till stan, sen gick vi runt där och kollade klackskor, hittade ett par skiit snygga!!! ;o menmen efter det käkade vi pommes på stan och sen tillbaka till skolan, sen hade vi kemi och vi fick sluta typ 30-45 minuter tidigare :D sen skjutsade ajla hem mig på cykeln och jag kollade på desperate housewives som jag missa igår. Nu käkade jag precis så nu ska jag kolla på andra avenyn, sista avsnittet!! BUUHUUUUU :'( sen ska jag plugga lite matte, har redovisning imorrn -.- aja men vi hörs imorrn.
pusshej<3


Brännboll

HejHej!
Skola idag, har sexualkunskap första lektionen, sen idrott...spelade brännboll, det är kul! ;) haha sen so och till sist spanska. Dagen har gått fort och den har vart chill sådär. Fick skjuts hem av erika på cykeln. haha det va lite kul xD när jag kom hem käkade jag och kollade på teve. men ska dra nu och jag skriver nog inge mer idag, så vi hörs imorrn dåva.
pusshej<3


Kan det bli värre!?

Hej
Ja, kan det bli värre !?!?
Jag som verkligen skulle se på svenska hollywoodfruar, så kommer jag på det nu!! ;o fan va trög man får va! -.- menmen jag är iaf klar med religions uppgiften, check! Men nu ska jag läsa lite spanska och sen duscha och kolla på teve, men vi hörs mer imorrn.
pusshej<3


Helt okej

HejHej!
Idag är det måndag igen, dagen har varit helt okej! Bowlingen efter skolan va sådär kul idag, fast de släckte lamporna, satte på en massa discoljus och skit en kvart innan vi slutade, och att de spelade asgammal musik gjorde ju inte saken bättre ;) hahahaha fast det va helt okej! Efter det gick jag hem och käkade och kollade på teve, och nu sitter jag här och läser bloggar. Ska skriva klart religions uppsatsen så att jag har det problemet ur världen (Y) Ikväll är det svenska hollywoodfruar som gäller, så det får jag inte missa! haha såg på en film som kom på teve igår, Good luck Chuck....har sett den förut men wtf fanns inget annat att se så ;D haha. Sista veckan nu då innan lov igen, och då drar vi till åland, wiiiiie! haha nejdå men det ska faktiskt bli kul! :)) Men nu måste jag börja med religionen, hörs senare.
pusshej<3


Sista idag

HejHej igen!
Det här blir sista inlägget idag för jag ska inte sitta vid datan nå mer idag. Ska kolla på teve och fixa inför veckan. Men vi hörs mer imorrn efter skolan.
pusshej<3


Kalas

HejHej!
Idag är det söndag, tidigare idag va jag på kalas hos lillen, nu kan jag berätta vad jag gav henne i present... :) Jag tog några bilder på henne, från när hon va bebis tills nu. Sen gjorde jag ett bildcollage, blev ganska fint! :D aja efter det åkte jag till affären en snabbis och nu sitter jag här. Ska gå och städa igen haha xD imorrn är det måndag och skola igen, sista veckan innan lovet. men vi hörs mer senare.
pusshej<3


Valborg

HejHej!
Hann aldrig blogga igar, efter skolan följde jag med eve hem, sen efter det drog vi hem till mig och hämtade pengar, sen ner till stan en snabbis, träffade tamar, ilda och anastasia där också :D sen hem igen för att käka och fixa oss och sen ner till maren, där mötte vi anastasia, ilda, tamar, hannah, erica, dan och några fler, haha! Vi blev bara liite rädda när de började smälla raketer, haha man blev typ döv -.- haha men aja, sen när vi skulle ta bussen hem senare så kom vi inte på för att de va så fulla så vi fick vänta typ i en timme, sen när vi gick av så stog vi i ss ett tag och snackade innan vi gick hem. Vi somnade direkt typ hahahaha. menmen nu har eve gått hem och jag ska äta frukost, sen ska jag göra klart lillens present ;) men vi höres mer senare.
pusshej<3
tack för kvällen igår (y)


RSS 2.0
Design by Tasnim